New Zealand 2013

Final day, usch vad fort 1 vecka går. Vi anlädde på eftermiddagen i torsdags och imornbitti tidigt blir jag skjutsad till flygplatsen igen. Både glad och ledsen över att åka. Ledsen över att lämna detta otroligt fina land, denna fina familj och att säga hejdå till Sara ännu en gång. Auckland är en fantastiskt vacker stad och min vecka här har varit underbar. Vi har myst med barnen, druckit vin med föräldrarna, gått ut och dansat till solen gått upp och varit alldeles för onyttiga! Loving it! Dock så ska det bli otroligt skönt att komma hem till vardagen igen. Nyttig(are) mat, gymmet, Shelley och jobbet så klart. Jobbar fre-sön nu när jag kommer hem så när jag kommer till Melbourne imorn morgon blir det att poppa in på Shells jobb och ge henne en stor kram, sova, matshoppa, gymma, och framför allt mysa med Shell min igen på kvällen :) Köpt mig några fina kiwi prylar till henne som jag hoppas hon blir glad över! Så ikväll hoppas jag på att jag somnar fort för klockan ringer vid 4am inatt. Fröknarna Mckanny har väckt mig vid 7.30am varje morgon så jag kan fixa deras hår (like old times) så förhoppningsvis kryper sig tröttsamheten in hah..
 
Snabb uppdatering om veckan.. Låter bilderna tala för sig själv!
 
 
 
 
 

My second home

Just one short night sleep n then I'm off!! Leaving the country at 11.45am tm morning. Can't wait :D just 3,5h flight n then I'm in Auckland.

New Zealand here I come :D


Melbourne-Auckland

Bara 2 dagar kvar tills jag åker till Nya Zeeland. Svårt att förstå att jag ska tillbaka. Tiden har gått allt för fort! Redan 3år sedan jag åkte till NZ och träffade The Mckannys. Knas! Så nu gäller 2 dagars jobb och packning! 10kg är ingenting som handbagage men får försöka att packa smart. Kill me! Denna helg har jag varit otroligt onyttig, njutit av vår kära vän Vodka och bara levt livet! Efter NZ gäller det att gå på diet igen hah ;)


True friendship

Vi möttes i Nya Zeeland 6 korta veckor 2010, hon besökte mig 1vecka i Dublin, nu är hon i Melbourne och nästa vecka åker vi tillbaka till Auckland där allt startade. Otroligt fin svensk vän (trots att vi aldrig sett varandra i Sverige) runt över hela världen åker vi men vänskapen den består detsamma :))

Just a normal day with miss Both hah..


MAJ

Hösten har rullat in, kylan är som hemma och klädstilen är förändrad. Hah från tajt och uppklätt har nu mum och boyfriend fashion stilen kommit in Å jag bara älskart! Kunde man inte tro för nått år sen ;) ha!

Utöver det rullar livet på. Jag är riktigt onyttig för att vara ja, försöker gymma 4-5 dagar i veckan, har mycket te och filmmys på kvällarna och jag jobbar nästan varje dag. ZARA går riktigt bra. Fått många nya vänner och har böivit utsätts till den bästa personen på jobbet när de kommer till att stänga butiken :)) kuljul!!

Imorn kommer Sara till Melbourne vilket jag är grymt taggad inför :D massa roligheter på G och nästa vecka bär det av till Nya Zeeland. GALET!!

Loving My Life Down Under


Wrecked

Ledig! Yay! Att jobba 6 dagar på en vecka, hela helgen och utan att göra någonting på kvällarna tär på en. Trötter. Men idag är jag ledig och på bra humör. Det är bara 2 veckor tills jag åker till Nya Zeeland, 1 vecka tills Sara kommer till Melbourne och 2 dagar till löne igen. Får lön 2 veckors vis vilket är toppen! Tjänar runt 12000kr på 2 veckor vilket är supervärt!

Idag har jag varit på Big W och införskaffat mig massa med prylar. För bara 1500kr fick jag 4 kaffe koppar med matchande plate, en smootie/cooktail mixer, nytt polyester bäddsätt, en elektriskt filt man kan värma upp, ett fluffigt överkast, pyjamas, morgonrock, mini heather, durkslag och ett paraply :p Julafton!! Hah ;) här ska ingen frysa!

Min fru är och köper gymprylar så förhoppningsvis joinar hon gymmet med mig ikväll :)) köpt lite prylar till det med så är super taggad över att komma i form nu!

Cheers for now


RSS 2.0