Dublin!

Är på så fruktansvärt bra humör! Haft kalasbra de senaste dagarna då jag har jobbat, myst med familjen, nanna och träffat jonas några gånger! Även pratat med mig favvo tös Danni ett fler tal gånger! O sen idag hände det magiska! Morsan hittade en billig flygbiljett till Dublin och medela mig som jag direkt nappa på! Så anledningen till att jag idag är superglad är att jag imorse bokade Dannis och min flygbiljett till Dublin! We r moving toooo Dublin!! GALET!! Åker den 2 april - lagom bra efter högskoleprovet ;) Taggad! Nu gäller de bara att fixa färdigt CV:t och sen söka jobb! :D Love it, feel it, sing it!! :D



CHEERS!!


helg

Gud så skönt! Fredag! Inte för att veckan varit jobbig eller så men är bara kul och mysigt med helg :) Inte för att jag så där direkt har planerat något speciellt för helgen, men ändå ;) Dagarna i veckan har rullat på.. Jag har jobbat, översatt mitt CV till engelska, fikat med Sara R och träffat Fia, Evelina och Cicci :) MYS! Satt på Coffee house by george igår i över 7 timmar.. Idag drog morsan upp mig vid 9 så vi hade lite mysfrukost tillsammans. Snart ska vi åka och gymma och därefter ska jag träffa Jonas på stan för en fika! Bra vecka! Nästa vecka blir högskole pluggande och mycket gymmande. Stabilt :) Annars buttrar jag över min 900kr telefonräkning! dumma.. Alla tillkostnader som kom till med det nya simkortet och att telefonen skrevs över på mig! Morr vad dyrt!!

CHEERS!

O grattis underbara Sara igen på din 23års födelsedag!! :D Hoppas dagen igår vart supermysig!! Kul att prata med dig igen.. Minns you Bd förra året - Goodtimes!! <3









Mätt!

Blev att fika på Steves ikväll. Länge sen! Alltid fika stället man gick till i 7an när man trodde man var lite cool ;) Var ända stället de hade semlor UTAN mandelmassa ;) Ungen Linn och jag hatar de, så blev så glada när Steves hade semlor med vaniljkräm i också! Kaffe+bulle 40kr - Mumma :) Mätt som en plätt eftert dock! Blää vad gott!


"Linn rör inte semlan!!! Måste fota först ;)"



Cheers!


fettisdagen

Hejhej!

Sitter här i sängen i mina träningskläder och är allt för lat för att hoppa in i duschen! Suttit här sen 3 då jag har kollat serier och försökt översätta mitt CV till engelska. Går sissodär! Att direktöversätta blir ju aldrig bra och det är svårt och vända och vrida på meningarna så de låter någorlunda som de svenska.. Menmen får kämpa vidare! Dock måste jag nog nu ta en snabbdusch för ska träffa Linn på stan ikväll och fika lite :) O en semla på de! En gång om året är man värd det!! Utan mandelmassa såklart!! Kör med vaniljkräm imellan ;) Annars Imorn gäller jobb igen och på torsdag fika igen... Vad ska man annars göra om dagarna när man träffar vänner?

Ikväll är de BigBrother igen som jag tyvärr har börjat nörda ;)

CHEERS!


tillbaka :)

Är sämst, ja vet! Hade ju underbara Danni här från tis-fre förra veckan och sen dess har tiden bara sprungit iväg! :) Att ha Danni här (min närmsta tjejkompis jag träffa i NZ) var såå mysigt och roligt! :D Blev att visa henne runt i Lkpg, shoppa, fika med några av mina närmsta tjej och grabb kompisar och som avslutning festa vi till det ordentligt med bowling och utgång :) Sjukt rolig torsdag! Slver var riktigt bra! Var även barnvakt åt pappas bebbe i fredags. Hon är såå söt! Sen dess har jag jobbat och jobbat :) Så glad att jag fick komma tillbaka till ICA och få lite inkomst! Är ju bäst på att fika, shoppa och festa upp pengarna annars ;) Annars så börjar jag Danni bli riktigt sugna på att åka till Dublin i 6 månader :D Galet! Älskar att resa och träffa nya människor!!! Så blir att skriva om CV:t på engelska och börja söka jobb ;) Vi har "typ" fixat boende! Tills dess (om de blir av i april vilket jag hoppas på) blir det jobb, plugg till högskole och träning!

Nu kör vi!! taggad..

Veckans godingar!


Morsan <3


Danni <3

Nathalie <3

Jonas

Ardalan och Nanna

Emil




Cheers!






who will be your valentine?

Gud vad dagarna har gått fort! Haft världens mysigaste helg :) Ifredags hade jag Taco och rödvin kväll hemma hos Anna med henne själv, Nanna och Emmelie. Supermysigt! Tjejer jag saknat! Sen i lördags köpte jag min älskade nya iphone med morsan på stan, lite festkläder och sen på kvällen körde jag en rolig utgång med bla. Sjöö och amanda! Roooligt på hög nivå! I söndags träffade jag Simon igen för första gången på 13 månader vilket var kul och på kvällen gick vi förbi Sara Töth som hade lite återmys med många från gamla klassen! MYS! Ja gud ja, dagarna har varit toppen! Idag jobbade jag för första gången igen på ICA för att någon var sjuk (hoppas de är sjuka hela tiden tills jag får jobb!!!!) och sen åkte jag till stan med Simis igen. Hjälpte herrn att köpa skidställ. Sen nu ikväll har vi spenderat tid framför solsidan. Klassiker! Imorn kommer min älsklings unge Danni hit :D My valentine <3 Hon stannar hit tills fredag morgon och vi kommer ha en fullsmockad mysig och rolig vecka! Love it!

Nu blir det bädden för att imorn innan jag hämtar fröken måste jag upp tidigt och fräscha till på rummet lite! Kvällen ska spenderas på gymmet! Zumba :D

Cheers!





Vintermys

Haft en jättebra dag! MYSIGT som jag älskar att uttrycka :) Imorse efter en skön sovmorgon kom Cecilia hit. Blev att fika och äta och bara prata ifatt oss i mängder! Älskar.. Usch kan inte fatta att det var 1½ år sedan jag såg människan! Var iaf ybermysigt att ses igen och det hoppas jag verkligen att vi hinner göra mycket mer innan fröken ger sig ut på en 3 månaders långresa själv ute i vida världen! Inte alls avundsjuk... Efter det brummade jag ner till stan och mötte Nanna, Tessan, och Oliva. Blev att fika på george och därefter gå på bio! MYS! Blev att se den nya filmen En gång i Phuket. Underbar film!! Mycket värd att se! Den var jätterolig och söt! Nu ska jag lägga mig för imorn väntar tandläkaren på morgonen :( NEEEJ! Är som ett barn på 6 år som HATAR tandläkaren.. Värsta som finns! Sen tänkte jag träna mitt andra pass på Friskis.. Köpte ett 3 månaders kort där :) Körde zumba med Amanda och Fia i tisdags. Så roligt! Sen imorn ska jag träffa Tina igen!

Bra dag, Bra vecka!



Cheers!


7 feb

Dagen igår var supermysig! Att både få några timmar tillsammans med både pappa och morsan var supermysigt! :) På kvällen gick jag och morsan ut och åt på Gingis! Mumma.. Att få välja precis allt vad man ville från den stora buffén var toppen och sen att de stekte allt för en var supergott! Så nu är man 21 och livet känns precis lika dant som innan ;) Idag har jag haft en lång och mysig fika tillsammans med Nanna och därefter köpte jag ett 3 månaders gymkort på Friskis. Nu är det dags att ta tag i livet igen.. Blir att köra Zumba ikväll tillsammans med Fia och Amanda. Därefter ska jag hem till Ardalan för lite te och film. Mysdag!

Cheers


Hipp Hipp Hurra

Haft en mysig start på födelsedagen!
Frukost med Fia och Amanda på expresso house
Mys hemma hos pappa
och snart ska jag ut och äta med morsan <3

MYS DAG!!

Fått pengar till iphonen, flytta hemifrån prylar, en parfym och en snygg Victoria secret väska :)

NÖJD FLICKA!



Cheers!



angel

Fin låt på "så ska det låta ikväll". Älskar det programmet!



cheers!


910206

På måndag blir jag 21 och imornbitti kommer släkten hit! Gjort en jättegod kladdkaka till efterätt tills imorn.. En tjock mudcake med oreo kex ner mixat i botten och en fudge ovanpå med mini marshmallows i.. Mumma! Till varmrätt ska jag göra Flygande Jakob (älskar!) Blir mysigt att träffa hela släkten igen :) Önskat mig en iphone i födelsedagspresent vilket blir kul att få! En vit! Ikväll har jag kikat på melodifestivalen, gladiatorerna och "den perfekta stormen" med morsan och Anders.. Blir inte allt för sugen att gå ut när det är 20 minus grader.. Blir att tagga tills nästa helg :) På måndag ska jag på morgonen ha b-d breakfast på expresso house med Fia och Amanda och sen på kvällen ska jag ut på middag med morsan <3 Mellan 1-5 är oklar så någon go som vill ses, hör bara av er :) Bara systeryster som fattas på plats en sön/mån som dessa.. Men ser fram emot 2 mysiga dagar framöver! Kommer bli 21 och har inte ens besökt bolaget än, komiskt..

Nu blir det bädden!
Cheers!


just b4 I left for NZ


kyla!

Vad händer med Sverige! 30minus i Umeå och 15 minus i Linköping.. Nästa istid på G! Usch, blir inte taggad för någonting! Har en dag som denna myst ner mig hemma hos Elin med te, kakor och Sex and the City! Kunde inte blivit bättre. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och väntar på att det nyaste avsnittet av Vampire diaries ska ladda lite.. Om ett tag blir jag hämtad av Anna. Ska ha filmkväll tilsammans med henne och Nanna hemma hos Nanna! En mysig trio. Länge sen nu det bara var vi 3.. Annars idag fick jag en trevlig överaskning när Danni ringde upp. Skönt att höra vännens röst i örat igen! :) Nu blir det för att spana efter länder vi skulle kunna flytta till och jobba i ;) Jag säger Storbritanien, men fröken D vill ha det varmt. Vem vill inte de! Lite svårt att hitta de i Europa dock under fabruari månad ;) haha, fortsättning följer..

Cheers!


kickstarts

Hallå där!

Dålig uppdatering, ja vet! Dags att börja igen.. Nu har jag börjat komma in i livet i Sverige lite mer och kan väl inte fortfarande säga att det är hur roligt som helst. Kallt och dant, inget jobb och vänner som pluggar eller jobbar om dagarna.. Nej då jag är inte bitter ;) Lämnat in mitt CV på 17 affärer och hoppas att några hör av sig. Chansen är väl minnemal när det känns som om halva lkpg går arbetslösa ;) Ska väl försöka ge mig iväg till restauranger och hotell så småningom. Men som sagt finns det inga jobb här så finns det säkerligen någon annan stans. Har fortfarande London i bakhuvet. Tycker inte att allting handlar om pengar. Jag vill kunna njuta och ha roligt under vägens gång.. Därför vill jag inte söka vilket skitjobb som helst. Australien vill jag till och det är mitt mål men vem har sagt att jag inte kan vänta 1 år tills den drömmen slår in. Ser inte stressen i livet! Har självklart träffat många underbara vänner under veckans gång så ska absolut inte klaga men möjligheten att träffa alla när jag kan och har tid är inte lika stor som under och efter gymnasietiden. Bara att inse. Glädjer mig otroligt mycket över att partypinglan Danni kommer upp hit om 2 veckor och myser med mig för 5 dagar! längtar <3 Annars idag ska jag iväg på en fest som pappa och farfar håller. Blir runt 16 stycken då pappas bror och syster med familj kommer också :) Mysigt! Bara systeryster som fattas! Farmor och farfar hämtar upp mig om 2 timmar då förhoppningsvis mitt hår har torkat! Har glömt bort att håret inte självtorkar på 20min som de gjorde i nz! Nopp, nu brummar ja! Hade finast!

Cheers!





RSS 2.0