Halloween!

Underbart roliga kväll! :D Vare sig man är liten och leker "bus eller godis", är hemma med familjen, klär ut sig, festar mm. kommer Halloween alltid ge en otroligt mysig känsla! Tända ljus, spöklikt stämning, pumpor, utklädnader, och allt från bomulls spindelnät till grönt slajm!! Allt tillsammans gör en så glad, barn på nytt!

Gårkvällen var riktigt rolig! Efter jobbet cyklade jag fort till Bea och gjorde iordning mig där som Djävul! Väl där skrattade vi åt hur alla andra var utklädda, dansade, stojjade oss, drack och hade en riktigt värd förfest! Runt 12 tog vi taxi till stan där det blev Tequila shottande och sedan NH! Grymt kul! NH var fullt med läskiga typer och hade två riktigt grymma dansgolv! Där flög jag pch Bea runt hela kvällen tills klockan blev 4 och kebaben skrek på oss! Japp city grillen och sedan taxi tillbaka till Bea för sömn!




Minns kvällen som en kväll med mycket skratt, dans, härlig personal, underbara vänner och en galen natt!

Ska jag nämde en typiskt Bella grej jag lyckades med igen var att jag svimma xD 2:A gången på NH! Eller denna gång svimmade jag uppe vid domkyrkan.. Jag och Bea stod nämligen i kö till baren i hundra år där tusentals andra männiksor också stod och tryckte på. Värmen, trycket, folksamlingen, alkoholen, hungern och problemet att stå till på samma plats för länge gjorde att jag fick panik! Sprang vinglig som en kastrull ut till domkyrkoparken och la mig på gräsmattan med en duns! Där låg jag nog ett tag :P ops! Gick sedan in till Bea igen, fick mig en cider vilket gjorde mig pigg och glad och tagg igen! Något vi skrattade åt idag ;)

Efter 6 timmars sömn trodde jag ICA skulle vara hemskt idag men det gick ganska an faktiskt! Trött som tusan och seg men timmarna tickade på ganska bra! Nu är det skillnad! Trött som aldrig förr så kommer slockna till Beck känner ja!

Hoppas eran Halloween var lika lyckad! :D
Några bilder bjuds!














<3 Bella




HallowIEn tonight!




Kommer tagga under mina 7 timmar på ICA!!
Hoppas ni dyker upp på NH! Ses där ;)


<3 Bella



jobb

Veckan börjar gå mot sitt slut och idag gäller återigen ICA 14-20.15! Väl därefter blir det en lugn fredag hemma med familjen! Kolla på Idol, äta god mat och ta det så lugnt man kan ha! :) Imorgon gäller jobb 13-20.15 och väl därefter blir det att brumma bort till Bea fort för att göra iordning mig inför Halloweenfesten! Tycker de flesta ska till NH på lördag! Kommer bli grymt! Riktigt roligt med att se alla så utklädda :) Det som är extra bra är att klockan ska vridas tillbaka 1 timme på söndag vilket betyder 1 timma mer på krogen! :D Dock börjar jag jobba 11 sen på söndag vilket är segt, menmen det får tas!

Hade bäst!





<3 Bella






HÖSTMYS




<3 Bella



snart så..

Jumusten har kommit till ICA!! Gaah, Julen närmar sig! Undra när allt regn blir till snö? Kan inte säga att jag saknar den, men allt fint är det! O julen älskar ja :)

Nyss kollat på "Bonde söker fru"- Sicka nördar vilka är! Ger ens säckiga humör ett glatt leende på läpparna! Imorn iaf blir det att hämta hem min fina klocka på stan som gick sönder på NH:s personalfest., Gymmet och sedan ICA igen! Har lördag som höjdpunkt, så fram tills dess kommer mina dagar att se ganska lika ut! Haft dåliga nätter på sistone med, så ska försöka att sätta klockan imorgon för att se om de blir bättre!



O minns sagt saknar jag att åka skidor igen! :D

Detta är jag o sis senaste julafton! Kanske inte allt för smickrande ;)


<3 Bella




27 oktober

Gårdagen var precis så mysig och bra som jag hade förväntat mig! Först blev det stan med Linn! Hon fick hjälpa mig som sagt att leta maskeradkläder - o de fann vi! Ska vara djävul på lördag hemma hos Bea! Hittade röda knästrumbyxor med en stor svart rosett på, horn, svans, och andra plock och smått som passade till :P Snyggt ;) Sedan traskade vi runt på stan ett tag tills vi satte oss på ett fik! Kaffe :) När väl klockan blev halv 5 brummade jag ner till SF och träffade mammsen! Blev sallad på fräcka fröken som jag så gärna ville, och sedan BIO! Filmen var riktigt bra måste jag säga! En tjejfilm dock, och nog en sådan man bara ser 1 gång! Men den Rekomenderar ja :)

Snart blir det jobb och denna vecka på ICA onsdag-söndag!


<3 Bella



Bra dag!

Japp nu är jag mätt och belåten efter denna super goda frukosten! Blev det nyaste avsnittet av Gossip girl som kom ut i natt till det! Snart ska jag borsta gadden för att göra iordning mig för att ta bussen in till stan! Ska nämligen möta upp Linn för en liten rutt på stan! Hon ska kolla jeans och jag vill till Guns Hobbybod för att kolla maskeradkläder till Hallowen på lördag! Då är det NH som gäller folket! Minns förra Hallowen, usch vad kusligt! Var på Platens och blev typ skrämd av tusentals läskiga maskar och målade sår! Allt ser så äkta ut om man fixar det hos ex en frisör! Minns också att jag blev jagad av en gul kyckling på dansgolvet xD Haha! Jaa Hallowen betyder inte att man ska klä ut till sig till häxa eller spöke som när man var lite utan nu får jag klura ut något riktigt bra! Vill ockå till Viking för att köpa ny piercing.. Typiskt att mina två affärer ligger längt bort från stan och på olika sidor om varanndra xD Det fixar vi!

Runt halv 5 ska jag träffa morsan och ta först en fika eller lunch! Hoppas på lunch på fräcka fröken! Är förälskad i den salladen! Sen vid 6 hugget blir det bio :D Blir filmen "Lyckan, kärleken & meningen med livet" Den nya biofilmen med Julia Roberts i huvudrollen! Hon är för bra!!

Vilken bra dag känner jag på mig! Börjar super och kommer förhoppningsvis sluta ännu bättre :D




<3 Bella



vilken frukost!

Mmmmm vad gott!
Efter en hemskt sömnlös natt så passar detta mig utmärk! :D




<3 Bella



:)

Ligger i sängen efter en mysig kväll med mor min! Blev lite popcorn och filmen Juno! Lite små söt film måste jag säga :) Nu ligger jag och lyssnar på Spotify-favoriter och försöker få upp värmen om fötterna! Ligger med flissockar på under täcket :P Har ingen blodcirkulation i fötterna - kalla som is!! UschUsch ;)

Hörs imorgon vänner!




<3 Bella


även en kortis räknas

Japp denna morgon gick jag upp tidigt bara för att kunna träffa min Sara så länge som möjligt! Dock vart klockan runt halv 12, men ändå ;) Blev en mysig frukost hemma hos mig, med kaffe, jouice, rostisar, kokt ägg mm.. Mmm vad gott & mysigt! Sedan såg vi senaste avsnittet av Vampire diaries - Gör bra!! O vad vi går in för det också :P Hehe! Nu är jag dock ensam igen pga att fröken skulle jobba! Menmen även en kortis räknas! Bättre det än aldrig :)

Ikväll blir det någon utbildning på NH vid 6 så fram tills dess blir det att ta de lugnt, duscha och fixa och trixa!



Allt för vackra xD


<3 Bella




mysig regn dag!

Inte bara orsaken av att de regna utan också för att det var "dagen efter" + söndag så kännde jag mig extra duktig som tog mig in till stan idag! Blev frukost/lunch på fräcka fröken tillsammans med Simon och Jansson! Blev några timmar av stoj och skratt innan bussen gick hem! Väl hemma kröp jag och Elin ner i sängen, tände lite ljus, smaska godis och kollade på serier! Nyss var det Beck på tv:n vilket vi såg! För bra! Trots att jag redan sett dom! Nu är jag trött som en björn så blir bädden direkt! Imorn blir det morgonstund med Sara :)

Sov gott <3


gud så bra!

Hallåhallå!!

Gårdagen blev inte som planerad.. Istället för att sitta här trött som attans för att ha slutat jobbet 05.00 inatt sitter jag nu här istället trött som tusan för en riktig lyckad utgång i går på NH som slutade runt samma tid! När jag väl kom till NH igår i mina arbetskläder och allt upptäckte vi att vi var alldeles för många som behövde jobba en lördagkväll! Någon som var sugen på att gå hem - Ja var!! :D Visste att mina kära vänner skulle ut så kände inte alls för att jobba så blev att åka hem, göra iordning sig snabbt och sedan ta bussen med Elin och Stina till Ardalan där vi även mötte Linn, Rosanna, Zacke, Simon, VIncent och Axel. VÄRD KVÄLL! Förfesta till 12 hemma hos Ardalan innan NH kalla - vad som var värdast - Vi stod på listan så kunde gå före hela kön i regnet ;) gött! VI beställde in tequilashot brickor, dansade, stojjade och hade en riktigt rolig utgång! TACK!

Nu är det söndag och jag är seg.. Blir att ta en fika med Simon i regnvädret :)





<3
Bella





Mysiga fredag!

Ja gårdagen var en supermysig och rolig dag! Började med att jag, syster emelie och hennes norska pojkvänn Alexander tog en rutt till stan- Shopping! För min del blev det ett par supersnygga höstskor och lite smink och nagellack! :) Vi busade runt på stan, i trädgårsföreningen och hade det trots kylan mycket roligt med att stojja i naturen och på stan! Vid 3 hugget träffade vi farsgubben på stan och då blev det fika dags! Mysigt :)

Dagen höjdpunkt var att mormor och morfar med släkt skulle komma till oss på kvällen! Vi firade nämligen deras 50-åriga bröllopsdag! Blev champang, 3-rätters, vin, stoj och skoj och massa härliga stunder! Gud vad vi skrattade i mellanåt! Var en riktigt mysig och rolig kväll! :) Idag gäller NH jobb från 18.00-05.00, KUL! ;)








<3 Bella





godnatt

Klockan är över midnatt och jag är ändå inte trött.. Fast jag sätter klockan på mornarna! Min kropp är nog inställd på att alltid vara en nattuggla även om sinnet vill sova! O på något konstigt sätt blir jag alltid hungrig när jag väl ska sova, så ligger och gnager mig om det om nätterna! Egentligen borde jag somna fortare eftersom jag längtar efter frukosten ;) Den mysiga vardagliga frukosten i sängen, under täcket med ett avsnitt på framför nosen på en! Mys! Gör min dag att inte behöva stressa på morgonen! Imorgon blir inte heller en stressig dag! Sätta klockan på 11 (tidigt på Bellas klocka!) , åka och träna, få mitt schema på Ica, åka till NH och jobba sittning själv (hjälp) och slutligen cykla hem mitt i natten! Då syster ligger och sover i rummet bredvid! Ska så väcka henne ;) Mohaha.. Imorgon ska jag iaf ta en varm jacka! Ikväll efter jobbet fick jag be Anders komma och hämta mig! Dum som jag är hade jag bara skinnjackan på mig och en sval halsduk. Nej imorn blir det snäppet vinterjackan! Tål inte kyla...

Annars ikväll efter jobbet har jag suttit ner med mor och sina vänninor. Haha hon vart skapligt chockad över tatuerings inlägget! Citat: "Sådant vill ju ja få reda på direkt från dig! Inte läsa här ;) " Ops! Menmen hon skratta mer än sura över det! Nu ligger jag i sängen sen någon timme och kollar på sista avsnittet av One tree hill säsong 7.. Älskar att man kan kolla serier gratis på Internet ;) O de bästa med att krypa ner under täcket är att det är mysigt, skönt och varmt! Jag har släckt ner i rummet och tänt massa vaniljljus! Mys!! O doftar gudomligt!!

En bra morgon ska alltid avslutas med en bra kväll! - Mysig, slapp och avslappnad!





<3
Bella





Bokat!

Nu har jag äntligen bestämt mig för att gadda mig igen! Fredagen den 5 november gör jag min 2:a tatuering! :D Drop in tid på Max tattoo!

Min första!





Nu blir det gymmet för mig och seda NH!


<3 Bella




Bellas underbara glass-sås!

Pröva, Smaka och Njut!!

1 dl socker
1dl grädde
1 msk sirap
1 tsk kakao
1 tsk vaniljsocker

Låt KOKA i 10 min och låt sedan kastrullen svalna någon minut i kallt vatten!
Till ca 2-4 personer






<3 Bella







tisdag morgon!

Klockan är ett vilket betyder morgon för mig! Blev väckt av telefonen 2 gånger runt halv 10 hugget! Vem är vaken då på en ledig dag?! Morr.. Aja sov vidare alldeles för länge så nu äter jag frukost! Äggmackor och jouice! Mumms! Om en timme eller två kommer kära Jansson hit! Då blir det mys och slapp dag! Har massor att prata ikapp om så känner på mig att dagen kommer ticka på bra! Hade hoppats på en höstpromenad idag, men inte! Spöregn ute :/ Får väl bli gymmet ikväll om jag orkar! Annars i veckan gäller NH onsdag, torsdag och lördag! O på fredag kommer kära systeryster hem <3

Hörs senare!




<3
Bella




sjärna i kanten

Hur glad blir man inte när främmande människor är riktigt trevliga emot än! Som när jag ska betala parkeringsbiljetten kommer än 30+ årig kvinna fram till mig och säger "Du kan få min biljett om du vill! Den går inte ut förs om 2 timmar" Hur glad bli man inte då! Stjärna i kanten till henne säger jag bara!

Nu är jag precis hemkommen från gymmet och är helt slut som artist! Blir en långdusch, kvällsmat och tv tittande resten av kvällen :) Kroppen darrar så trötta musklerna är så blir att ta en banan innan duschen!

pusspuss

Känner mig sohär seg..



<3 Bella





GLAD

En bra dag avslutas med ett härligt step-pass!





<3 Bella




Efterlängtade sömn

Natten närmar sig och kroppen skriker efter sömn! Gud så skönt det kommer att bli! Ikväll har jag gjort hemmabakad pizza till mig, morsan och Anders. Mumma! Till det nalkades Parlamentet och Rallybrudar! Lugn och mysig söndag, precis som jag vill ha det! Imorn blir en spännande dag och avslutas skönt med ett Step pass på Nautilus!

GOD NATT!





<3
Bella



Bra dag!

Igår var en riktigt bra, rolig, skön, toppendag! Han med precis allt innan mina tjejor besökte mig! Blev mat och Bellas mycket goda Chokladpannacottor som var mycket populära! :) Vi stojjade och skrattade och hade en riktigt bra kväll! Kvällen bjöd på dans, pojkar, tjejer, mer dans, spel, alkohol, och riktig god stämning! Gillar!

I
dag är jag trött och däven, vilket kan förväntas om man läger sig vid halv 5! Så idag blir det en hemmadag som inkluderar mys med mammi! Film ikväll och sedan en tidigt sömn!

PUSSPUSS







<3
Bella




Skypar med Sandra!

Har saknat min unge!!! Kom hem!!! Dumma Norge! Alla flyttar dit..
Men kul att Skypa!!



Älskling!!

<3 Bella


Natti!

Hemma från NH! Rikigt bra kväll :) Bra och skön sittning, härlig personal, KITE spelade vilket visade sig vara ett bra band, och tillslut häng med fler arbetskamrater! helvärd kväll :)

GOD NATT <3
Bella


Bra jobbat!

Trött, sliten och helväck var jag när Sara väckte mig 9 imorse! Ännu en natt jag inte kunnat sova, och att bli väckt tidigt då är ingen höjdare ;) Fröken skulle till jobbet så det var bara att sätta på sig kläderna och brumma med ut i kylan! 0 grader! Kallt!! Var inge kul att cykla hem till mig så tidigt! Dock så lyste solen massor vilket var mysigt :) Höstligt! När jag väl kom hem hade jag beslutat mig för att gå och lägga mig igen, men Inte! Duktiga jag höll mig uppe! Hade massor att fixa och trixa med :) Bra jobbat Bella! Nu blir det för mig att äta och sedan ta bilen till stan igen. Sittning på NH igen :) Är fredag med så roligt att jobba! Träffa en massor! Tänkte att jag skulle ha lite snyggare jeans ikväll med och prövade några stycken och märkte att jag lätt fick på mig mina små Hilfiger jeans! :D Hur glad blir man inte då! De har varit jättesvåra att knäppa och sätta på sig men idag var de lätt som en plätt! Glad :P

Ha en rolig fredag! Ses imorgon :)





<3
Bella



Skaplig skön dag!

Trots att natten i sig inatt var förjävlig så har dagen idag varit riktigt bra! :) Kunde verkligen inte alls somna inatt så när klockan ringde halv 10 var det segt att komma upp! Snoozade lite för länge så blev stressigt till jobbet men han precis ;) Blev lunchjobb idag på NH vilket gick super! Kuljul :) Speciellt skönt att sluta lite efter 5 då alla kvällsjobbare kommer! Efter jobbet blev det en snabb tur till gymmet och sedan till Sara där jag är nu! Hon lagar god mat och jag sitter och garvar lite här bredvid.. Fröken har inte alltid tur i köket :P Ikväll blir det efterlängtat mys! Vampire diaries, Robinsson och Paradise hotell! Lyckad kväll känner jag! Hemmagjord glass står i frysen med och det klagar man INTE på :P

Hoppas eran kväll blir lika kanon!




Cyklade långt idag och höll på att frysa fingrarna av mig! Snart dags att både använde vantar, mössa och halsduk! Får en att sakna all den varma och goa tiden

<3 Bella


Saknar <3


Godmorgon världen!



Ännu en ledig dag står på schemat! Har precis tagit mig en låång och varm dusch! Välbehövd :) Är det som behövs för att man ska kvickna till liv en grå dag som denna! Att sedan smörja in sig i Björk & Berries wild strawbarry/smultron  Body Butter blir ju pricken över i:et. Mmm man doftar så jäkla gott efter det och blir len och härlig! Snart kommer min kära barndomsvän Sanna hit och då blir det mys! Har inte ätit frukost än så får se om hon är sugen på att göra några varma mackor eller något ;) Lite kaffe och skvaller på de! :P

Imrgon gäller lunchjobb på NH och på fredag sen sittnings jobb på NH!

<3 Bella



12 oktober

Tränat, ätit, kollat på film
Kul dag ;)
Imorn blir det fika med Sanna! :)

<3
Bella


kväller

Mor min är hemma, brasan är tänd och tv:n är på! Rastlösheten börjar försvinna ;) Kvällen kommer bjuda på "Biggest loser Sverige", "Halv 8 hos mig" och "Paradise hotell" Är ju ett måste att se ;) Nörd jag är då xD



<3 Bella


Rastlös

Vissa dagar är det kul att vara ledig, andra inte! Vaknade halv 2 idag vilket var underbart! Dock så vet jag inte vad jag ska göra en ledig dag som denna! Kollat lite på tv, ätit frukost, men nu då? Funderar på att ta bilen till gymmet och köra lite.. Dagen tickar iväg fortare då ;) Ikväll blir det "Biggest loser" med mammsen, men det är ju ett tag dit! Funderar på att ta ett bad med, alltid lika skönt och mysigt! Idag jobbar nämligen alla mina sockertoppar så kan inte ringa in någon av dom :/ Helst vill jag nog egentligen ligga kvar i sängen i pjamas och inte göra någonting alls, men känner mig lite för lat då! Aja får se vad jag hittar på!

Ha en bra dag!

<3
Bella


Söndagsmys

Söndagen lider mot sitt slut och en ny vecka inleds (igen..) Dagen i sig har varit supermysig! Blev söndagsmys på hög nivå tillsammans med Fia! Satt i sängen och pratade massor med både chips, glass och hemmagjord kolasås som smakar en blandning av chokladsås och knäck! Mumma! Receptet äger! Blev även en god pastasallad som kompensering för alla onyttigheter och mycket filmmys! Låg i sängen och kollade på "Pretty little liars" med nedsläckt belysning och vaniljljus! För bra! O läraren är FÖR SNYGG! Ge mig ;) Kvällen avslutades med andra halvan av "Flight plan" med att ligga på mammas axel i sängen! Allt för söndagsmysigt!! Gillar!

<3
Bella


Så är det

Godmorgon!

Idag är jag helt slut.. Ett 13 timmars slitigt pass tär på en! Mitt knä värker idag så trapporna ner till köket är en mardröm! Om jag bortser från att fötterna höll på att explodera igår och att hungern smög sig på så gick kvällen riktigt bra! Riktigt kul :) Sittningen var rätt lätt! 2 sittningar med 3 rätters och 2 olika sorters vin! Har ännu inte riktigt slagit mitt rekord på att bära tallrikar! 11 st kan jag hålla på vänster arm! Vill lyckas med 12 ;) Fy fan vad tungt! Hela armen bara skakar efteråt.. Servisen var dock desto jobbigare. Att plocka glas och flaskor på dansgolvet är ingen höjdare! Varmt, trångt, fulla männiksor som inte bryr sig att man kommer, allt ligger på golvet och man kan knappt se flaskorna för de blinkande ljusen! Är helt död efter att ha varit i nattklubben och det värsta är att efter 20 min ser det lika förjävligt ut igen ;) hehe! Aja jag och den stora blå backen var ett bra lag igår så det funka! Städade efter alla gått snabbt som attans tyckte jag men ändå var jag inte hemma förens 05. Folk skitar ner så mycket.. Skönt att vara ledig idag kan jag lova!

Snart kommer Fian hit och då blir det mys! Ta det lite lugnt <3



<3
Bella






Utgång

Hej alla!

Ligger i sängen inte alls så bakis som jag trodde att jag skulle vara! Skönt :) För idag blir det ett låångt jobbpass på NH! Sittning 15.30-23-00 + 23.00-05.00 service.. Ca 13 timmar, härligt ;) Gårdagen iaf var mysig. Hedvig och Sara kom till mig runt 7 då jag hade gjort lite wook! Mumma vad gott de var :) Wook är ju något som bara är för bra! Det är gott, nyttigt och lätt att göra! Mitt fylle käk 04.00 inatt blev resterna av wooken ;) Bästa på länge! Annars igår då brummade vi till stan och mötte upp Linn, träffade några av grabbvännerna och for till NH. Sweat :) Musiken var väl sodär men det gick att släppa loss till ;) Någon cider på 55:an, dans på NH och trevligt sällskap var typ vad kvällen bestod av! Nu blir att göra iordning sig, äta och åka till NH.. Imorn står det Mys med Sjöö på schemat! Gillar vi!

PUSSPUSS







Tog ett 30 tal mer bilder som är alldeles förskräckliga för att visas ;)

<3 Bella




Ikväll kommer bli en bra kväll!



<3 Bella


avslutningvis

Robinson, glass och kolasås och One tree hill
 - Vilken avslutning på en bra dag :)
Imorgon gäller träning och Utgång!!
Ser jag fram emot.. Dansa lite med mina babes!

Natti <3 Bella


älskar

Hej igen!

Gud vilken underbar morgon det har varit! Sovmorgon, mysig brunch + toppen tjejer! Linn och Sara har precis åkt för det ska jobba.. Tråkisar ;) Bara för att jag är ledig! Är dock riktigt skönt att vara ledig! :) Kan spendera dagen fortsättningsvis precis hur jag vill utan att känna att jag ska någonstans! Ligger nu i sängen och tänkte se ett avsnitt, kikar med på kläder online! ;) Älskar att kika! Hittar alltid allt för mycket snyggt! Ikväll annars är det med premiär av Robinson igen som jag brukar tycka är bra så blir att mysa med morsan framför tv:n! Fram tills dess får jag se vad dagen bjuder på!





Ha en fortsatt mysig och bra dag!

<3
Bella



Mysmorgon!

Sara och Linn är på väg! Är nämligen dags för Våffelfrukost :)
MUMMA!!



I
morgon blir det Utgång med fröknarna och Hedvig!

<3  Bella


Bonde söker fru gjorde min onsdag!

<3 Bella


trötter

Kom hem från jobbet 00.00.. Sängdags!
Klockan är nu 04.14, där var den sömnen!!
05.00 går tåget till Stockholm mot Amerikanska Ambassaden!
TRÖTTER


5 oktober

Godmorgon!

Snuvig och trött ligger jag här i sängen och inser att jag strax måste stiga upp upp! Oskönt! Innan jobbet börjar på NH måste jag först hinna till tågstationen för att hämta ut min biljett! Imorgon 05.00 bär det av mot Stockholm och Amerikanska ambassaden. Blir att först skaffa visum och sedan shoppa lite i storstaden innan skjutsen till mig anländer! Jobbar till kanske halv 12 inatt så kommer vara skapligt jobbigt att cykla till stationen imorgon! Bussarna har väl inte börjar gått? Aja för de andra så måste jag lämna in min klockan på lagning :( Den gick sönder under personalfesten! Slutat gå helt enkelt.. Så den ska in på service!

Inatt släpptes nya Gossip girl avsnittet som jag nu ska se innan jag måste göra iordning mig och brumma iväg!
Hörs och syns!





<3 Bella


Festa en söndag?

Japp, det kan man faktist göra! Gårdagen var en riktigt rolig dag! Efter att blivit skjutsad in till stan av Sara mötte jag upp Linda vid simhallen! Det var dags för att bada :D Hur länge sen var det inte man var i Simhallen? hehe barn på nytt.. Var riktigt kul! Vi badade, åkte russbanorna, bastade, bade bubbelpool, kollade på folk som gjorde magplask och roliga hopp från trampolinerna, busade, spetsade våran jouice till drinkar och njöt av en heldag i Simhallen! Grymt! Att göra iordning sig efteråt är också minst lika roligt ;) Fixa håret, smink och bestämma kläder! Var nämligen dags för NH:s Personalfest!! Blev min nya klänning från Nelly som alla älskade :D Fick massa beröm från både killar och tjejer att de älskade den så då vart jag jätteglad :D Personalfesten bjöd på massa vin, shottar, barlekrunda, dans, och massa skojjigheter! Jag Bea och Linda ägde unde rkvällen ;) haha! Helvärdkväll :) Vi var runt 60 personer båda massa nya människor och gamlingar! Känns tråkigt att lämna stället måste jag säga! Så efter att ha kommit hem halv 4 igår lite mer högljudd en vad jag trodde (väckte visst morsan :P ) så är jag lite hängig idag! Men eftersom jag ända är ledig idag så klagar jag inte! Får ligga i sängen och gosa hela dagen framför One tree hill :)

Nu blir det lunch!
PUSSPUSS



Snygga Linda mot slutet av kvällen!

<3 Bella



Jag och fredag

Hejhej!

Idag är jag sliten.. Började 08.00 imorse och det var läänge sen jag gjorde senast! När klockan ringer runt halv 7 kan ju inte sängen vara goare och skönare än någonsin! Man vill bara ligga kvar. Trots det kom jag upp iaf och pallra mig ut i kylan till jobbet! De 6 timmars jobbtid jag arbetade idag sprang iväg.. För hur oskönt det än är att stiga upp på mornarna är det bara för underbart att sluta 2 på dagen och veta att man har hela dagen och kvällen framför sig att spendera! Som vanligt vill man strypa tusentals tanter och gubbar som kommer och handlar på ICA och tjaffsar om en kronor menmen sådant får jag väl ta! Ska inte vara kvar i landet så mycket längre. Det ända jobbiga var att de hade bytt plm koder på nästan all frukt och grönt vilket var kämpigt till en början. Tackar dock hjärnan för att ha ett riktigt bra korttidsminne så de fastnade ganska fort :) Ikväll ska jag träffa Simon vilket blir mysigt! Skönt att det är fredag och riktigt kul att Idol tar sin storstart ikväll! Det vill jag allt se!!

Imorn gäller dubbeljobb! 9-3 NH, 3-8 ICA! Sedan nalkas mys med Sara!

PUSSAR




<3
Bella





RSS 2.0