The end of 2008

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA UNDERBARA!







Hoppas ni alla kommer få toppenkvällar!
Ja vet att jag kommer att ha det även fast jag nästan har 39 graders feber, förskylning och en så hes röst att knappt en människa på en meters avstånd kan höra mig xD Uschligt!
Finns inget som stoppar en lyckad nyårafton!!  köpte en fin stor champagne idag, så det känns gött ;) Hon brummade till Malmö imorse så jag förblir ensam ända tills söndag. Kan anta att lilla sjuka jag kommer ligga inne hela torsdagen mår ju som sagt inte så bra nu.. Aja vad gör man inte för en lyckad kväll. Morsan är lite orolig eftersom tempern alltid stiger på kvällen + att man blir allt mer lättpåverkad och kan börja yra men jag lova henne att övderleva natten ;)


Tillsammans med min bästa värdinna Martina kan ingenting gå fel! <3


Hade alldelles Underbart ^^

PUSSSSAR


 

<3 Bella



 


Tjo - morgonpigg?

Idag är jag pigg, frisk o glad! Men Gud så Min Röst Låter!! Haha aaaa, det var en ungkille som ringde hit nyss som hade råkat ringt fel och jag seriöst skämdes när jag var tvungen och säga "tyvärr då har du nog ringt fel"!! Haha det räckte med att säga Hej deä Bella då jag kände att jag bara ville lägga på luren xD Usch ja! Har världen wiskeyröst. Hehe gud så snyggt ;) O när jag nyser gör det ontont :/ Sablans! Alltid ska de vara nått fel ;D Aja överlever gör jag nog. Hoppas jag låter bättre ju mer jag pratar xD

Nu ska jag fixa mig lite iordning och sen vänta på att Tina slår en pling så jag kommer i rättan tid ner till stan ;) Små shoppa nyårsprylar o annat i kylan och sen fixa o trixa lite :) Hade fint o frys inte nosen av er där ute!!



<3 Bella

Mys då!

Tjo!

Ännu en dag är över o den har varit riktigt slapp. Vaknade vid tolv hugget lite ringroslig. Huvudvärk så det stod härliga till och ont i luftgropparna o bonkerna, Knas :/ Gått runt och huttrat hela dagen.. Aja man mådda ganska mycket bättre med panodil, brikanyl och myskläder på! Hih.. Får gå över.. Annars så slappa jag hela morgonen. Tog mig en lång o varm dusch, myste i sängen med frukosten ganska länge och gjorde sedan lite halvt iordning mig. Runt fyra hugget kom pärlorna Tina och Hedvig hit <3 Lite mysig dag sådär. Låg alla tre och myste i sängen min ed alla kuddar och filtar, släkte ner och tände massor av ljus ^^ Härligt och busigt med lite tjejsnack sådär framåt eftermiddagen. Ni skulle bara veta vad som sas ;D Mi like! Får vi allt göra om, fast höja mysstämningen en extra och börja ända från morgonen med scoones o hemma gjort obóy eller nått ;P MYS! Förtillfället ligger jag lite sliten och mosig i sängen och chillar. Blir väll att kika vad som finns på tv:n och sen försöka sova. Haft svårt med det de senaste dagarna. Knas! Somna halv 3 igår. Ibland är de inte alltid lika kul o vara nattmänniska och morgonhatare xD Aja ska nog gå bra! Får läsa några sidor i min svenskabok så bli jag nog lite pömsig!! Imon blir de stan lite kort med Tina på morgonen sen får man se vad jag vill och kommer hitta på under resten av dagen..


NattiNatti!!

<3
Bella

Hela dagen lång

Även om de inte syns, så känns det







Mysdag idag. Film + massor av tända ljus i hela rummet ^^^
Mi like!!


<3 Bella

Morning!

TjoTjo!!

Nu är jag här igen ;) Vaknade runt halv 12 hugget - helt ensam. Morsan är ur huset för några dagar så jag får ta hand om mig själv igen ^^ Under dagen har jag satt på mig myskläder, sminkat mig, städat HELA rummet + gjort mig en varm obóy! Kände mig duktig när jag städa, jag dammade till o med. Haha nös som attan eftersom jag inte tål damm, men nu är det fräscht igen. Anders dammsög härrom dagen så det behövdes iaf inte xD GÖTT! Få se hur länge rummet lyckas hålla sig rent denna gång :P Hängde in alla kläder med i sin rätta garderob så nu är det kalas hela rummet :D Härligt! Eftersom jag inte ätit nån frukost bör jag nog göra mig lite lunch snart, inte hungrig dock men klockan är halv 3 så nått borda jag få i mig. Svimma ju igår igen hemma framför morsan så jouice går jag o dricker med jämna mellanrum. ;P

Förtillfället saknar jag min bäver Tina som jag råkade halvbråka med imorse. Men jag tror vi löste det. Förlåt gumman! Du är min bästa vän <3



Annars nu har jag lite trist. Blir nogav att sätta på en film, tända en brasa, göra mig en kopp obóy igen och bara ligga o mysa! Sängen eller soffan xD Mys!!

Har på mig denna nya parfym - luktar mumma!




Aja ska brumma!
Hade finast

<3 Bella

Sovgott ^^

Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.


Tell me your secrets and ask me your questions,
Oh lets go back to the start.
Running in circles, Comin' up Tails
Heads on a science apart.


Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.


Oh take me back to the start.





Imorn blir jag ensam igen, men har min bästa vän Tina som gör mig sällskap under dagen <3
Mys!

Do not speak as loud as my heart

NattiNatti!

<3 Bella

Dag i trängseln!

Tjenixen!!

Tillbaka i sängen efter en låång dag ;) Okej inte överlång, eftersom jag gick upp vid elva tack vare att frukosten var klar då menmen ;P Fick sjuss av mor och Anders till stan då vi också hämtade upp plutten Tina! Shoppingdag för oss två tänkte vi! Var dock inte ensamma på stan xD Aaa vilken trängsel, vem orkar? Var inne på monkey ett tag och tänkte prova några klädesplagg men det var ju fullständigt omöjligt! Kön var yberlång med bara tjejer vilket betyder kansske en 45 minuters väntan för attprova några plagg. Nej tack känner ja!! Haha.. Träffade Heddan efter ett tag och även sen Jonas. Blev en fika för oss 4 på expresso house. Avkoppling från allt stress :P GÖTT!! Köpen idag blev ett par lite tjockare strumpbyxor till nyår, en blå t-shirt med jätte låg rygg och ett sett med Clinique ansiktsprylar! Värtvärt! Vart sminkbortagningsmedel, ansiktsvatten, kräm + ögonkräm för bara 400 kr! Wiie :) Rea kan allt vara underbar ibland ;) Kalas!! Tog bussen hem runt halv 4 då det redan var natt hemma :P Men fasten det var bläcksvart ute bestämde jag mig för att ge mig ut och övningsköra. Anders o ja släppte av morsan vid jobbet och brummade sedan runt i en timme kanske. Första gången jag kör i mörker inne i stan! Stolt :L Äntligen börjar dragläget sitta riktigt bra :P Inte lika nervös blir ja när det slår om till rött :P Hih.. Kul var det iaf!! Imoen blir det och fixa o trixa i rummet, så det blir lite mysigt sådär. På dagen kommer Tina hit eftersom madre och Anders åker till Malmö! De ska vara borta över Nyår med :P Hih ^^ På kvällen ska hon bort iaf, få gäster eller nått så då får man se vad som görs! Förtillfället är jag lite rastlös, vet inte riktigt vad som ska göras. menmen, löser sig nog!


Ska iaf gå nu!
Hade finast!
PUSSPUSS





<3
Bella

Julen brummade föbi med snabba steg!

Hallå på er alla!!

Julen är redan över och jag hoppas att alla har "genomgått" den med ett glatt och härligt humör! ^^ Lilla jag har de kanske lite annorlunda. Jag har nämligen varje år sen jag var nyfödd fira jul 2 gånger årligen xD HÄRLIGT! Släkten är så stor så man kan inte slå ihop den. Varannat år julafton får man ta :P I år var jag i Kisa den 24:e och hemma i Hjulsbro den 25:e. Hade tänkt o vara i Åtvidaberg hos mormor men pga. vissa omständigheter blev de hos oss istället. Rätt skönt dock måste jag säga! Julbort 3 dagar i rad! Lite småträligt efter ett tag xD Haha...

Julaftonsmorgonen började med att alla 4, jag, systeryster , morsan och Anders smaskade frukost tillsammans. Julgröt + mycket mer mys! Wiie :L Efter det gjorde vi iorning oss jag o Mimmi och begav oss sedan till Kisa. Det blev högsta volymen på inne i bilen och gasen i botten. Kom dock ändå 40 minuter försent pga. vissa stopp på vägen xD Systararna Staaf i ett nötskal ;*) Jaja, vi kom fram levande iaf! Nämligen snööö på vägarna! Iiiii. En Vit JUL Äntligen!! Alltid mycket mysigare. Tillsammans med farmor o farfar, faster, farbror + alla kusiner firade vi en mysig jul. Första året dock utan morsan vid sin sida på julafton vilket känndes lite ledsamt. Förra året hängde iaf hon med ensam. Iår stanna hon hemma med Anders. Paps kom inte heller så det blev jag och Emelie som fick representera familjen! Julmat, en tomte + kalle Anka. Lite julkänsla fick man allt ^^ Brummade hem framåt sju tiden vilket var lite läskigt. Varning för djur, snöstorm och en rädd mimmi vid ratten xD Dog bara nästan... :P Väl hemma blev de lite prison break och sen långfilmsmys med massor av tända ljus och julgodis till grabben i graven bredvid! Somna gott den natten, fick dock sätta klockan igen eftersom morsans släkt skulle komma dagen därpå :P


     

  

 


Väl idag den 25:e har varit riktigt mysig! Blev lite sovmorgon, morgon ritualer, mys med sis och sen släkten! Att man orkar två dagar ;) Mormor o morfar, faster med sambo och kusin.. Hela gänget samlat ännu en jul! Mi like! Vi drack glögg, lyssnade på min julskiva hundra gånger om, smaska julbord, delade ut julklapparna och körde Hazard (paketleken) Like kuligt varje år! Mycket mysigt och härligt! Fick underbart fina julklappar, allt från grejor till rummet, kläder, smycken, presentkort, mycket pengar mm. Allt en Bella kan drömma om ;D Hih.. Flir att fixa o trixa med allt imorn. Städa blir de av allt! Uschligt :P Hih.. Fick en as söt o fin Nyårsklänning av mor min som jag föll för direkt! BRA SMAK HON KAN HA ;D Den pluss söta armband jag fick, mer smycken och massor av glitter kommer jag bli skit fin ;D Haha!!!

ÄLSKAR JULEN <3
Värmen mellan varandra, snön, julmyset, bakandet, paketen, musiken, männiksorna!
UNDERBART HELA HÖGEN!!




Alla bilder finns på facebook istället ;)


Imorn blir det mellandagsrean med Tina <3 Shoppa loss, fika, mysa och vara hade allmänt trevligt där vi trängs bland alla andra på stan xD Lär någ inte vara ensamma! Hahah! Livet ;)

Nu ska jag sova! Klockan blev mycket :P
PUSSSSSS
<3
Bella


Till er alla! ^^

GOD JUL!!






Hallå allasammans! Idag är dagen före doppardagen! Wiee :)
Kvällen ser ut som att systeryster kommer hit <3 Vi tillsammans med Morsan och Anders äter lite "förjulbord", dricker lite glögg och smaskar kola och sånt och kollar sedan på den underbaraste julfilmen Tomten är far till alla barnen! tillsammans :D UNDERBARAST!! Haha bästa film på julen xD Imorn bär det av till Kisa med syrran under hela dagen och sedan halva kvällen. Firar jul med farmor & farfar och sedan alla kusiner mm. på den sidan av släkten ;) På kvällen brummar vi sedan hem igen och fortsätter myset med mor och anders. den 25 sen är det Julafton nummer 2! Då kommer mormor & morfar och alla kusiner och så på morsans sida av släkten xD 2 julaftonsdagar + en minijul ;) Mys!! Precis som vi vill ha det :)

HA EN RIKTIGT HÄRLIG O UNDERBAR JULAFTONSDAG!!
<<3




Bella

Morning!

HallåHallå igen!!

Lilla jag har vaknat igen. Sovmorgon till 12 och sedan frukost i sängen. Kan en morgon börja mysigare? ^^ Efter att ha degat mig i sängen ett tag och flipprat bland kanalerna på tv:n gjorde jag slutligen iordning mig. Orkade inte bada, kom på att det är ju mysigare och skönare att göra de på kvällen innan man kryper till kojs! Hela dan framför mig har jag ju nu ;) Inte för att jag gjort så mycket dock. Gjorde iordning mig och sen brummade iväg fö att övningsköra med Anders. Idag körde vi till Linghem och sedan till Grebo på nån förjävlig kosväng där det var 70. Haha läskigt, speciellt när man fick möte. Man såg ju knappt var vägen tog vägen för alla svängar och backar xD Uschligt! Körarndet i sig går annars kalas. Haha skulle dock parkera idag vilket jag kände att jag behövde öva på iaf när det kom till att backa in xD Hih..

Nu hade jag tänkt och göra en snygg manikyr på naglarna och sedan får jag se vad som händer.. Ringa sis måste jag göra med för att tjecka så att alla julklappar är helt klara!
Ha en underbar dag!!

LOVE // <3
Bella

Känsla




JULKÄNSLA <3

Kollar på Heartbreak hotell med morsan och Anders med glögg och lussebulle till. Haha underbar film!
Jullåten annars är riktigt fin och mysig. Får mig och tänka på julavslutningen förra året i ettan då jag och Hedvig sjöng solo för hela skolan med denna låt! Finns du? ;) Tider de xD

Pömsa efter filmen och sedan måndag imorn. Bad imornbitti skulle ju inte sitta fel! Mys lite sådär på måndagsmorgonen :) <3

Hade finast!!
PUSSPUSS

<3
Bella

Julmys med mor! :)

Hallå på er alla!

Hoppas ni har kommit in i julstämningen riktigt mycket nu! Ja har! Igår köpte jag de sista julklapparna till systeryster och idag gjorde jag de sista julklapparna till morsan, mormor & morfar och farmor & farfar. Det blev Il Divo till mormor o de och Dansbandskampen till farfar o de xD Hihi.. Precis vad de vill ha ;) Från mig och sis - då blir de nog allt glada!! Annars idag blev jag hämtad av Anders hemma hos Tina halv 10 imorse. Tina skulle nämligen bort. Rätt härligt dock känner jag nu. Klockan är bara 4 och det känns som om jag har varit vaken en hel dag ;P Värt! Väl hemma hade morsan brassat upp med en mummsig frukost. Det var fullt med tända ljus efter som det är 4 Advent idag :) det fanns nybakade scoones, varmt te, jouice med massor mer tillbehör. Blev som en brunch istället :) Mumma! Gjorde lilla mammsen bra! Efter att ha degat i sängen ett tag med datorn i knät blev det dags för att göra årets godaste julgodis (bortsett från lussebullar förstås, dock inge godis de då, men juligt xD) Vi gjorde Knäck och Kola! Blev perfekta iår :) Varken för hårda eller för mjuka. Perfekta! Tillsammans med de hade vi självklart Bellas bästa julskiva på som vi sjöng och trallade till ;P Efter det tände vi en brasa och klädde granen. Så fin! Hih.. Haha efter det plockade jag upp alla tomtar som inte redan var uppe efter 1 Advent och pyntade hela huset. Morsan garva lite och skrek "inte mer nu" Men äre jul så äre!! xD Mysigt vart de iaf. Bara mitt rum som behövs pyntas lite till. Min lilla gran måste ju sättas upp med :P


Systeryster nu blir du allt avundsjuk igen va? ;D <3 Saknade dig dock lite..


Nu blir det av att gå ner och äta lite. Göra mig kanske lite varm obo'y med så myset ökas på en aning. Sedan har jag har hela kvällen på mig för chill. Inget bestämt så jag tar det lugnt. Dyker nått upp så gör de. Bäst så!
Aja dags att brumma!! Magen skriker efter en så tidig frukost xD
PUSSPUSS

  

     






<3
Bella



Jullovets första sovmorgon!

TjoTjo!!

Klockan är strax ett och jag kom precis ner för att göra mig lite frukost xD Jullovets första sovmorgon! Underbart ;) Igår kväll var vi hemma hos kussinerna som bor två gator upp.. Hade sovigt flera timmar innan det så jag var ändå ganska pigg vilket var skönt. Efter en god middag, efterätt + en stor kopp med kaffe var humöret på topp igen! Tillslut körde vi Hazard. Haha kuligt! Vi skratta, stressa och jävlades med varandra! Egotrippen i en kommer allt fram ;) Lika roligt varje år! Efter det iaf satt jag med käre kussinen Calle på hans rum och pratade. Han sjöng och spelade gitarr för mig. Mi like! ^^ Vi körde även lite Gitarr Hero där jag vann! och kollade på fredagsfilm. Runt kvart över två hugget blev det av att brumma hem iaf. Då var jag sliten igen. Somnade som en sten och vaknade av att morsan väckte mig vid halv ett imorse :P Just för tillfället har jag ägg på spisen. Blev lite sugen på hårdkokta ägg på macka ;P Sitter i morgonrocken och kollar på tv. Efter de ska jag hoppa in i duschen och sedan brumma till stan och träffa Tina <3 Har nämligen julklapp kvar att köpa till min kär syster! Kanske inte de svåraste men när hon säger att hon inte vet vad hon önskar sig blir det lite svåre ;)

Aja dags att gå om jag inte vill bli allt för sen till stan!
Hade fint!
PUSSPUSS <3





<3
Bella

JullovJullovJullov...

JULLOV!!

Hur underbart är det inte! Precis det vi har väntat på ;) Som sagt var de sista veckorna innan skolan slutade hemska enligt mig. Plugg och prov dag ut och dag in. Fick iaf tillbaka nu innan lovet börja mitt slutkursprov i matteC, där jag fick ett ganska starkt VG. Så det blir ett VG i C-kursen, värt då! Blev även underbart glad i torsdags då jag hade mitt engelska tal. Såå nervös ja va! Hatar och suger på engelska men lyckades ändå skrapa ihop till ett VG på talet. Iiii!! :D Trodde typ jag skulle få sämst på de, men där ser man ;)

Annars idag så är jag riktigt trött för tillfället. Tomtefesten igår och julavslitning idag. Aaa mitt huvud ge mig sömn!! Kvällen började med att Tina, Ellie, Anna, Jessica, Lovisa och Emma brummade till mig där vi började förfesta. Körde lite "jag har aldrig" xD, dansade, krökade och bara hade det allmänt kuligt! Värtvärt :) Tog bussen in mot stan vid halv 11 för att sedan bege oss till Tomtefesten. Kulkul måste jag säga! Humöret var på topp och pepp för dans var en självklarhet ;P Träffade massor av oa och glada människor som man både pratade, dansade och sjöng med! Träffade Bonnkapellet, andra nära och kära och bara hade det great!  Sjukt mycket folk dock! på våning nummer två var det smockat med folk. Har för mig vakten sa att det var runt 400 människor som var inne. Snacka om den värmen där inne! Hårbotten blev vaaarm :P När kvällen började bli natt, åt vi lite fyllekäk på hakepi och brummade sedan hem i taxi. Klockan tre la lilla jag mitt huvud på huvudkudden, somnade ganska snabbt och sen igen 05.20 ringde väckarklockan. Aaaa XD Nä men 2 timmar är ju skitskönt att bara få sova!! ;P

Musikprofilarna har ju som sagt nämligen hand om julavslutningen. Så där skulle vi vara vid halv 8 medan alla andra skulle vara där 10. Gud så roligt!! Morr.. Snacka om att mitt huvud hängde ordentligt imorse. Blev 3 panodil, omsminkning och tillfräschning ;P Missade dock bussen men fick sjuss av grannen Eva till stan xD Haha vilken tur jag hade att hon skulle in dit. Ringde henne när hon mäcka lite med bilen och höll sedan tummarna. Kom därfär i perfekt tid. Duktigt ;) Aja efter två föreställningar och avrigg när klockan var runt halv 12 mådde man inte bra ;P Huvudvärk och trött som ett as. Vandra en snutt på stan men hade så otroligt ont i fötterna efter två dagars dansande och gående i stilett pumps xD Blev att brumma hem, få i sig lite mat och vatten och nu blir det nog filmtime eller bedtime! Sliten. Pömsa lite med musik i öronen kan ju vara rätt skönt :) Får de bli!

Ikväll är vi bortbjudna på middag hos kussinerna och Anna och dom för att köra det årliga jul spelet Hazars (paketleken) så för att kunna vara på humör behövs det nog att man vilar upp sig lite :P Hehe aja dags att gå då!
Hade finast!
PUSSPUSS


     

Några av de "inte helt förjävliga" bilderna ;;)

Annars är det JULLOV nu. Wiee :D





<3 Bella

I juletid..

Hellu!!

Efter mycket om och men, slit och stress är äntligen det dumma Biologiprovet över. Hela kursens slut på Genetiken satt vi alla med imorse i 3 timmar och slet med. Uschligt!! Tyckte dock det gick ganska bra, eller iaf MVG delen ;) Haha det ända jag öva på typ. G/VG frågorna känndes såå mycket svårare xD Så kan de va ibland! Annars idag har vi repat, repat och repat. Efter att ha hört saxofon och trumpet i öronen i ett litet rum kan jag säga att man blir lite halv hängig. Sömn!! Aja det är ju kul att repa förstås, typ alla lektioner är inställda men det är ganska jobbigt imellanåt om man vill att de ska bli bra. Han iaf springa till Barista med Heddan och pojkarna för att köpa en Take away latte. Underbart! :) Dagen imorn ser iaf ut som att liten sovmorgon till typ halv 10. Få tillbaka kursslutsproven i MatteC, repa i 40 min på let it snow och efter det Engelska. Har mitt förjävliga engelska tal då :( Har inte ens börjat med det så det blir av med att sitta med de nu och öva in hela natten xD Hatar engelska!!  Är så dålig på det.. Aja man kan inte vara bra på allt. Underbart i 3:an säger jag bara utan engelska lektionerna! Wiee ;) Efter de iaf ska vi sedan repa igen fast med alla ettor där vi dansar och sjunger till December. Kul de första gångerna men efter att vart allert och pigg några runor blir de ganska trist tillslut ;P

Annars imorn slutar jag fem. Då ska jag ta mig en vända på stan, hem och göra iordning mig och sedan Tomtefesten! Wiie! Kulkul! Lite förkrök först hemma hos mig med några tjejor, kanske fler och sedan brummar vi dit. Blir nog förmodligen taxi hem på natten. Pepp inför kvällen men inte Lika pepp inför morgonen på julavslutningen. Vi ska vara i skolan halv 8, uppsjungna och klara medan alla andra kan slappa på bänkarna och bara lyssna på musik vid 10. Ibland är det mindre kul att vara musikprofilare. Minns förra året xD Hehe.. Säger bara att jag ska sååå ta det lugnare denna tomtefest. Måste ju iaf kunna leva något dagen efter. Lite sömn men man får försöka... Är ju trots allt jullov sen så vem bryr sig! Aaaa :D Hazard med kusinerna och Anna de på fredagkväll med familj. Kuligt där..

Aja dags att börja med engelska. Kan tänka mig att de kommer ta ett tag!
Hade fint på er alla!!
PUSSPUSS





<3
Bella


Jullov tack!

Hej på er alla!!

Dagen är över, jag är hemma- trött, seg och däven. Även om dagen vart slapp har den vart ansträngande. Både för huvudet, hjärnan och psyket. Tär på en tillslut. Hehe under en kort paus somnade jag till och med. På en bänk med en mage som huvudkudde och en mössa nerdragen över ögonen. Blev ju som natt xD Hih.. Skönt då men inte lika kuligt när man skulle repa direkt eftert!! Aja blev iaf överpigg sen vilket var kul. Humöret vandrade på som en bergodalbana xD Nyss har jag fått mig lite mat i magen och sätt färdigt på filmen Mamma mia. Hade bara slutet kvar ;) Väldigt bra film måste jag säga. Annars nu är det Bilogiplugg som väntar. PANIK - inför provet :/ Iiii!!! Aja nördplugg idag och morgon. Hoppas på att de sätter sig snart.

Nej dags att ta ta i pluggandet om jag vill hinna se Prison break ikväll vid 10.
Otroligt bra och fint filmklipp från filmen btw här nedan.
Om de en var så







Ni som inte sätt filmen. GÖR DE ;D

Hade finast!!
PUSSPUSS
<3

Wiee!...

Hallå alla goa och glada!!

Klockan är halv 10 och jag är pigg som en lärka!! Glader över att ha en såå skön vecka framför sig. Om man bortser från Bilogiprovet och engelska talet iofs xD Menmen... :P Själva skoldagarna är kuliga. Än så länge på dagen så har vi tillsammans med alla ettor riggad scenen. Jobbigt men slappt ;) Haha slutade med att jag, Jonas och Samuel låg och masserade varandra istället och mosade ner oss i bänkarna ;D Ettornas jobb iår ;D Hih.. Aja för tillfälle sitter jag här med Ida och försöker fördröja tiden. Egentligen var de nog meningen att vi skulle repa nu. Men orkar intte riktigt ta tag i det.. Flera dagar kvar känns det som. Menmen snart så!! Annars så är jag hungrig som ett as och lite små hurtig av mig. Trött och pigg på samma gång... Dock panik inför Biologiprovet och julafton :P Hh menmen ett annat problem. Annars så är jag lite butter över att Hedvig den lurvasen tar sovmorgon. Din tönt!! Hih ;D

Aja dags att sätta sig i rörelse!
PUSSPUSS
<3
Bella

Gött!!

God-Snöig Morgon!

Japp så vart det! Man vaknade vid halv 12 hugget och tittade ut genom fönstret och fick världens vinterland.. Hih - vad mysigt! Log kvar och snooza i sängen tills 12 och gick sedan upp och tog mig en låång dusch. Härligt! Tända ljus, tomtegröt och ett O.C avsnitt till fruskost. Kan de bli mysigare? Sista avsnittet dock av O.C på tredje säsongen så jag har suttit och snyfftat hela morgonen. Man kan ju inte hålla tårarna tillbaka under det avsnittet asså ;P Hih, blödiga lilla ja xD Hallelulja låten i slutet är ju underbart fin och sorglig!! Inatt dock fick jag iaf sova ensam. Morsan är i Malmö och Tiniz åkte hem på kvällen. Lite ensamt måste jag erkänna men det gick an..

Igårkväll iaf efter att ha kommit hem från stan med grabbsen och Tina tände jag mig en mysig brasa, tände lite ljus och låg bara och slappade i fotöljen. Mys! Efter nån timme kom Tina förbi igen och efter det Jonas och Ardalan. Lite myskväll sådär! Blev an att kolla på Idol-finalen, dricka lite glögg och smaska skumtomtar! Kulkul! Och som jag ville van Kevin! Wiie :) Har dock inte följt idol detta år men de små gångerna jag har sett så har Kevin briljerat. Han var så värd det!! Vinnar låten var jättefin och han sjöng den skit bra! Låten var dock vääldigt likt en annan låt som redan finns! Inte den ända som tyckte de ;) Vet dock inte vad den heter men jag kan melodin xD Nästan så en tår föll. Haha Kevin vart så otroligt glad. Som ett litet barn på julafton så leendet på läpparna gick ju inte o ta bort xD Efter idol satt vi alla och chillade lite. Tillslut åkte Tina och Ardalan hem, då vart de småprat och titt på tv:n. Efter att även Jonis åkte hem efter ett tag blev det sängen för min del! Flipprade lite vid datorn och så, men sen vart de bedtime. Skönt!

Japp så idag är jag pigg och känner mig fräsch efter duschen. Blir att plugga lite Biologi nu tills jag inte orkar mer och sen får jag se vad som hittas på. En fika på stan skulle ju inte sitta fel ;) Imorn är det KM - gymnastik tävling. Wiie :)
Annars så har jag inte så mycket mer att säga mer än att jag hitta våra söta pojkar som BTB på youtube som Ida hade lagt ut ;P Se värt! Hih :*) En video där man bara inte kan motstå att små flina ;P Gött!






Hade fint och mysigt idag!!
PUSSPUSS
<3
Bella

Julfredag näst intill ;)

Hej alla!

Det är fredag, det snöar och jag är på bra humör. Kan det bli bättre? ;) Nämen dagen har varit skön och mysig. Tog bussen lite senare än vanligt idag och mötte sedan Heddan i skolan för att se Luciatåget. Lite mysigt sådär ;P Både underhållande och fint! Tycker vi om.. Efter det var de klasskamps dag. Haha så söta våra pojkar var när de uppträdde! 7 grabbs helt vit- och slisk klädda sjungande till Backstreet boys. Hehe kan de bli bättre ;) Tjeckt ju!! Nä men duktiga var de fasten de gjort bättre ifrån sig xD Hih.. Fick iaf pris för bästa återförening, vad nu de menade med de ;P Härlig dag! Iskolan bjöds de på tomtegröt, pepparkakor och julskinka. Julmys! Hih.. Efter skolan brummade jag, Samuel, Jonas, Simon, Ardalan och Tina till Santinis för en fika. Lite mys sådär inne i värmen med en chai te framför sig och snö utanför fönstren. Kulkul! Satt där några timmar, vandra lite kort på stan och efter de blev de bussen hem. Som vanligt fick jag stå och vänta på bussen, menmen jag överlevde ;P Nyss har jag smaskat i mig en Chiabata halva (hur de nu stavas) med ost, tomat och salt på. Mumma! Kvällen i sig är inte jätteplanerad, tar de lugnt tror ja.. Man får se vad som dyker upp! Förtillfället kollar jag på O.C och myser lite framför tända ljus i morgonrocken. Hih :*)

N
ä men dags att vandra!
Hade fint på er!
PUSSPUSS <3

På så vis...

Tjo, jag igen!

Äntligen hemma efter en lång torsdag! Slapp men lång.. okey, rätt härligt dock ;) Som jag berättade förut blev min morgon ganska knas igen ;P Haha, hur fan lyckas ja! Aja vart pigg av det iaf. Dagen började med Matte som vanligt känns det som. Har det iofs varje dag i veckan så inte så konstigt xD Sedan efter det vart jag överlycklig! Eftersom flera skulle ha engelska speachet idag så hade vi typ bara 1timma av 1½ timmas lektion. Wiiiee! :D Vi smaska lunch tidigt för första gången och slappade sedan i kanske 3 timmar. Psykologin var nämligen också inställd. Hehe vilken dag.. Vi for tll baracken och såg grabbsen öva inför klasskampen imorn. Kommer bli grymt kul o se! Så duktigt så ;D Halv sov, pigg som en lärka och däven verierade ens humör i dock. Haha men tillslut började historian och dagen kunde äntligen lida mot sitt slut. Tråklektion! - mäste jag erkänna. Uschligt...

Efter skolan träffade jag min bakfulla syster ;P Igårdagens kläder, smink och frisyr. Haha har sett henne fräschare xD Aja gjorde ju inte mig så mycket. Som jag sa, då framstås ju bara i bättre skick. Hih.. Inga sura miner här xD Tillsammans gick vi iaf på stan i hundra år. Fan vad svårt det är att köpa julklappar. Lyckades iaf köpa klart alla presenter till morsan iaf. Sen så har vi idéer till resten av släkten :P Duktigt av oss då xD Heh, aja många dagar kvar! Just för tillfället har jag nyss ätit lite mat som mor lagade till innan hon brummade iväg o handla.. Blir väl kanske en titt på Biologin eller engelskan. Annars så ska jag se på prison break på mor senare och bara ta det lugnt för första gången! Behövs ^^

Annars så är jag rätt seg förtillfället, glader av att inte ha en enda lektion imorn och sluta runt 1, lite mindra glad av det riktigt ordentligt fyser till där ute. Känns iaf som de ;P Höll på o frysa sjärten av mig när jag fick stå och vänta på bussen i 20 min. Sablans, missa den precis.. Aja så kan de gå.. Försvann i min lilla bubbla på väg hem i bussen men ipoden i öronen. Skönt, men ändå.. Sömn behövs, och en uppfräschning. Så långdusch imorn tror ja!!

Nää men dags att vandra. Fin låt som bonus ;) Hade fint!
PUSSPUSS <3






<3 Bella

Morning!

Godmorgon alla gladers!!

Själv är jag pigg som lärka men lite småsurer över att jag totalt glömde bort igen att jag hade sovmorgon. Sablans! Morsan väckte mig 5 över 7 då jag hade försovigt mig ;P Själver trodde jag att jag skulle ta bussen halv, så jag stressade som en liten iller för att hinna. När väl klockan typ var halv och jag stod i dörröppning och fråga morsan vilken min första lektionen va, kom jag på det. Neeej!! Heh så det är bara att sitta en timme i huset typ och slöa. På detta sätt fick jag iaf i mig lite frukost. Skulle jag ju inte fått annars :P Nyss så har jag målat någlarna i min favoritfärg Poppy red, smarrat i mig en tallrik fil och ska nu läsa igenom engelskan... Tar bussen om ca. 30 min. Gott o väl om tid ;)

Dan idag är helt okej.. Tråk LÅNG engelska dock men jag får hoppas på att jag överlever ;P Hih.. Stan som sagt med sis efter skolan och julshoppa. Mys! Annars tycker jag det är lite små mys med ljus tända framför mig och ett fönster som visar vinterlandskapet som kommit inatt xD Hih, enligt mor min ska det snöa massor inatt! Varma kläderimorn asså ;) Lite mer julkänsla så där på en höger... + att då är de FREDAG!! Wiee!! :)

Aja eftersom jag inte har så mycket att skriva om just förtillfället eftersom inte så mycket har hänt sens igårkväll så blir det nog dags för mig att brumma! Hade finast!! :D

PUSSPUSS <3

<3 Bella


Mosarn!

Hallå på er!!

Mycket däven Bella som skriver nu! Natten var låång! Dumma samhällsuppsats tog verkligen kol på mig!! Men när inlämningen var klar, redovisningen i både samhäll och svenska var klar så kunde jag äntligen pusta ut för dagen!! Gud så skönt ;) Repade i baracken tills 5 tiden och vandrade sedan till lucullus för att köpa mig en en smarans paj. Nån mat måste jag ju få i magen innan träningen börjar.. Hah väl innan träningen somnade jag i T1 med ipoden i öronen. Snacka om trött!! Träningen var ybermosig på.. Känner för en tidigt kväll ikväll! Alltså bedtime efter detta inlägg! Mys ^^

Nästa vecka blir det massor rep och sedan engelska speachet och kursslutprov i BilogiA. men sen så är de JULLOV!! :D Underbart!! Tomrefesten torsdag, julavslutning och uppspel på fredagen. Alltid lika roligt xD Hehe... Kämpa på sista ska jag göra, eller försöka iaf ;) Imorn blir det av att julhandla med sis min! <3 Lite mysigt sådär - kanske en liten kaffe eller nått med någon stanns. Tag sen sist nu! Kulkul ^^ På fredag är det klasskamp med, så jag slutar tidigt!! :D Wiie!! Haha stanna kvar fö att se våra grabbs är ju nästan ett måste ;D Kommer bli lite underhållning sådär :P Nää men det är skönt o slappt! Annars har jag inte så mycket o säga... Segbert nummer 1 är jag och lite sömn lär behövas. Så en snabb dusch och sedan brumma i säng!

SOV GOTT <3




Ardalan skicka lite tjecka bilder på mig o Nanna från en engelska lektion från ettan... Haha så söta! Värd att lägga ut ;)



     


Saknar den lilla tösen!


NATTINATTI PÅ ER ALLA!


<3 Bella

Iiii :D

TjoTjo!

Tro det eller ej - Jag är KLAR med min samhällsuppsats!!! AAAAAAAA :D Hur fruktansfärt UNDERBART ^^ En 20 sidor lång uppsats.. Hur FAN lyckades jag?! Hurtigt av mig ;D Wiiieee :D Nu ska jag plugga in den hela natten + läsa lite på svenskan ;)

Orkar inte skriva mer - ska upp o skriva ut uppsatsen!! Piggis idag med, kommer bli en låång kväll ;) Tar mig nu kanske en macka med så jag inte hungrar ihjäl inatt xD Hih...

HADE BÄST <3

Närmar sig allt..

Tjenixen ;)

Klockan är tidigt och tro det eller ej, ja är hemma! Gud så skönt!
Dagen fram tills nu har väl inte varit den roligast. Allt knas började inatt :p Jag la mig hyffsat tidigt igår kväll efter att ha barat pluggat kanske 3 timmar matte. Nästan alla matteprov vi haft har jag nördpluggat till, förutom det här. Jag satt med det en dag, kort tid. Kan jag det så kan jag de lixom. Sitter i benmärgen ;) Men iaf tillbaka till inatt. Vaknade vid kvart över tre hugget av att jag kände mig lite illamående. Säkert hungrig tänkte - men orka gå upp då för att ta sig nått litet. Försökte somna om då jag började bli jättevarm. Halv svettades och började se suddigt. Inte förta gången precis det händer så jag visste vad jag behövde göra som tur va. Blodtryckfall inte de roligaste :P Har dock aldrig fått under en natt dock, knas ;) Iaf väl nere i köket, börjar de tjuta i öronen, man får svarta prickar för ögonen och man är nån sekund från att svimma. läskigt.. Han iaf slänga i mig ett glas jouice lite snabbt och sedan la jag mig ner med fötterna högt. Efter ca. 2 minuter när blodsockret har högt av jouicen hällde jag i mig några glas till och sen mådda jag prima igen xD Haha weard :P Runt kvart i 4 satt jag iaf i sängen och försökte pressa i mig en banan och efter de somna jag om yberfrusen igen xD Runt sex hugget ringde klockan och jag bara flög upp. Pigg som en lärka med lite huvudvärk gjorde jag iodning mig för det matteprovet.

Morgonen i sig blev ganska mys eftersom jag var rätt hurtig på morgonen. Ville ju inte komma försent till ett 4 timmars matteprov :P Jag gjorde mig lite fil med müsli, tände massor ljus, stoppade ipoden i öronen och bara satt o jäste i köket xD En bra start på dagen!! Kom till skolan, kissade en sista gång, hehe och sedan prooov! Jag satt typ 3½timma tror ja. Var ganska svårt men ändå tyckte jag de gick bra. Osäker - hoppas på de bästa!!

Runt 12 hugget var jag klar. Matten var inställd så vi hade bara historia och engelska kvar i slutet på dagen. Så istället för att sluta halv 5 idag, brummade jag hem efter provet. Slängt i mig lite mumma mat och nu är de dags för plugg. Skriva klart min samhällsuppsats som kanske kommer blir runt 16 sidor, memorera hela uppsatsen för redovisningen imorn och sen plugga till svenska provet imorn. Fullpackad dag! Iiiii ge mig jullov! Plugget tar kol på en och är så trist! Aja bara en vecka kvar sen! Kämpa vidare ;)

Ikväll är det desperet housewife - hoppas jag på att hinna se. Annars kommer morsan hem sent så jag är ensam igen. Plugga, chilla och sen sva. Där var den tisdagen över!!
Aja dags att börja så jag inte behöver sitta de sista timmarna innan 12 hugget inatt som vanligt xD
MatteC kursen är över - dags att ta tag i nästa prov!! Annars så börjar MatteD kursen imorn. Inge slappt framtills jul. Dumma!!

Aja hade finast på er alla!!
PUSSPUSS <3 Bella

Ge mig lov!

Hej på er alla!!

De sista dagarna innan lovet nu kommer att gå riktigt fort.. Måndagen är redan över och jag har plugg framför mig vilket leder till att det snabbt som en blixt är tisdag igen! Dagarna bara rusar iväg nu när det är massor plugg i skolan, massor med repning och sena dagar.. De sista 2 veckorn akommer inte att bli roliga! Men sen är det looov, o då ska jag bara njuta :D UNDERBART!! Detta år har gått ruskigt fort, känns som om det inte alls var länge sen förra nyårsafton - och bara 3 veckor är det nytt år! Knas ;)

Dagen i sig har vart slapp.Tråk specialidrotten öppnar dagen som vanligt som går ut på att sitta på 500 planet i en kall stor sal och bara anteckna allt lärarn kluddar ner på tavlan. Går ett tag men efter en timme o så börjar de bli liiite långtråkigt ;) Feelgood nästa måndag - kommer jag såglömma bort xD Måste anteckna!! Efter det var de matte så jag kämpa på lite med musik i öronen. Tentar av hela kursen imorn på 4 timmar direkt på morgonen vilket kommer att bli kämpigt! Blir att plugga hela dagen idag eftersom jag slitit med samhällen annars i helgen.. Sablans, dumma stress!! Aja finns inget o göra åt saken bara att brumma vidare... Psykologi i slutet och sen slut på dagen! Ända dagen i veckan som är härlig!!

Nyss har jag mummsat mig i lie pastasallad igen och sitter vid köksbordet med tända ljus framför mig. Mys ^^ Lite myskänsla vill man väll ha om man vet att det behövs plugga mycket idag! Så sant! Både ikväl o imorn kommer mor min hem sent så det blir av att vara ensam igen. Rätt skönt dock, då kan jag plugga ifred! ;P Prison break annars ikväll! Värt att se :)


Även om man accepterar hur allting slutade och blev,
betyder det inte att det var det, man innest inne ville
eller kände...







<3 Bella

Så sant!

TjoTjo!!





Körningen gick fullständigt galant! Duktiga lilla ja ^^ Stolter! xD
Samhällsuppsatsen går helt okej - jag vadrar vidare!
Typ paj i hela kroppen men annars mår jag braa!
man får ju inte klaga!
Snart börjar de underbara serierna så då blir det en paus från pluggandet igen!
Glögg + Lullebulle
^^




<3 Bella

Mööh

Tjenixen!

Söndag igen och jag pluggpanik! Jävla samhällsuppsats tar kol på mig! Okej bara de stora MVG upgifter kvar dock, men det är 3 stycken och de är STOOORA!! Iiiii :( Så dagen blir av att plugga så mycket som möjligt. Samhäll, ammte och svenska. Dagen kommer bli såå trist! Imorse var jag på träningen som blev uppbyggt av 2½ timmas styrketräning. Jag och morsan måste nog till läkarn och kika upp vad som är fel med den dumma hälen! Blir att vila över julen!! Feelgoods träning fram tills dess ;) Just för tillfället kikar jag på O.C och har nyss smaskat i mig lite pastasallad. Ska åka och övningsköra med Anders senare på dan. Brumma runt lite sådär ;) O så ikväll är det One tree hill och Gossip girl. Någonting att koppla av pluggandet med! Kulkul ^^

Nää men dags att brumma! Måste ta tag i dagen nån gång...
Vi höres och seses!!
PUSSSAR / BELLA <3

Mosig, mosigare, mosigast...

Hallå på er igen!!

Lördagen vandrar på som förväntat och just för tillfället ligger jag och degar i sängen ^^ Är grymt trött och sliten känner jag så det blir av att ha filmmys med Tina ikväll! :) Både hennes familj och mor min är borta så vi har två hus att välja vilket vi ska vi. Få se vilket det blir. Kanske bäst att vara hemma hos Tina. I så fall måste jag ju cykla till henne eller iofs få sjuss av morsan. Poängen var iaf att då vaknar jag till liv lite gran. Känner att sömnen ligger nära nu. Gud så bra det är att plugga i sängen då xD Slumra till kanske ett litet tag och sen samhällsplugg! Iiii :/

Imorse övningskörde jag med Anders. Gick skit bra. Kör galant asså xD Haha okej behövs lite finslip så klart men det är som man säger; övning ger färdighet! Brumma mycket med mor de kommande veckorna och sedan köpa ett packat med 10 körlektioner mm på Ingelas. Känns stabilt ;)

Annars så har jag bara tagit det lugnt idag. Suger på att plugga på lördagar xD Alrdig kunnat, måste sitta i hjärnan asså! Nått säger till en att lördag är ingen plugg dag! Hih :*) Jag gjorde världen godaste pastasallad till oss och efter det jäste vi framför Prison break! Mys! Gud så bra ;)

Nej men nu ska jag sätta på lite underbar fin musik igen och vila ögonen ett tag xD Mosig!!

Hade finast!! PUSSAR 
<3
Bella

yesterday..

Hellu på er alla!

Själver kom jag nyss hem från stan. Blev att hoppa in i duschen och lång duscha. Härligt! Sedan blev de av att laga till mig lite tomtegröt och mysa framför tv:n. Precis vad man behövde! Igår kväll blev kvällen lite annorlundas än planerat, vilket var kuligt ;) Jag, Tina och Ellie brummade till Ardalans lya där vi även träffade Samuel, Jonas, Simos, Jocke, Pao och Emil. Blev en kväll full med skojigheter ;) Kulkul! Slutade med att vi mosa över där för att åka hem på morgonen. Orkade inte ta taxi och att vandra hem var jag inte riktigt pepp på ;)

Just för tillfälet ska jag precis göra iordning mig för att åka till Ikano med Tina och Melan. :) Lite julmys så där! Efter det blir det nog av att övningsköra lite med Anders och sedan plugga på dan. Helvetesvecka nästa vecka :( SUCK!!

Aja bara två veckor kvar till jullovet nu! Längtar <3 Klarar mig nog de veckorna ;)
Nej dags att vandra så jag hinner! PUSSPUSS <3

Fredag!!

Hallå på er alla!

HELG <3
Hur underbart är det inte! Välbehövd.. Dagen i sig var skit i morse då jag försov mig men slutade kuligt med grabbarna på ming. Totfruktsgrattäng lät inte så lockande o eftersom jag ingen frukost han äta kurrade magen på ordenligt ;) MUMMA! SIsta fysiklektionen idag iaf för iår. Wiee!! Många sådan lektioner somg går bort tack vare klasskampen, matte provet och all repning till julavslutning. GÖTT äre ;P Okej fick dock en stora läxa över lovet menmen. Det tar vi itu med senare xD Ikväller blir det fika på stan med Ellie och Tina ev. Madde filluren med :) O så får vi se om vi får med oss grabbsen på ett hörn där med ;P Pepp för något kuligt imorn iaf. Man får se vad som händer. Tar dagarna som de kommer lite spontat sådär :P

Nej men nu ska jag ner med morsan och se på ett prion break avsnitt och dricka lite glögg o smaska på en lussebulle! Mys!! Hade finast!

Have a great friday, Love Bella


Skulle va snällt..

Dagen har gått - överpigg och allert! Allt för att leendet ska hålla sig uppe ;) O jag lyckades iaf tills sista lektionen då allt blodsocker totalt sjönk till botten. Trött o hungrig... Glad idag blev jag iaf under psykologilektionen då vi fick tillbaka våra uppsater. Ett varm MVG för mig! Wiie :) Fick även en kommentar med ordet imponerande i ;) Hih.. då vart jag glader o stolt över mig själv! Får man bli när man lyckas! Annars var dagen inte så värst lång. Okej slutade inte tidigt men tidigare än vanligt.. Brummade hemmåt, övertrött som jag blev. Somna vid datorn när jag försökte skriva om Lissabonfördraget och sedan brumma jag på träning! Kulkul :) förtillfället har jag nyss smaskat i mig två rostisar och ett glas oboý och tänkte skriva lite på samhällen nu.. Inte allt för sent men ett tag iaf...

Det är ens egna val, vilja och beslut som kan förändra
hur man känner o en gång kände
Inte tiden...






<3 Bella

Hej mitt vinterland nu är jag här!

Godmorgon där!

Klockan är halv 8 och jag är på ett pigg och glatt humör! Lite sliten dock, menmen det är ju morgon lixom ;) Vad kan man begära! Klockan ringde vid sex hugget och jag var snabb och allert och gick upp. Lite surt dock inser jag nu nu när klockan är halv 8 och jag var nära att gå ut till bussen. Vi har ju ingen samhällskunskap idag! Aaa jag börjar inte förs 9.20! Träligt värre asså :/ Heh jaa så nu får jag välla bara sitta här i en timme och sedan ta bussen till skolan.. Engelska glosorna kan jag och det känns att det är för lite tid för att börja med samhällskunskapen.. Så vad ska man göra nu då? Hittar nog på något! Kan vara ganska skönt att bara lägga sig i sängen med massor kuddar bakom sig och lyssna på musik ^^ Så får det bli!!

Dagen i dag är inte så jobbig bortsett från den yberlånga tråkiga engelska lektionen! USCHLIGT!! Vi har ockå vårt engelska tal nästa vecka en del... AAAAA - vill inte :( Annars idag får vi tillbaka våra psykoloiuppsatser. Wiie!! Ska bli kul. Det känndes faktiskt som om den gick bra. Man brukar aldrig säga så men så är det ;) Bara för att man säger att man tyckte det gick bra så gick det säkert inte så bra.. Typiskt :/ Men jag hoppas!! Ett MVG i psykologi skulle ju inte skada ;P

Annars ikväll ska jag träna - fristående. Får se om vi blir mer än 6 pers denna gång eller inte :P Folk orkar inte gå på de träningarna längre. Nästan de roligaste ju!! ;) Hih.. Torsdag idag då. Det betyder att det är fredag imorn och att det är helg då! Iiii :D Underbart! Måste dock plugga lite i helgen :/ Skriva färdigt samhällsuppsatsen - eller iaf jobba med den. Och sen plugga matte. Vi tentar nämligen av MatteC kursen på tisdag! Iiii - läskigt! O direkt efter de börjar vi med MatteD. Jag som trodde att vi skulle vänta tills efter jul med D-kursen. Men inte då! Hehe aaa kommer bli jobbigt xD

Snö ute nu igen då! Wiie :) Lite mysigt så där då! Kylan funkar så länge det inte blåser. Hoppas snön stannar kvr några veckor nu. Kommer säkert inte o göra men vi håller tummarna ;) Blir säkert varm snart igen så det bara är blask kvar. Typiskt vintern! Aja idag är jag glader iaf - låt det hålla i sig ;)




Let´s dance


<3 Bella

Hellu..

TISDAG- äntligen över!

Började med som vanligt att jag försov mig. Hur fan lyckas jag? Hatar mornar asså. Får väl skylla mig lite själv dock som lägger vid vid 12. Kom på igår kväll runt 10 att jag kanske kunde sitta lite med samhällsuppsatsen. Japp, o så blev det. Skrev färdigt en hel fråga. Duktiga lilla jag! Hih, blev lite stolt över mig själv. Satt med den tills 12 och gick sedan o la mig. Imorse iaf vaknade jag 25 minuet innan bussen gick. Kalas som jag är han jag med den ;) Såå ja! Bor typ 10m från busshållsplasten så med frukosten lussebulle i munnen sprang jag till bussen xD Hih, fick t.o.m en sittplats :*)

Skoldagen var låång som vanligt men helt okej. Istället för att sluta tio i fem fick vi sluta kvart över 4 med musiken. Våran grupp tränar inför julavslutningen då vi ska göra Let it snow!  Vart dock bara vi sångare och pianisten som kunde sitt. Resten av intrument fillurerna hade inte sina ackord än så det blev lite informigt att repa ;) Skönt att komma hem lite tidigare iaf ^^ Nyss åt jag lite lasagne och tittade samtidigt på O.C ;) Boxarna är ju underbara! Snart iaf ska jag göra engelska läxan och efter det om jag hinner o orkar kika lite på uppsatsen :P

Aja gött då! Hörs senare när jag väl kryper ner i sängen ;)
PUSSPUSS

<3
Bella

Julmys! :)

A face on a lover with a fire in his heart
A girl under cover but you tore apart
Maybe this year, maybe this year
I'll give it to someone special





Hallå på er alla!

En lite piggare Bella som skriver idag ;) Dagen har varit låång men ändå rätt okej. Tog bussen till skolan tidigt idag för att träffa Sara så vi kunde åka till Domkyrkan tillsammans. Heh jag ville inte rusa genom hela stan i klackisar helt själv xD Tillsammans vandrade vi upp till Domkyrkan iaf runt kvart i 8 hugget. Nämligen adventsavslutning! Kulkul ^^ Mys iaf ;) Lite mer julkänsla! Där repade vi, sjöng, sprallade och uppträdde tillslut för alla skolans 1000 elever samtidigt. Var färdiga runt 10 tiden tror ja. Sedan vart de tråk - skolan fortsatte som vanligt :/ Hih men det funka! Biologi, blää lunch, matte, historia och engelska. Slutade tillslut runt halv 5 tiden. Suck! Där var den dagen över.. Bläcksvart när man gick till bussen o bläckbuss när man kliver ut ur den.. JIPPIE! 

När jag väl kom hem gjord ejga mig lite mat och slappade några minuter. Väntade på att degen skulle jäsa. Ja o mams skulle nämligen baka LUSSEKATTER! AAaaa vad gott :D Mysmys! Gjorde oss varsin kopp med glögg, plockade fram skumtomtarna och satte på julmusiken! UNDERBART ^^ Lussekatterna vart jätte fina!! Alla är dock inte riktigt klara men ändå ;) Vi gjorde en STOR satt på kanske 80 lussebullar. Så är ni sugna på julmys nån gång - besök mig gärna xD

Just för tillfället smakar jag på en ciabata underdel med parmaskina på, bri ost och tomater som morsan gjorde! MUMMA! O mättande. När den är i magen + teet jag gjort kan jag nog rulla framåt i dagar ;P Vi kollar samtidigt också på Prsion break! Haha igen xD Efter det ska jag göra samhäll och bara ta det lugnt!

Nu kom mamma med den första färdiga lussebullen o den smakar såååå gott! :D
Förstår att du är avundsjuk sis ;*) 

      

Bullarna har dock inte varit i ugnen än men de ser ändå fräscha ut ;)


Hörs ikväller tror ja!!

PUSS O KRAM



<3 Bella



Segberten..

Seeegaste Bellis som skriver idag! Vaknade precis upp vid köksbordet där jag somnat med lite musik på och huvudet i händerna xD Gash så trött! Efter att ha pluggat psykologi tills 12 igår, tänkte ja: nu äe jag segbert, nu somnar jag nog fort! Klockan tiggade dock vidare och jag låg vaken. Jag var trötter men kunde inte sova! Suck! Fick ett mess runt halv 2 av Tina där det stod : Älskling jag kan inte sova. Kan du? <3 Hah passande. Så jag slog henne en pling så pratade vi ett tag. Sprang upp och kissa och somnade sedan om kanske vid kvart över 2.. Klockan ringde 05.35. Wiee, mycket sömn denna natt känner jag! Inte vart så trött under dagen, mer övertrött så jag har varit glad och sprallig xD jag orkar inte njuta av tystnaden som Jonas brukar säga ;) För att inte dega ner sig måste man vara på topp xD

När jag väl kom upp ur sängen, gjorde jag mig en rostis, satte toffsen på huvudet, fixade iordning mig och sprang till bussen xD Så jag! Började dagen med 2 ½ timmas specialidrott. Eftersom man var rätt trötter var det ändå ganska kul idag, tro det eller ej ;) Gjorde mig glader...  Efter det vart det en slapp matte lektion där jag nte var så aktiv. Fastnad emed ipoden i öronen och blicken i skyn. Sedan knorrade det i magen o de var maat! Usch! Inte mycket som slank ner där :/ Korv med mos. Såg inge fräscht ut. Skulle tagit fil kom jag på sen! Smaska i mig lite morötter och sedan en macka. Bra målid precis innan provet xD Provet i sig var inte så stort men skrev ändå 3½ papper med fram och baksida på. Ena MVG frågan använde jag mig själv som exempel på. Jag berätta om krissituationer och det känndes faktiskt väldigt bra. Man behövde inte berätta om sig själv och sin familj men det känndes lättare. Från hjärtat direkt lixom ;P Gick bra iaf! Wiee :)

Brummade sedan till Domkyrkan och repa Dotter Sion, femtiomiljarder gånger och sedan Hosianna och Stilla Natt en gång xD Kulkul! Slutade dock ca. 1½ timma senare än vanligt men men.. För mig o Sara gick de galant att sjunga. ^^ Efter det brummade jag ner till stan med boysen igen och satt med de när de mummsade i sig Burger King mat ;P Själver höll jag mig och smaskade lite mat här hemma istället. Gick några ärender på stan och far sedan hem. Japp så nu sitetr jag här, ganska sliten! Hade tänkt att göra Matteprovet färdigt idag och om jag hinner skriva lite på Samhällen. Vill ju inte sitta i helgen lixom... Annars; Prsion break ikväll. Iiii :D Nått o se fram emot!!

Nej men som sagt msn väckte mig som tur va så nu blir det lite arbete efter all den tid jag sov bort xD
Hih.. rätt skönt dock ;*)
Hade finast på er alla!!
1 december idag, mi like!!

PUSSPUSS <3



<3
Bella

RSS 2.0