Update

Yes okey jag fick jobb idag på en restaurang/café. Riktigt dålig lön men taxar ingenting (får cash i handen) så de får en att gå runt. Dvs bättre ön inget och ok tills jag hittar något annat. Hatar restaurang jobb, är riktigt tråkigt men får gå tills vidare.

Nu blir det film och popcorn!! Wheeeey :)


Lite av livet

My Melbourne life <3


Inflyttade

Alright varit seg på blogg fronten. Har varit upptagen helt enkelt. När vi har installerat internet blir det enklare. Vår lilla lägenhet är perfekt! Underbar utsikt över havet, bredvid Luna park och mitt i St.kilda. Kunde inte varit bättre. Lägenheten var omöblerad men vi har lyckats få hit lite gratis möbler som folk har givit bort. Idag fick vi vår soffa för 400kr. Great! Det vi verkligen behöver nu är ett kylskåp, frys och defo en fön! Såå varmt! Så nu är det bara jobb som saknas! Letandet fortsätter :)

Puss!


WoopWoop

Lägenhet är spikat! En liten vit lögn och där satt den. Det är en tvåa bara 10meter från stranden och 2min till mataffären. Toppen! Lägenheten kostar 380dollar per vecka vilket vi delar på. Depositionen är dock riktigt hög. Så på måndag när vi flyttar in ska vi lägga ut 2280dollar (ca.16000kr) som deposition och sen 1månads hyra på det.
 
2280+1647=3927dollar

Vi kommer alltså få lägga ut 27 489kr på måndag.. Runt 14 000kr var. SEGT!!
NU gäller det att hitta jobb annars kommer jag att bli pank efter bara någon vecka!
 
Men är sååå taggad! Nu gäller de bara tt hitta en billig luftmadrass eller nått att sova på de kommande dagarna ;) Lägenheten är inte möblerad!
 
PUSS

Happy Valentines Day

Torsdag - lady's night igen! Veckorna går för fort! Har nu varit här i 6 veckor, 6 helt underbara veckor! Det ända som fattas nu är en lägenhet och ett jobb ;) ha! Men snälla vänner och familj var inte oroliga för mig, jag överlever och mår bra! Tror vi spikat lägenhet nu iaf. Jag och bara Shelley ska nu skaffa en lägenhet ihop, vi skickade in en applikation för den som vi hoppas går igenom. Var lite fula dock ;) Eftersom jag inte har jobb så ljög vi om att jag hade det och skrev en väns namn som employers name and phone number. Roligt nog ringde agenten upp och min vän sa "yes hon har precis börjat jobba här, hon är okey och vi har inte haft några problem med henne". Så förhoppningsvis går de på det och vi får lägenheten. Den är 10m från stranden mitt i St.Kilda för 380 dollar per vecka. Dock är deposition 15000kr vi måste lägga ut direkt tillsammans med 1 månads hyra. SEGT! 
 
aja utöver de lever livet. Vi har flörtas in oss med folket som jobbar här så får nästan gratis drinkar och shots varje kväll. Love it! Base hostel är bara för bra! Älskar mitt liv för tillfället :)
 
 

st Kilda festival


22

Yes då var man ett år äldre än innan. Tiden springer iväg.. Minns min födelsedag så väl då jag fyllde 20år och hade knappt varit hos The Mckannys i 1 vecka i Nya Zeeland. Jag var liten, nervös inför engelskan och visste knappt vad världen hade att erbjuda. Idag sitter jag här med en ytterst bra engelska (snappat upp den Irländska dialekten. Ha alla tror jag är från Irland) 2 år äldre och sett så otroligt mycket mer av världen och lärt känna massvis med härliga och underbara människor.
 
Min födelsedag här var härlig. Kvällen innan bjöd mina tjejer mig på tårta och vi satt i parken och drack lite smått. Några Engelsmän sjöng Happy Birthday för mig och jag fick mig ett grattis call av morsan bara några minuter efter att klockan slagit 00.00 här. Dagen efter den 6e februari 2013 låg jag och stekte på stranden. Nästan 40 grader varm med gott sällskap. Även den kvällen bjöd på mys och drinkar. Ytterst bra födelsedag :) Får tacka alla som gratta mig så gott på facebook, via viber, sms och samtal <3
 

Ikväll och imorn är St. Kildas festival igång. Blir lugnt ikväll men imorn är det fullt ös. De ska stänga av alla vägar och festivalen kommer bli enorm. Gillar!
 

På återseende PUSS!
 

Inaktiv

Hej allesammans. Jag vet att jag varit riktigt inaktiv senaste tiden men som backpacker har jag inte haft allt för mycket tid att spendera framför datorn. Har dock också inte så mycket överdrivet att berätta heller. Vi står kvar på samma ruta som sist. Shelley jobbar varje dag så börjar bli riktigt uttråkad om dagarna, speciellt de senaste 3 dagarna då vädret har varit sissodär. Kellie fick jobb igår så hon börjar på måndag. Ska tydligen vara jätte enkelt att få jobb inom skönhetsbranschen här, dock behöver man utbildning så där blev jag nerpetad :P ha! Aja jag väntar och hoppas fortfarande på att få jobb på Zara. De börjar inte anställa först början av feb vilket är nu men jag är otålig och har väntat länge. Ska titta förbi där igen på måndag och höra med cheferna. Vill inte verka allt för tjatig och på. Utan det jobbet dock får jag börja om på nytt. Klädaffärs jobb är riktigt svårt att få här då man måste söka online så får enkelt leta efter tråkiga restaurang jobb då istället tills vidare. Nu kan vi iaf skaffa lägenhet då 2 av oss 3 har jobb. Osäker om vi ska göra de direkt dock. Man måste lägga ut en hög deposition + en månads hyra nästan direkt vilket ligger runt 35 000kr som vi 3 kommer att dela på. Så blir nog hostel för mig och Shelley nästa vecka med. Base hostel är bra men mycket fest. Ett ställe som aldrig sover. Varje dag och varje natt är det hög musik på och stora fest event. Kuljul!
 
Men som sagt! Bilder läggs ut på fb med jämna mellanrum så fortsätter att jag hålla er uppdaterade här då något nytt i livet händer ;) Hade fint tills dess!
 
PUSSAR!
 

RSS 2.0