Skype!

Nya msn och myyyyyycket bättre än telefonen!!
*Man behöver inte hålla i luren
*Man kan göra flera saker samtidigt
*Man ser varanndra

Pratar med systeryster just för ögonblicket <3
Hon försöker betala sina räkningar men det går inte så bra för henne ;)





Älskar dig!!!


morgon

Solen skiner och himlen är blå! Klart man tål lite kyla då :) Ska vid 3 hugget till NH för jobb så blir att sätta på sig en tjockare jacka + vantar och göra sig redo för en cykeltur! 20-25min går ruskigt fort när man väl har lite partymusik i öronen! Nu blir det att göra iordning sig och äta lite lunch till frukost! Sen är den dagen över ;)

Hade bäst!

<3
Bella



duktiga ja ;)

God eftermiddag alla!

Idag har jag varit duktig :) Utöver att som vanligt äta frukost i sängen och se film så har jag hunnit städat rummet! Behövdes ;) Blev jättefint! Tänkte fota lite rum på huset och lägga ut här så att familjen i Florida får se hur jag bor. Kände att jag hellre visar upp ett välstädat rum då :P Nu blir mamma nöjd! hehe :P Idag kom också mina kläder från Nelly :D Klänningen var underbar!! wie :) Bikinin däremot var det bara underdelen som kom, överdelen glömde jag skicka efter visst :P Klantiga ja! Den är tyvärr slut nu med så får hålla ett öga på sidan o skicka efter den när den kommer in :P Sablans..

Ikväll nalkas mys med Natha, Sara, Martin och Samuel! mys :) Blir att börja göra iordning sig nu då! Alltid bra tidsmässigt ;)

<3 Bella


kväller


Vilken härlig dag!

Klockan ringde 08.00 imorse, vilket är helt sanslöst för att vara mig! ;) Skulle nämligen möta upp Anna och Hedvig på gymmet vid halv 10. Blev solning, träning, lång dusch med att basta och göra sig pigg och fräsch igen! Grymt skönt :) Framåt tolv hugget när Anna sprang till skolan blev det lunch dags för mig och Hedvig! Säger bara att salladen på fräcka fröken är UNDERBAR! Gud så god! + att kaffe ingår ;) Mmmm! Efter det vart det en rutt på stan då jag självklart skulle hitta någonting :P Blev ett par höga jeans shorts och 2 par örhängen! Nu har jag precis varit och handlad med mammsen! Ikväll blir det "halv 8 hos mig" och "Idol" tittande med revbensspjäll + vitlöksbröd! O till efterätt naturgodis! Mumma! Alltid lika mys och stanna hemma med mor min!

Igår kväll blev det film hemma hos Simon med Sara, Samuel, Bergström och greken. Såg Prins of Persia, riktigt bra film måste jag säga! När filmen var slut var alla trötta förutom jag och samuel så vi åkte hem till honom och såg en film en till! :) Pussade lite på hans underbara nya hundvalp - ge mig!! :P Blev läggdags ganska sent men trots det är jag inte så trött idag! Dags att försöka vända tillbaka dygnet.. Speciellt om jag ska upp runt 7 varje morgon för att skjussa barn till skolan :P hehe!

Dags att brumma!
Hade bäst






<3
Bella



Nelly.com

Trots att jag redan shoppat en hel del kan jag inte sluta! Lönen bara bränns på kontot och skriker att den vill bli uppshoppad ;) hehe! Nu ska jag försöka hålla i pengarna så detta får kanske bli mitt sista köp på ett tag!

Älskar dom!





<3
Bella



Vaken!

Äntligen är jag pigg och kry igen! Utgången i lördags gjorde att jag bokstavligen låg helt utslagen i sängen igår hela dagen! Medvetslös!! UschUsch så det kan gå ibland ;) Lördagskvällen var en speciell kväll, men den slutade iaf bra! Blev förfest hos Sara, sedan 55:an till typ 2 för att tillsist ta en snabb visit till NH! Nu ligger jag i sängen och kollar på O.C och funderar på att ligga kvar i sängen allt för länge ;) Ikväll blir det Step med Anna och sen träffa Samuel med några..

PUSSPUSS




Partytösarna ;)

Annars igår Skypade jag med familjen i Florida med! Roligt! Dock lite kusligt ;) Morsan babblade på som attans och mellersta dottern också! Jättesöta :) Kommer nog hade jättebra där tror ja! Vidga mina vyer lite.. Linköping ser allt lika dant ut år efter år :P Skypade med Sara igår med vilket var kul! Fan roligare att Skypa med varandra än att prata i telefon :P Haha! Fick då ett otroligt snyggt foto på henne ;) Hata mig inte xD Så söt så!




<3 Bella



Vilken dag

Hallå på er alla!

Idag är en kanon dag känner jag! Har nyss kommit hem från stan med Sara då det var löneshopping på G! Älskar!!! Blev ett bar higher jeans, vit spetts tröja, svart balkonett bh och en rutig skjorta! Supernöjd!! Älskar att vandra på stan och hitta en massa man bara vill ha :D Blev dock ingen fika eftersom jag nu om 30 min ska för första gången Skypa med familjen i Florida :D Nervös!!! Haha! Senaste gången jag pratade och sa att jag var nervös inför att Skypa sa de dock " we adore you already so you have nothing to fear" Känns betryggande och roligt att höra! Efter Skypande blir det att snabbt sätta på sig en party outfitt och sminka om sig!! Blir att ta bilen till Sara för att äta, locka hårt och tagga inför Utgång :D Husfest på Nationernas hus!! :D

Ikväll kör vi!!!


<3
Bella



Fredagsmys!

Gud vad skönt med Fredag!! Idag har dagen varit lång.. Jobbade på NH 08-16.30 och stod sedan på banken från 17.30-18-30. Var inte ensam där så att säga! Usch!! Men nu är jag hemma iaf vilket är skönt.. Huvudet är helt dött känns det som! Väntar på att min försenade Svedlindh ska säga när hon kommer hit så jag vet när jag ska börja med maten! Potatisgratäng och baconrullade kycklingfilé! Mmmm.. Blir att vila tills dess ;) Ikväll blir det innemys med Idol, Vampire diaries och Ben and Jerry´s! <3 Laddar upp inför imorgon då det är husfest på NH! :D





<3 Bella



torsdag

Äntligen slutfört DS-160 ansökan för Visumet.. Komplicerat!! Helt slut efter det.. Nu ska jag iaf sätta på mig träningskläderna och cykla till gymmet för att möta Anna! Klarar inte av att vara i huset när tusentals arbetsgubbar strosar runt och fixar.. Ikväll blir jag riktigt mörkhårig igen, något att se fram emot!!

Hade fint!

<3 Bella


sängdags






Precis som jag gillar det

Hallå där!

Ännu en dag på veckan har gått! Dagarna tickar iväg.. Idag har min dag spenderas på stan. Först blev det en runda till frisören där jag klippte mig, sen en runda till Åhléns för att köpa hårfärg och tillsist till gymmet! Underbart vårväder idag så var skönt att traska runt på stan med musik i öronen. Cyklade även fram och tillbaka till stan vilket alltid är lika skönt när solen skinen och kylan biter lite i kinderna! Nu ligger jag i sängen och har tänt lite vaniljljus runt omkring mig! Underbart! Doften i rummet är ljuvlig! Snart kommer Hedvig hit och då blir det lite mys, idol tittande och skvallerprat! Precis som vi gillar det! Känns skönt att bara ta det lugnt vardagskvällar, med lite tända ljus, god mat och mysigt sällskap! Speciellt efter 1 timme på rullbandet också ;)
Imorgon är jag också ledig men då kommer hantverkarna runt 7 på morgonen :/ Usch! Vaknade imorse och surade massor ända tills jag somna om :P Så nu ser vårt vardagrum förfärligt ut men de säger att de ska vara klart på 3 dagar så får stå ut!!

Hörs snart igen alla!!





<3
Bella





Slut som artist

Hemma från NH...
Trött, hungrig och har förfrysna fötter
Självaste sittningen i sig idag var slap och enkel vilket var skönt.. Efter sittningen satt jag och Linda kvar, tog några glas och tände lite ljus.. Mysigt! Förbättrar dock inte min trötthet och mina förfrusna fötter. Klockan blev senare och kylan ute kallare! Uschlig färd hem på cykeln! Iaf nu nalkas underbara sängen <3 Imorn dock ska en grävmaskin borra sönder i vårt sten/tegel husvägg för att göra 2 fönster på baksidan, HALV 8 PÅ MORGON!!!!! Palla xD Jag vill sova!!

Imorn nalkas annars klipptid, träning och Hedvig!
Annars idag har jag haft en mysig kort stund med min Svedlindh!

<3 Bella



Imorgon är en annan dag....

..... o det ser jag fram emot


Envis jävel

Försöker ringa till Amerikanska ambassaden men det är ju skit svårt!!!!! Inte att bara själva visum processen ska vara överdriven, krånglig och löjlig, de skriver och förklarar ju inte på Internet så att man förstår!! Ska fylla i en blankett DS-2019 som var grymt viktigt! Men hur får man tag i den då? Hur betalar man den då? Åker man men en agentur fixar de det står det bara på Internet, o de hjälper ju inte mig det minsta! Har ringt en massa nummer och slutligen kommit fram till det rätta, men det är ju upptagen hela tiden :( Kom fram en gång och då babblade en man på engelska så man knappt hörde för att de knastrade i bakgrunden och sen en svensk efteråt.. Yes jag kom fram tänkte ja! Slog 4 som de sa och ringde i en evighet! Var det någon som svara? Självklart inte!! O nu är det upptagen hela tiden istället... Typiskt! O så har de bara öppet i 1 timme varje dag så känner på mig att jag kommer få sitta med luren i örat hela timmen! sucksuck....

Igår skulle jag, morsan och anders ta kort på mig för att lägga in i formuläret DS-160 o det var ingen lätt match kan jag säga! 2 timmar tog de för att ta ett kort och lägga in! det skulle vara rätt storlek, höjd, ljus, pixlar, kb, avstånd mm. Usch!! Har sagt de flera gånger men säger de igen, Typsikt USA!!!!

Efter 2 blir det lunch iaf och efter det Step med Anna!!

PUSSPUSS



Så här snygg blev den rätta bilden! xD
Inget smink, ingen personlighet och vit bakgrund, snyggt ;)


<3 Bella



Allt och lite till

Nu är jag slutligen hemma efter en riktigt grym helg med Sjöö!! Allting startade i Fredags då jag, Fia och Bea beslutade för Utgång! Vi lyckades med en ruskigt god middag, mysig och rolig förfest och en fullartad utgång! Kvällen började på NH där det var sweat, kvällen fortsattes till Laskala för shot time och sedan till Platå för att sedan avsluta kvällen på NH! Under detta förlopp han vi med att träffa och babbla på med nära och kära, roliga främlingar, ha många skratt tillsammans och dansat järnet på dansgolven! Riktigt värd kväll! O att avsluta natten med potatisgratäng och kycklingfilé gjorde pricken över i:et!







Lördagen som nalkades dagen där på blev en riktigt bakis dag för fröken Sjöö och Staaf! Sängen till 15.00, soffan till 21.00.. Illamående, trötthet men massor av garv och minnen från gårkvällen! Dagens frukost bestod av mcdonalds mat framför tv:n vilket var guld värt! Dock avslutades kvällen med mcdonalds kvällsmat framför tv:n med! Haha! Man kände sig inte lite fet då alltså ;) Men vi tänkte att kör på bakis/fetto dag kan man lika järna köra den helt ut! Allt eller inget! Efter klockan 9 träffade vi iaf några grabbkompisar och satte oss på 55:an och tog några cider! Mysigt! Det var skönt som tusan att komma ur sin trötthetsbubbla och få lite frisk luft!


Idag har vi bara tagit det lugnt och jag har kikat på när Fian har packat! Den jäveln drar till Spanien ikväll för 10 dagar! Vill med!!!! Sveriges vardagar består bara av regn och svart himmel nu för tiden vilket uttråkar mig!! Morr!!


Nu ska jag svara på ett mail från min familj i Florida, äta lunch, duscha och vänta på att älsklings mamma kommer hem från Malmö! Sugen på filmmys ikväll :)





Hade bäst!!


<3
Bella





16 september

10 min kvar till Idol.. Äggen ligger i en kastrull på spisen och kokar! Snart får jag min välförtjänta kvällsmat! 2 äggmackor och obóy! Mumma! Kom nyss hem från gymmet och både magen och jag är jättetrötta! Tidigare idag då om man spolar tillbaka klockan har jag spenderas med Sandra! Fröken åker ju som jag tidigare nämt till Norge på lördag så jag hjälpte henne att packa! Var ganska lätt med tanka på att de åker med släpvagn upp till Oslo och kan i princip ta med sig hela garderoben + tillbehöver i massor väskor! Kan ju inte jag! Hur ska fröken Staaf kunna ta med sig hela sitt liv i en 20kg väska när jag i princip har med mig det på en 2 veckors semester? Ska sååå ringa till Arlanda och fråga hur mycket det kostar per kg i övervikt! Här ska två till 3 väskor med om alla mina kläder och tillbehöer ska med ;) hehe! Hämtade även mitt nya pass hos polisen idag. Säger bara neeeeeeej!! xD Kan man någonsin bli bra på dessa passfoton? Ser hemsk och död ut typ!! UschUsch! Nu är halv 8 hos mig slut så nu nalkas Idol och de får man ju inte bara missa ;) Efter de kommer morsan hem som ska hjälpa mig med alla dokument man måste skriva i för Visumet!

Ha en toppen kväll!!




Imorgon nalkas en grym utgång med Fia Sjöö <3


<3
Bella



Nu är resan bokad!

Om ca. 5 veckor drar jag till FLORIDA!!
Ska vara au pair i staden Palm coast hos en familj med 3 döttrar!
Så om 5 veckor försvinner jag från hemkära staden Linköpingen och kommer inte hem förenst 1 år!!


<3 Bella


Piggelin!

Hatar att ligga i sängen och inte vara trött! Klockan är ändå snart elva.. Vad ska jag göra nu? Har suttit på Internet ett tag och kikat in flygbiljetter + hur man skaffar visum! Visst ni att det är sjuk krångligt och svårt att fixa ett? Typiskt USA.. Men behöver lite hjälp med allt, så ingenting går att fixa ikväll.. Tidigare ikväll har jag varit med Simon.. Främlingen och jag bakade kladdkaka och spetsade det med kaffe, glass och film! Såg Fight club vilket var en riktigt bra och speciell film! Sedan blev det hedliga Idol! Gillart :) Men nu är jag ensam, vilket är så mycket tråkigare! Funderar på att göra iordning mig och sen lägga mig och kolla på någon serie! Dock blir inte jag trött av tv, som många andra blir, så får välla ligga och filosofera i sängen ett tag innan sömnen tar mig om några timmar ;) Imorn står träning på schemat! Annars tar jag dagen som den kommer.. Håller tummarna på att jag ska träffa Sandra ett tag! Fröken drar ju nämligen sen till Norge! Som alla andra! Tror att Norge och London är topp ställen för de flesta 91:or nu för tiden! Kan vara så?

Puss o kram!




Jag hoppas ni lyssnade på låten i förra inläggen! Har själv nördat den om och om igen idag!
Så jävla fin


<3 Bella



Underbara låt





<3 Bella



Mysmåndag!

Godmorgon!

Klockan är typ 2 och jag och Sara har precis gjort iordning oss! Blev en mysig frukost framför Prison break :) Då brukar ofta frukosten bli lång ;) Snart blir det ett avsnitt till innan stan kallar på oss! Blir att kika runt en kortis innan jag börjar jobba igen! NH 15.30-00.00.. Gårkvällen var också en såkallad myskväll! Jag färgade Saras hår till chokladbrunt! Blev riktigt snyggt! Jag är för bra ;) Haha! Sen vart de glass och chips och hela köret! En typiskt mysig måndagskväll! Sådana behöver man fler av! Då blir man mer pigg på att jobba.. Mixa vardagen är det bästa!! Nu plockar Sara ut diskmaskinen så duktig hon är medan jag degar i soffan ;) Så kanske måste hjälpa till en aning :P

pussar!!



<3
Bella


13 SEPTEMBER

Hallå igen!

Efter en jobbig vecka kunde jag för första gången inatt riktigt sova ut! Underbart, hela 13 timmar!  Efter jobbet i lördags bytte jag och Linda nämligen om lite snabbt för vi var taggade på utgång efter veckans slit! Så det blev att dricka ikapp alla andra och sedan njuta av bra musik och massa dans på dansgolvet tills 3. Dock slutade inte min resa där.. Resten av personalen som slutade då började festa så jag stannade kvar på NH till tidigt på morgonen! Efter att ha somnat runt 9 och gått upp vid 11 för att jag skulle till Kisa till farmor och farfar var dock då väldigt kämpigt! Men det var riktigt mysigt när jag väl kom dit! Blev dock fruktansvärt gödd som man brukar bli hos släkten! Värsta 4:a rätters när förrätten var som varmrätten! Kände mig som en köttbulle när jag körde hem ;) Somnade bums när jag väl kom hem vilket kändes skönt! Idag är jag klar i huvudet och kropp och vart hurtig! Imorse åkte jag till Polisstationen för att fixa ett nytt pass och träffa paps! Mitt pass går nämligen ut i maj nästa år så det fungerar ju inte riktigt då när jag ska vara borta i ett år!

Snart väntar jag på att klockan ska slå sex och jag kan cykla hem till Sara fina underbara för myskväll! Kolla på första avsnittet av säsong 2 på Vampire diaries!!! :D Kommer bli en riktigt bra kväll känner jag på mig!! Sen imorgon gäller jobb igen på NH! Då är det jag som blir hovmästare och tar på mig allt ansvar! Kusligt :P Men kul att jag blir anförtrodd det ansvaret när Linda inte är där!


Nu ska jag packa lite och sen cykla iväg!!

PUSSPUSS






<3
Bella





trött

MOt NH igen för sista gången denna vecka! SKÖNT! Trött på jobb.. Som idag vaknade jag halv 2 (jobbade natt igår med) då hinner jag ju bara med lunch, göra iordning mig och sen åka igen! Ska vara på jobbet runt halv 4.. Vart tog friheten vägen? Nästa vecka har jag inte fått något schema över än så  hoppas det blir rätt lugnt!
Nej nu måste jag skynda mig! Hade bäst!

<3
Bella


10 SEPTEMBER

Japp så idag har man varit duktig!

*Skickat mail till ambassaden och frågat om visum
*Förtidsröstat
*Köpt ut tusentals mediciner för ett år på apoteket
*fixat vin
*svarat på det mega långa mailet från familjen i Florida

Visst är man för bra ibland! Dock hade jag mor vid min sida som hjälpte till lite ;) <3
Nu gör Anders lite mat som jag ska slänga i mig innan NH kallar på mig igen!

PUSSIS!'




<3
Bella






GLAD!!

Hur underbart är inte detta att läsa efter ett långt jobbpass!!!!!!

"We are prepared to offer you the position if you would like to go ahead"


Är från en familj i FLOOOOOOORIDA!!!
YEAH :D


Nu kommer jag somna jättegott! Bara längtar efter att få svara på mailet imorgonbitti! Är ett jättelångt mail denna gång och mina brukar bli lika långa så bäst att skriva det imorgon :P Igår satt jag uppe till 2 med ett ;)






<3 Bella



torsdag

Ännu en dag..
Snart kommer Töthen hit och då blir det först Kladdkaka och kaffe och sen maaat! Mysigt!! Även denna tös ska till London och om jag åker till USA blir det år och dagar tills man träffas igen.. Varför stanna när alla åker? Ikväll nalkas NH igen!

<3
Bella


8 SEPTEMBER

Men vad har hänt? Fröken Staaf är uppe och klockan är bara halv 11? Stämmer det? Jo det gör det! Blev nämligen uppsläpad av sötnosen Sandra som sov här! Hehe hon fick slita i mig lite för att få upp mig :P Haft en så dålig natt nämligen!! Eftersom Sandra skulle jobba idag blev det att lägga sig tidigt, dvs. halv 12! Men då kunde inte jag sova :( Efter att ha traskat upp och ner tusentals gånger i sängen för att kissa började jag få lite panik runt 2 hugget! Varför kunde inte jag somna? Frågan är väll iofs ganska lätt att svara på men ändå ;) Kan man inte somna ligger man ju bara och stör sig på vännen bredvid! Sorry Sandra :P Allt från hur mycke plats de tar, hur de rycker i täcket, andas högt, ALLT! Haha!! Men efter att gått upp tidigt idag kommer jag somna fort ikväll hoppas jag! Jobbar dock natt så det är väl en självklarhet!

Gårdagen var myyyysig! Som alla mina dagar då jag är med någon ;) Gjorde värsta godaste frukosten till mig o Sandra vid 3 hugget! ( lunch för Sandra kanske de blev :P ) Jag bakade scoones, gjorde varsin kaffe Mocca, kokade ägg, ställde fram jouice, marmelad mm.. Såg mumma ut kan jag lova! Sen så rullade dagen på med mys, träning på nautilus, halv 8 hos mig, idol, mer mys och avslutningsvis Miss sectret agent som gick på tv ;)

Snart kommer Cicci hit och då blir det mer mys! Fröken åker ju till London på fredag och om jag åker till USA kommer vi ju inte se varanndra på mer än ett år! snyft :/ Men sådant är livet! Hon kommer ha det såå jävla roligt tror ja! Hört att det är jättelätt att få bartenderjobb i London fröken!

Nej nu ska jag städa lite ( plocka ur diskmaskinen som morsan "råkade" lämna till mig igen ;) ) och hänga upp lite kläder :P Ser förjävligt ut rent ut sagt! Sen göra lite fika till mig och tösan! Sen ikväll nalkas NH 16.00-00.00 likaså imorn, i över morn, och i över över morn :P

PUSSPUSS ALLA!!




<3
Bella



7 september

Nu ligger jag här i sängen igen och klockan är snart halv 2! När ska jag kunna vända tillbaka dygnet? Är ju som sagt en nattuggla och morgontrött så det är ju svårt men så här kan jag ju nästan inte hålla på :P Ons-lör jobbar jag dock natt nu på NH så får ta tag i vändandet nästa vecka ;)

Igår var jag med min efterlängtande fröken Sjöö <3 Blev en riktigt mysig dag! Satt på george i flera timmar och bara pratade innan det bar av hem till henne. Mat, tv och fortsättningsvis massa mys och tiden rullade på fruktansvärt fort! Tiden går fort när man har roligt :) Chefen ringde på morgonen från Ica och frågade om jag kunde jobba, men duktig som jag är sa jag Nej! Se och lär Sara ;) Dock ljög jag till att att jag skulle träffa en vän från en annan stad som kommer ner till Lkpg, men sak samma :P Haha! Vid 10 hugget sen åkte jag och Zacke till landet bortom landet för att träffa Cicci, Sara och alla andra gamla klassgodingar man saknat! Mysigt :)

Idag blir det att mysa med Sandra och träna ikväll! Dock ska vi köra pass men jag börjar bli förskyld :( Så funderar på att bara köra 1 timme rullband när de kör burn och bara vara med på rygg och mage passet efteråt!
Klurigt det där asså!


N
ej nu blir det frukost!


PUSSPUSS




Bild från 2006!
Årskurs 8 ;)
Vi får ta lite nya bilder snart soffan!!

<3
Bella



5 september

Godmorgon!

Helgen är över och det är redan söndag! Gårdagen spenderades först med Natha på kära Nautilus och därefter blev det jobb på NH till natten.. Vilket betyder idag en låång sovmorgon!! :) Nu ligger jag i sängen och kollar på O.C och väntar spänt på att familjen i Florida ska svara på mitt senaste mail och skicka massa bilder! Nu är det flera familjer i Australien som vill ha mig med, men vet inte vart jag vill! Australien är någonting jag alltid drömt om, men Florida låter ju inte så dåligt de heller, eller?

Snart ska jag ta mig upp i sängen och göra mig lite frukost/lunch! Kanske Amerikanska Pannkakor eller omelett eller något.. Hum! Dagen i ära blir att ta det lungt och kanske höra av mig till nån ikväll om söndagmys till någon bra söndagsfilm!

HADE BÄST





<3
Bella



:)

Fredag, Underbart!
Inte för att veckan varit så jobbig med tankte på att jag varit ledig! Men det känns alltid bra när det är fredag! Imorgon blir det jobb och träning och söndag blir det träning! Månadens löfte är att inte kasta iväg mina pengar nu på onödiga saker.. De mesta av min lön sätter jag jämt över på mitt e-sparkontot men lite sparar jag varje månad som jag kan shoppa för och de är redan slut! PANIK! Utöver de jag köpte med Hedvig, min väst så shoppade jag en höstjacka och 3 par skor när jag och mammi var på stan! Får håll mig borta nu från stan så jag inte får syn på något jag vill ha :P
Igårkväll blev det mys och frukost med Hedvig på stan, step med Anna och sen filmkväll med Simon! Idag vet jag inte vad som ska göras! Är kval till fotbolls EM ikväll så det ska nog jag se på!

Just förtillfället ligger jag i sängen och kollar på första säsongen av O.C som jag efter ca. 1 år fått tillbaka av Samuel! Älskar denna säsong alltså!

Hade finast!!






<3
Bella






Glader!

Hej på er alla!

Idag kände jag redan från början när jag vaknade runt 1 att dagen skulle bli en bra idag!


1. Stiger upp ur sängen och ser till min förvåning att solen skiner!
2. Får ett sms om att min Väst har kommit och kan hämtas ut!
3. Brunch till frukost
4. Hämtade min vackra väst som passade super! :D
5. Ska till stan runt 5 med morsan och kolla på en vinterjacka jag spanat in + skor!!
6. Myskväll med mor ikväll med bl.a tv tittande och Been and Jerry´s!


Låter inte dagen helt kalas eller!! ;)



 

Totalt nerkärad!






Imornbitti står frukost på schemat med Hedvig på Esspreso house! Mys <3



HADE BÄST!!

<3 Bella






RSS 2.0