Utekväll med gamlingarna <3

Tjoho alla!

Efter en dundermysig kväll med mina kära flickor Fia, Elin o Sanna är jag slutligen tillbaka i min säng igen ;) Jag och mina gamla gobitar från högstadiet tänkte nämligen mysa till oss lite ikväll, vilket vi lyckades mycket bra med <3 Länge sen vi var alla fyra, så det var en riktigt värd kväll. Får vi göra om oftare. Kvällen började med att töserna kom hem hit och myste tillsammans med mig i sängen och den slutade med en supermysig middag på Kikkobar! :D En extra bonus för att jag fyllde år för ett tag sen så blev jag bjuden på allt! Ni är allt underbara flickor! Tack så oerhört mycket :*) Nu som sagt lgger jag i sängen och laddar upp alla ybersnygga bilder vi tagit under kvällen ;) Strax ska jag börja med den fruktansvärt tråkiga svenska som vi har prov på imorn. Svenskaspråkets historia från år 0 fram tills nu typ. Trrråååk! Menmen jag får ligga i ikväll :P Kan bli sent xD Imorn gäller det mycket rep inför välgörenhetskonserten och sen träning på kvällen ^^^

Nopp time to go , här kommer några läckra bilder <3



Älskar er flickor! Tack för en underbar kväll ^^











Nu äre plugg som gäller!
Hade bäst
PUSSS O KRAM




<3
Bella

Guld värt

Hej på er alla :)

Klockan är runt 10 denna måndag morgon och jag börjar skolan om 40min! Får nämligen skjuss av Anders till skolan, så ingen stress för min del :) Idag har jag bara en lektion. Underbart! :D så för min del vart det adidas tröjan på och toffsen på huvudet ;) hih.. Helgen i sig har varit mysig och riktigt skön. För första gången har den t.o.m kännts lite lång.. Hunnit med mycket!

Efter myskvällen på fredagen med Tina var det lördag. Då brummade jag som sagt ner till gymmet för att träna! Härliga 3 timmar :) Lite solning inräknat där med :P Gött! Väl efter det fikade jag med morsan o Anders, övningskörde en timme eller så och gjorde kanske 4 uppgifter i Fysiken! Duktiga jag :) Därefter tog jag det bara lugnt och fräschade till mig lite. Efter middag hemma åkte jag sedan iväg till Simon. För våran del vart det Robinsson till earth hour! Mycket mys med släckte lampor och tända ljus ^^ När klockan väl började bli emot 11 hugget gav vi oss ut på promenad och hamnade hos Ardalan. Där möttes vi av lite halvpackade gobitar ;) Det var grabarna o hade det lite kulmys. Kvällen slutade iaf med att alla satt som deghögar framåt 4 tiden i sofforna, med massor av ljus framför oss och rökelser! mys ^^ En mycket mysig och trevlig kväll!!

Efter några timmars sömn blev det söndag! O träning på morgonen där!! suck.. haha men det gick bra fasten jag var däven :P Sedan på söndagen så övningskörde jag lite, brummade till Simon för att plugga Fysik och sen bara slappa.. Väl framåt kvällen blev jag hämtad hemma hos Simon då jag morsan och Anders brummade ner mot Stan! Blev bio dags :D Män som hatar kvinnor! En riktigt ritktigt bra film!! Den ska ni absolut se :D Sen sent på kvällen kom Simon hit igen :P Haha blev att se Ice Age 2 uppe i min säng till 12 hugget!

Som sagt en väldigt mysig o skön helg :D
Nu äre skola som gäller!
Hade bäst



<3
Bella

Lördag :)

Hallå där :)

Lördag idag då! Härligt :) Just för tillfället sitter jag i mina träningskläder i sängen och väntar på att morsan ska bli klar. Får nämligen skjuss ner till stan där jag ska gymma lite :) Feelgood är det som gäller ;) Kanske ge min kropp lite mer lyster också :P Alltid skönt! Hehe.. Imorse när jag vakna hade morsan gjort en jättefrukost som stod uppställd på bordet! Glader!! Det var mumma gott! Så nu är jag proppismätt så det gör ingening att morsan är lite söl :P Då hinner jag smälta maten lite grann. Annars idag ska jag träffa Tina. Sen ikväll får man se vad som händer. Sugen på att ta det lugnt iaf! Pratat lite med Anna och kanske Simon. om att hitta på något.. Man får se vart det slutar :)

I
går kväll iaf hade jag myskväll med Tina hemma här. Gjorde jättegod mat, bakade chokladbollar, tände en brasa och massor av ljus :) Tycker jag om! Först kollade vi på filmen 21 som var riktigt bra, och sen blev det Let´s dance. Wiee Bellas favorit vann :D Haha, var rätt kul att se faktiskt :) Myskväll iaf!

Nej men nu är modern nog klar snart. Vill hinna ta bort mitt nagellack också innan ;)
Hade finast på er alla!!
PussPuss



<3
Bella

Stockholmsresa!

Tjenixen!

Vem mer än jag surar över det förjävliga vädret?! USCHLIGT.. Fan, o jag som höll tummarna för vår till helgen :/ Var nämligen i Stockholm igår med SamhällB gruppen, och där var det skinande sol och klarblå himmel! Ge mig! Man får väl helt enkelt hålla sig inomhus denna helg om man vill hålla sig torr om öronen ;) Heh..

Igår iaf, brummade jag, Elin och hela gruppen till Stockholm med buss :) Bussresan tog 2 timmar och 15min. Jätteskönt på vägen dit! Haha jag och Elin somna som stockar med musik i öronen. Så man var perfekt lagom pigg när man kom fram! Dagen blev upplagt att vi hade fritid i stan i ca. 2timmar först. Sen skulle vi till Riksdagshuset :P Haha ingen aning om vart det låg så man fick fråga sig fram. Skrattade måttligt åt svaren, usch jag tycker verkligen inte om stockholmska xD Efter riksdagshuset hade vi ännu mer fritid då vi shoppade lite till, åt mat och bara chillade :) Dagen slutade med ett besök hos Riksbanken och sedan hemfärd! Åkte halv 6 så vi var framme lagom till åtta! Dagen var jättehärlig tyckte ja! Skönt med lite omväxling i veckan :) Underbart väder, Härlig shopping, och mycket trevligt sällskap :P Jag och Elin sprang runt på stan för att hitta favorit affärerna <3 För min del shoppade jag ett par jeans leggins med dragkedja vid ankeln och sen en jättefin sommarklänning som jag föll för :D

Känner för sommar!!


Snyggingen Elin i sina ybersnygga nya mörka linser <3





Sommar <3



Tack för en underbar dag gumman <3 You rock!


Nu ska jag vandra och bara ta det lugnt!
Efterlängtat
PUSSPUSS

<3
Bella

Glader :D

Hallå Hallå alla! :)

Tisdag, Snö & Kallt!!

Det är hur dagen bla. har varit. Men i stort sätt har den varit kanoners :) Inte den värsta dagen i skolan precis, utan den har varit härlig. Till och med den långa engelska lektionen på morgonen gick an ;D Efter skolan for jag hem. Blev att slänga i sig i lite mat innan morsan kom hem. Skulle nämligen ut o övningsköra. Duktiga lilla jag körde till stan, genom Tannefors och sedan genom Hackefors. Borta ca. 45 min. Kalas bra gick det :D Vi stannade borta i ica affären med. Där fick jag parkera lite snyggt och fillura mig ;) Vi skulle nämligen hämta tv:n som morsan så otroligt gulligt beställde åt mig igår utan att jag visste om det! <3 Wiie glader vart jag :D Ett stimm har hon kommit in i ;) Haha vart ännu mer glader i förr går när hon sa att hon höjer min månadspeng till 2000kr! Super :) Morsan är allt underbar ibland! Hih...
Just för tillfället sitter jag nu med mysdressen på och bara slappar. Ska snart kika lite på engelskan.
Annars ser vårt hus as stökigt ut just för tillfället! Heh, vi byter ut alla möbler i matsalen till lite snyggare. Fint när det väl blir klart, men nu känns det som det står lådor överallt xD Ska väl bli färdigt till helgen tror ja! Nej men dags att vandra, ska plugga lite, och sen se Grey´s med morsan igen :)
På torsdag gäller shopping i Stockholm med SamhällB gruppen :D


 

Saknar dig sis <3
Vi här hemma tänker på dig o alla andra PC-city kottar! Ordnar sig ska du se <3 Ses ikväll!




Morsan lite trötter sådär på sin lediga morgon. Men det hindrar ju inte att kameran är framme ;) Hih..

<3 Bella

En bra start på veckan

Går bara att sumera dagen på ett sätt:

Sovmorgon, skjuss till skolan, en lektion, lunch, en tripp till Samuel + gull med doggen Rockey, buss till Simon, Film + mellis, tre deghögar i soffar till sju hugget.

Härlig dag :D

Nu blir det att bara ta det lugnt tills morsan kommer hem vid halv 10. Då blir det te,macka + ett grey´s avsnitt!

Mysdag på högnivå :*)



<3 Bella

Söndag

Hellu :)

Söndag igen. Gud vad veckorna går fort nu för tiden! Bara 2 veckor kvar tills det är Påsklov :D Känndes inte som om det  var alls länge sen det var Sportlov. Knasigt! Igår dock kännde jag att det verkligen var vår! Vaknade med klarblå himmel utanför fönstret och en skinande sol. Jag och Tina gick en lång promenad på kanske 3-4 timmar sammanlagt! Jätteskönt :) Men höll det i sig? Nopp! Självklart inte. Nu sitter jag här igen och tittar ut genom fönstret och vad ser ja.. Jo SNÖ!! Neeej!! Jag som hoppades på vår :/ TråkTråk! Annars igår grillade vi för första gången i år :) Mumma! Sommarkänsla över det får man :) Sen så bakade vi lite och framåt kvällen kom Hedvig och Simon förbi. Vart en myskväll tillsammans. Vi kollade på Robinsson och därefter Wallander! Vi fikade och hade en allmänt myslördagskväll! Väl framåt halv 12 brummade Heedan och Tina iväg. Men jag o Simon fastnade framför tv:n tillsammans och kollade först på America pie och sen början på Dead man walking. 2 mycket bra filmer! ;) Haha lite garv sådär :P Väl framåt halv 3 tiden vart de iaf sängen för mig så då cyklade Simis hem igen.
En mycket kulig och mysig lördagskväll! Får vi göra om :)

Idag då, så har jag inte gjort så mycket. Tränade imorse i T1 :D Gick kalas!! Det är kul, så nu tänkte jag ta mig en dusch, sen städa lite, plugga och bara ta det lugnt! Vid nio kommer morsan och Anders hem så då ska jag göra scoones och sen blir det Beck på kvällen :)

Sovmorgon imorn <3

Hade finast!
PUSSPUSS



<3
Bella

Fredags trevligheter :D

Godmorgon på er alla!

Idag är jag på toppenhumör :) Hade en supermysig och rolig kväll med tjejorna igår och idag är det toppen väder! Tror att jag ska sätta på mig joggisarna och jogga en bit eller bara gå en lång och skön promenix med musik i öronen :) Härligt!! För tillfället har jag precis ätit upp min havregrynsgröt och ska snart kika på bilderna jag lägger in på datorn från gårdagen ;D

Igår var jag nämligen bortbjuden till Sandra <3 Där mötte jag även Tina, Natha, Linnea, Becca, Alex, Madde och Emma :) Vi drack och åt jättegott! Även efterätten var mumma ;) Haha det blev tjockismage efter den middagen xD Trots det lyckades vi leka 5-kamp allasamman! Haha jag, natha och Becca vann!! Wiie! Hehe vilka tävlingsinriktade människor :P Kvällen bjöd iaf på mycket garv, skvaller och mycket trevligheter! Tack för en toppen kväll tjejor! Får vi allt göra lite oftare :D

Här kommer lite snygga bilder från gårdagen :D































Snygga som få!! ;D

Hade finast!
PUSSPUSS

<3 Bella

Vårkänslor

Hur underbart är det inte med sol!? Nu känns det verkligen som om våren är på väg in. Skulle det komma snö nu skulle jag verkligen spilla en tår!! Nej vi får hålla tummarna på det bästa :) Dock det jag gjorde igår som inte gick så bra! Efter 6 perioder förlorar tillslut LHC. Usch!! Var ju inte de vi satt uppe för lixom. Sen kväll, trött morgon för inget ;) Haha rolig match men ändå!!

Idag ska jag plugga Kemi, ta det lugnt och kanske ta mig en vår promenix med nån gobit ;)
Annars så är Heddan borta denna vecka. Medan våren smög sig in här brummade hon upp till Sälen för en skidvecka! Blir en lång promenad när du kommer tillbaka med en take away latte i handen<3



<3
Bella

Hockey! :D

Väldigt värt att se! Hejja LHC säger ja ;) Viktig match ikväll så vi får hålla tummarna för att de vinner! Har ju som sagt gått väldigt upp o ner för dom, men hemma match ikväll så det borde dom klara av tycker ja!



Ses imorn!!
Hade bäst!

Vår <3

Hellu :)

6 grader varmt ute - vårkänslor! Nu får vi verkligen hoppas på att det håller i sig. Ingen snö, inget regn utan bara sol och värme! Mi like :) Just förtillfället har jag precis kört hem från träningen och sitter nu i träningskläder med en oboý framför mig, redo att hoppa in i duschen. Därefter ska jag baka! Mumma! Göra något smarrans tills morsan kommer hem så det blir fika framför tv:n med grey´s på. Sen blir det plugg! Veckan är hemsk så blir att storplugga idag. Eller iaf försöka ;) Blir ju aldrig så, menmen!!

Igår vid åtta tiden cyklade jag hem till Simon för att ha melodifestivalmys. Utanför dörren träffade jag Tina som planerat och lite senare kom även Simons granne Måns. Blir dramatik framför tv:n när opera sångerskan vann och inte Måns med Hope and Glory! Hehe eller mer jag som blev hysterisk xD Ibland undrar man faktiskt hur svenska folket röstar. Af ugglas eller vad hon heter var ju Urdålig- o kom tvåa. UschUsch!! Simons morsa var gullig och kom ner med nybakna bullar så vi satt o gotta oss till tv:n. Sedan blev det Wallander till tolv och sedan hemfärd på cykeln. Kulkul :)
Väl hemma mötte jag morsan med vänner på besök. Haha kan säga att de hade druckigt lite för mycket vin! Usch ja ibland skäms man för gamlingarna ;) Hehe, svårt att somna med deras ljudnivå men tillslut gick det! :)

Nu ska jag vandra!
Hade finast!!



<3
Bella

Maskeradskväll!

Hallå alla! :)

Hoppas allt som vanligt är bra med er ;) Med mig är det helt okej, dock väldigt bakis. Menmen det får man tåla för en rolig kväll :) Igår efter skolan gick jag och fika med grabbarna ett tag och sedan brummade jag hemåt för att börja fixa och trixa inför kvällen! Blev en härlig dusch och en god middag ;) Sedan for jag till Ellie <3 Blev att tillsammans med Ellie och Madde som också var där att göra iordning oss tillsammans och sedan vänta på tjejorna! När alla väl kom luktade det bränt i hela huset xD hehe vi råkade bränna upp en hel popcornpåse i väntan :P De som kom var Henrietta, Kajsa, Malin och Julia :) Härliga tjejor hela bunten så tillsammans med dom förkrökade vi tillsammans. Sång, spel, skvaller och mycket skratt! Mi like :) När klockan väl var lite över tio tog vi bussen in mot gamla Linköping. En kiss paus och sedan trädde vi in i Värdhusets lokal, snygga som få :P Hehe.. Kvällen vart mycket värd och vi dansade och skojade fram till halv 3 tiden. Då det blev taxi hem för min del :) Haha skrämde ihjäl morsan när jag ramla i badrummet när jag skulle ta av mig strumpbyxorna xD Kan hända! Somnade som stenen och vaknade med en elephant på huvudet. Så idag har jag mestadels legat i sängen och kollat på film. Övningskörde också sen med morsan in till stan för att hämta mina grejor hos Ellie. Gick super! :D Nu så har jag precis ätit, och ska snart sätta på mig myskläderna. Ikväll blir det melodifestivalsmys antingen hemma hos Tina eller om vi skulle kika med grabbarna hemma hos Simon :) Skön kväll! Imorn blir det träning på morgonen och efter det pluggtime! Förjävlig vecka som kommer! UschIsch!
Aja, bara o bita ihop!

Nu ska jag vandra!
Här är lite bilder från Kvällen! Resten laddas upp på Facebook inom kort ;P


Söta Madde som Alice i underlandet :)




Balett dansöserna :)










Jag och sötnosvärden!

Tack tjejor för en roligkväll! :D

Hade finast på er alla!
Ha en härlig lördagskväll :)




<3
Bella

Studiedag :D

Tjenixen :)

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det kalas bortsett från att det snöar! UschUsch när tar det slut!! Jag ville verkligen ha vår nu, men inte då! Surt!!

Annars idag är det Studiedag :D UNDERBART!! Hade tänkt och ta världens sovmorgon men det blev inte så. Ganska bra gjort av mig dock, skulle aldrig kunnat somna inatt annars ;) Tog bussen vid halv 11 med Sanna in mot stan. Såg farsgubben på första sidan i tidningen på bussen med. Haha där blev man lite paff :P Men i stan iaf vart det Gym på gång. Morgonträning på Feelgood + solning, riktigt härligt :) Får vi göra om gullet! :D Efter det träffade jag Ellie på stan :D Blev att leta maskeradkläder tills Fredag. Är nämligen maskerad i Världshuset borta i gamla linköping i år igen ;) Haha men denna gång tänker jag inte vara en lurvig kanin utan något som är roligare ;) Letade i timmar kom till sist på något kuligt :) Nu är jag hemma och ska snart göra mig lite mat, har gympa ikväll! :) Träning är nice ;) Hih..

Hade finast på er!!
PUSS O KRAM



<3
Bella

Usch ja!

Tjabba :)

Kort och skön dag idag! Sovmorgon till tjugo i 11, sedan matte, lunch och fysik! Kemin vart inställd :D Gött :) Satt och plugga ett tag tills jag gick på min sista teorilektion på Ingelas! :) Skönt! Nu sitter jag här hemma och SKA plugga Fyisk! FysikB prov imorn igen :/ Rörelsemängd i två dimisioner!! haha.. Hör hur kul de låter xD UschUsch kommer gå skit!!

Aja ,Nu ska jag brumma! Hade bäst <3

  


Chao Bella 

Söndag

Hellu :)

Helgen börjar gå mot sitt slut och imorn är det skola igen! Fysikprov tisdag och min sista teorikurs på Ingelas på måndag. Annars så känns veckan rätt så härlig :)
Helgen har jag tillbringat i Malmö!
I fredags brummade jag och morsan ner  hit och snart ska jag tillbaka till kära Linköping igen! Tåget går inte först vid 4 :) I lördags blev det shopping :) Älskart! :D Var dock rijält svårt att ta sig till stan. Valigtvis brukar det ta 10 min till stan med bil härifrån men nu tog det 40 min. Pga. av tennis tuneringen som är mot Israel nu så var det massor av demostranter som gick runt på stan. Det var kaos! Tror det var palestinagrupper och nynazister som gick runt överallt! Var ungefär 1000 poliser tror jag dom sa. Det var poliser som gick på stan, poliser på häster och massor av sådana stor polisbilar med utryckning i som susade med blå ljusen på överallt i stan. Massor av köar :P Kusligt!!

Men när vi väl kom till stan blev det shopping för Fröknarna Staaf hela dagen :D För min del vart det kläder från Monkey, Cheep Monday(weekday), Ginatricot, HM och Zara!! HELT UNDERBART! :D Så jag hittade mycket fint måste jag säga :*) Väl på kvällen sedan blev det party. Inte riktigt som festerna hemma men det gick an ;) Inte riktigt sådana männiksor jag brukar umgås med :P Haha lite speciella prickar men det var kul :) Så lite bakis är jag idag :P Men med mat i magen snart blir det nog bättre :)

För tillfället kollar jag på Så det kan  låta och ska snart börja packa min väska! Tåget går som sagt fyra härifrån. Måste plugga Fysik på tåget. Har Paaanik!! Det kommer nog inte gå så bra men jag ska försöka mitt bästa :P Nu ska jag vandra! Dricka lite kaffe och vara social med Morsan och Anders..
Hade finast!! PUSSPUSS





<3
Bella



 


Mot Malmö!

Hallå på er alla!

Hoppas allt är bra med! Med mig är det super :) Igår hade jag en jättemysig dag med Hedvig <3 Vi åkte hem till mig efter skolan och gjorde scoones och varm oboý! Mumma! Efter det satte vi på jättefin musik, tände ca. 20 ljus i mitt rum och bara låg och dega oss i sängen! Pratade om allt fruntimmer som man kan tänka sig ;) Supermysigt :*)

Nu är jag på väg emot Malmö! Sitter nämligen på tåget nu :) 3½ timma, tråk! O så måste jag skriva klart min Kemirapport, suck.. men annars så överlever jag nog. Har min lilla moder framför mig så det blir väll att dricka lite kaffe tillsammans, läsa skvallertidningar och spela kort :P Haha, gött ;) Nyligen hänt är att Cypern - Ayanapa resan är bokad :D Tillsammans med raringarna Tina, Linnea och Sandra sista veckan på sommarlovet! Underbart :) Sol, bad och party! NiceNice :D Lilla moder var också så gullig nyss så hon berätt att hon kunde betala de tusen kroner som var föravgiften! Var nämligen skyldig henne det :P Fick shoppa upp det imorn istället fick jag höra :D Älskar dig mor min ;D <3 Annars ikväll så äre lite tråkigt att jag missar min pärla Elins fest, men får fira dig någon annan dag!

Saknar alla hemma redan:P Haha vilken sällskapsjuk människa jag är ;) Missar massa kuligheter men får det nog kul ändå :)

Nu ska jag skriva klart min Kemirapport! Slå gärna en pling till mig under helgen! Uppskattas :)
Hade finast, PussPuss



 

Visst ser det härligt ut :D


Ha en härlig Fredagskväll


 

<3 Bella

Onsdag

Tjenixen!

Onsdag eftermiddag och jag är fortfarande på bra humör!
Matte provet imorse gick ganska bra tyckte jag, hoppas på att det imorn går ännu bättre :) Kemilabben gick kalas och vi ser på film med Samhällskunskapen.
Kan dagen bli skönare :)
Snart ska jag ta bussen till träningen där vi börjar med möte idag! Känns som det kommer gå sissodär men man får hålla tummarna! Handlar om att få ihop ett lag till Rm :P Morsan kommer sedan vid halv 10 in till stan så jag får köra hem :) Fram tills dess ska jag plugga lite matte och börja på en av mina 2 Kemilabbar jag måste skriva. Ska även göra mig lite mat :) Blir nog rester från morsans födelsedagsmat! Var myskväll igår. Jag, systeryster och morsan satt och åt gott, drack vin tillsammans, sjöng och pratade fram till tio då Mimmi åkte hem. Då blev det film i morsans säng ungefär en timme innan min egen säng kallade på mig!

Nu ska jag vandra!!
Hade finast!!
PUSSPUSS

<3
Bella

Mamma kväll! :)

Idag är det ingen vanlig dag
idag är det morsans födelsedag
HURRA HURRA HURRA



Japp idag är det min lilla mor som fyller :) Så ikväll kommer systeryster hit och då blir det mys tillsammans hela familjen <3 Middag + en god morotskaka till efterätt! Lite mys sådär en vanlig Tisdagskväll :) Wiee :) Blir säkert en film också så måste hinna plugga lite matte innan mor kommer hem! Ska nämligen ut och övningsköra direkt när hon kommer hem. Bättre väder idag- skönt!

Annars idag slutade jag tidigt, tog mig en promenix med Simon till Tannefors där jag bosatte mig hos Mimmi för ett tag. Sedan blev det stan för att shoppa lite presenter. Han även till banken för att fixa mina pengar och till Stil där jag fick höra att mina jeans troligtvis kommer att bli klara innan Fredag! Gött :) Så nu är jag hemma och ska snart ta mig en macka, kolla på tv:n och sen plugga gärnet!

Hade finast!!
PUSSPUSS



<3 Bella

Sooovmorgon :)

Underbart :*) Inget IV varken i tvåan eller i trean nu! Vilket betyder sovmorgon på måndag mornar :D Wiee!! Börjar inte först tjugo i 11. Fruktansvärt skönt :) Så nu har jag tagit mig en lång dusch med inpackning och allt, gjort mig en smarans frukost och har fortfarande tid över! För tillfället kollar jag på One tree hill och ska snart ta mig en titt i garderoberna för att se vad som man ska ha på sig idag ;) Appropå inget IV, så slutar man ju också runt halv 1 på fredagar :D Njuter!
Annars idag så har vi bara naturämen men dagen är kort! Har dock utvecklingsamtal idag. Suck! Sen så ska jag till Banken och sen till Stil för att lämna in mina jeans. Dragkedjan är paj :/ menmen det går ju att fixa...

Nu ska jag brumma!!
Ha en underbar dag!! :D
PUSSPUSS

<3
Bella

Godkväll!

Klockan börjar närma sig 6 och det betyder One tree hill!! Missat de senaste avsnitten, menmen kommer nog in i det ändå ;) Har precis pluggat färdigt med matten, så nu är jag lite rastlös och sällskapsjuk! Morsan kommer hemvid nio så fram till dess blir det att se på One tree hill och därefter Gossip girl :) Laga lite mat också! :) Dagen har jag spenderat med Elin <3 Blev att fetta sig lite med gårdagens chips och sedan te-race! Mumma! Pluggade mest matte, så det kändes skönt! Har även pratat ganska mycket med systeryster. Älsklingsmor fyller nämligen år på Tisdag! Panik!! Vad ska man köpa ;P Sist så köpte jag och Mimmi biljetter till henne och oss för att se musikalen Sound of Music. Riktigt bra! Få se vad för kuligheter som händer iår :*) Aja dags att brumma! Ska fixa naglarna :)

Hade finast!!
PUSS O KRAM



<3 Bella

Lördagsmys!

Hallå alla igen!

Igår var det lördag och då var det mys på gång! Vaknade lite halvbakis med älsklingsflickan Elin bredvid mig <3 Gjorde en god frukost och bara satt och dega oss. När väl Elin brummade hemmåt tog jag mig en långdusch och gjorde sedan iordning mig för stan. Skulle nämligen träffa sötnosen Natha! Blev en shoppingrunda på stan där vi köpte lite presenter. Vid fyra tiden åkte vi sedan hem till Natha och åt lite smaskig lunch! Mysigt! :*) Vi degade oss lite i sängen och hade det gött! Väl runt sex tiden fick vi skjuss hem till mig där vi också mötte Becca och Tina. Blev en hemma kväll för oss 4-tjejor. Vi gjorde middag tillsammans och hade det allmänt kul. :D Tände en brasa, bosatte oss i vardagsrummet och mummsade på lite olika snacks. Gillart! Tände massor av ljus så mysstämningen blev på högnivå! Blev att titta på melodifestivalen tillsammans med. Vi höll på melodi nummer 2! Grabbarna i pilotkläder ;) Hih.. Väl framåt sent blev det sängdags och sedan vaknade jag vid halv 11 för träning! Försov mig, men lyckades göra iordning mig på en kvart innan jag blev hämtad :P Träningen var lite seg eftersom mitt huvud inte hade vaknat än, så det blev mest styrka för mig!

Nu sitter jag här hemma igen, och ska snart göra mig lite gröt! Fullkornshavregryn med äppelmos och mjölk är Mumma! Sen snart kommer Elin J, en annan pärla <3 Det blir att plugga lite matte eftersom vi har två matteprov denna vecka efter varandra! Jösses ;) Känner dock att det går helt okey för min del!

Nej men dags att bege sig!! Hade finast!!
PUSSPUSS



<3
Bella

RSS 2.0