Torsdag

Hellu alla :)

Hoppas allt är bra med er! Med mig är de bara bra.. Dagarna bara springer förbi och nu är det bara 9 dagar kvar till AyaNapa och ytterligare 1 vecka där efter tills skolan början.. Jösses!! Detta sommarlov har gått ruskigt fort. Eftersom jag jobbar så mycket med så försvinner dagarna ännu mer. Men nu är jag ledig som sagt i 3 dagar, tors- lör :) Därför måste jag ta vara på mina sådana korta lediga dagar!! Igår var det tordag och de var en mysig dag. Dock så hade jag lite otur ;) Trådde jag hade körlektion 11.15 så jag cyklade in till stan i världens turbo fart, anfådd och dan sprang jag in sent på körskolan och fick reda på att körlektionen inte var förens 15.00!! Typiskt mig!! Hade väl kollat på fel vecka eller nått xD Jag orkade verkligen inte cykla hem igen så jag ringde Samuel och umgicks lite med honom till lektionen. Han spendera lite pengar på stan innan han kom, men sen satt vi mestadels vid stångån och pratade :) Väl efter lektionen brummade jag hem igen. Slappade, pluggade, sov en kortis och bakade sedan kladdkaka :) Mumma! Skulle nämligen upp till Martin. Där han och Natha hade lagat jättegod mat!! Var ybermysigt o vara där med. Efter ett tag kom sedan Robin med och då satte vi på en film jag hade med mig. Annapolis - riktigt bra film var det!! Mummsade kladdkaka och gottade oss ;) Väl frammåt sent gick jag hem och myste ner mig i sängen med O.C på tv:n igen :P Bästa stunden på dagen ;)

Nu gäller det för mig att plugga lite, sen hoppa in i duschen och göra iordning mig för kvällen :) Hade bäst!!

PUSSPUSS



<3
Bella

Pucko + O.C!!

Tjoho!!

Tillbaka igen :) Dagen har varit s.e.g. Sov till halv 1, gjorde iordning mig, åt toast, cyklade till jobbet i väärldens fart! :P 14-20.30 sen for jag hem igen!! Trött, tröttare än tröttast la jag mig i sängen direkt, satte på O.C <3 och började smutta på min älskade pucko jag köpte mig innan jag stängde :) Mumma! Dock så får jag skylla mig lite själv anledningen till att jag är däven. Partajade hemma hos Martin igårkväll med tjejerna :) Lika roligt varje gång!! Vi grillade tillsammans, satt o myste bland tusentals tända ljus som jag o Natha tände :P Drack, myste, dansaaa, :D och hade en riktgt rolig kväll!! Tack alla!! <3








<3
Bella

Det går inte attt sluta lyssna på den...

En bättre varation..





... och inte tycka den är underbar

<3

GALET

Godmorgon alla!
Klockan är tio i två och jag är degare än degigast :P Var nämligen på fest hemma hos Nea igår! Galet roligt :D Haha dock vill jag inte se alla fyllekort som togs och som troligen kommer att hamna på facebook xD Kvällen med alla tjejerna var lika skojjigt och med massa drag som vanligt, men när sedan grabbarna kom vid 10 höjdes draget ordentligt! Kvällen slutade dock inte lika roligt för min del som den kan göra :P Menmen sådant är livet! Sånt kan hända :P Usch!! Dåligt fröken Staaf!! Det värsta var att efter att somnat runt 3 hos Nea gick jag sedan upp 7 för jag hade nämligen körlektion 8 på Ingelas xD AAAA!! Fy fan, man var ju inte snygg på något håll men lektionen gick ändå väligt bra! Vi parkera, fickparkera mm.. Sedan cyklade jag hem, vilket var det jobbigate!! La mig i sängen vid 9 och sov tills nu :P Hoho!!

Tack för en skit rolig kväll tjejer!! Vi får bjuda tillbaka snart! :D


  

<3 Bella

Shoppingdag i solskenet!

Hellu :)

Äntligen en solig dag idag :D Har jag väntat på.. Dock så kommer den bara hålla idag vilket jag har hört! Hatar regn :/ Aja inget man kan göra åt saken, men skönt iaf idag på min lediga dag att det var 24 grader varmt och sol :D Dagen började så typiskt mig!! Satte klockan på nio för att jag tänkte plugga lite på morgonen och sen göra iordning mig. Skulle nämligen möta tjejerna klockan 12 på stan. Vaknade då, orkade inte plugga, råkade somna om och vaknade vid tjugo i 12 av ett sms xD Neej!! Aja jag han till stan till klockan ett iaf :P Bättre sent än aldrig!!

Idag kände jag verkligen hur jag hade saknat stan! Varit i alanya i 2 veckor, jobbat massor och har bara inte haft tid, så idag shoppade jag lite smått :) Ett par shorts på carlings, några nagellack som var skit fräscha, nagelfilar mm (sådana produkter), en söt BH liknande topp i spets på Monkey och en skit snygg klänning på Monkey som jag ska ha imorn! Fest hos Nea imorn nämligen som jag ska på <3 Tog en kaffe på stan med och bara myste och glassade runt :D Var på stan till sex tiden då jag cyklade iväg till morsan på jobbet. Vi handlade lite smaskig mat på hemvägen (Potatissallad o revbenspjäll) Mumma! o cyklade sedan hem tillsammans. Väl hemma kom Tina ett tag och sen har jag bara pluggat, vilket gick kalas :P Fick 68 av 70 på ett körkortstest jag gjorde idag! Värt :)

Nu ska jag göra iordning mig, ta mig en macka och ett glas obóy och krypa ner i sängen med ett O.C avsnitt på :D Imorn gäller jobb från 8.00 - 15.00, sen stan med paps för att köpa nya träningsgympaskor och sen hem för att fräscha till sig till Neas fest :) Fullbokad dag om nått! Kulkul!

Hade bäst, pusspuss



<3
Bella

Inte vilken dag som helst!

Godkväll alla nära o kära!

Klockan är nu lite över 12 vilket bara kan betyda en sak! Älskling Elin fyller 18 år idag!!
Grattis hjärtat <3



Dagen idag har varit annars väldigt låång men mysig. Började jobba 7 idag dock vilket var lite segt.. 05.30 ringde klockorna för att jag skulle komma upp imorse - Jaa, sommarlov var det ;) Jobbade till två vilket var skönt. Gick väldigt fort faktskt. Gick upp till morsans jobb sen ett tag och trackade henne med min lilla babblande mun tills hon nästan slängde ut mig xD Hihi.. Åkte hem lagade mig lite mat och sen pluggade ja. Körteori är vad som gäller för min del nu!!! PANIK!!

Vid sex hugget efter att jag råkat sova ett tag kom tösen hit! Blev att prata i evigheter som vanligt vilket jag tycker om :) Vi gjorde pannkakor och sen glass med egen chokladsås. Mumma! Doxk blev den snäppet misslyckad xD Elin råkade ha i alldeles för mycket vatten till o börja med och sen när jag skulle fixa den hade jag nog snäppet för mycket potatismjöl i :P Haha det såg ut som chokladpudding men var smaskigt ändå till! Upplägget till glassen såg ut som denna: tänd brasa, nersläckt vardagsrum med massor av tända ljus, mysfiltar och filmen 21 påslagen framför oss!! Mys!! Får vi göra om oftare!!

Imorn gäller det stan med Sandra, Linnea och Tina. Dvs. Napabrudarna <3 19 dagar kvar girls!! Wiee :D

Nej dags att sova!
SOV GOTT OCH GRATTIS IGEN ELIN <3
Äntligen kan du börja busa lite mer med mig ;)



<3 Bella

Ge mig sol, annars - Ta mig tillbaka till Alanya



En av de populäraste låtarna  på Alanyas krogar!! :D
Dock är texten lite speciell ;P

SAKNAR <3

SNART NAPA TJEJER!!!

Nu jobb till halv 9! Tjao

LEDIG

Tjoho alla glada o goa!!

Idag är det min första lediga dag på länge och det regnar.. Typiskt!! Igår efter jobbet (stängning igen) cyklade jag hem till Tina. Mys! Blev att laga wook och sen kolla på film!! Idag har vi mysdag igen eftersom de regnar.. Finns inte så mycket mer man kan göra.. Men ikväll blir det bio! Harry Potter!! :D Ska bli grymt roligt. Fika först med gobitarna och sen film. Kulkul!!

Annars i veckan gäller jobb, stan med Sandra och Nea och sen party hos Nea igen på Torsdag! <3 Tack för senast gumman, var riktigt roligt!!





<3 Bella

Jobb på dagen o mys på kvällen!

Tjoho alla igen!!

Blir ett lite kortis inlägg idag med tanke på att jag har sötnosen Elin bredvid mig idag! <3 Idag har jag jobbat som vanligt igen. 14-20.30.. Men gick faktiskt an idag, tiden sprang iväg :) Måste vart min urtomordentliga kalasa matlåda jag gjorde mig för första gången xD Haha, spagetti o köttfärsås vart det! Mumma!! Efter jobbet for jag hem på min bike och tog mig en riktigt lång och skön dusch! Välbehövd :) Runt 9 tiden sen kom Elin hit :) Vi har precis gjort oss lite kvällsmat (oboy <3 ) och ska alldeles strax sätta på en film. Myskväll ännu en gång för fröken Staaf!!

Nej men nu ska jag vandra!
Hade finast, PussPuss



<3
Bella

Mysis

Tjenixen alla!!

Hoppas allt är bra med er! Med mig rullar det på.. Var upp vid kvart i 7 imorse, började nämligen jobba vid 8. Tidigt! Dock jobbar jag hellre 8-14 än 13-20.30.. Den låånga tiden jobbar jag nu tordag till lördag! Idag när jag kom hem från jobbet, hälsade min lilla tös Sandra på mig! Länge sen sist. Var mys, vi satt ute i den kvävda värmen och åt mummsig mat och pratade i evigheter :D Hon är på golf nu men runt 6 tiden hämtar hon mig igen så åker vi hem till henne. Blir grill, film och myskväll <3 Tycker jag om!!

På fredag är det fest hos Linnea, vilket jag ser fram emot. Många av alla mina sötnosar kommer vara där som jag inte träffat på läänge! Sen på söndag är det bio dags! Harry Potter :D Wiie, en film man längtat efter! Blir jag, Tina, Samuel, Simon, Jonas och Ardalan. En fika först och sen biodags! Så fasten jag jobbar lite träliga tider så har jag saker o se fram emot :)

Nu ska jag vila ett tag tills tösen kommer och sen ska vi äta glass!! Älskar!!
Hade finast alla!!


gammal men fin bild

<3 Bella

Äntligen en liten skymt av sol!

Tjoho alla!!

Från o ha gott och klagat på att vädret har sugit har äntligen solen hittat fram!! Glad blir ja :D De senaste dagarna har jag hunnit träffa några av mina nära och kära vänner! Mest grabbarna dock men på fredag ska jag träffa många av mina pinglor <3 Lite film kväll igår och uppesittarkväll och idag mys med Tina i Bestorp! Blev att brumma ut till en ö och ligga o steka i solen med hög musik på i öronen! Sedan blev det grillning på kvällen, mumma! Mycket mysigt :) Imorn ska vi göra samma sak, fast då ska vi ta med oss fika och smoothie :) <3 Nu ska jag se film med mor min och smaska kex med ost ;)

PUSSPUSS






<3
Bella

Tillbaka i Sverige igen!

SuckSuck.. Kul att komma hem till 14 gradiga Linköping när man några timmar innan badad i havet i Alanya med temp på 40 grader!! Ta mig tillbaka!!

Självaste resan var underbar! :D Bad, sol, skojjigheter, party, mys och mycket mer.. En resa som inte kunde blivit bättre. Hyrde jeep en dag och brummade runt och var även på en båtresa en dag :) Mys! Med all inclusive kunde vi äta, dricka och göra precis vad vi ville gratis! :) Härligt när man skulle ut på källarna och ha gratis drinkar på hotellet :P Orkar inte berätta allt om resan mer än att den har varit AS BRA!! Prata med mig så får ni få höra alla smaskiga detaljer ;)
Här är lite härliga bilder, alla andra finns på facebook.
Alanya 09 <3










Pusspuss <3
Bella

RSS 2.0