Nyårs fixande!

Hej på er alla!

Idag är det dagen innan NYÅRSAFTON! Känns riktigt kul tycker jag! Idag har jag först och främst myst med Hedvig. Blivit lite promenad i det mysiga snövädret och sen chillmys som vi kallade det i sängen ;) Underbara du <3 Efter det blev det stan och till sist Ikano! På stan var mitt första mål FACE! Älskar den butiken! Det som köptes var 1 pensel, 1 gelflaska, 1 brun/beige/guldig bas ögonskugga, 1 brun sot ögonskugga, och tillsist favoriten en guld/rosa glittrig glitterögonskugga! Allt för bara 700kr! Kalasbra! :D På Ikano sen blev det 2 par nya skor! ÄLSKAR SKOR!!! En ram till rummet som jag ska sätta upp massa bilder i och ett fint armband till imorn!


Japp så nu känns Nyår riktigt nära! ;) Allt är köpt och fixat! Morsan sydde in min fina klänning nyss så den sitter perfekt! Strumpbyxor är köpta, smink, örhängen, armband, lösögonfranser och hela kittet! Gillart :D På morgonen imorn blir det att baka muffins med Natha tills kvällen! Mumma :) Med tomtebloss i kommer de bli skit fina tills tolvslaget ;) Ska även locka mitt hår med hennes nya speciella lockkrus tång eller vad man kallar det och så ska jag sminka fröken igen! Är visst alltid populärt! :D Tycker även det är roligt så då blir det alltid bra! ;)

 

Nu är jag taggad för NYÅR!!


GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!


SES VI INTE IMORN SES VI IGEN ÅR 2010!!





<3
Bella


Tagga!

Hej på er alla!

Julen är över och nu taggas Nyår! Kommer bli ett riktigt bra och roligt Nyår iår tror jag på. Först vara med mina favorit tösar och sen vandra vidare till favorit grabbarna ;) Hur bra låter det inte? Joo en kväll jag ser fram emot! Klänningen och alla associarer är fixade så nu är det bara att tuta och köra!


Senast på uppdateringslistan har varit Juldagen! Lite överskattad dag kanske men jag hade det riktigt roligt på Nationernas. Dock var det FÖR MYCKET människor där så när man skulle hämta ut jackorna blev det ett stort kaos! Usch! Att köpa kebeb var väl inte de lättaste heller med en kö lång som attan! Annars så har jag de senaste dagarna träffat Natha och haft många mys och filmkvällar med Sara och grabbarna! Jag o Samuel hyrde 3 filmer igår så det blev film till 5 hugget :P Haha! Inte undra på att jag fortfarande ligger i sängen och klockan är snart halv 3 :P


Idag får man se vad dagen bjuder på! Sådant gillar jag! Kan åka o gymma på mitt nya årskort på Nautilus men känner att de ska bli ett Nyårs löfte så börjar nog inte förens efter då :P hehe!


Nu ska jag brrumma!
Hade bäst!






<3 Bella


GOD JUL <3


Dan före dagen!

Kan bara sumera dagen så här: Mysig, härlig och julkänslomässig!


Promenad och shopping med älsklings Linnea, fika med Ellie och slutligen julshopping med Systeryster! Letade efter Hazzard klappar! Julklappsleken <3 Blir som barn på nytt ;) 9 timmar på stan/Ikano är uträkningen :P Kvällen har bjudit på en gnutta julbord, mysigheter, julsånger till shottarna och SJÄLVKLART Tomten är far till alla barnen! Underbar film :D Haha kan fan alla repliker utantill :P Nu ska jag vandra, imorn är det JUL vilket innebär tomtegröt gemensam mysig frukost!

 

GOD JUL PÅ ER ALLA!!




Julen 08 ;)



<3 Bella


Julmysigheter!

Hej på er alla!

Idag är det "dan före dan före doppardan!!" Vilket jag tycker är riktigt riktigt roligt! Jag har pratat mycket senaste tiden med mina gullungar om både Juldagen och Nyår som väntas direkt efter Jul med! December <3 Finns allt några roliga dagar där ;) Men som sagt först tagga Julafton! 24:e blir det julmys hemma hos oss med morsans släkt och nära och kära och den 25:e blir det hemma hos farmor och farfar med kusinerna! Mys :) Det som är speciellt mysigt är det jag gjort de senaste dagarna! Julmysigheter! Ena dagen klädde jag granen med morsan, ena dagen bakade jag pepparkakshus med Sara och idag julbakade jag knäck, kola och jordnötschokladbrownies med morsan! Gillart :) Pepparkakshuset vart snäppet det snyggaste :P Haha med egna mått o allt! Där i mellan har det bjudits på mysiga fikor, filmkvällar och riktigt mysig julmusik! :D



Nu har jag precis hämtat systeryster från Station så nu kan äntligen julmyset börja på riktigt! <3






<3 Bella


Jullov!

Tjenixen på er alla!

Äntligen är det jullov! :D JAAAA!!! Något som man har längtat efter ordentligt där i slutet! Dom sista dagarna var dock inte så värst jobbiga! Gött! En dag fick vi alla iallafall ett riktigt gott skratt :P Hela Bonnkapellet kom in till matsalen i skolan och sjöng och en av låtarna satte sig hela kapellet runt mig och sjöng en kärlekslåt xD Haha! Jag garavde ordentligt när Olle satte sig ned tog min hand och sjöng om hur vacker jag är :P Vals och ölstinkade grabbar var vad som gällde den lunchen :P Hah! Sen i onsdags vart det Utgång för verkligen alla och även vi! Jag, Sara, Natha, Becca, Samuel, Simon och Johan förkrökade hemma hos mig och drog sedan in till Slver! Kalllt! Ja usch ja, svin kallt var det :P Men en riktigt kul kväll, dock gillar jag inte Slver lika mycket som Platå! Platå tjej är jag! På natten blev det Kebab och sen slagga hemma hos Samuel! Efter väldigt några timmar var det dags att stiga upp till skolan. Snark! Usch det var verkligen inte roligt men det var bara att görat! Efter julavslutningen blev det först en låång fika med grabbarna och Sara på George. Efter att ha degat i hundra år vandrade vi vidare till Steves och lunchade lite! Slutade med att jag hängde med hem till Samuel och somnade på soffan :P Kvällen slutade med att jag, Simon, Samuel och Jocke gjorde Taco och kikade på film och myste hemma hos Simon!

 

Filmkvällen blev lång så imorse var jag trött. Sov till ett :P Riktigt skönt! Ikväll blir det Pepparkakshusbakning med Sara och mys! Pusspuss! <3







<3 Bella


Looooov! :D

Hur underbart är det inte!!! Njuuuter för fullt! Ikväll blir det Utgång för att "fira" att lovet äntligen är här! Blir Slver :) Tillsammans med bl.a Sara, Samuel, Simon och Natha blir det hemmamys förkrök hemma hos mig! Blir att baka pepparkakshus först och sen kör vi förfullt!! Gärnet :D En kväll man sett fram emot! Dock kommer det att vara FRUKTANSVÄRT KALLT!!! 10 minus grader är fanimig inget skönt :P Menmen med lite shots i en får jag hoppas på att värmen kommer tillbaka ;)


 Julavslutningen imorn blir för första året att bara sitta och lyssna på när andra sjunger! Skönt :) Bakis och trötta kommer vi vara men det hör till! Tredje året i rad ;) Hoppas på en fika efter skolan med om inte alla är för trötta :P

 






<3 Bella


Julmys!

Hej på er alla!!

SNART JULLOV <3 Hur underbart känns det inte!! Efter den underbara Norge resan kom man ju hem till ett riktigt snöigt Sverige! Wiie :D Dock inte lika roligt när grabbarna började få för sig att ha snöbollskrig efter skolan, och JAG var offret xD Aaaa! Fick iaf in en träff som var bra, dock var den mitt i nyllet på Simon. Förlåt! Haha fan vad dåligt samvete jag fick! Handbolls kasten sitter kvar och axelhöjd där vid skottarmen är ju perfekt :P Haha! UPPS!! Annars idag har jag fikat med de gamla vanliga sötnosarna! Lika trevligt varje gång, dock så är grabbarna ganska störda ibland :P Haha ;) Efter flera timar brumma jag hemmåt där morsan stod och väntade på mig! Vart julmusik, och lussekatts bakning :D ÄLSKAR <3 Vart 60 stycken! UNDERBART :D

 

Imorn gäller slappis dag och sen kommer torsdag! Då blir det Utgång :D Ser jag fram emot!!


PUSSPUSSS






Köpte även biljett till Nationernas idag till Juldagen. En kväll att se fram emot!! <3


  




<3
Bella


Norge!

Tjenixen alla igen!


Visst är jag duktig på att uppdatera ;) Tänkte berätta lite kortfattat om gårkvällen! Riktigt rolig kväll :) Norrman efter norrman strosade in i lägenheten och jag var glad och allertt och hälsade på alla ;P Fattade typ bara hälftens av allas norsk-dialekter ;) Hahaha!! Kvällen bestod av en lång hemma fest med mycket vin, dans, sång och glada miner! Jag och systeryster körde hårt på dansgolvet till äckligt svenska låtar :P Haha det slutade med att bara hon och jag stod och sjöng och dansade till Carolas "Fångad av en stormvind" på dansgolvet! xD Mycket roligt ;) Mer om kvällen kan jag berätta när jag kommer hem! Annars imorse vart det bakis frukost för mig och Mimmi på mcDonals :P Fan! Haha vilka fettosar vi är ;) Vi satt där runt 2 timmar för båda var för illamående, bakis och allt för seg för att röra oss :P Resten av dagen spenderades sovande i soffan :P Ikväll har det blivit film, pizza och mys!



Lite snygga bilder från kvällen ;)












Mycket vackert ;)
Imorn gäller bussresa i 7 timmar då jag MÅSTE skriva på min religionsuppsats som ska in på tisdag :P Bra planering! Så jag kommer ha ganska tråkigt så om ni kikar in på msn så finns jag där :P Var sociala ;)


Nu gäller bädden!!



<3 Bella

 

 


Norge!





Tjenixen alla!

Idag är det dag 2 i Norge och jag gillar det :D Har vart på shoppingrunda idag med systeryster! Kulkul! :) Värsta stora shoppingscentret var det. Tänk er NK fast så mycket stööööre! Underbart! :D Flera våningar med massa skojjigheter! Nice ;) Just förtillfället håller vi på att göra iordning oss. Blir som sagt förkrök först här hemma med typ hela mimmis jobb :P O sen blir det Utgång! Gillar!


Nu ska jag vandra!
Ha en toppenkväll själva!!






<3 Bella

Norge!

Hej alla goa!

Hoppas ni har det kalasbra hemma i Sverige! Själver så är man i Norge! wiee :D Japp så efter sex timmars tågresa som bestod av tre byten var man framme i Norge! As jobbigt :P Dock så var det riktigt roligt att komma fram! Den enda nackedelen var att systeryster fortfarande jobbade så jag hade ingen som mötte upp mig på station :P Sablans! Haha så det var bara för mig att vandra och traska runt i staden för att hitta rätt :P Var ju inte det lättaste kan jag tala om :P Mimmi hade ju inte heller det bästa lokalsinnet och den bästa förklaringen så det var lite svårt att hitta! Men efter att pratat med flera norrmän som jag knappt förstod ibland lyckades jag ta tunnelbanan helt själv av alla tusen stycken som finns och sen traska runt på ett läskigt ställe för att äntligen hitta fram till Elköp (elgiganten) där syster stod och arbetade "flitigt" ;) <3 Hälsade på alla på jobbet och mimmis kära grabbkompisar så det var roligt! Annars idag har jag klagat över min ybertunga väska! Fan, hur lyckas jag ta med så mycket för så några dagar :P Haha så jag! Sen har vi lagat mat och myst med mimmis rumskompisar! Ikväll blir det film och mysigheter och imorn blir det på dagen shopping och på kvällen Utgång! Först trångt som tusan förkrök i lägenheten och sen till "byn" som tydligen betyder krog på norska :P Roligtroligt :) Får dock tänka på språket, blir ju lite misslyckat imorn om jag kläcker ut mig framför alla grabbar att man börjar bli lite yr av drickan eftersom yr på norska betyder kåt :P Haha! Nää men tror det kommer bli en superhärlig och rolig helg!



Älskar dig <3


Tisdags mys!

Tjenixen alla igen!!

Slutade skolan ett idag vilket var skönt! Dock hade jag beslutat mig för att plugga massa fysik hemma då, därför att vi har prov på torsdag! Gjorde jag det? Självklart inte! Sablans :P Jag suger på fysik så borde ju en bra idé att börja snart eftersom klockan snart närmar sig halv 8! Blev en fika efter skolan med Samuel på George. Efter ca. 1 timme kom även Sara och några timmar efter det Simon! Haha :P Tror vi seriöst satt där i ca 5 timmar! Lika mysigt varje gång :) Imorn har jag bara 1 lektion på morgonen vilket är underbart! Blir att plugga efter skolan och sen ha myskväll med Sara, Hedvig och Cicci på kvällen! Ska sjunga lite jullåtar på morsans jobb och därför ha lite julmys innan hos mig! Kämpa med fysiken ;) Efter piss provet på tordag iaf ska jag ha en underbart mysig kväll med Heddan at my place <3 Sen är det NORGE som kallar!! :D

 

Nu blire plugg! Hörs snart igen! Nedan bjuds på några gobitar ;)


PUSSPUSS





 

<3 Bella

 


Helg!

Japp ännu en gång har helgen gått ruskigt snabbt! Sablans :P Tiden går fort när man har roligt! I fredags blev det först mysig fika efter skolan med några favoriter. Japp jag, Sara, Samuel och Jonas satt på George i några timmar och myste och skojjade innan vi bestämde för spontan Utgång för kvällen! Japp på kvällen blev det förkrök hemma hos Sara och sen bar det av till kära stammis stället Platå! Gillar :) Blev en lång natt med mycket alkohol och massa dans! En riktigt roligt kväll faktiskt och det bästa är väl att vi nästan hela tiden lyckades hålla ihop! :D Framåt sent blev det Kebab för mig och pojkarna hemma hos Samuel där vi slutligen somnade tillsammans!


 


I lördgas var jag sliten så på dagen blev det film med morsan och på kvällen myskväll hemma hos mig med några! Idag söndag kommer jag nog bara låta dagen gå. Inte planera in något, inget plugg och ingen stress! Skönt :)

Hade finast!!


Usch!

Avslutar Kemi B kursen imorn med ett stort 3 timmars biokemiprov vilket suger!!!! Inget liv denna vecka pga. det! Men men jag får kämpa in nu i det sista! Kemi provet imorn, Fysik prov nästa vecka och 1 uppsats inom religionen kvar och sen är det juuuuloooov!! :D Längtar något fruktansvärt!! Men en sak i taget! Prov imorn och sen Helg! <3 Utgång och myshelg! Gillart ;)

 

<3 Bella


RSS 2.0