Fredagskvällen :)

TjoTjo!!

Hoppas allt är bra med er och att ni hade en riktigt rolig Fredagskväll! :) Hade vi :) Började med att Elin, Linnea och Emma kom hit. Väl hemma bjöd jag på mat och fördrinkar. Sedan rullade kvällen bara på. Mycket garv, pinsamheter, smaskiga hemligheter och lekar ;) Kulkul! Framåt elva tiden tog vi iaf bussen in mot stan där det blev utgång för oss :) Haha man kände sig lite stor att äntligen få gå in lagligt ;) Snart fyller flera gobitar år så det kommer bli riktigt skojjigt. Sommaren kommer bli underbar! Väl ute dansade vi i tusen år, hälsade på goa männiksor, hade lite kul vid baren och bara hade det riktigt kuligt! Runt halv 3 tiden blev det iaf taxi hem. Haha blev en billig taxi resa hem efter att jag små pratade lite med taxigubben innan :P Gött!!

Så nu har jag och Elin precis städat till det stökiga och snart hade jag tänkt och ta en dusch! Elin åkte just hem så jag får väl ringa någon annan snart och fråga om en liten promenix. UNDERBART väder ute idag! Kan vara skönt!!

Menmen nu ska jag iaf gå... Här är några snygga bilder från när vi fortfarande var hemma!
Hade finast!
PUSSPUSS

 

   





   


Mohaha ;)



<3 Bella

Fredag!

Hallå allihoppa!!

Idag är det fredag och idag är jag glad :)
Hade körlektion 07.15 imorse dock vilket var lite jobbigt men det gick an ;) Provet därefter i Samhällskunskapen gick kalas! Gött :) Sedan rullade dagen bara på. Slutade med att jag Samuel och Jonas tog en liten promenix med Sammes hund och sedan en lite shoppingrunda på stan! Det tycker ja om ;) Underbart att shoppa och välja ut kläder, både åt andra och sig själv :P Speciellt killkläder ;) Haha,, aja nu är jag iaf hemma igen. Planerar vad för mat jag ska koka ihop för kvällen. Linnea, Elin, Tina och Linneas kompis Emma ska nämligen komma hit på middag och lite festligheter :) Kulkul! Mot stan på kvällen i klackisar. Usch kommer bli kallt känner ja! Får man tåla :P

Nu ska jag titta färdigt på mitt One tree hill avsnitt och sedan börja göra iordning mig :)
Här är en bra låt som sätter lite glöd på fredagseftermiddagen!

Lyssna o njut!!




PUSSPUSS

<3
Bella

26 februari

TjoTjo!

Torsdag idag vilket betyder att det är Fredag imorn!! HELG :) Hur skönt som helst! Helgen består av party, träffa underbarisar och träna :) Lite plugg måste jag nog hinna med också.. Tråk...
Annars så har dagen idag vart helt okey. På gott humör som vanligt. :)
Nu sitter jag och äter och ska snart börja plugga med Samhällskunskapen. Ekonomiskt politik prov imorn.. Efter det brummar jag till träningen och kämpar vidare! Härligt! Sen ikväll blir det att koka ägg till kvällsmat coh göra engelska läxan. Blir sen kväll :P Men allt för att få en härlig fredag!!

Nej dags att vandra!! Mycket att hinna med.
Hade finast!!

PUSSPUSS



<3
Bella

25 februari

Tjabba!!

Utvecklingssamtalsdag idag så vi slutade vid halv ett! UNDERBART. Så nu är jag hemma och planerar vad som ska kokas ihop till lunch. Ska nämligen in stan snart igen för att gå på ännu en teorikurs på Ingelas :) O efter det blir det träning, så en mättande lunch behövs så jag orkar! Måste plugga samhällskunskap också, dumma ekonomiprovet är nämligen på fredag! Usch.

Annars var jag hos frissan igår! Håret blev snäppet kortare, mycket fräschare + mjukt o fint ;) Förbrukade även två färgburkar till mitt hår väl hemma sen. Så nu är mitt hår choklad brunt! Nice ;) Lite uppfräschning en februaridag kan ju aldrig skada :P Snart ska även lite slingor i det, men då vill jag att solen ska ha skinet lite på håret först :P

Men snart helg igen då! På fredag blir det utgång för oss snäppet äldre tjejor ;) Haha gött o fylla tidigt måste jag säga! På lördag får man sen se vad händer om man träffar lite männiksor eller bara tar det lugnt! Träning söndag iaf :) Huset har jag dock ensam igen. Morsan ska till Malmö på torsdag så jag får klara mig själv ;) Jag är duktigt! Hah :)

Nej men dags att gå, måste hinna plugga lite!
Hade finast, pusspuss



<3
Bella

23 februari

Tjo!

Trött, seg och däven. Jösses o det har bara gått en dag!! Gashhh..
Aja dagen i sig har varit väldigt bra. Jag har varit på ett väldigt gott humör och spritt lite glädje ;) Morgonen blev kalas, fick även skjuss till skolan + att provet gick bra! Fick bara nån poäng från MVG men jag hoppas på att med min närvaro, mina inlämningar + min tränares betyg på mig att jag skrapar mig till ett MVG ändå :P 200p kurs så värt i sådan fall! Slutade runt ett idag tack o lov men blev ändå kvar på stan tills 7. Hade teorilektion klockan fem och fram till dess lekte jag runt lite på stan med grabbarna :) Morr, blev alldeles nersnöad när de plötsligt blev sugna på att leka lite med snön. Hehe usch ja!!

Nu sitter jag vid datorn och jämrar mig lite. Pengar är ett behov! Annars så känner jag att jag kanske borde kika lite på samhällskunskapen eftersom denna vecka är helt fullbokad på grejor! STRESS
Imorn blire frissan iaf :) O kanske färgning också får se vad jag lägger slantarna på :P

Hade finast!!




PUSS O KRAM

<3
Bella

Mer lov!!

Tjenixen alla!!

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det kalas :) Börjar känna mig som hemma igen efter resan... Bara att packa upp kvar ;) Imorse satte jag klockan på halv 10 eftersom min gympa träning börjar 11. Ingen sovmorgon :( Haha aja får klara mig utan den ett tag till :P Träningen var extra länge idag. Från 11 till halv 3! Gött :) Efter träningen körde jag hem från träningen som vanligt! Kulkul!! Det tycker vi om ;)

Just för tillfället gör jag annars inte så mycket. Kollade nyss på det inspelademelodifestivalen med morsan medan jag satt i ett fotbad, Gud så skönt! Haha så nu har jag helt fräscha, nymålade och mjuka fossingar ;) Ska ta mig en långdusch snart med innan maten är klar! Sedan så har jag ju Specialidrottsprov imorn!! ELAKT... Är man inte dum som lägger ett prov första lektionen en måndag morgon direkt efter ett Sportlov? Joooo!!! Morr!!

Annars så höll jag tummarna på att komma tillbaka till ett soligt och varmt Linköping efter kalla, snöiga Sälen, men Inte då!! Lika snöigt här! Det har verkligen öst ner idag. Trött på det nu... Vår <3

  


Aja dags att gå! Måste sätta igång med pluggandet innan beck börjar ;)
Hade finast!!




Eftersaknat <3
Btw: Boxen är färdigt sett gullet ;)

PUSSPUSS

<3 Bella






Tillbaka till mer kyla!

HallåHallå allasammans!!

Nu efter en hel lång vecka är jag tillbaka i kära Linköping igen ;) Har nämligen varit varit i Sälen hela veckan (lör-lör) och åkt skidor! Wiiee! :) Kan ju inte bli roligare!! Självklart har jag saknat alla nära och kära här hemma men jag har ju varit med Tina hela veckan + att gullungen Elin även var där uppe :) Gött!

Dagarna har sett ut så att det är frukost halv 8! (aaa) haha sömtutan jag fick då upp och åt lite havregrynsgröt ;) Åkte skidor i Tandådalen och Hundfjället till ett. Gick tillbaka till stugan åt lunch och gav oss sedan direkt ut igen ;) Snacka om att man ar däven på kvällen sen :P På dagarna blev det även en mysfika i någon av fjällstugorna på toppen eller nere i nån värmestuga :) Mys! Var på lite AfterSki som inte var den bästa man sett men kul ändå!

Helt enkelt har jag haft en toppen vecka! Både sol, snö och fruktansvär kyla vissa dagar :P
Tack för allt!! <3



 
  
 



Härligt va ;)





Grattis återigen hjärtat på 18-årsdagen!!
<3

Nej dags att brumma!
Ska tappa upp ett bad och sedan mysa med morsan på kvällen. Snacka om att man kommer sova gott ikväll!

Pusspuss



<3 Bella

Vi drar till fjällen...

HallåHallå :)

Tillbaka igen och denna gång är det Fredag vilket betyder Sportlov!! Aaa fy vad underbart! Kan ju inte kännas bättre ;) Veckan har varit okey och slutade gött. Tog en fika på stan med Tina, Elin och Stina :) Blev en scoones för oss på espressohouse!! Mumma!! Delat ut 10st CV:n idag med. Känndes härligt! Får man hålla tummarna för ett jobb tills sommaren! Blir ju Cyper med Tina, Sandra och Linnea i sommar! Underbart ^^ Bara pengarna som fattas xD Haha..

Ikväll blire mys med Morsan, Anders och min kära syster <3 Hon är väldigt depp o ledsen så det blir och pigga upp henne :) Lilla jag får göra henne glad!! Älskar dig <3 Blir att se film och mysa med lite vin och ölkorv ^^

Imorn iaf blir det Sälen!! Wiie :) Brummar till Sälen med Martina <3 Kulkul :)  Åker skidor i 6 dagar, susar i veckorna, lite solning och sedan After Ski på kvällarna :) Härligt! Lilla Elin E ska dit med så det blir att fira hennes 18års dag där nere! Mys!! Kommer dock vara as kallt! Runt 15minus kanske. Usch! Får klä på mig trettiotusen klädesplagg ;) Fan vad het man kommer att bli :P Mängder med folk som ska dit så det blir nog några morsningar i backen allt ;)

Menmen dags att vandra! Mat dags :)
Hade fint under hela Sportlovet

o hade alldeles Underbart på alla Hjärtans dag imorn!! Glöm inte att uppvakta eller visa sin kärlek/vänskap  till dom du uppskattar och gillar!!




Ett hjärta från mig <3

Tisdag

Hej på er alla!!

Tisdagen är över och det närmar sig Sportlov otroligt fort ;) Imorn är det onsdag vilket betyder att jag slutar klockan 1. Språketsdag börjar nämligen då till klockan 4! Mohaha jag har SamhällB istället för spåk steg4. UNDERBART! Blir och vandra med tösarna Tina, Sandra och Linnea till en resebyrå och kolla resor :) Wiie!! Gud vad underbart det skulle vara att åka iväg sista veckan på sommarlovet och bara steka i värmen med vänner! Mi like! Med familjen + Tina och de åker vi ju till Turkiet men det är precis efter midsommar där precis så då hinner säkert brännan försvinna direkt eftersom Sveriges aldrig får en solig sommar nu för tiden! Illa!! På kvällen sen sedan är det först ännu en teorikurs. Usch vi har "prov" i det vi läste om förra gången. Blir att både plugga på dte och till Kemiprovet tills imorn. Suck!! Hehe.. Efter det får jag stressa upp till Nike för då blire träning igen :D Hoppas på något speciellt roligt då eftersom vi precis haft träning. Lite tröttsamt med samma övningar ibland lixom :) Hoppas på dubbel eller skruv till gropp! Kulkul :)



Här är en liten snygg bild från tävlingen! Detta är slutposen från friståendet. Jag står längst bak till vänster ;) Snyggingar!!

På torsdag sen då är det dags för träning igen! Kommer nog inte komma en ända kotte till träningen men ändå ;) Gött! Innan dess blir det kanske att stanna i stan och äta lunch med paps. Blir att få min lilla present där ifrån med ;) Sedan är det fredag och sen lördag. Lördag betyder SÄLEN! Med min pärla Tina <3 Kulkul!!

Nej men dags att gå. Blir att laga mig lite mat och sen slappa ett tag innan pluggandet börjar :P Morsan är hemma vid 10 så jag har pluggro fram till dess iaf xD Hahah

Aja hade bäst!!
PUSSPUSS

<3 Bella

Yesterday..

Japp som sagt igår var det Söndag och det var en lång dag! Började med att jag tog fel på en timme så jag fick tressa ihjäl mig för att hinna allt jag skulle innan jag blev hämtad av Ella. Haha hon fick vänta på mig en tia kanske, menmen ;) Jag hann! Till tävlingen blev det lite tajt iaf, eller mer till förträningen. Haha vi virra runt ganska länge i Norrköping innan vi hittade rätt skola där tävlingen anhölls xD Tävlingen i sig gick ändå ganska bra för oss för att vara första tävlingen på det nya friståendet och med det nya laget. Saknar dock de gamla mer!! Menmen alltid kul med lite tävlingsvana. Efter trettitusen år då vi Linköpingsbor städat färdigt hallen och vår grupp just packat in allting i lastbilarna blev det hemfärd. Japp, 1½timma efter tävlingens slut! Morr..

Hemma var jag iaf vid tio över 7! Där blev jag mött av en jättekram av min kära moder <3 Tio långa dagar i huset har varit lite ensamt så det var skönt att ha henne tillbaka :) Därefter kom jag in alldeles svettig och dan i tävlingkläder till vardagrummet där jag möttes av släkten! Var morfar dock inte mormor för hon är sjuk, men sen också farmor och farfar :) Självklart var ju också grannen Sanna och Eva inbjuda! Mina egna lilla extra familj <3 Systeryster får jag inte glömma heller! Bästa systern man kan ha! Alltid lika roligt att träffa dig ^^


Fick fina presenter igen :) Allt från en skidresa, en ny kamera, en parfym, lite smink, pengar mm. Fina blommor och kort så klart! :D Efter att jag bytt om till mysgympa overallen blev det dags för mat! Morsan hade beställtt en exotiskt planka! Mumma! Fräscht och gott med potatisallad och bröd till :D Tycker vi om! Till efterätt blev det tårta och kaffe. Haha rullade till sängs den natten efter denna helg xD Så kan de bli!!




Aja nu har just ätit lite mat och ska snart börja emd lite pluggande! Klockan 5 ska jag på teorikurs igen hos Ingelas! Och efterdet blir det mys hemma med morsan på kvällen + lite pluggande av kemi ;)
Men nu ska jag brumma!!
Hade finast!! PUSSPUSS





<3 Bella

God kväll!

Klockan är halv tolv och lördagen är snart över. Ganska så skönt! Varit så trött idag, låg och jäste med Elin i soffan nästan hela dagen. Halvsov då o då ;) Blev inget Kemiplugg. Attans det betyder att jag bara har 2 simpla dagar att plugga in allt. Svårt! Nu ikväll har jag iaf varit med Tina, Ellie och Madde och haft det lite mys hemma hos Tina. Blev att kika på melodifestivalen. Gud så dåligt! Varken bra låtar eller programledare. Pinsamt! O hur svenska folket röster det är ju en stooor fråga!!! Knäppt ;) Vi alla 4 var as dävna så det blev en chillkväll framför soffan :) Tillslut bestämde vi oss får att åka till Oscar o deras fest men direkt när vi öppna dörren och såg de STORA snöflingorna som vällde ner från himlen så ångra vi oss ;P Blev hemfärd för min del istället. Grymt svårt att cykla! Man kunde inte se vägen eftersom man inte kunde lyfta upp huvudet för all snö man fick i ögonen. USCH! Sens jag kom hem har jag bara gjort mig en smarans pastasallad som jag ska ha med mig imorn på tävlingen. Den ser mumma ut! Så nu sitter jag och äter på ett äpple och tänkte annars krypa till kojs. Kommer sova sååå gott!! Aja önska mig lycka till på tävlingen imorn så hörs vi!!

Sov så gott!!



<3
Bella


Dagen efter dagen...

Hallå alla!

Klockan är halv 2 och huset är nästan rent igen! Bara en omgång disk kvar som står på diskbänken och sedan lägga tillbaka den stora vita mattan i vardagsrummet ;) sen är det rent! Morgonen var förjävligt, Faan vad de kan se ut asså. Blev av att STORstäda och lägga alla burkar/flaskor i påsar, torka, damsuga, tvätta golvet, och bara fixa och trixa. Just den avslagna doften av öl och sötcider är vidrig på morgonen! Har vädrat länge nu så nu luktar de inte så mycket längre + att blommorna som jag fick av Linnea sprider en starkt godluktande doft över hela huset :) Imorse fick jag hjälp av Elin J och Samuel iaf och städa så det var väldigt snällt! Tackar :) För tillfället är Elin på stan för att fixa ett ärende men snart är hon tillbaka och då ska vi mysa, dega, laga mat och göra lite Kemi. Ikväller blir det antingen hemma mys eller så går vi till Oscars fest. Låter rätt lockande faktiskt ;) Dock en ganska lugn kväll eftersom jag ska upp coh tävla imorn i Norrköping! Kulkul :)

Igår var det iaf en helt lyckad dag!
Man kan säga att min födelsedag började nån timma innan 12 slaget i förr går natt. Efter träningen blev jag som sagt hämtad av systeryser för att mysa med henne och David. Lite roligare och vakna upp med folk ;) På kvällen satt vi och degade oss i soffan och mummsade på äppelkaka med vanlijsås + chips och dipp. Hahah, fetton asså xD Var iaf väldigt mysigt! Satt uppe till ett tiden innan vi gick och lade oss :) På morgonen blev jag sedan väckt av mina kära systers fina stämma sjungande "Ja mo hon leva!. <3 Fick jättefina paket på sängen och en mysig frukost. Fick sedan sjuss till skolan! wiie :)


Du är det finaste jag har<3


Väl inne i skolan blev jag Grattad av massor underbara människor :) Det värmer! Var kuligt måste jag säga ;) Sedan blev det debattartikels prov i 3 timmar. Jga skrev och debatterade om gentekniken i 2 timmar sedan blev de lunch. Fick slita och dra hårt i grabbarna så de inte skulle ställa sig upp i matsalen och sjunga för mig xD Hahah, nej usch!! Efter skolan sen gick iaf jag Samuel, Jonas och Simon och tog oss varsin Kaffe på Wayne´s för min skull :) Tillslut kom också Jocke, Ardalan, Johan, Simon, Tina, Elin E och Elin J. Ett härligt gäng :)

Väl på kvällen efter att jag och Elin sprungit runt och köpt mat, lagat mat, gjort i ordning oss, gjort för drinkar + för snaks så kom tjejorna! <3 Mysket kul! Fick jättefina presenter som jag tackar så mycket för!! :D Det blev mat, efterätt, mycket garv och trevligt sällskap :) Framåt sent kom sedan lite klassgrabbs mm också och ännu sneare kom Johan A, Henko, Olle och David också förbi. Blev iaf en mycket värd kväll :)

Tack för allt allasammans!!

Här är lite bilder från kvällen, men om ni vill se alla andra finns de på Facebook ;)














Hade finast idag!!
PUSSPUSS

<3 Bella

18 baby ;D




Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Bellas födelsedag
HURRA HURRA HURRA!

<3
Bella

för fort!

Hallå igen :)

Redan Tisdag kväll. Dagarna går fortare än vad man tror.. Iaf har denna dag gått riktigt fort. Hade tre riktigt långa, tråkiga lektioner som ändå gick ritktigt lindrigt undan. Var på bra humör idag, så allt pluggandet gick ruskigt bra ;) Var lite hurtbulle över mig idag lixom ;) Så blir det med en perfekt och skön morgon. Imorn ska jag duscha på morgonen men ska se till att den blir lika mysig den. Efter att ha duschat och sminkat sig kryper man ner under täcket igen med morgonrocken på och med frukosten i knät :) Samtidigt har man släckt ner och tänt lite ljus och satt på kanal 5 för att se The voice! HärligtHärligt! ^^ Så en morgon ska se ut!

Efter lunch sen blev det teater! Ett drömspel av Strindberg såg vi med klassen. En ganska konstig pjäs men ändå helt okej. Ibland lite långtråkig eftersom den var 2½ timma med paus men i mellan åt var den riktigt bra och man skrattade för fullt ;) Värt iaf! Bättre en lektioner, även om den matte lektionen vi missa skulle vart rätt bra o ha. Vårt första MatteD prov imorn nämligen. Går nog bra känner jag, men är ändå lite nervös :P Efter teatern gick jag på stan ett tag för att göra små ärenden och sedan åkte jag hem!
Så nu sitter jag här mätt som en plätt. Gjorde nyss pannkakor :) MUMMA! Kände för något som går snabbt och göra och är smarans. Så det blev de. Nu tänkte ja räkna lite matte och sen lägga mig skapligt för att antingen läsa min svenska bok eller se om det är något bra på tv:n :)

Pratade med systeryster nyss också. Ska sova hemma hos henne Torsdag till Fredag! <3 Lite roligare att vakna upp på sin födelsedag med sis bredvid sig än alldeles ensam :) Mi like!

Aja dags att brumma!!
Hade finast, PUSSSAR




<3
Bella

Ge mig vår och värme!

Tjenixen! :)

Hoppas allt är bra med er även idag ;) Idag har det ju vart sool!! Blir man lite gladare av :) Saknar våren mycket nu. Vårskorna, shortsen, brillorna, värmen och brännan!! Kan de bli bättre :) Istället har vi 3minusgrader och är i början av månaden februari. Om man räknar med denna månad blir de nog av vänta 3månader tills de eftersaknade kommer. Morr! Aja, vintern har sin charm med, men kylan är jag trött på nu. Trött på vinterjackan och det ständiga tjatet om att man fryser ;) Höhö, kanske bara är jag då, men ändå..

Idag gick dagen fort, och var helt okej. Haha somnade dock en tjuga på specialidrotten xD Tråkig tant som hade foreläsning om kost mm. påen knas dialekt! As jobbigt ;) Haha skönt var de iaf! Efter dagen brummade jag hemmåt sedan har jag inte hunnit med så mycket mer. Gjorde mig lite pastasllad typ. Tänkte plugga matte nu. Typ gjort allt men känner mig lite isäker på sin och cos ekvationerna... Blir att ta en extra check påt! Annars ikväll eftersom det inte finns något på tv:n elle rmorsan är hemma för att se grey´s blir det väl en kväll med läsade på G. Alltid skönt att läsa några extra sidor ;) Så jag slipper sitta pp sportlovet då det är Sälen som gäller för mig med bl.a Tina och Elin <3

Nej dags att gå. Inte mycket mer o säga ;) Vidrig engelska imorn men annars okey dag. Slutar tidigast på hela veckan ^^ Alltid något!

Underbara vårbilder. Stunder man saknar <3




Nannas Kräftskiva och avskedsfest på taket ;)




Mys fika på Espresso House med Tina! Alltid köpte jordgubbar intill ;)

PUSSPUSS

<3
Bella

Söndagsmys!

Hej på er alla :)

Hoppas det är kalas med er! Med mig är det bara bra. Jag trivs ändå rätt så bra ensam hemma. Imorse ställde jag klockan på halv 10 för att sedan brumma iväg till träning vid halv 11 :) Träningen gick helt okej måste jag säga. Kämpade på mer under styrkan så träningsvärken kommer nog inte bli nådig känner jag ;) Så det ska va! Efter det blev det hemfärd igen.. Under dagen idag så har jag annars bara tagit det lugnt. Låg i sängen och myste ganska länge med svenska boken i min famn. Riktigt bra! Inte varje dag svenska fröken lyckas plocka fram en riktigt bra bok, men denna är kalas :) Kommer inte riktigt ihåg vad den heter, får berätta de en annan dag. Filmen fick iaf iår en guldbagge, så lixom ;) Efter det gjorde jag mig faktiskt Vofflor! MUMMA!! Var riktigt länge sen jag åt det, kännde att jag hade saknat det. Gjorde grääde och sylt och hade ett glas mjölk till ^^ Mmmmm..

Efter ett tag kom sedan Tina hit som vanligt. Alltid lika mysigt ;) Vi räknade faktiskt matte tillsammans med varsin varm oboý till med :) Jag hjälpte henne med B-kursen medan jag själv surade över att vissa uppgifter i D-kursen fullständigt sög! Haha hatar matte när det inte funkar för en :P Morr! Aja får be om hjälp av nån klassis imorn.. Som sagt ny vecka imorn! Gud så fort de går, bara 5 dagar kvar tills lilla jag levt mitt lilla liv i 18 långa år xD GÖTT!

När Tina sedan åkte hem blev det Handbolls VM final för min del. Frankrike mot Kroatsien. Till min förvåning vann faktiskt Frankrike med bara några bollar. Trodde jag inte ;) Menmen så kan de va, grattis till dom då. Hehe.. Nu känne rjag iaf att jag pluggat färdigt för dagen så det blir nog att ta sig bad en timme eller så tills Beck börjar. Kan vara skönt att krypa ner i sängen och mysa till de. Bokläsning i reklamerna ;) Hehe.. Beck slutar runt halv 11 så det känns ganska så bra och släcka då. Vara pigg första dagen på veckan lixom :) Tråk dag imorn dock men jag tror jag överlever :L

Aja dags att vandra!
Hade finast på er alla!!





PUSSPUSS

<3
Bella

RSS 2.0