Ibland asså

Hej alla!

Är på ett väldigt speciellt humör. Usch! Haft en väldigt mysig dag med Simon dock så då kom jag ifrån mitt tänkande, men nu så här på kvällskvisten bubblat tankarna upp igen.. Kvällen igår innehöll blandade känslor! Förfesten var klockren och jag dansade för fullt inne på Pitsch Black! Vi slutar kvällen där! Sara du är underbar iaf <3

PUSSPUSS <3





Mysigare

Hej alla goa och glada!

Snacka om att veckorna går fort nu! Är redan torsdag vilket betyder att det är fredag imorn och sen helg :D Underbart! Imorn gäller partaj! Pepp som tusan! Blir först förfest med alla goa och glada och sedan Pitch Black tror ja! Riktigt värt :) De senaste dagarna har jag pluggat, tränat och varit med vännerna. I onsdag åkte jag hem till Sandra och var där hela dagen och kvällen! Riktigt mys :) Var även på ett Pilates pass som var riktigt skönt och avslappnande jobbigt ;) Kul :) Idag eller just kan man säga är jag hemma hos sötnosen Natha! Hon står i duschen så jag tänkte uppdatera lite snabbt då ;) Blir att sova här ikväll och mysa till det! Blir nog film och glass skulle jag tro! Älskart :D Annars har jag inte så mycket mer att tillägga ;) Fyller 19 om 9 dagar de är väl allt :D Wiee :) Fan vad gamal man börjar bli! Kusligt ;)

Nu är gumman tillbaka iaf så säger hej då för mig tills vidare ;)



PUSSPUSS <3




Hurtig och duktig!

Hellu!

Den vita, sköna helgen är över och man har invigt ännu en vecka! Helgen bestod av mycket mys, film, prat, fika med de gamla vanliga älskvärda vännerna! Träning har jag också hunnit kasta in i smeten. I fredags och i lördags blev det egen träning med Hedvig och idag blev det pass med Anna <3 FRUKTANSVÄRT jobbigt! Haha ;) Blev ett pass som heter Burn som endast var träning för mage, rumpa och lår i en hel timme! Kan lova att jag kommer inte att kunna gå imorgon. Katedrals trappor kommer alltså suga hårt imorn xD Har dock bara 1 lektion imorn och 2 timmar rep så kanske inte måste anstränga mig så mycket :P Träning imorn blir det nog iaf igen. Träna bort träningsvärken liksom så jag inte blir stel hela helgen när det nalkas utgång på fredag ;) För min del nu gäller Svenska bok och sen Paradise hotell!


Chao Bella




GE MIG SOMMAR IGEN!!!!!


Aldrig mer!

Hej på er alla!

Har varit dålig på uppdatera men det finns en orsak! Imorn avslutar jag nämligen min Matte E kurs med ett fyra timmars nationellt prov. AAAAAAAAA!!! Usch jag bävrar, hatar och samtidigt längtar! Aldrig mer matte i kanske hela mitt liv! Ända sen grundskolan har jag räknat matte och äntligen imorn är det över! Ni anar inte hur fruktansvärt skönt det känns! Blir nog en låång fika efter skolan imorn då alla är trötta, slitna men fruktansvärt glada över att dagen och provet är över! :D Blir en lugnt helg tror jag då också vila upp sig efter allt plugg och köra gärnet helgen efter de :) Men saker o ting kan ju ändras! Nu ska jag mot bädden! Måste vara utvilad imorn känner ja eftersom provet börjar 8.10!!


Natti!! <3 Bella



Mi like!

Hej på er alla!

Idag är det lördag och för kvällen gäller bara lugnt och ro! Blir nog Robinsson med morsan o Anders och sedan filmkväll tills läggdags! Har nämligen balträning imorn med klockan 9! Wiee! Något man ser fram emot! Känner därför inte att vara bakis ännu en dag och speciellt inte en balträningsdag nu i början :P

I torsdag blev det Platå med grabbarna, Sara och Elin. Blev en rätt lugnt kväll. Satt mest ner och tog några glas och pratade glatt och mysigt! På kvällen sov jag hemma hos Sara med vilket var mysigt. Behövde inte gå upp lika tidigt som om jag skulle tagit bussen! Skönt :) Ifredags blev det sen fika efter skolan och på kvällen Utgång! Började att jag, Hedvig, Samuel, Jonas och Ardalan förkrökade lite grann, sedan bar det av till Pitch Black! Riktigt bra ställe! Där mötte vi som planerat bl.a Martin, Natha och Emma. Blev mycket dans, cider och åter dans! Värd kväll :) I kvällens slut gick jag o Samuel hem till honom med varsin Kebeb och kollade på film tills vi båda somnade :P På morgon blev det ett Dalmatin maraton. Haha! Vi såg 101 dalmatiner i både tecknad och otecknad version och sedan 102 dalmatiner :P Mysigt! Disney är ju bara för bra :D


Just för tillfället har jag precis sätt färdigt sista avsnittet på Grey´s säsong 5 och jag bölade som ett litet barn :P Haha snyft! Morsan kom in o tittade till mig o garvade när hon såg vad jag snyftade åt :P Nu ska jag laga lite mat och sedan är det soffan som kallar!







<3 Bella


Startar helgen i förtid :)

Tjenixen alla!

Idag är det torsdag vilket betyder att veckan nästan är slut! Den slappa, sköna veckan är slut. Mer slit nästa vecka :/ AJA! Man får ta till vara på denna vecka så mycket som möjligt då! Igår slutade jag halv 10 vilket jag måste erkänna var fruktansvärt tråkigt! Hade redan tränat 3 dagar i rad så hade bestämt mig för att inte göra det igen. Efter jag hade kommit hem, ätit, suttit vid datorn i tusen år, sett på två filmer (bl.a Top Gun UNDERBAR :D), haft fötterna i fotbad och bara stirrat in i väggen hade jag verkligen ingenting att göra och klockan var typ bara sex då! Snacka om rastlöshet.. Är fan hellre i skolan med alla vänner och myser ;) Låter konstigt men sant! Simon kom och myste med mig iaf vid nio tiden så då vart jag inte lika ensam längre. Blev America pie, scrubs och godis! Gjorde den dagen ;)


Idag är det torsdag vilket för mig betyder Pitchers ikväll :) Både Platås chef och jag blev snäppet ledsna över att det inte blev Platå ikväll men grabbarna insisterade eftersom det bara ska bli en chill kväll med alkohol :P Själva chejkandet kommer imorn istället då det är Platå som gäller! Mi like :) Helger får sedan rulla på och så får man se vad som bjuds på :) Plugga matte är en stor punk iaf! Matte E nationella 4h nästa fredag vilket jag inte ser fram emot :P


Nu ska jag brumma och vila mig lite för kvällen :)



PUSSPUSS






<3
Bella


Mätt som en plätt!

Tjenixen på er alla!

Dagarna i skolan bara rullar på. Inte först nästa vecka som nya schemat rullar så denna vecka blir inte så ansträngande vilket är skönt :) Dagen i sig idag har varit riktigt nice och mysig. Hade bara en simpel matte lektion idag och efter det blev det lång fika på vasa med grabbarna! Deras favvo ställe xD Men det var mysigt! Efter några timmar kom även Hedvig och då gav vi oss iväg på upptäcksfärd på stan efter lite grejor jag behövde :P Sedan blev det gym igen! Taggad :) Känns skönt att komma igång igen! Blev löpband och mycket styrka ;) Efter det blev de raka vägen hem, snabb dusch och lite annat och sedan direkt tillbaka till stan. Skulle nämligen äta ute med Paps. Blev ming! Mumma :) Var mysigt och riktigt gott! Så hemfärden hem kände jag mig som en köttbulle som utan bilen snäppet skulle rulla hem ;) Haha nej då, men nästan :P Nu är jag mätt tills imorn iaf! Väntar på att PH ska börja nu :D Gillart ;) Tills dess blir det musik på högsta nivån och börja fixa iordning mig.



PussPuss!






<3
Bella


Vecka 2

Ännu en dag som alla andra vardagar!

*Vaknar när klockan ringer som Kalle Anka på julafton
*Skola
*Gym
*MAT!!
*Grey´s avsnitt på datorn
*Plugg
*SOVA <3



Annars idag fyller farsgubben år!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!







<3
Bella


Goa människor de!

Hej på er alla!

Idag är det lördag vilket är grymt skönt! Man skulle aldrig orkat en hel skolvecka efter jullovet så 2 dagar var alldeles kalas för att seda gå in i helgen. De senaste dagarna efter jullovet har jag bara varit med riktigt häriga personer jag bryr mig om. Har bl.a tagit en fika och gott på bio med Sara, Samuel och Ardalan. Vi såg Sherlock Holmes vilket var en riktigt bra film måste jag säga! Den ska ni ABSOLUT se på bio!! Sedan igår blev det bowling med Samuel, Jonas och Ardalan och efter det filmmys hemma hos Nicole med vänner. Dock såg vi "Borat" vilket jag tyckte var en riktigt dåålig film! Självklart små skratta jag här och var men det är en film jag nog inte kommer se igen :P Har tränat i veckan med och stojjat mig. Tänkte träna idag men blir nog inte så. Gymmet stänger 4 och klockan är kvart över 3 och jag har precis ätit frukost :P Haha! o jag som skulle vända på dyngnet ;) Så blev det med de! I veckan gäller gym och matteplugg och sedan hoppas jag på Utgång på torsdag!


Nu tror jag nog nästan att jag ska ta mig ett bad! Koppla av med tända ljus och musik och bara samla mina tankar och ta det lugnt! Underbart :) Kanske blir utgång ikväll men osäker, kylan håller mig inne!


PUSSPUSS



GE MIG VÅR O SOMMAR IGEN!! TA MIG BORT FRÅN KYLAN!


<3
Bella


2010

Hej på er!

Det har nästan gott en vecka nu sen nyår! Gud så fort tiden går, lovet har bara sprungit iväg!!! Att skolan börjar om 2 dagar är både roligt och tråkigt tycker ja. Självfallet är lov helt underbart! Man kan stanna uppe hur sent som helst, sova hur länge som helst, inte känna någon stress över prov och ha tid med att träffa alla som man inte riktigt har tid med att träffa annars! Skolan däremot får man träffa alla andra vänner som man aldrig annars träffar utanför skolan, gemenskapen med klassen och alla skojjigheter man kan prata om som ska hända i skolan sista terminen! Gillart :D Senaste veckan har jag utnyttjat mitt gymkort, myst med vännerna och mycket mer.. Det roligaste har väl varit att jag hittade en Balklänning! En röd jättefin! Blev som en lite prinsessa i den. Ser jag fram emot att få sätta på mig igen! Idag har jag varit med Fia <3 Mysigt och roligt varje gång!


Precis sätt på Paradise hotell som är lika bra varje gång ;) Haha! Nu gäller nog film i bädden och sen sömn! Måste ta vara på min sista dag på jullovet imorn, inte sova bort hela dagen som jag annars skulle gjort :P



PUSSPUSS








<3
Bella


Nyår 09!

Hej på er alla!

Chansar på att ni är lika dävna som jag är idag! Jösses! Tror jag har sovit bort hela dagen här hemma i sängen när jag väl kom hem! Kvällen igår vart riktigt lyckat! Började med en supermysig och rolig middag hemma hos Sandra med älsklingstösarna. Efter förätt, varmrätt, efterätt och massa dans och skojjigheter blev det dags att dra vidare. Jag tillsammans med Natha, Sandra, Linnea och Emma försvann på en fest hemma hos Simon där vi räffade bl.a våra nära och kära grabbar! Blev dans, skumpa, raketer, och tillslut efterfest hemma hso Emil som slutade med alla totalt väcka somnade tillsammans vid 5 tiden! Snark! Så imorse blev det pizza till frukost för mig, Samuel, Ellias, Emil och Lalla. Haha usch men fy vad gott det var! ;) Nu ikväll har jag försökt få i mig lite mat men det gickväl sodär. Är nog mer bakis än vanlig pga att jag drack massa olika saker från vin, bubbel och vodka. Man mår som man förtjärnar alltså! Känner nu dock att 2010 kommer bli ett riktigt bra år även om den började lite segt med en bakfylla! Menmen året bjuder på massa skojjigheter! Det gillar vi :)


Lite bilder från middagen hos Sandra <3












 

GOTT NYTT ÅR OCH GOD FORTSÄTTNING!!



<3
Bella

 

 


RSS 2.0