Tillbaka fräsch igen ;)

Hallå där allasammans!!

Var ett tag sen jag skrev nu.. Har haft fullt upp, men nu har Heddanpeddan tjatat lite på mig så nu ska jag ta tag i det igen ;) Veckan i sig har varit stressig, mysig och kulig. Har fikat med min kära vänner flera dagar, övningskört, tränat, pluggat och bara levt. Heh.. Vissa dagar har de blivit så att man  gott upp kvart i 6 och sen är man hemma i huset igen vid 10 på kvällen hugget. Stressat runt på stan för att hinna till teori och körletioner, pluggat i bibblan, tränat och så. Tagit med mig matlåda vissa dagar med ;) Dock sa kroppen ifrån tillslut i torsdags efter träningen. Att stressa så mycket och lägga sig så pass sent så orkar inte kroppen mer. Svimmade, mådde skit och var aptrött. Men efter för första gången 8 timmars sömn mådde jag kalas bra igen! Bättring där känner ja! Nästa vecka då är det matteD prov, massor av pissig engelska läxa, träning och självklart Bellas födelsedag! :D Hih, wiie! :)

Igår morse åkte morsan till Malmö igen. Därefrån tog hon och Anders båten över till Danmark coh sedan flyget till Spanien. Fuskiis! Iaf så kommer hon vara borta i 10 långa dagar. Lite ensamt kommer de bli vissa dagar men jag tror jag överlever. Hon har ju som sagt köpt upp hela ICA och plaserat i kylen o så.. Mat så det räcker till flera hundra. Hon var rätt gullig innan hon åkte, tvättade allt jag ville, städade, köpte allt man kan tänka sig vilja ha på en födesledag + mycket mera! Tackar <3 Som sagt kommer vara ensam på födelsedagen men bara till en början. Väl i skolan kommer jag ju träffa alla underbara som får gratta mig ^^ Lite mess och telefonsamtal o sånt :) Systeryster har jag ju med <3 Så dte blir party på fredag och sedan igen på lördag hos en annan. Dock gymnastiktävling på söndagen så det blir riktigt hårt fredagen men ganska lugnt lördagen. Väl på söndagkväll kommer sedan morsan hem + hela släkten! Blir o äta exotisktfrukt bricka eller vad de heter man kunde beställa + lite firande för mig :) Tycker vi om!! Får ha boende här hos mig de kommande dagarna ;) Då känner jag mig inte lika ensam.. <3

Igår då - Änligen fredag! Blev först en shoppingrunda med Hedvig, Elin E, och Tina. MYS! Hittade ÄNTLIGEN ett par jeans. Letat efter ett par perfekta och jag fann ett par som jag shoppade direkt. Blev ett par ljusblå Tommy Hilfiger jeans på STIL! Underbar affär :) Så nu är jag något pankare men ändå så satte morsan över ganska så mycket på kontot innan hon åkte så det känns inte så farligt. Var jag värd! Sedan åkte jag och Elin hem till mig och myste lite. Länge sedan vi verkligen var. Känns härligt att det börjar bli som förr igen <3 Vi gjorde världens godaste potatisgratäng och sedan en god gratäng med kycklingfiléer i med en mummahod sås med lite ädelost och soya mm i.. Sjävklart en jätte sallad till de ;) Vi tillsammans med Tina, Heddan och Simon smaskade i oss det. Efter ett tag kom sedan Jonas, Samuel och Ardalan och gjord eoss sällskap. Blev lite chilmysfest kväll sådär. Laddar upp oss inför nästa fredag men var ändå sugna på att hitta på något. Vart en riktigt värd kväll. Kulkul! Efter ett tag kom även några fler tjejor förbi. Slutade med sängen runt halv 3 tiden eller nått.

Idag då så vart de att först plocka undan alla burkar och flaskar som stod överallt, städa lite, torka av, och skvabba golvet. Skulle säkert aldrig orkat de själv men Samuel hjälpte mig så det gick fortare. Tack så jättemycket! Så nu är det iaf rent och diskmaskinen är nästan klar ;) Nu blire väll att äta nått litet, duscha och sedan bara ta det lugnt. Kanske brumma till Elin senare och säga grattis till hennes syster med. Man får se vad dagen bjuder på ;)

Hade fint nu iaf!!
Lite bilder från kvällen ;)



 



 



Partypinglorna <3


Nej men dags att brumma!! Vill hinna med någonting idag,


PUSSPUSS




<3 Bella

Tomorrow is another day

                                         Du får inte andas på min panna

                                                Inte få mig falla mer
                                            Om du inte sen kan stå för

                                                all den oreda du ger

                                         Du får inte röra vid mitt hjärta

                                          Som om allt var uppenbart




"Hata de som du har anledning att hata
Älska de du redan älskar
MEN hata aldrig den du en gång älskat..."


 <3 Bella

Fysikpiss!!

TjoTjo!

Klockan är tio över 10 och mitt iv är slut. Specialidrott :) Rätt kul faktiskt, dock tråkigt idag då det var en tråk lärare som höll i lektionen ;) Annars då så har jag mitt första FysikB prov om 30min :( Niii! Skarpt ogillart! Provet är dock inte så långt bara typ 90min, men ändå.. Inge roligt!! Nervööst... Hoppas på de bästa. Efter de blir de lunch i skolan och efter det träning på Feelgood :) Gött!! Hedvig min lilla tönt har ledigt idag. Hon har inget iv nu, ingen fysik, och ingen kemi. Fusskiss!! Min pärla <3 Annars så saknar jag min systeryster. Länge sen nu. Hörde att hon skulle till Sälen samtidigt som oss, så det blir lite kuligt att träffas och åka tillsammans någon dag ;) After Ski tillsammans lixom :)


Du skrev ett sött citat på din blogg som var värt att sno ;)


"Kärleken kräver liksom dans ett harmoniskt arbete.
Den kan jämföras med en blomma som måste vårdas för att inte dö ut"


Nej men nu börjar jag bli nervös infö provet. Inte långt kvar. Dags att förbereda sig mentalt ;)
Hade finast!!


PUSSPUSS <3 Bella

Strax måndag igen ;)

Hej igen!

Idag är det söndagkväll och imorn inleds ännu en vecka.. Så nu är det bara:

3 veckor kvar tills sportlovet...
12 dagar kvar tills jag fyller 18år...
4 dagar kvar tills morsan åker till Spanien i 10 dagar...

Japp så ser framtiden ut ;) Om man då går tillbaka i tiden då tills i lördags så var jag och shoppade med mor min <3 Alltid lika roligt när det är hon som håller i plånboken :P Nää men det är mysigt och väldigt kul ändå! Bella var på ganska bra shoppinghumör så det blev allt lite köpande. Ett par till beiga chinos från mokney,(dock med ljusare färg) , och sedan två par toppar därifrån. En grå och en rosa :) Sedan köpte jag ett par grå chinos från Gina med + två kofter jag behövde därifrån med :) En vit och en svart. Basplagg är ju perfekt ;) Efter det åkte vi och övningskörde i stan lite gran. Morsan skulle köpa ett par blommer tills kvällen eftersom hon skulle bort så jag körde :L Går kalas nu!! GÖTT :D Sedan på kvällen träfafde jag mörten Tina och hade det mys. Lagade mat och jäste ;)

Sen idag då. Tog jag bussen till träningen vid halv 11 eftersom morsan var extremt bakis. Morr ;) Tränade och smilade. Mådde ganska så mycket bättre kan jag säga än avd jag gjorde i torsdags :P Gick bra idag med tycker ja :) Alltid lika kul! Efter det övningskörde jag igen med mor min, tog oss var sin fika, åkte och sola och kollade på två avsnitt av grey´s ;) Mys!! Eftersom hon är borta i 2 helger + en hel vecka strax så är det kul med lite tid tillsammans :) Efter det blev det iaf dags för pluggande. Måndag som sagt imorn och det lika med först en 2timmars lektion specialidrott och sen ett FYSIKB PROV!! Niii, jag ogillart skarp. Pluggade en snutt idag så det sitter ganska bra. Får kämpa som as för att få VG påt. MVG är ju bara  drömma om xD BTW: approå de. Fick tillbaka våra EU:uppsatser!! Ni minns den jag skrev 20 sidor om. Vem fick inte MVG+ då!! Aaaa fan vad glad jag blev då. Efter allt kämp :D +:et värmde ;)

Annars imorn slutar jag efter fysikprovet så det ska jag till feelgood och träna lite tror ja. Samma sak på tisdag eftersom vi slutar tidigare :) Träning onsdag + tordag med. Hurtvecka :) På onsdag blir det stress iaf. Går till halv 5, har teorikurs 5 till halv 7 och sedan träning 7 till halv 10. När ska jag hinna äta?? Tar ju ett tag att gå med. O på onsdag kan jag inte komma försent till träningen för då kommer min specialidrottstränare och kollar på mig xD Haha neej!! Aja för tagga mig lite extra inför den träningen ;)

Nej men nu ska jag lägga mig. Börja läsa i min nya svenska bok som är as tjock med liten text. Typ 3 veckor på mig så det blir o ligga i ;) Sen imorn blire dusch + varma kläder. Fysikprovet är i aulan och där är det askallt tycker ja. HATAR O SKRIVA I AULAN ;( aja går nog an...

Hade så bra på er!!
PUSSPUSS <3






<3
Bella

"Vi drar till Fjällen, fest hela kvällen"

Hej på er alla!!

Finally tillbaka efter en jobbig torsdag och en trälig fredag ;) Hoppas allt är bra med er! Själver är det bara bra, jävligt däven bara. Trötter som attans!! Har typ sovigt 9 timmar på två dygn - Illa!! Dock ingen annan än mig själv o skylla men ändå :P Har varit värt det!!

Om jag ska dra lite kort om After Ski kvällen då. Riktigt roligt kväll!! Mycket värt att förfesta med alla tjejor + några grabbs hemma hos Becca måste jag säga. Där bjöds de på mat, musik, lekar och mycket skojigheter ;) Dansade, drack och hade de allmänt jättekul tills vi tog bussen runt halv 11 typ. D¨å var man lite snevriden som jag brukar säga, men det var bara roligt! Haha Tina och Alex lånade micken på bussen och sjöng "Ja må hon leva" Haha fa fan?? Inte ens någon som fyllde år xD Galetkul!! Kom till Plaza alldeles på topp runt 11 tiden och började visade dansgolvet  med alla på hur riktig After Ski dans ska se ut ;D Mohaha ;P Klart vi är bäst tjejor. Exempel på några gobitar jag förfesta med var Tina, Ellie, Madde, Natha, Sandra, Alex, Becca, Sesse, Linnea + måånga fler ;) Tack för en go kväll! :D



 
På plaza stannade vi tills typ halv 3 då svetten rann om och man började bli däven xD Haha.. Kvällen där bjöd på mycket dans, skojigheter med massa underbara männiksor man träffade, massor garv, lite tårar och ett humör som var på topp :) Så det ska vara! Jag, Ellie och Tina strosade runt lite halft på ågatan tills typ ja vad kan klockan ha varit, typ halv 4 då vi träffade några härliga grabbar utanför Platå. Gött. Slutade iaf med att jag, Ellie, Johan o Eric vandrade hem till Johan på våran egen lilla efterfest och körde TP xD Hehe, jag ägde såå!! ;) Hehe när klockan började bli runt halv 6 blev det dags att tänka på refrängen och runt halv 7 låg man och snooza hemma hos Johan trängd i en säng. Martina ringde tjugo över 9!! Den jäveln xD Gjorde dock inte så mycket för jag hade inte kunnat sova så gott den natten så dte var bara skönt. Brummade iväg runt 10 tiden till bussen och åkte hem.








Haha höll på att skämmas ihjäl på väg hem. Fick vänta i 20 minuter på att buSsfan skulle komma. Massa människor vandra förbi och hur ser jag ut. Gårdagens smink nerkladdat i ansiktet. Ett hår som står ut överallt eftersom det är tillplattat av pannbandet sen gårdagen + rufsit och vidrigt efter dricka och svett xD Såg ut som jag kände mig + att jag hade mina knallblå långkalsonger på mig med vita snöstjärnor xD Aaaa haha höll skidklasögonen och pannbandet i handen. Kan förstå varför folk stirra så dant xD Ingen snyggsyn :P

    


Väl hemma, gjorde jag mig FRUKOST! så hunrig! Tog mig en dusch, satte på mig myskläder och började plugga. Vilket inte gick som planerat. Hehe somnade vid datorn mitt i fysikuppsatsen xD Tillslut när jag vakna var det bara att ta sig i kragen och sätta sig på bussen igen. Nämligen körlektion. Skit lyckat fröken Staaf! Kännde mig jävligt bkis och hade huvudvärk men lektionen gick ändå as bra :D Framsteg här!! Wiee :) Efteråt brummad ejag hem till Tina för att hämta mina grejor och sedan cykla tillbka hem. Plugga i en timme och sedan åka iväg igen på träning i 2½timme! Den var inte nådig kan jag säga! Friståendet körde vi om och om igen och jag trodde jag skulle storkna ;) Var väldigt duktig ändå måste jag säga! Bra sista 45 minuterna som jag inte var kompis med. Väl hemma sen då jag bara kände sööömn så gick de ju självklart inte att sova! Kollade färdigt på handbolls VM matchen (Får man ju bara inte missa!! Ska tvinga dig o se en match Heddan asså ;) AS BRA!!) , Sedan ringde jag Elin och planerade tillsammans vår samhällsredovisning vi hade idag. Sedan skrev jag färdigt fysikrapporten och skrev ut, skrev lite på psykologiuppsatsen och kikade på engelskan. Runt ett tiden somnade jag. Uschligt, o så ringde klockan tio i 6 igen xD Blev en låång dusch för att piggna till. Fatta hur trött jag har varit idag xD Förjävlig dag.. Ville även ta en liten sömnstund efter skolan men då var jag tillsammans med Cicci tvugna att skriva klart våran psykologirapport vilket gick galant! Bra jobbat :) Sedan kom Tinis hit, men nu har hon åkt hem vi ska träffas på stan imorn istället då det är shopping, solning + ev.träning som gäller :) Antingen utgång eller bara chill,fest,mys kväll hemma hos mig med lite tjejor :) <3

Fredaf iaf idag och klcokan är 11. Trots de tror jag tusen jag gör iordning mig strax - as trött! Imorn blir de som sagt stan med mor och sedan Tina, övningsköra lite + massa mer. Hurtigt ;) Annars är det Fysikprov på måndag så det gäller att plugga de hela söndagen :/ Menmen...

Nu ska jag iaf brumma. Orkar inte skriva mer ;)
Hade finast!! PUSSPUSS

NATTINATTI <3

Hellu..

Afterski kvällen igår var en riktigt rolig kväll ;)
Mer ditaljer imorn!!

Plugg nu, sen körlektion och till sist träning :) Dävna jag får skylla mig själv!
Man får som man förtjänar...






<3 Bella

Ännu en dag

Hej du!

Nu är jag här igen. Skolan är slut och jag sitter som vanligt vid köksbordet med morgonrocken på. Dagen har varit tråkigt men inte överdrivet lång för första gången. Pinade mig igenom hela långa engelskan och klarade historia provet galant ;) Annars har väll dan vart neutral. Träffat underbara människor som lyfter ens dag ^^ För tillfället kan jag säga att jag saknar min kära gamle vän Elin E väldigt mycket! Länge sedan nu. Våra stunder som brukade gå åt att prata i flera år. Saknar dem <3 Annars har jag min andra Elin, Tina, Heddan, Klass grabbsen + många fler som lyfter ens dag ganska rijält :) Tycker vi om! Skönt att sluta dagen med ett leende på läpparna + att det är ljust ute. Okej vädret gör en lite deprimerad men man överlever. Överlever mer än vad man tror. Annars blir det och plugga idag, ta det lite lugnt och se på grey´s när morsan kommer hem vid 10 tiden. Ska göra mig lute mat sen men först kommer min bus förbi <3 Blir en liten kaffepaus innan pluggandet startar. En liten pratstund sådär sitter ju aldrig fel :) Mysmys!

Imorn sen då går jag till halv fem ;/ Suck!! Men efteråt brummar jag direkt till Tina för att äta lite grann och sen göra oss iordning inför kvällen men ewwe också. Blir kul känner ja. Hela mähänget är taggade så det är gött! Kulkul!
Nää men jag tar mig nog en riskaka nu, och gör mat senare... Kalas!!

Hade finast!!
PussPuss



Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Snart så..

TjoTjo!!





Slutade mycket tidigare idag! Wiee :)  Gick en snabbis på stan eftersom de snöade så dant! Köptemig ett as snygg nagelack :D Finns i bara en färg till, ska jag banemig köpa med xD Nice :) Annars gäller Historiaplugg, körning med mor, slappa o bara ta de lugnt framåt kvällen nu ^^ Sköönt!!
Imorn slutar vi tidigare efter provet. Typ runt 2 :D Ännu härligare! Blir och stoor plugga den dagen o kanske träffa sis en snabbis <3 Psykologi uppsatts tills fredag, fysik rapport inlämnad på fredag, engelska läxa + samhällsredovisning tills fredag.  SuckSuck!!
Onsdag dock går vi ända till halv fem :/ Blir dock kuligt efteråt. Äta och göra iordning mig hemma hos Tina med några och sedan fara till Becca på förfest. Afterskiparty på kvällen! :) Gött!
Torsdag äre STUDIEDAG :D Blir av o däva sig, plugga, träna och ha körlektion..
Fredag = Helg!!

Jobbig men samtidigt underbar vecka ^^


H
a en bra dag och kväll så höres och seses vi!!


<3 Bella

Söndag igen då!

Hej alla!

Hoppas allt är bra med er :) Själver känner jag mig som en fisk på land. Grym träningsvärk fortfarande + att jag har lite ont här och där. Haha kan knappt gå för att mina fötter värker och för att mina jumskar eller hur de stavas är skit stela xD Haha, ni skulle se mig gå ;) Träning idag gick väl sissodär därför. men var ganska trötter också. Eftersom balen börja idag så var vi kanske 7 stycken på träningen. Snacka om jobbigt. Fanns ju ingen tid för o vila ;P Gött då!! Annars idag så har jag bara tagit de lugnt, dävat mig ^^ Tagit en låång dusch, gjort G delen på Historian och städat lite. Duktigt fröken Staaf! Hee, blir o göra mig lite mat nu och sen sätta igång med Vg/Mvg delen på historian :/ Grr.. Tråk!! Sen så kommer mor min hem vid halv 11 ikväll så då blir de väll te + grey´s som en bra avslutning på dagen :)


"Varför slänga bort något som har varit fint?"


<3 Bella

På så vis

Hejhej!

Hoppas allt är bra med er och att veckan har varit härlig. Helg nu iaf vilket jag tycker är underbart :) Morsan är ur huset så jag och Tina hade myskväll här hemma igårkväll ^^ Tänd brasa + film, mi like! Nyss så har jag annars precis ätit frukost (äggmacka+riskaka) hehe, och klockan är halv 2. Haha älskar sängen!! Sov till ett tiden typ då Tina ringde o väckte mig xD Hih.. SköntSkönt!
Igår körde jag även en körlektion på Ingelas. Gud så kul! Nästa blir på torsdag, längar ^^ Fick teoriböckerna nyss dock, inte nådiga säger ja! Hehe ushligt ja ;) Nu så hade jag tänkt och göra iordning mig, städa rummet lite och sen börja plugga.. Nästa vecka är inge rolig! Iaf underbart skönt med en studiedag på torsdag dock <3 Så äre ju Afterski fest på onsdagen med, som jag ser fram emot :) Men plugget tills tisdag och fredag ser jag inte fram emot!!

Tacomyskväll med flickorna ikväll <3



Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.

Tell me your secrets and ask me your questions,
Oh lets go back to the start.

And tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start.
Runnin' in circles, Chasin' up Tails
Comin' back as we are

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh take me back to the start.





<3 Bella

Ny dag avklarad - det tickar iväg

 Hellu...

Trötter är ja som vanligt  men också mycket i hjärnan att tänka på så orkar inte skriva så mycket. Sumerar dagen kort ;)
Körlektionen imorse var lite kuslig men gick rätt okej.. Lärde mig mycket nytt :L Kuligt iaf!!
Dagen har varit lång och slitig, men jag överlevde även denna. Svenska semenarium i slutet gick kalas ;) Var värligt lätt, bara o babbla. Inga problems för lilla Bella lixom ;P Gjort mig lite mat nu. Blir av att plugga lite, sen mest ta de lugnt. Åkte som sagt till skolan sjukt tidigt imorse så jag lär somna gott inatt! Hoppas på Grey´s med mor sen med. Annars är jag slut på funderingar o idéer ;) - längtar till helgen <3


Fin låt som betyder..







<3 Bella

Hellu..

Dagen har varit hyffsad måste jag säga! :) Fysiklabben gick kalas, jag o David jobbade riktigt bra ihop måste jag säga ^^ sedan så var kemin iaf, riktigt slapp eftersom de var första lektionen på B-kursen, specialidrotten på morgonen var intressant o kul, o självaste matten var lätt ;) Hehe en dag som funkar :P Dagen imorn är dock mindre kul.. Börjar med låång engelska. Där är hela den dagen förstörd xD Fast iofs så börar inte jag min dag så.. Själver ska jag vara i stans mörker 07.15 för att gå en körlektion hos Ingelas. Iii, kommer bli så nervös på vägen dit :P Hoppas på de bästa!! Kommer dock vara ganska trött eftersom jag måste kanske ta en buss till stan typ runt halv 7. Illa! Menmen de är de värt! Tråk skoldag imorn alltså, inga kuliga lektioner, menmen kanske ska träffa sötnosen Natha efter  skolan om hon mår bättre. Lite mysigt sådär :) Annars är det plugg som gäller nu och imorn. Bara o ta tag it!!

25 dagar kvar till min födelsedag :) YIPPIE!! GöttGött!!
Annars så är jag segbert, trött o däven.
Känner nästan för ett grey´s med mor min innan pluggandet kommer igång..
Behövs nog!! ;)



PUSSPUSS

<3 Bella

MÅNDAG

God morgon alla!!

Klockan är 10 och min första lektion är avslutad. Den yberlånga lektionen specialidrott slutade nämligen typ en halvtimma tidigare än vanligt, och jag sitter nu med musik i öronen och funderar på vad jag ska göra i 50 långa minuter?? Vårt nya schema börjar idag och nästa lektion är matte. D-kursen är faktiskt den lättaste kursen en så länge av både B och C ;) Knäppt! Hehe.. Tänkte nörda här vid datorn ett tag och sen vänta på att alla andra iv-barn som har lektioner på andra skolor kommer kommande. Söl Hedvig kommer säkert sist av dem alla ;P Hih.. Annars idag ska jag hem och plugga svenska och engelska och se om jag hinner skriva nått på psykologin.. Mööh! Annars är verkligen denna dag en naturdag! Matte, fysiklabb och kemi är de lektioner jag har kvar xD Orka!!... Kan säga att sängen lockar gaanska så mycket. Trötter!! Nää men har väll inte annars så mycket o säga. Sitter mest här för att få tiden att vandra något fortare.. Nää men brummar nog, ställer mig vid vårt kära element som vanligt och dagdrömmer tror ja ;) Tittar ut genom fönster och lyssnar på musik då får nog tiden något fortare!! See ya!

Hade bäst!!
Saknar



<3 Bella


Kvällsmys!

Hej på er alla!!

Helgen börjar ta sitt slut och mörkret börjar falla.. Helgen har gått för fort!! Inte redo för skolan än ;) Helg <3 Aja jag får kämpa på i 5 dagar sen är det ju faktiskt helg igen :) Då brummar mor min bort igen så jag har huset för mig själv. Mi like! Dagen i sig har vart skön och riktigt mysig. Började med som sagt att jag övningskörde med morsan, vilket gick ganska bra tycker ja ^^ Kunde t.o.m köra upp på garageuppfarten ganska rakt xD Hih.. Efter det fastna jag ett tag framför datorn till morsan roppa att de var dags att plocka ner julen. Sorgligt!! Hehe känns lite trist o veta att det är ett helt år kvar tills nästa jul. Dock samma år som det är nu, men ändå en låång tid.. Aja flera mysigheter börjar ju komma fram då :) Plockade bort alla tusen tomtar i huset, granen + allt annat julmys. Huset känns så tomt utan allt de nu, tycker ja.. Får hoppas på att våren kommer snart, så det blir vårgardiner, nya blommar och lite påskmys. Allt går ^^ Efter det blev de mys framför tv:n igen. Morsan har verkligen kommit in i Grey´s nu, så vi kollar påt nästan varje kväll :P Är ju bra så jag klagar inte!!

 


Sedan när morsan brummade till jobbet blev jag lite rastis. Så trååkigt o leka med sig själv. Självklart tog jag en titt på datorn, vilket dock blev ganska låång tråkigt.. Leta sommarjobb med, men det var ju typ omöjligt. Det enda som fanns var typ telefonförsäljare och jobba på stan med greenpeas (eller hur de stavas) Tråk iaf! Man får helt enkelt strosa runt på stan och fråga där de känns kul någon gång snart :P Tillslut efter att ha degat sig hemma hela dagen slängde jag iväg ett mess till min kära Fia <3 Blev en prominix tillsammans. Ungefär en timmes vandring. Lite kallt o blåsigt till en början men vart rätt skönt efter ett tag. Härligt!! Man känner sig bättre iaf efter en sådan vandring. Får vi allt göra fler gånger, alltid lika mys!! När jag väl kom hem, laga jag mig lite mat och fasta sen här. Hade tänkt och göra lite plugg faktiskt. Psykologi + svenska. Lika bra o ta tag i det! Tråkigare och plugga i veckan, skönare att få saker gjorda.. Vi nio tiden iaf när morsan kommer hem blir det te + macka och ett grey´s avsnitt igen ;) Haha vilka nördar xD Bra sätt att avsluta kvällen på!!

Imorn är det skola och jag känner på mig att jag kommer va gaaanska så seg. Hoppas på att stora bussen kommer till vår hållplats och inte lilla. Lilla kom härromdagen o då typ svimma ja på bussen xD Uschligt! Som sagt kan jag inte stå stilla på ett o samma ställe för länge utan att allt blod försvinner från hjärnarn och jag får blodtrycksfall. Läskigt, satt ner på golvet hela buss färden bland allt folk xD Aja så kan de va!! Håller tummarna ;) Annars fysiklabb imorn, USCH!!!




Menmen, dags att brumma!!
Hade bäst allasammans!!

PUSSPUSS

<3 Bella

Morning!!




Hehe gammal bild, menmen kuulig ;)
Mys hemma hos Tina igår kväll <3 Nu sistter jag o väntar hemma hos henne på att morsan ska komma förbi o hämta mig så vi kan övningsköra lite :) Börjar bli lite nervös inför körlektionen :P Haha.. Annars blir de o plugga lite idag och bara ta de lugnt. Söndagmys lixom ^^  Sen imorn blir de ny vecka. SuckSuck, fysiklabb på måndag och svenska "semenarium" på tisdag. Uschligt!'

Aja annars blir nog veckan helt okej. Träffa vänner, gå på min efterlängtade träning och bara ta det lugnt :)

Nu ska jag vandra! Hade fint!!

PUSSPUSS <3

Just before the night




Well open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love love
listen to the music of the moment people dance and sing
We're just one big family
And it's our godforsaken right to be loved loved loved loved loved

<3 Bella

HELG <3

...O vad vi älskart!!
Äntligen är den efterlängtade helgen här, efter 3 dagar i skolan. Känns ju bra att börja skolan när man fortfarande är skoltrött, får vi hoppas ändras ;) Dagen i sig idag har varit slapp och skön men det blir de ändring på nästa vecka då ens nya schema tar sin start. Dags o lära sig ett nytt!! Kan bli klurigt ;) Kan t.o.m glömma bort vilka lektioner vi har nu efter en termin xD Hehe.. Illa då!! Idag så hade jag fyra lektioner och sen lunch. Gud vad man känner att maten har blivit bättre och fräschare sen vi bytte matföretag - bort med sodexo eller vad de hette :P Kalas iaf! Efter skolan brummade jag med Hedvig och Samuel vid min sida till Ingelas. Blev att skriva in mig där och boka körlektioner. Första lektionen är på måndag. Aaaa! Haha gasch vad nervös jag blev xD Fick en tjej iaf och köra med - känns lite bättre. Säkert bara första lektionen som det pirrar lite i magen i, men ändå :P Svälj! ^^ Fick med mig ett inbetalningkort hem med som mams med bidrag från paps får betala. Uschligt dyrt ;) Nästan 8000 kr - men de är de värt! :D Ett tag kvar till körkortet men vadå, man kan väll ändå få längta :*P För tillfället är jag hemma ensam. Tänkte faktiskt baka något trot ja. Länge sen + att har ändå inget o göra ;) Ska träffa Tina till o börja med om kanske 2 timmar. Tills dess får jag leka med mig själv. Mor kommer hem vid halv 6 så kanske hinner med ett grey´s avsnitt :) Har redan sätt färdigt på första boxen med henne. Haha serie nördarna!! Kalas bra ju ;P Aja nu ska jag iaf slå en pling till morsan och berätta om dagen bravader och sedan sätta mig i rörelse :L

Hade bäst!!
PussPuss <3



/
Bella


Tillbaka!

Hej på er alla!

Första dagen är skolan är överlevd! Efter en vidrig natt med ingen sömn lyckades jag ändå flyga upp ur sängen riktigt fort i morse ;) Blev en skön lång dusch och sedan gjorde jag mig en ambitiös och bra frukost för första gången :L Hih.. Blev att koka ägg så de blev hårdkokta som jag sedan kunde ha på mackan, gjorde mig också en mumma jouice ;) Blev av att sätta ipoden i öronen, släcka ner hela köket och sen tända lite mysig ljus i rummet ^^ Mysbella på topp! Hehe.. Gjorde mig iodning, trotsade kylan och brummade sedan till skolan med skolbussen. Alltid lika skönt. Degar sig i värmen med musik i öronen, lätt o somna menmen. Bra start på dagen! Det var kul o träffa alla nära o kära klassisar + andra katedralare men annars fanns det väl inte så mycket att hänga julgran över! Plugget började direkt :/ Fick reda på prov och läxor redan denna vecka! Taskigt!! Aja värst var iaf Fysiken!!!! Medan alla andra barn på skolan slutade 2 eller halv 3 beroende på föreningsrasten fick nämligen alla gå hem då. NV2D brukar ju då tarvligt värre ha musik till fem, men fram till sportlovet är alla de lektionerna inställda. Yes - sluta tidigt för första gången! Men neeej då inte våran klass. Vårat vrak till fysiklärare pluttar in fysiklektion där då. Halv 3 till halv 5. Man tackar! Sjukt trist.. o svårt med :/ Känndes alldeles skumt när vi runt 4 tiden första skoldagen på vår lilla 7 minuters rast köper kaffe helt ensamma! Haha inte en enda kotte kvar på skolan mer än vår lilla fysikgrupp xD Knas!! Imorn får vi iaf vårt nya schema för läsåret, då får man väll se hur de kommer se ut. Hoppas på en förbättring!!  Självklart sena dagar men jag håller tummarna ^^ Annars idag har jag baara tagit de lugnt. Såå skönt!! Kollat på film med morsan och gjort te och mackor. Mys! Nu ligger jag i sängen och nördar mig lite. Blir nog en tidig kväll för fröken Staaf ikväll. Mer sömn antar jag än natten igår. Usch ja!!

Aja dags att brumma!!
Hade finast!!
PUSSPUSS




<3
Bella

Natti!

Näst sista jullovet slut!
Skola imorn..
Härligt o träffa alla underbara ^^

Annars





Ett försök till att vända tillbaka dynget
God natt!!

pusss från mig
<3

Sista dagen på lovet! :/

TjoTjo!

Kväller igen. Sista kvällen på lovet, känns lite tungt måste jag säga!! Uschligt! Har väll inte blivit precis någon speciell dag idag för de, menmen. Övningskörde kanske en timme med Anders vilket gick kalasbra! :D Haha vi skulle fickparkera vilket då gick ganska bra lite fort dock xD Jag o hastigheten asså ;) När man kört på 90 väg en bit och sen 70 en snutt så känns det som man brumamr i snigelfart när man kommer fram till en 50 väg!! Knas ;) Känndes väldigt bra iaf ^^ Sen efter de har jag inte gjort så mycket. Sov till halv ett - smart Bella! Lätt det kommer bli att somna ikväll då och sen gå upp vid sex hugget xD Illa! Aja, jag har typ fixat naglarna, läst ut svenskaboken (stolt) och sen bara degat mest ;) Hittade rätt bra fakta också på psykologiuppsatsen vi ska skriva i par :L Duktiga lilla ja ;) Kalasbra och börja med allt pluggande sista dagen lixom. Menmen det är lov, så vad hade man förväntat sig. Kollat på film med morsan med och lagat mat! Nu har jag bara määängder med Fysikuppgifter kvar att göra. Blää!! Läser fysikB nu och det är SKITSVÅRT! Varför är man så dum som läser den kursen? Man kan undra ibland :P Blir väll att lägga sig ganska skapligt, göra något som man blir trött av och sedan försöka sova en snutt. För imorn är det skola igen! Då har vi gått halva tiden på Katedralskolan. Känns knas. Vi har gått länge men har lika långt kvar.. Går nog fort ;) Nää men en macka o ett glas obóy skulle ju inte sitta fel - sen fysikplugg! Imorn börjar dieten ;) Nu är lovet slut o de onyttiga dags att börja sattsa på beach 09 xD Haha usch ja!! Kör hårt ^^

Hade fint!! PUSSPUSS

 Sommar <3


<3
Bella

En smula av de extra ;)

Helluu

En kvällspigg Bella som skriver! Klockan är tjugo i 2 och jag är klar vaken. Aja så går det när man sover till ett på dagarna och äter frukost halv 2. Illa men UNDERBART! Kommer bli gaaanska så svårt att ställa om sig nu när skolan början igen kan jag ana. 1 simpel dag kvar - var tusan tog lovet vägen? Vandrade på som tusan gjorde de. Känns inte som man hunnit med något. Ändå har vissa dagar varit fulla av kuligheter medan andra bara har varit slappa hemmakvällar. Det lovet går ut på antar ja. Ta hand om sig själv och bara njuta av varenda sekund i ledigheten ;) T.o.m lite snö fick med, myyys! Fast nu är jag lite trött på kylan, får gärna bli varmt nu igen! Såå shoppingsugen men ingen orkar och inte jag heller för den delen varken köpa eller pröva saker i denna kyla och med så mycket kläder på sig. Så är jag trötter på rean med, har fan inget. Ge mig vårmodet!! Wiee :) Anledningen till att jag ligger uppe så sent är att jag nyss kom hem från Tina! Hon, jag + 4 tjejer till var nämligen på bio. Middag först och sen brummade vi iväg. Skönt att vissa människor har körkort :P Det blev av att se filmen Australia! Lite seg i början och något långdragen eftersom den var 3 timmar, tålamod behövs men annars var den KALASBRA!! :D En film med allt i, jag var nervös av spänning, glad och skrattade av glädje och spillde t.om en liten tår ;) Lugnt värd att se på bio! Mysig och trevlig kväll. ^^ Tack för den!! Nu blir det av att läsa de sista 30 sidorna i min svenskabok och sedan sova ;) Jaja om klockan är sent, man ska inte titta sig blind på den. Somnar när lila ja blir trötter och drömmer sött!!

Hade fint!!




Btw; HUGH JACKMAN är en klockren tia!! ;) Hehe ^^

SOVGOTT
LOVE <3
Bella

2 dagar kvar..

Ska ut och leka i snön med Tina




Efter denna dag är det bara 1 dag kvar tills skolan början. Deprimerande :/  Okej, ganska kul och träffa alla goa och glada personer igen nu efter lovet. Alltid nått possitivt ^^ Blir att på onsdag iaf vandra in på Ingelas och köpa ett 10 packs körlektioners paket men massor av kuligheter in it ;) Wiee! Bli att läsa ut min tråk Svenska bok idag iaf. Bara 70 sidor kvar, starkt jobbat!! Hih.. Aja dags att brumma så jag är klar när Tinis kommer! <3

PUSSSS

<3
Bella

Hellu..




Det blir inte alltid som man tänkt sig
Det handlar om att ge och ta




Förtillfället är det -13 grader ute och jag myser i sängen med varm obóy. Finns dagar då man inte orkar med något annat. Ska snart se film med mor min och sen ta vara på mig själv. Hjälpa förskylningen på vägen ^^

LOVE <3

2009

Hellu!

Efter några dagars uppvilande efter Nyår är jag äntligen tillbaka ;) Jag hoppas ni alla hade en riktigt härlig nyårskväll och att ni överlevde natten! Själver hade jag mycket trevligt och kul fasten sjukan satt i! Efter ganska många panodil och med lite dricka i kroppen gick det ganska kalas faktiskt att hålla humöret uppe! ;) Kvällen hemma hos Henke o Jojo började med lite skålade med champgne och sedan en fräsch och fin middag tillsammans med lite gott o blandat folk. Ju längre tid som gick och ju mer dricka som dracks upp fylldes huset med allt fler folk. Allt från välkända goa ansikten till lite nyare. Gött ^^ Japp men i korta drag så bjöd kvällen på härliga människor, god mat + dricka, dans, intriger och minnesbara händelser ;) Värd kväll iaf :) Får jag tacka Henke o Jojo för! :) Lät dock som en kratta hela kvällen med min feber o allt så det var lite pinsamt, menmen något man kan garva åt senare ;) Haha låter dock så fortfarande men jag hoppas de blir bättre innan skolan börjar! Tog typ 2 kort under kvällen men har tagit några kort  från några underbara för nöjets skull :*) Se o njut!

Haha så man kan bli på en del bilder ass xD Bjuder vi på!







   

     




Låt 2009 bli till ett kalas år <3







<3 Bella







RSS 2.0