Kuligt! :D

Hej alla!!

Japp, nu rullar dagarna på allt fortare och snart är det skola igen! Det är redan lördag. Dagarna går fort när man har roligt! I torsdags repade jag först i skolan till musikalen med några vänner. Just i den låten spelar jag trummor! Haha tro det eller ej! Men jag är rätt duktig faktisk :D Efter det träffade jag Samuel, Ardalan och Simon på stan! Blev att shoppa lite och sen vandra vidare upp till Samuel. Vi alla gjorde hamburgare och satt o myste! Underbara grabbar med dock så kan man bli rätt sura på dem i bland. Speciellt när ena av dom håller fast mig på golvet i armarna den andra i benen och den tredje sitter och kittlar mig! Aaaa fan vad hemskt det var! Hehe!! Efter ett tag kom Sara med, vi brummade hem till mig hämtade mina grejor och sedan till Sara för att göra iordning oss. Blev nämligen utgång för mig, Sara, Samuel och Ardalan! Riktigt rolig kväll måste jag säga <3 Slutade med att vi alla somna hos Samuel med kebeb framför nosen! :P


Lördag
morgon! Bakis men lyckades ändå strosa runt på Ikano och Maxi i 3 timmar med älsklingssyrran som var hemma från Norge! Haha blev mc-donalds som frukost :P På kvällen blev att göra mat tillsammans, kolla på världens underbaraste film : Ps.I love you och sedan idol! Smaskade chips, skumtomtar <3 och glass :D Mmmm! Idag vart det mys med Familjen med, jag morsan och mimmi tog en dag på stan. Jag shoppa en fin tröja och sedan vart det fika på Wayne´s. Ikväll blir det bowling med vännerna!! Kulkul :D Även fika innan det!!

 



Älskar dig <3


Puss o kram



<3
Bella


Shoppingfreak ;)

Hej allasammans!

Bara onsdag än så länge på det underbara lovet vilket jag tycker är skit skönt! Har hunnit med mycket de senaste dagarna! I måndags träffade jag Sara på stan vilket var mycket mysigt! Vi strosade runt på stan i några timmar tills hon skulle jobba. Hon köpte en skit fräsch party paljett klänning på MQ och jag köpte mig 2 nagellack, ett pannband på MQ och en stickad mysig tröja på Gina :) Var riktigt höst väder ute vilket jag tyckte om. Alla löv var gula, det var skönt väder och med bra sällskap kunde inte dagen blivit bättre! <3 Väl på kvällen sen efter Saras jobb kom hon tillbaka hem till mig tillsammans med Samuel och Ardalan. Det blev Twilight :) och sen en till bra film som jag inte minns vad den hette :P Haha! Var lika mysigt som vanligt :*)


Tisdag -
japp då var det äntligen dags att träffa min lilla eftersaknade Fia <3 Var år och dagar sen sist bara hon och jag var! Den dumma fröken valde ju Folkunga istället för Katedral så det blir lätt att man inte hinner med att ses lika ofta som förr. Får vi bli bättre på gumman! Även denna dag blev det att shoppa! Vem kan lixom gå i affärer utan att känna att impuls köpa något snyggt :P Denna gång hittade jag två snygga plagg inne på Gina igen. Blev en snygg skjorta och ett lite svart, spräkligt, genomskinligt linne ;) Båda två skit snygga :) Efter att ha gått igenom alla affärer för andra gången blev det fika dags på Wayn´s! Chailatte för min del - Mumma! den är as god där ska ni veta!! När vi varit på stan i ganska många timmar bar det av hem till Fias nya place- gud var fint det var och stort som tusan :P Haha gick nästan vilse ;) Blev att kika på film, smaska chips, mysa och laga lite mat tillsammans! Mys!! Väl på kvällen brummade vi ner till stan och träffade mina pojkar, Samuel, Jonas och Ardalan! Vart att sätta sig på 55:an och ta några glas! Lite spontant så där! Lika kul det :) Väl på kvällen där kom jag på att mina bussar slutat gå så fick sova hemma hos Fia! Tackar :*) Underbart mysig dag det med! Får vi göra om snart igen!!




Japp det var mysiga dagar måste jag säga! Men även denna dag har varit super mysig :*) Efter en mysig morgon hemma hos Fia brummade jag till stan IGEN! Denna gång för att träffa mina älsklingsflickor Sandra och Linnea! Blev att strosa runt i alla affärer igen. Haha komiskt ;) Kunde fan alla affärer hela tiden men hittade ändå en snygg pennkjol inne på Monkey :) Efter några timmar igen satte vi oss o fika i tusen år! Mysigt :) Haha som avslutande på dagen gick vi McDonalds och köpte oss varsin glass :P Mumma! Nu hemma är jag helt slut :P Ska ta mig o göra lite mat och kanske träffa grabbarna ikväll igen! Imorn gäller det Utgång och på Fredag mysdag med älsklingssyster <3 


 

Massa pussar!!


<3
Bella


Tufft men skojjigt!

Hej på er alla!


Denna helg har varit hektisk men riktigt mysig och skojjig!! I fredags var jag först o främst ledig från skolan! Underbart :) Efter att ha degat hemma i sängen i tusen år packade jag min väska och brummade vidare till Sandra <3 Blev en riktigt mysig dag och kväll! Vi åkte och handlade inför morgondagen, köpte glass (Been and Jerry´s så klart! ) och ostringar till kvällen och nyttiga klubben så klart köpte vi kebab till kvällsmat :P Haha! Usch ja :P Senare på kvällen kom också Linnea! Mina mysiga tösar! :D Vart idol och skvaller ;) När väl klockan slog haöv 12 blev det dags för bädden för mig och Sandruss del! Skulle nämligen upp 07.00 dagen därpå pga. högskoleprovet! Haha fy fan vad svårt det var!! BOSKTAVLIGEN! Kommer att få ruggigt dåligt på det :P Men men som sagt det var första gången :P

Efter de låånga typ 7 timmarna på univeritetet bar det av hemmåt! Duscha, välja kläder och fräscha tills sig! Skulle nämligen till Emma på förfest med töserna Linnea o Sandra med! Skulle bli ännu en riktigt lyckad Platå kväll tänkte vi :D O de vart det ;) Så om man bortser från regnet var kvällen as rolig! Dock framåt tre hugget där sen var man helt körd! Sömn behövde man! Då kom problemet :P Ingen bankomat funkerade, något konstigt de gör pga. de är lönehelg o då stängs de av efter något klockslag :P Haha så jag tog snålskjuss hem i taxi av några helt främmande trevliga Johannelundsbor xD Man måste ju vara impulsiv för att komma hem :P Hehe!!


D
agen idag var rätt jobbig den med! Jobbade 11-18! Bakis om något! Menmen jag tjänar underbart på söndagar så det var bara att tänka på det :P Nu ikväll är det tv mys som vanligt och imorn är dte ingen skola! nice :)


Nu ska jag vandra!

PUSSPUSS














<3 Bella

 


Gött :)

Snabb uppdatering:

*Precis tagit influensa sprutan!

*Ska plugga lite till högskoleprovet

*tar bilen till Sandra vid 4 - blir myskväll ikväll!!



 

 

<3 Bella


Alltid något att se fram emot...

Hej alla igen!!

Har varit lite frånvarande från bloggen men har haft mycket att göra, kommer igång igen efter helgen :P Har nämligen pluggat Fysik i mängder!! Usch! Har ett stort prov imorn på det och det suger. Det är as svårt och det vill bara inte fastna i ens huvud. Ett kapitel kan jag bra med är typ bara 20% av den delen som kommer.. Typiskt :P Igår hade jag en mysig plugg dag med Simon och Sara. Blev först mys i sängen där Scrubs och Simpsons gick, sedan vart det att göra lite rostisar och Bellas underbara smoothie recept! :D Mumma! Vart självklart te lite senare med :P Lyssnade på bra party musik, pratade och stojjade och duktiga vi lyckades plugga 3 timmar!! Gött :) Bra jobbat!!


Just nu ligger jag i sängen och kollar på Grey´s, allt för att inte starta med fysiken :P Usch ja ;) Tänker också på vilken helg som kommer! Fredag blir det mys hemma hos Sandra och sova hos henne och kolla på Idol mm. Lördag gäller det skrämmande högskoleprovet och sedan utgång på kvällen! :D Dock jobbar jag på söndag 11-18. Segt!! Kommer att vara bakis :P Hehe men jag tjärnar bra!! Sedan är det LOV :D UNDERBART!!

 


Nu ska jag vandra!! PUSSPUSS






Saknar mina älsklingsbrudar!! I helgen blir det röjj :D <3


Myshelg!

Tjenixen alla!

Denna helg är vad jag brukar kalla för myyshelg! Igår efter skolan satt jag och fikade i ca. 4 timmar med Sara och grabbarna. Var riktigt mysigt även om boysen ibland kom in på sådana samtalsämnen som bara lockar killar att prata om.. UschUsch!! :P Sedan jobbade jag världens värdelösaste pass på jobbet från 5 till 8! Jaja, det funkade, lite extra slantar ;) Brummade hem fort som satan och mötte där Sara som satt o väntade på mig. Vi skulle nämligen ha myskväll! Blev självfallet idol, bakande + massa skvaller :P Haha! Vårt bakande gick väl sissodär dock kan jag lova xD Våran kladdkaka blev degkaka, haha den var knappt bakad xD Hur lyckades du Sara? Haha jag smälte bara smöret så måste vara att mitt käraste recept på kladdig kladdkaka saknade mina maiska fingrar xD Haha!! Var iaf en riktigt mysigkväll som vi måste göra om snart! :)
Hon brummade hem vid ett tiden vilket kändes inte allt för långt ifrån när klcokan sedan ringde 06.30. Usch :P Jag skulle nämligen jobba idag igen från 8 till 2! Skönt pass med de är ju segt att gå upp på morgonen om man är MorgonTrött av sig!!! Efter jobber brumma jag till Simon en stund. Hehe medan han nörda dator låg jag o halvsov bredvid, var visst ganska trött :P Nu är jag hemma o kollar på lejon kungen <3 Haha har disney nostallgi och den är såå bra!! Ikväll blir det film och taco mys med Simon, Samuel, Jonas och Ardalan. Mys! Nu ska jag fortsätta se filmen och försöka att inte somna xD

 

PUSSPUSS









<3
Bella


Eftersaknad <3

Hej allasammans!

Idag har varit en supermysig dag! Träffade nämligen mina kära och underbara Elin! Trots att vi går på samma skola så hinner vi verkligen aldrig ses. Idag efter min sena hemkomst från skolan hoppade hon på cykeln och for till mig :) Mys! Vi gjorde hamburgare med bröd och pommes till. Mumma! Haha vi kollade på Ice Age, kikade på gamla bilder och bara myste och pratade! Får allt ta en hel dag och övernattning snart baby :) Älskar dig! För mig just nu gäller det att fixa morsans ipod med musik och uppdatering - hon brummar till Malmö igen över helgen! Så jag blir helt ensam i kära stora huset :) Jobb fredag några timmar och sen lördag 08-14. Funkar för mig ;) Om ca. 10 minuter börjar "Mammas pojkar" med och det vill jag allt se :P Blir o plugga fysik sen och bara ta de lugnt. Morsan är ute och partajar så jag kan surra runt i huset hur som helst och sjunga glatt ;)


I helgen blir det av att ta det lugnt och vara med några mysiga männiksor <3


PUSSPUSS


 

 

<3 Bella







Nostallgi kallas det!

Hej alla go och glada!

Idag var första dagen efter projektlovet. Suck o stön var min första tanke när jag vaknade imorse! Försov mig lite, var seg och inte alls pepp. Dock så fick jag skjuss till skolan vilket var riktigt skönt. Väl i skolan kände jag ändå att det inte är så himla farligt att vara där. Jag väljer ju faktiskt hellre att vara i skolan och träffa alla nära och kära än att sitta hemma ensam och slappa. Mina vänner gör mig glad och sprallig. Man kan prata om alla skojjigheter man gjort i sina dagar och som man kommer att göra! Ser faktiskt fram emot det här året. Känner dock lite nostallgi när jag tänker tillbaka på goatider, så tänkte att jag kunde lägga upp lite bilder som förfrisknar era minnen så ni blir lika glada som jag blev när jag kikade på den! Se o njut! :D

 



 














Haha många blev det :P Har såå många fler men känner att det räcker så här!  Minns ni? Sitter o tråkar nämligen, menmen nu är lite bilder uppe så det är väl dags att göra någon nytta nu!!

 

PUSSPUSS PÅ ER ALLA!!



Fullt ös!

Hej alla!

Ligger här i sängen på min sista lediga dag innan skolan börjar imorn och kollar på Wallander. Är den nya Wallander som går på engelska, den är faktiskt inte så pjåkigt även om den svenska är bättre! Innan dess var det Parlamentet och Playa del sol. Haha det gör min söndag! :) Sov ju bort hela dagen innan de typ :P Dagen igår var nämligen väldigt lång men så värd :)

Började jobba vid 12 hugget och slutade sex! Skönt ingen stängning för mig.. Traskade raskt upp till Simon efter det i kylan! Var nämligen Fadderfest på kvällen. Efter att ha fixat iordning mig och värmt upp mig hemma hos Simon kom även Samuel och Jonas förbi. Tillsammans gick vi till Ardalan där även Sara satt och väntade! Härliga gänget ;) haha! Satt där ett tag och förkrökade lite innan vi hoppade på bussen till garnesonen. Själva fadderfesten var väl sodär, alla nollor var redan aspackade och försvann ganska fort.. Men kvällen var värd ändå alla vi nadra var ju kvar :) Vi fick helt göra festen till våran egen helt enkelt :P Medan alla försvann med jämna mellanrum stannade vi kvar och dansade och dansade. Gillar! Jag o Sara levde på dansgolvet :P Var riktigt roligt och lugnt värt! När klockan väl var runt två kände vi för att in till stan!! Fan vad långt det var :P Haha! Där köpte vi Kebab på kebab-baren och strosade hem till Samuel. Allt slutade med att vi alla somnade där. Jag, Sara och Samuel delade på soffan vilket slutade med att Samuel låg på golvet och jag låg som en jävla kringla på Sara! Hehe! Fan det kändes i ryggen och axlar när man vaknade där på morgonen :P Fast värst var fötterna. Aaaj!! Usch vad ont jag hade, kunde verkligen inte gå. Morsan fick komma o hämta mig :P Kände mig inte så fräsch heller efter knappt 5 timars sömn! Kommer sova som en gud inatt :)

Ända bilden från festen som jag sett en så länge på facebook ;)

 




Nu ska jag sova! Mosig!

PUSSPUSS


<3
Bella


Jobb o jobb!

Jobb, jobb och mera jobb.. Varför klaga? Även om det tar upp hela ens dag så har jag faktiskt ganska roligt, jag tjänar pengar och jag får ut någonting av dagen! Nu ons-lörd har jag jobbat 12-20.15 typ vilket är riktigt bra tycker ja! Härliga pengar ;) Så imorn efter jobbet blir det äntligen och pusta ut!! Blir fadderfest och förkrök till fotbolls VM :D Ledig söndag och sen jobb igen måndag! En snutt på fredag sen och sen lördag nästa vecka morgon 8-14 så det är lugnt! Julklappspengar kan man säga :) Ikväll blev det idol och Been and Jerry´s <3 Mys!! Nu blir det bädden!! GOD NATT ALLA NÄRA O KÄRA! <3

Shoppingdag!!

Hej på er alla!

Idag har lilla jag varit på riktigt shoppighumör! Allt började med att jag åkte ner till stan runt 2 hugget för att träffa Sara på stan. Hon var på samma shoppinghumör som jag! Kalasbra ;) Man kan säga att efter 3 timmar hade vi strosat igenom hela stan :P För min del vart det ett par jeansleggins från Vila, en skitsnygg långtröja med knappar från Vila och tillsist ett diadem med en stor blomma på från Monkey :D Gillar!! När väl klockan tickade mot halv 5 var Sara tvungen att åka till jobbet men då brummade jag upp till Samuel. Blev att kika på tv en timme och mysa lite med Rocky :) Slutligen kom morsan och hämtade mig, skulle nämligen shoppa skor. Och skor vart det!! 3 par :) Ett par bruna, platta stövlar som går upp till knäna, ett par svarta stövlar med liten klack som går upp ganska högt och slutligen ett par ankelstövlar, helsvarta med högklack! Älskar skor!! ;P Haha och som pricken över i:et blev det MAX som kvällsmat :P Nu dock när jag kommit hem känner jag att denna shoppingdag verkligen slitigt på min sjuka kropp. Har ont i bålen och känner mig seg och trött i alla leder och kroppsdelar! Suck! Imorn är det iaf jobb som väntar! 14-20-15!! Nu ska jag vila lite, sen kolla på The Menthalist och slutligen kanske plugga lite om kroppen orkar!!

 

Hade finast!!

PUSSPUSS







<3 Bella


Båtmysigheter!

Hej alla!

Lilla sjuka jag ligger här i sängen igen och skriver :P Kom nyss hem från en jätterolig och mysig lördag-söndag i Loftahammar med Natha, Martin och Calle! :) Vi skulle nämligen spendera kvällen och morgonen på Calles båt. Kan lova att hans bår var uunderbar!! 5m bred och 16m lång - världens finaste! Där skulle jag storm trivas kan jag lova, var sovrum och badrum över allt :P På kvällen lagade vi mat, Natha bakade efterrätt, vi kollade på körslaget och sen spelade spel och skojjade. Vi drack vin och konjak och kvällen bara rullade på med flertalet asgrav :P När klockan väl slog halv 4 typ blev det bädden för oss alla! Sov riktigt gott, dock tack vare att jag är så svullen i halsen och knappt kan andas så tyckte de jag snarkade lite :P Tusan! Haha gör de aldrig annars xD Menmen får väl sova ensam tills detta skit är över! Imorse iaf blev det att åka o köpa frukost, slappa lite, städa och sen brumma hem igen! Tack Calle för att jag fick följa med :) Nu idag blir det väl mestadels att bara ta det lugnt, inte mycket mer jag kan göra!


Nu ska jag vandra och se film!
PUSSPUSS




<3
Bella


Varför ska allt gå från de bättre till de sämre?

Ja som sagt de senaste dagarna har varit bra om man bortser från bihålsinflammationen!! I onsdags hade jag myskväll hemma hos Simon där vi först kollade på idol, sen oskyldigt dömd och tillslut robin hood. Haha! Riktigt underbar disney film! Slutade dock med att vi båda somnade i slutet på filmen :P Som tur var hade jag bilen så jag slapp cykla hem! Var ju trots allt frost på bilen när jag skulle hem så skulle väl ha fryst ihjäl om jag cyklade hem :P

 

Sen på torsdagen var det STUDIEDAG! :D Underbart! Blev skjussad hem till Samuel där på morgonen där även Jonas var. Vi gick lite promenader och köpte onyttigheter! På vår promenad i det kalla solskenet mötte vi Sara :) Blev film hemma hos Sammes, lite te o jordnötsringar och sedan skönsång och pianospelning av grabbarna! Klockan tickade på fort! När klockan väl blev runt 7 var det bara jag o Samuel kvar. Vi åkte då hem till mig, gjorde lite mat och brummade sedan iväg till Simon. Blev idol där med Elin med och sen film! Likamysigt de med :) Kvällen idag blir en mysig upprepning ;) Jag, och grabbarna ska hem till Sara och kolla på Idol och sen skräck film! Wiee ;) Kan bli kul!! Haha!!

 

Visst låter dagarna härliga, men det finns en dålig punkt med i spelet!!! Haft jätteont i halsen de senaste dagarna, trodde det var att immunförsvaret försämrades när inflammationen i bilhålerna kom, men inte! Jag började låta som en kratta, har jätte ont i halsen och kan inte äta!! Var alltså hos vårdcentalen idag! Folk tyckte jag överdrev,men nej!! De gjorde tester för halsflus, Nej! De forsatte med blodprover och efter en timme kom svaret, Körtelfeber!! NEEEEJ!! :( .Pallar inte!! Ingen träning, inget festande, kommer inte kunna äta, måste ta hand om min lever, och har as ont i halsen! Eftersom kärtelfeber är virus så finns det inget man kan ta mot de som botar! Kan ta upp till 2-3månader :/ FACK!! Smittar bara via saliv så ni behöver inte vara oroliga att bli smittade om ni träffar mig! Mår piss.. Aja bara tålamod som hjälper och kompisar som pepper upp en. Trötthet, buksmärtor och huvudvärkär symptomer som kan komma + feber...

 

Nu ska jag vandra!!

Leva på soppa ett tag..

PUSSPUSS






<3
Bella


RSS 2.0