Nytt igen!

Japp, då var det ny design här igen! Vad sägs? Inte riktigt färdig än dock! Några småsaker som alltid ska jävlas med en! Hehe!

Dagen har sett ut så här: Började med att städa mitt rum! Duktig ;) Sedan blev det smoothie till frukost! Mumma :) Stan, träning, mys här hemma! Aktivdag ;)

Imorn är det skola igen! Nästa vecka är det lov <3

Gött!

* Balhandskar köpta! Wiee :)

* Träningsbyxor köpta! 650kr, FAN vad dyrt! Nya fräscha iaf! :)

* Ledig imorn! Wiee :)

<3 Bella


Närmar sig!

Jajjamensann, Sommarlovet, studenten ALLT närmar sig med allt snabbare steg! Redan i lördags hittade jag en jättefin studentklänning, en studentskivaklänning och ett par balskor med mammi! Underbart!! Det enda som behövs nu är att lägga upp balklänning och betala studentskivorna! Tagg :D Som sagt vänner - Det närmar sig..

Annars i lördags var det Sweat på G! Var jag och typ 10 grabbar som förfestade hemma hos Matte :P Hehe.. Är dock van vid att umgås med mest grabbar om dagarna så var riktigt roligt, även om jag saknade mycket kvinnligt sällskap vid min sida! Var ju rätt utsatt ibland ;) Japp som sagt kvällen bar mot Nationernashus och sedan hem till Samuel. Blev ingen balträning dagen efter xD för bakis ;) Menmen, det går ändå super för mig o Simon så det var ett bra val tyckte vi :P Hih..

Denna vecka blir sjuk slapp och veckan efter de PÅSKLOV! Känns som de typ var förra veckan de var Sportlov. Fan vad fort det går!! Nu hinner jag iaf börja träna igen! All denna tid (2veckor) då jag trott jag varit förskyld så tror vi nu de är allergin! Allergibarn nummer 1 xD Al och hassel blommar ju nu så det reagerar jag på + ännu mer kvalster. Nyser som tusan i sängen och går runt asmatisk om dagarna.. Aja lite medicin och träningen är igång igen! Var på burn med Anna ikväll! AJ MIN RUMPA O LÅR!! Magen lever men inte benen! Haha! Kommer inte kunna gå imorn xD Katedralstrappor, yes ;) Aja nu blir de bädden! Typ den enda som har skola imorn!!

PUSSPUSS



Älskade syster kommer hem onsdag för ett kort tag <3 Längtar!!

<3 Bella



<3

Underbar låt!!
Passar i alla lägen


 

Imorn blir det shopping med morsan på dagen och Sweat med grabarna grus på kvällen :)

Annars, Tack farsgubben för mina nya yberfräscha skor! Vita skin converse! Gillar :)


Nu blir det bädden! Inleder morgonen med frukost på sängen med morsan och ett Grey´s avsnitt!

Sov gott!!

<3 Bella


Slapp dag!

Japp, idag har dagen varit slappare än slappast. SKÖNT!! 2 simpla korta lektioner och sedan hemgång! 15 bussen kom tidigare än 14 så hoppade på den och klev av på morsans jobb! Blev lite småsnack och sedan blev det hemgång med bilen! Hehe, den snodde jag ;) Får hämta henne ikväll dock, men det var det värt! Om ett tag kommer pärlan Elin hit ♥ Var länge sen så känns bra! Har dock fysik prov på fredag som jag inte har pluggat någonting till :( Var är motivationen?! Inte här iaf... Får se om de blir plugg ikväll annars blir det rå plugg imorn efter balträningen!

Något nytt på fronten? Nää inget jag kan komma på! Var på en medicinskt biologi föreläsning igår i 4,5 timmar, kul xD Annars så blir det att köpa skor med paps imorn! :D converse! ;) Snygg o skönt till sommarn! Nu äre bara vårjacka och jeans som måste införskaffas!!

13 grader på fredag! Är våren på väg? Hoopppppas!!!!!







<3 Bella


Road trip

Trött tröttare än tröttats!

Dagen har bestått av mysig road trip med Sara idag! <3 Allt från Småland, Tranås, Mjölby, aneby, skänning mm blev det av och imorn väntar Ljungsbro, vreta och Åtvid ;) Har nämligen åkt runt och gjort lite småjobb! Riktigt nice :) Så från klockan 09.00 till 18.00 var vi ute! Kan säga att jag som chafför efter 37 mil hade otroligt trött och ond rumpa! Haha! Men var mysigt iaf! Jag hade med mig popcorn, balerinna och massvis med musik så det var riktigt värt!! Trots Sara sega reaktioner och envisa humör (hih) hittade vi iaf fram till alla ställen! Stor eloge! Blev Mac Donalds till lunch vid 3 men, var vi värda :P Nu ikväll blir det mys med grabbarna och Natha!!

Btw: Musikalen i onsdags gick suvären! Trots flera dagar med sten hårda och långa rep gick allt super! ca 5000kr till BRIS! :D Duktigt av oss!!


PUSSPUSS







<3
Bella


Så är det!

Tjoho!

Musikalveckan är här! Kusligt... Gått riktigt fort så de sista veckorna och inte minst denna vecka kommer kännas stressande! Inte minst att vi kommer repa från 8-18 och har plugg så är det så himla mycket mer som tynger ens axlar! Måste vara extra kreativ denna veckan! Om allt ska hinnas så :) Helgen som kommer, kommer alltså vara underbar har jag en känsla över!! Längtar!!

Helgen som varit har därimot varit riktigt rolig! I lördags blev de Utgång! Jag, Sara, Ellie och Tina började kröket hemma hos några riktigt trevliga och schyssta grabbar inne i stan och slutade kvällen inne på Platå! Gillar ;) Jag och Sara ägde dansgolvet!! Haha!! Dansade och shejkade nästan hela kvällen förutom då vi satt på 55an ett tag och skojjade med grabbarna grus :) House och club musik är ju bara för underbart!! :D Att nationernas ska börja med det 1 lördag varje månad kan ju inte bli bättre!

Igår efter balträning var jag dock helt slut! Blev soffan med en sovande Bella typ hela dagen :P Blev väckt av när Morsan kom hem från Ullared! Haha! Hon o några tjejkompisar var där i 1 dag, övernattade i en stuga och festade lite.. Menmen inte de som var de roliga ;) De roliga var att hon kom hem med så mycket skit grejor som är såå kul att få! Allt från grey´s boxen 4 <3 filmer, hår och ansiktsprodukter såsom hårinpackning, body butter, hår spray mm.. och mysiga strumpor, underkläder och andra små grejor som man aldrig kan få för mycket av :P wiee! Roligt värre ;)

Just förtillfället dricker jag lite kaffe och funderar på vad som står på min lunchmeny idag ;) Något smarrigt! Sen blir det Biologiplugg och kanske film med Simon ikväll!

Hade finast!!




hih ;)


<3 Bella



Stojj och skoj!

God morgon!

Skööönt med sovmorgon! Veckan har varit rätt slapp, men ändå jobbig! Mina mornar har aldrig varit riktigt bra! Missar eller springer till bussen seriöst varje morgon!! Så igår vart det fredagsmyyyys! orkar inte med något annat efter en lång vecka ;) Vart mys med Sara då :) Vi lagade god mat, smaskade lite snacks, kollade på let´s dance, pratade i mängder och busade runt! riktigt mysigt! Ikväll blir det först förfest och sen är det Ågatan som ropar! Får vi vart det blir ikväll, Platå eller Pitch tror ja :) Nu på dagen blir det bara att ta det lugnt och fixa och trixa lite! Hade finast!




<3
Bella



Sommarbikini!



Japp, så var äntligen sommarbikinin beställd från Asos! Riktigt bra sida :) Fick den av mammsen <3 Underbara hon! Både över och underdel vart det! Nöjd som tuppen ;) Japp, och så precis nyss var jag och solade med morsan. Blir att bygga på brännan innan sommaren och balen speciellt ;) Blir även snart en tatuering till sommaren på höften! Lär bli nice :D

Hde gött!!


<3
Bella



Mysigt värre!

Dagen har varit mysigare än mysigast! Dock började den seegt! Hade rep 8.10 imorse när jag egentligen började 9.20.. O med ens morgonröst och härliga förskylning var det kämpigt, men det gick an! Efter skolan blev det först som vanligt en mysig fika med grabbarna och Hedvig på George! Men efter ett tag kom sötnosen Nea <3 Blev först lite shopping! Wiiee :) eller inte? Lovade mig själv att inte köpa något, men jag är ju jag. Kan aldrig gå på stan för att bara kika xD Slängde iväg 600kr istället! Så jag ;) Blev iaf 3 riktigt härliga grejor! Ett pr ybersnygga leggins, en blå stickad, slapp tröja och en skit snygg mystyg kavaj! Svårt o förklara :P Riktigt nöjd iaf!! Efter det blev det en låång fika med stumpan på Espresso house! Där talade vi om allt mellan himmel och jord! Riktigt mysigt :) Får vi göra om oftare!!

Just förtillfället ligger jag i sängen o kollar på Alladin! Älskar :) Lite sentimental... Blir att lägga sig skapligt ikväll medan alla andra kan vara upp sent! Imorn på studiedagen ska nämligen vårt PA repa i baracken från 8.00 - 16.00. SEGT! Är verkligen behövligt dock om vår musikal ska sättas ihop, är ju bara 1 vecka kvar nu liksom.. Är inte underbart ändå, menmen blir att träffa Simon efter de så får slappa på kvällen :P


Hade finast!!







Ayia Napa <<3


<3
Bella


Lika glad varje gång! :D



Fika med Ellinor idag efter 1 simpel lektion i skolan! Mys!! Får vi göra om oftare :)
P
å vägen hem lyssnade jag bl.a på denna underbart härliga låt!! Blir såå glad av den :D Sommardänga kanske ;) Veckan kommer iaf rulla förbi - Nice!! Utgång lördag är planerad!!

<3 Bella



Nice ;)

Tjenixen!!

Sitter framför datorn och tv:n och är helt död! Att ha balträning klockan 9 på morgonen efter en utekväll är ingenting att rekommendera! Trots att både jag och Simon var döda under träning gick det riktigt bra tyckte ja! Är kul så :) Efter balen brummade vi hem hit och kollade på film i flera timmar :P Haha han med 3 filmer ;) Vad gör man en bakisdag annars? Förtillfället väntar jag på att morsan ska komma hem från Malmö och göra mig sällskap framför tv:n till kanske ännu en film :P Hih..

Dagen och kvällen igår var super! På dagen hämtade jag upp Elin och brummade till stan för en kortis. Var underbart väder med klarblå himmel och sol så det var riktigt skönt! Efter det blev de fika, lunch och mys hemma hos mig! Hon höll mig sällskap under tiden jag gjorde iordning mig för Utgången :) Fina du <3 Våra planer ska allt fixas tillsut ;) På kvällen blev det förfest hemma hos Sandra med alla tösar och Sandras pojkvän och hans killkompisar! Sedan bar det av mot Platå! Mosades typ på dansgolvet tusentals gånger pga, för litet dansgolvet och för mycket männiksor! Men det var en riktgit värd och rolig kväll! Blev allt från massa dans, tequila shottande och kebab ätande :P Haha! Så idag mår man som man förtjänar...

Kommande vecka är en vecka utan plugg så jag njuter!! :D
Hade bäst!!







<3
Bella




Fredagsmys!

Hej alla nära o kära!

Första veckan sen Sportlovet är avklarad och det känns helt okej! Trots det jobbiga litteraturprovet vi hade idag har veckan varit roligt! Är kul att träffa klassen, och alla andra vänner på skolan igen! Kommer kännas tomt efter studenten att inte träffa alla sen en helt vanlig vardag! Kommer dagarna att vara lika roliga? På tal om studenten iaf så hämtade jag min studentmössa igår! Wiee :) Känns ju på ett sätt kul!! Sista månaden där då båda balen, Zakhyntos och studenten kallar! :D Bara det STORA fysik B slutprovet jag totalt bävrar för!!! Menmen ett tag kvar så får njuta av den tid i skolan man har kvar så att inte tiden går allt för fort! Är ju faktiskt så att massvis med vänner och klasskamrater kommer man aldrig kanske att träffa igen!

Ikväll annars gäller fredagsmys med Jonas, Ardalan och Sara och imorn gäller Utgång med bl.a mina favorit tösar!


Hade finast!!





<3
Bella



RSS 2.0