jobb

Jobb, jobb och mera jobb! Denna vecka + nästa vecka är rena helvetet! Menmen tänk på pengarna Bella måste jag intala mig själv!! Jag försöker iaf att finna tid med mina vänner! Imorgon efter jobbet blir det fika på stan med Simon, onsdag mysdag med Elin efter jobbet, party at Neas house efter jobbet på fredag och soldag med Sara på min äntligen lediga dag på lördag! Slutar halv 9 varje dag så lite segt, menmen! Man har alltid tid till sina vänner om man bara gör sig lite tid!! Bra motto!!

Nyss har jag precis sätt färdigt till vampire Diaries och gråter för det! 22 grymma avsnitt som slutade på ett sätt de ABSOLUT inte får göra!! Må andra säsongen kommer snart!! Värt att se mina vänner :) Gråter också över att jag jobbar varje dag då alla andra kan ligga ute i solen och sola... MÖÖH!! Får sola ifatt på lördag :P Haha!

Nu blir de bädden!
Intalar jag mig själv med igen! Dock är rummet alldeles för varmt och jag nattuggla som vanligt, men värt ett försök! Får lyssna lite på Joshua Radin och försöka sova "I´d rather be with you" är hel klart en favorit.. Även Brand new day!! Lyssna o njut!!

PUSSPUSS





Snart har jag tid att njuta och leva igen!! Utan jacka denna gång kan poängteras! 33 grader lördag! TAGGA :D

<3 Bella



Underbara Midsommar!




Hoppas eran Midsommar blev precis lika mysig och rolig som min blev! :D
Tror att vi seriöst för första året på flera år fick SOL utan regn på Midsommar! Underbart!
Dagen bestod av kransgörande, grillning, sång, lekar och mycketmycket mer!
Midommarstämningen var på topp!!
TACK ALLA!!


PUSSPUSS



<3
Bella




Glad midsommar!

En av sommarens mysigaste dagar är äntligen här!
Håret är lockat, klänningen på, humöret på topp och dricka och blommor i var sin hand! Snart blir det lite Midsommarkransar att göra i trädgårsföreningen med tjejerna innan vi drar vidare till Ljungsbro med massvis med vänner! Där blir det grillning, sjungande, lekande och midsommarfirande till 100% Denna dag kommer bli super! SOMMARKÄNSLA <3 Imorse väntade jag 1 timme på sjukhusets apotek för att få alla mina allergimediciner som tagit slut och några starkare saker med så nu finns det inget som kan stoppa mig för att denna dag kommer bli supermysig och härlig!


HA EN UNDERBAR MIDSOMMAR OCH NJUT ORDENTLIGT I SOMMARVÄDRET MED ERA VÄNNER!





09 - midsommar


<3
Bella



Mot söderköping!

Sommaren är kort
den nästan regnar bort
men nu är den här
så ta för dig
solen skiner idag!


Varamon

Underbara dag! Underbara väder! Underbara vänner!

Varamon idag var riktigt mysigt och härlig! Jag, Natha, Sara och Crysten åkte vid 10 imorse och var framme i Motala redo att steka på stranden runt 11 hugget! Vi lekte med Nathas nya sytemkamera, badade, solade, smaskade glass och bara njöt! Dock var resan dit och hem minnst lika mysig! Sjöng med radion på högsta volym till nya party dängor, svenska klassiker och 90 tals kändislåtar! Haha! Fått allt lite mer färg på nosen och resten av kroppen idag måste jag säga! Härligt :) Eftersom jag jobbar 5 av 7 dagar nästa veckan och 7 av 7 dagar veckan efter det så känns det bra att få fint väder på min lediga vecka! :D NJUTER!! Imorn blir det skojjigheter och mysigheter igen i Söderköping!


PUSSPUSS







<3
Bella




Sommarkänsla!

Min första lediga vecka har börjat suveränt!! I måndags blev det shopping förfullt med Sara och hennes USA vän! Riktigt kul! Vart flertal plagg till mig själv och en mysig fika på det! På kvällen nalkades det Måndagsklubben! Vin efter vin, trevligt sällskap, dans och mycket mycket mer! Kvällen började hemma hos Sara och slutade på en pakethållare hem vid 4 hugget! Hel värd kväll till 100% :D


Idag blev det att parla sig upp vid 11 hugget för då kom Hedvig på besök! Blev att steka på baksidan i sommarvärmen, njuta och berätta massvis med smaskigheter för varanndra ;) Sådant gillar vi! Blev en underbart god pastasallad som avslut innan jag for till stan för att möta Paps och Systeryster! Blev lite shopping av smycken och en mysigfika på torget! Sommarkänslan är topp när solen skiner och ALLA linköpingsbor har parlat sig ur sina hålor och satt sig på uteserveringarna!!


Imorn gäller Varamon med tjejerna och sedan rullar veckan på med mysigheter till Midsommar!!


PUSS O KRAM





Hedvig, me och Sara in action!


<3 Bella



Tillbaka

Hej alla!

Nu är jag tillbaka igen! Haft en jobbig vecka med massa jobb! Varannan dag NH varannan dag ICA.. Jag har slitit, sovit dåligt, försökt att träffa mina vänner efter jobbpassen, så nu är jag helt slut!! Igår blev det lite grill och drickande hemma hos Martin med grabbarna! Riktigt mysigt och roligt :) Dock blev det lite för mycket på något konstigt vänster så jobbandet idag var hårt! Började 8 imorse efter 4 timmars sömn. Usch vilken dag!! Ramlade igår med! Så klantig som jag är ska jag alltid springa i trappor så nu har jag ett stort, blått blåmärke på rumpan och svullna ryggradskotor i nacken! Bara ja som lyckas asså! Nu blir det sömn, grey´s, mys med Natha och tagga inför Måndagsklubben imorgon! :D


PUSSPUSS <3






<3
Bella




Minnen!




<3 Bella

 


Student 2010

Underbara Student i fredags ♥


Mysig champangefrukost med jordgubbar, röj och foton i mängder, utspringet, släkten, firandet, dans och sång på flaket och en helt underbar kväll och middag! Dagen kunde inte blivit bättre!! Tackar alla som firade den med mig!! Kommer sakna världens bästa NV3D klass så oerhört mycket! Det har varit 3 helt underbara år!! Nu gäller det jobb, tänka på framtiden och försöka att hålla kontakten med alla sina käraste vänner!! Vi har en galen tid framför oss! Början på någonting nytt! Saris Paris du kommer förgylla min sommar extra mycket din lilla prick!! Nu kör vi :) Studenten kommer bli precis som balen och Zakynthos ett STORT minne för livet <3



 

<3 Bella

 

 

 


Underbara Zakynthos!

Hemma från världens bästa klassresa!!! <3


Det har varit en vecka fylld med glädje, vänskap, tårar, lycka, fester och värme


Vi har solat, stekt, varit på båtresa, åkt vespa runt på ön (bästa dagen!!) käkat gyros i mängder, umgåtts hela klassen och kört gärnet hela veckan!! Efter att ha sovit i snitt 1-4 timmar varje natt i en vecka så känner man sig ganska sliten nu!! Men de var det värt!! Ännu ett minne för livet!! <3 Så fruktansvärt svårt att sumera veckan mer än att den har varit oförglömlig och underbar! Bodde tillsammans med Sara o Elias vilket inte kunde blivit bättre!! Har också haft underbart mysiga stunder tillsammans med Cicci, Linn, Sara och Sara vilket har betytt massor!! Ni är älskvärda!


Tusentals bilder finns på facebook så bjuder bara på några stycken!

NJUT!!












Visst ser de underbart ut!!

Men nu gäller det att tagga om! STUDENTEN IMORGON!!!!


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D

GALET!!


Champangen, jordgubbarna och regnkappan är fixad och klar ;)

NU KÖR VI!!

<3 Bella


RSS 2.0