1 week

1 vecka kvar till Dublin! Galet :) Aldrig varit så taggad som nu! Speciellt nu när våren och vårkänslorna har kommit kan man ju inte bli mer än glad! Satt på Espresso house med eftersaknade Hedvig i lördags och bara njöt av värmen! Oså lönen på de <3 Och som vi säger varje vår "grabbar är som krokosar - de blommar upp när värmen kommer" Haha stämmer varje år! ;) I veckan som gått har jag iaf gjort mycket och sett många! Blir slutspurten på att träffa mysisar nu! Annars Idag tog jag en fika med Fia och Amanda och imorn kör vi på det igen tillsammans med Elin! Älskar och sitta ute när vädret är underbart! Klackar och brillorna på! Införskaffa ett bar galet snygga skor i lördags som jag älskar! O nu ska det bli 18 grader imorn! UNDERBART :D Blir att sätta på sig lite färg och bara vara vår fräsch! LOVE IT! Sen på kvällen kör vi Zumba som vanligt ;) På lördag gäller högskoleprovet som jag tjatar om. Ska dock tagga till sista utgången med grabbarna och mina favvo töser efter provet så kommer säkert igenom de lite lättare om jag tänker på det ;) Nu bädden! Cheers!

Min vecka i färg <3






Paps och Gaby


Jobb lunch tillsammans med mor <3

Våffel mys hemma hos morfar med släkten i söndags!

Kan erkänna att Simon välte ner mig från en barstol på krogen i lördags vilket slutade med ett blått knä, en svullen blå skinka och ett blått och svullet finger jag knappt kan röra! Varför alltid jag!

Nya älskvärda skor <3 Från Bikbok


Min nya smink karta från Eleven! 120 olika härliga ögonskuggor jag kan leka med :)

GODNATT!




21 mars

HallåHallå!

Dagarna rullar på och det är nu bara 12 dagar tills jag flyttar! Längtar! Börjar bli så trött på Lkpg och Sverige.. Jag saknar spontaniteten, trevligheten, och öppenheten som de flesta människor från andra länder har! Här hemma bryr sig folk bara om sig själva och vännerna de har i sin trivsamma bubbla.. Saknar att kunna prata med främlingar och höra deras historia utan att man tror de ska leda till något. Nattlivet i stan handlar bara om att ragga eller köra sin grej med de närmaste. Vad hände med att bjuda in nya ansikten? Jag älskar mina vänner och jag trivs i deras sällskap men de flesta pluggar, jobbar eller har annat för sig, så jag tycker livet där man måste boka in sina vänner i en kalender 2 veckor tidigare är okul. Nu vill jag till Dublin, utforska mina vyer, börja om från 0 och träffa massvis med nya och härliga människor! :) Små pratat med Danni och blir bara mer och mer taggad för varje gång vi hörs.. Fröken kommer troligtvis upp lördagen den 31e då vi kör en stenhård utgång eftersom det blir den sista i Sverige på ett tag..
Dock ska jag ju göra Högskoleprovet först. bläääää Otaggad och butter.. Från 8.30-16.20 ska man sitta och slita och känna sig sjukt trögfattad. Försöker plugga lite till de (göra gamla prov) men de går åt helvete.. Aja ska inte plugga än på ett tag så egentligen inte allt för mycket att oroa mig för. Strax ska jag hem till pappa, sen ska jag fika med Jonas och ikväll ska jag träffa efterlängtade Natha och laga lite mat! Imorn gäller jobb 8-18 och sen är det helg igen! Veckorna springer iväg fort. Redan 2 månader sen nu jag kom hem från NZ- Ogud vad jag saknar det!! <3




Cheers!


1 week later

Ja vet att jag är seg på att uppdatera men LOVAR att jag ska blogga mer när jag kommer till Dublin.. Då har jag massa nya och roliga saker att skriva om :D Just nu rullar livet bara på.. Jag träffar vänner, skrattar, surar, festar, tränar och myser med familjen. Kära systeryster var hemma över helgen vilket var mysigt! Så nu gäller det att njuta av de sista 3 veckorna jag har kvar i Lkpg och träffa så många av mina vänner som alltid finns där för mig och sen tagga Dublin..

Bilder från veckan <3






Gulligaste tjejgänget och mina äldsta vänner bjöd mig på en sen födelsedagsmiddag på "Kniv och gaffel" innan utgång i lördags! Älskar er <3




Cheers


3/3

Idag är det ingen vanlig dag
nej för idag är det morsans födelsedag

HURRA HURRA HURRA



Världens bästa mor blir 51 år! Stort grattis till henne :) Firades med en brakarfrukost som jag fixa bestående av stekt bröd, porsherat ägg, bacon och avocado med nybryggt kaffe och jouice till de! Mumma! Blev en liten present till de.. Mysmorgon! Nu gäller det 8h jobb och sen utgång :D Blir att brumma hem till Rydwik med bl.a sjöö och nanna <3 Taggad! Annars så vet jag att jag suger på att blogga just nu men jobbar sååå mycket! (klagar inte, vill jobba) Jobbat nu hela veckan och ska nu fortsätta att jobba tills torsdag. 13-21 är vad som gäller hela helgen! Nästa helg kommer favorit syster hem vilket kommer bli underbart!

Hade bäst!

Cheers! <3



RSS 2.0