morgon!

Hallå!

Klockan är lite över 9 och jag har nu varit vaken i 2 timmar! Piggilin :) Knasigt det där med tidskillnaden! Kristen har precis skjutsat iväg liam till sin första skoldag på en ny skola! Han hade skoluniform, knästrumpor och slips.. Såå söt! Nu sitter jag hemma och dricker lite te. Är ensam hemma med tjejerna, men de sover! Får se om de hinner vakna innan Kristen kommer hem igen! Idag ska hon lära mig köra vänstertrafik, hur jag hittar till alla aktiviteter, och läser kartan :P Sen ska vi hitta på något kul med tjejerna med innan liam slutar skolan! :) Ikväll ska de på friidrott så ska bli kul att se! Skulle kanske vilja börja själv :P Gymkort är kanske lättare val! Men måste se vad de kostar. Hoppas på att de är billigare inne i Auckland City än de är här i St Heliers.. 10st lektioner av Pilates vid stranden kosta 3000kr och de var de minsta grupperna och billigaste.. usch :P Men vill börja röra på mig! Härligt :)

Min hals är fortfarand jätteröd och ful! Tur att de ska vara molnigt några dagar nu :P Får gå runt me halsduk eller nått ;)


Ella, Katlyn och Liam



<3 Bella



31 januari

Godkväll!

Klockan ar strax 11 och jag ska börja knyta mig! Sov från 4-7 idag så är förvånad över mig själv att jag är fortfarande trött! hehe :P Dagen i ära har varit en rätt så ensam men samtidigt skön dag! Blev att äta frukost i ett ensamt hus vilket var ganska skönt :P Då kunde jag rota lite i kylskåpet och lådor och se vad som fanns :P Så mycket onyttiga saker! Kakor, sötsaker, allt! För mig blev det en lite jorgubbe yogurt och en ostfralla med ost på. Sådan ost man brukar ha på hamburgare.. De är inslagna i plast en och en :P Haha jösses!! Annars idag har jag suttit vid stranden och läst lite. Läser Dan Browns bok Gåtornas Palats! Har läst hans andra böcker, Da Vinci-koden, änglar och demoner och Den förlorade symbolen och tycker mycket om dom alla 3, så ska testa hans äldre bok ;) Är så kräsen när de gäller böcker, men dessa har jag fastnat för! Iaf så jag satt på stranden ganska länge och läste, stirrade och tänkte. Väldigt skönt :) Många gick förbi och hälsade och några började prata med mig. Alla är så vänliga här.. Sen gick jag en sväng och slutade med att jag däckade på sängen! Blev middag med familjen och sen en dusch som avslutning på dagen! Imorn börjar liam skolan men inte tjejerna så ska upp vid halv 8 för att se hur Kristen fixar med lunchboxar och så :P Sen på dagen ska jag köra bil! Läskigt :P

Lite snabb bilder från huset och stranden.. Idag var de 24 grader varmt och molnigt..












St heliers är ett riktigt rikemansområde. Alla hus kostar från 5 miljoner och uppåt och alla är såå fina! Riktiga O:C hus! :D GE MIG!!!

<3 Bella


Lexikon

Ska gora mig ett eget litet lexikon och sma plugga for mig sjalv pa kvallarna.. Kommer annars aldrig kunde handskas i koket :P Vem fan vet vad kastrull, stekpanna, stekspade, spis mm. heter pa engelska? Hehe.. Inga ord man anvader varje dag hemma kanske om man stoter pa en engelsmann eller natt.. Imoorn borjar barnen skolan sa da ska jag folja Kristen hela dagen och se hur en typiskt dag ser ut.. Pa slutet pa veckan ska jag foroka gor allt sjalv. Hjalp! Hon ska aven hjalpa mig med att kora i veckan. Bilen ar automat sa de ar skont iaf! Kopte iaf en karta igar over Auckland och st heliers och lite mer. Da kan jag kladda i den och mala ut de vagar jag ska aka pa for att komma ratt till alla barnens aktiviteter osv :P bra dar!

Strax ska jag uppat for att se om jag kan ta en ostmacka eller natt! Hoppas pa bra vader :D


Sa man kan bli brun igen :D


<3
Bella



laggdags..

Blir manga inlagg for er att lasa som jag skrivet med tanke pa att jag uppdaterar pa eran natt, menmen ;) Sa har kommer ett till!

Dagen har varit mysig och gatt fruktansvart fort.. Dagen borjade med att jag at en fruktansvart acklig yorgurt med smak av caramel :P Hehe! Usch sa sot den var :P Inte sa fortjust i NZ frukost sa vantar med att ata mycket till lunch istallet :P Men iaf vid klockan halv 2 gick jag och Kristen ner till stranden for att njuta av de fina vadret! Mycket vind, men bla himmel och 24 grader. Sa pa stranden gjorde de inget att de blaste mer an att jag har sand i hela harbotten nu kande jag :P Vi lag dar till 3 for att sedan ta bilen in till Auckland city.. Dar gick vi pa den kilometerslanga gatan Queen street och bara vandrade. Gick i nagra affarer, tog en kaffe, men mestadels bara gick vi. De var mysigt att ga langs hamnen! Auckland firar sin arsdag idag sa de var massa folk kring hamnen och lyssnade pa festival, at sea food och bara njot av vadret som vi gjorde! Det blaste en massa langst ut vid hamnen sa jag hade min adidas troja pa mig, dock uppknappt. Inge bra ;) Brant sonder halsen! Av alla stallen! :P Typiskt! Nu pa kvallen har jag och kristen lagat mat och sett film med hennes van. Familjen ar pa resa tills imorn eftersom de ar barnens sista lediga dag innan skolan! Holl pa att somna till filmen sa ska bli underbart att fa sova! Aldrig kant mig sa har forut! Vid 6 ar jag sjuktseg och vid 8 vill kroppen bara sova :P haha! Ses imorn! Nu ska jag nanna..

Pusspuss


Stranden ligger 300m fran huset! Gar gatan framat, ner for en backe, over vagen och whala!

En fin o och en aktiv vulkan framfor stranden

Pa andra sidan kullen ligger mission bay stranden. 2 av 3 strander i Auckland

Min vackra roda hals ;)


<3
Bella



Inte som hemma, men bra anda!

Mitt rum:







<3 Bella




Godmorgon Sverige!

Nu ligger jag i sangen och har precis vaknat! Klackan ar kvart i 10 och jag kanner att magen borjar kurra. Familjens frukost bestar av vitt brod och yogurt! Inte riktigt vad jag ar van med! Men det far fungera.. Idag tror jag att vadret skulle bli jattebra om stormen forsvunnit! Da hoppas jag pa att det blir lite beachtime :)

Garkvallen var riktigt mysig. Familjens grannar och basta vanner kom over och Kristens 4 vanner kom over. Det blev grillad kott till rissallad och massa olika sallader! gott! Till det blev de vitloksbrod och vin och champagne! Nar alla borjade shotta pa kvallen stod jag over for var sa trott! Kanner fortfarande nar klockan slar typ 8 hur jag vill sova.. Men nu ar jag nyvaken och mar bra!

Ska strax ga uppat i mina mysklader och morgonfina frilla ;) haha. Blir att koppla pa hjarnan nu och satta mig in i engelskan igen. Kanns alltid mycket battre pa kvallen med engelskan da jag snackat en hel dag ;) Deras dialekt kan bli svar ibland, och hastighet ;) De uttalar e som i har istallet!

Better uttalas bitter
Trafic uttalas trific
 osv..

Nu ska jag brumma!

PussPuss

<3
Bella




Nya Zeeland

Nu ar jag antligen framme i NZ! Vi har inte riktigt fatt igang min dator an sa ni far ha talamod ni nar ni lasar eftersom jag inte kan anvanda a,a och o!

Men iaf efter 4 dagar var jag antligen framme i NZ. En mycket langre och krvande resa an vad jag nagonsin hade forvantat mig! Men efter 2 av 4 av oss au pairer hade checkat ut varat bagage akte vi till ett hotell i nar heten. De andra tvas bagage hade stannat kvar i Sydney eller Bangkok trakigt nog. Men inte mitt sa jag var nojd ;) Vi anlande till hotellet dar kursen gick 02.00 och klockan ringde 06.00 for frukost! hemskt! Sa vi missade 2 dagar av orienteringskursen men vi far komma tillbaka. Jag var med pa teorilektionen om vanstertrafik, nar hon berattade om vad vi skulle gora nar naturkatastroferna intraffar och om vad man hitta pa i NZ! Pa eftermiddagen den dagen hamtade familjen upp mig!

Familjen ar jattesnalla! Jaqui och mark ar jattesnalla och barnen ar jattesota! Det mellersta barnet Katlyn som ar 8 ar precis som mig nastan :P Hon fick en present av Mark men blev jattesur. Hon fick ett par rosa skor. Men hon tyckte pappa var dum for att skorna matchade inte till hennes vaska :P haha sjukt sot!

Igar var jag helt utslagen sa la mig runt 8 och nu ar klockan 5 pa dagen har (5 pa natten hos er) och jag kanner hur kroppen vill sova! Ikvall ska Kristen (au pairen som varit har 1 ar och aker hem den 9:e feb) ha en fodelsedags och avskedsfest sa vi ska ha massa folk over och ha BBQ fest ute pa baksidan!


Idag har Kristen visat mig massa shoppingcenter och Misson bay! Vi at ute i ett stort shoppingcenter som inte hade nagot tak! Solen skinde och det var ca.22 grader varmt! Dock ar det typ storm ute sa nar vi inte var i la tyckte jag de var ganska kallt med kortbyxor :P


Allr ar sa gront och fint! Palmer overallt, fina parker med blommor o allt!


Haha garva inte :P Var jatteblasigt uppe pa vulkanen!!


Vanstertrakik! Sjukt stort!! man aker pa vanstersida men man anvander anda hogerregeln! Svanger jag ska jag lamna foretrade at bade hoger och vanster och kor jag rakt ska jag lamna foretrade at de fran hoger om de inte ar huvudled! Mysko :P Maste kolla upp vad som raknas som vag och vad som raknas som utfart! Bensinmack raknas som utfart men shoppingcenter och parkeringar raknas som vag, alltsa ska jag lamna foretrade :P Usch!!!


Det ar kravande att prata engelska, hora engelska, lyssna, tanka, koncentrera sig och memorera allt! Kommer sova som ett barn inatt igen!!

Hej fran mig sa lange! Ska vila i 30min innan jag ska fixa mig lite for kvallen!!

<3 Bella



Bangkok

Hej igen!

Nu har jag varit i Bangkok i 1½ dygn och är fortfarande kvar.. Som tur vad så sitter jag inte och trycker på flygplatsen som man typiskt skulle få göra i Europa.. Jag sitter i ett 5 stjärnigt hotellrum på 12:e våningen av 35! Här är faktiskt allt toppen! Thailänderna är mycket snälla och omtänksamma.. Är ett väldigt fint och lyxigt hotellet så rummen är skitfina (speciellt badrummet :D ), och maten är skitgod! Buffé hela tiden, gratis vin, och jättefin pool! Poolen ligger på 10:e våningen precis under vårt hotellrum! Där har jag legat och stekt några timmar idag.. Nämligen 33 grader varmt ute! Sov till 2 idag med vilket var skönt :) Sängen var betydligt mer skön än flygstolen :P

En komisk sak var att jag träffa 2 svenska tjejer på hotellet som har backpackat i Thailand som också skulle vidare till Sydney så vi möttes här på hotellet. 1 av dem kommer från Linköping och gick också på Katedral första året och sen Folkunga. Nicole Svensson för ni som vet. Dansade bal med Loa.. Världen är ju för liten :P Nästan.. Så vi åt med dom och drack lite vin! Mysigt :) Nu ska jag låta Robert titta lite på datorn.. Köpte nämligen internet för 200bath för 1 dag dvs ca.50kr!

Nu blir det att duscha och sen sätta på sig mysdressen igen! Trots att jag kommer svettas ihjäl till flygplatsen är det skönt att åka i och speciellt på flyget där de altid är iskallt!

Pusspuss!!






<3 Bella




Stuck in Bangkok!

Hej på er alla!

Lilla jag lever, fast är inte framme i Nya Zeeland än! Just förtillfället sitter jag fast i Bangkok på ett hotellrum med Piteåbon Robert som sällskap.. Efter ca. 1 timme åkande till Syndey vänder plötsligt planet och kaptenen roppar ut att de är tvugna att åka tillbaka till Bangkok pga. motorfel.. Läskigt.. Levande kom vi tillbaka till flygplatsen men aldrig därifrån igen! De gick inte att laga planet.. Så tillsammans med massvis människor till fick vi virra runt på flygplatsen, checka ur vårt bagage och svettas i värmen.. 33 garder varmt i mysdress och en megatung väska vår inte så okej! Så nu sitter jag och funderar på vad som ska göras.. Här i Bangkok är klockan är 12 på natten medan den är 6 där hemma! O vi har som sagt ingenaning om när bussen kan hämta oss för att ta oss till flygplatsen! Så vi ska nog sätta klockan på 06.00 och gå upp med en timmes mellanrum där för att se om receptionen fått något besked!

Resan annars i säg har gott bra! 3 timmar till Stockholm--->2timmars väntan---->3 timmars flyg till London-----> 5 timmars väntan----->12 timmars resa till Bangkok, jaa och resten vet ni om! Vi har fått frukost och mat, sovsaker som filt, kudde, tandborste, ögontäcke mm.. Bäst av allt är att de finns en mini tv framför varje stol med ca. 200 filmer att välja emellan! Har dock bara sätt 1 och typ sovit resten! Underbart skönt när de släckte ner i flyget :)


Stockholm

London

Bangkok

tv!

Robert

Annars så mår jag helt okej! Var skithungrig men här på hotellet fick vi mat! Värsta thaibuffén så var mottligt nöjd! Nu är jag trött som tusan och mår lite illa.. Känns som man fortfarande sitter i flyget och ska typ landa.. Huvudet är helt fel.. Tidsskillanden suger ;) hehe!

Aja! Allt för mig från denna gång :) Kul att jag kunde ha lite kontakt med omvärlden trots allt!

Pusspuss


<3 Bella




Hej då Sverige!

Sista natten i min underbara mjuka säng! Och framför allt sista natten som jag spenderar i Sverige på ett helt år.. Skrämmande.. Men har både Sara, Anna och Nanna klarat det, varför skulle inte jag?

Dagen i sig har varit fylld med en massa blandade känslor. Ledsamhet, rädlsa, ensamhet, glädje, mys, uppskattning och en klump i magen jag inte riktigt vet hur jag ska tyda.. Jag har lunchat och sagt hejdå till Pappa och spenderat hela morgonen med Håkan. Spiller flera tårar när jag tänker tillbaka på förmiddagen..DEn var jobbigare än planerat. Jag är sämst på att inte bli blödig och tar det nog hårdare än vad det egentligen är att lämna folk för 1 år.. Ingen dör ju! På eftermiddagen blev det mat, tårta, vin och massa mys med farmor & farfar och mormor & morfar! Även nästan familjemedlemmarna Sanna och Eva kom över för att säga Hejdå och ge en sista varm kram.. Blir så glad över att folk kommer sakna mig och faktiskt bryr sig.. Mer ikväll så har jag kikat på härliga och roliga HandbollsVM och öppnat paket! Fyller 20 år om 2 veckor!

Efter en lång dag med mys, tårar och glädje blev de glass och film med morsan och Anders som avslutning på kvällen. Nu ligger jag i sängen med tårar i ögonen och kan inte somna. Bävar inför att ge mammi en sista kram och puss imorn.. Hemmakär dötter <3 Men som alla säger! De kommer gå så bra för mig, jag kommer ha så kul. Mitt livs äventyr.. Får börja tänka så.. Tackar för mig och säger: Tack gode gud för Skype!

Framme i NZ på onsdag! Hör av mig så fort jag kan :) Ligger dock 11 timmar före er då ;)

PUSSPUSS


Farmor och mormor

Jag, farfar och morfar

Morsan och Anders



Nu blir det av sova min sista natt som sagt! Om jag nu kan somna ;)
Hörs igen från NZ!


<3 Bella












23 januari


KULIGT

Godkväll alla!

Nu ligger jag i sängen, trött, däven och redo för att sova! Kvällen har bestått som sagt av mycket mat och vin. Ben and Jerry´s:en var pricken över i:t som efterätt till "Morgon Påhlsson" på tv! Tänd brasa och tända ljus gjorde en lite mosig sodär framåt halv 12 hugget..Dagen i sig har som sagt varit super! Bowling, promenad med simon, Handbolls VM (seger! :D) och en riktigt rolig och mysig kväll med la familia! <3 Uppskattas! Imorn blir att vara uppe före tuppen för att åka till Puckot som bor på Nygatan för att äta frukost.. Framåt halv 12 blir det att träffa Paps på stan! Väl därefter rullar dagen på. Skype med Sandra kl. 3 <3 och sen klockan 4 kommer släkten och hela köret för att fira mig :D GOD mat, efterätt, härligt sällskap OCH en SISTA kväll i SVERIGE!!

Pusspuss



Världens bästa mamma!


Mina söta 35:or ;) Jävligt stora bowlingskor jämt!


Älskar dig!!


<3 Bella




MYSLÖRDAG

Japp, nu blir det att göra iordning sig för ännu en mysig dag med familjen <3

Vid 4 beger vi oss till Strandgatan 2 där bowling står på schemat :D Väl därefter rullar kvällen på med myyys! Blir en kort promenad med Simon för att säga på riktigt Hej då och sen äta 3-rätters med familjen! :D Jag som bestämt mina favoriter ;) Till varmrätt blir det saffransrisotto med rödtandori kyckling till som vi ska GRILLA utomhus! Mumma!!! Under kvällen blir det Handbolls VM och film med några glas vin till! Fick en stor flaska vitt vin som födelsedagspresent från Anders döttrar och pojkvänn så det blir de att korka upp ikväll! Kan kvällen bli ännu bättre?

Pusspuss


2010 ;)


<3 Bella






Sista helgen hemma!

Förlåt att jag har varit dålig på att uppdatera! Måste hinna med så himla mycket nu bara innan jag åker.. Träffa vänner till höger och vänster, packa, städa ut mitt rum, rensa, packa lite till, mysa med ännu fler godbitar, umgås med familjen och helt mentalt börja förbereda mig på att jag faktiskt verkligen ska åka och vara bortia i ett helt år.. Är inte alls nervös konstigt nog.. Klart jag har spillt tårar för mina vänner för att jag inte kommer att kunna hålla om dom på länge, men nervös inför resan, nej! Mer nervös inför att prata engelska och hålla koll på alla tusen papper vi har fått som vi ska ha med oss..Kusligt! Så måndag morgon den 24:e kl. 9.00 avgår bilen här hemifrån och onsdag den 26:e på eftermiddagen är jag i Nya Zeeland! Jävligt lång resa.. Flygtid: 30timmar, mellanväntan: ca.10timmar.. Kul! Min resa går från Sverige--->London--->Bangkok---->Sydney--->Auckland..När jag väl är framme väntar en 3 dagars kurs i Auckland med alla andra au pairer från världen över.. Är inte hos familjen och i mitt blivande hus förens om en vecka, dvs. på fredag den 28:e !

Kommer att sakna!!


Fia

Bea och Hanna

Grabbarna grus

Simon

Jonas, Martn, Ellias, Samuel och Simon

Hedvig

Sandra, Natha och Linnea <3

Elin och Sanna


Sara

Nationernas Hus!!!!!!!!


pappa

Systeryster

Morsan och Anders

Och många, många fler.....



<3 Bella





Usch..

...De jobbiga dagarna börjar komma

Igår sa jag hej då till Bea, Hanna, Fia och Håkan
Idag till Natha
Imorn till Simon, Jonas, Martin, Ardalan, Linnea och Elin

Usch vad hårt och ont det gör!!

Gråter så fort jag tänker tanken på det.. Kommer bryta ihop då jag ska ge mamma en sista kram!

Fick en underbart fin fotobok av Natha idag som värmde massa! Den ska jag ha med mig under resan <3


Älskar dig!


<3 Bella





Kvällen!

Kvällen var jättemysig och det var skönt att höra att det inte var sista gången jag och pappa ska ses innan jag åker! En snabbis söndag morgon blir det :) Kvällen har bestått av mat, mys, lek med hundarna i snön, promenad, handbolls VM (såå bra!!) och lite annat! Gillar jag! Imorn blir det en lång dag.. Mys med sjöö, lunch med Bea och Hanna, promenad ev. fika med Elin och sedan mys inne i stan! Fullsmockat!! Så blir att fixa iordning rummet och sista packningen på onsdag innan det blir med mys med Natha på kvällen! Ska hinna med o träffa många nu innan jag åker!

Nu ska jag fixa lite och sen sova!

Pusspuss





<3 Bella




Inte så värst kul?

Jaa min sista vecka i Sverige har inleds.. Tiden går så fort!! Igår var jag på fika med några tjejer för att bl.a säga Hej då till Hedvig som flyttar till Stockholm imorn.. Var sorgligt att ge en sista kram och puss till älsklingen innan jag gick! :( Kunde inte hålla tillbaka tårarna.. UschUsch.. Kommer böla när jag ska säga hejdå till Natha och ffa mamma! Får njuta av alla sista vecka! Det tråkiga idag var att det var mitt sista pass på NH :( Aldrig mer sittningar, servis, personalfester och lunchar.. Kommer sakna stället och ffa alla goa och underbara människor som jobbar där!! NH har gett mig mycket detta år..

Ikväll blir det att träffa pappa för sista gången på 1 år! :/ Mat, mys, bus med hundarna kommer kvällen bl.a ha på schemat..

NU ska jag FÖRSÖKA packa lite!!

Pusspuss




<3 Bella




MYS

Min underbara Hedvig! Genom 3 år på gymnasiet har vi stått ut med varanndra och nu ska vi skiljas åt i ett helt år, om inte längre? Jag flyttar till Nya Zeeland och fröken flyttar till Stockholm för en 5årig utbildning.. Små sorgligt! Detta kom jag att tänka på när jag myste hos henne förut! Blev en promenad med hennes hund och sen mys nere i vardagsrummet. Kaffe, prison break, mat och massa roliga samtalsämnen som vanligt! Kommer sakna de stunderna! Tack gode gud för Skype alltså! Snart kommer Elin hit och myser.. Också en sötnos jag håller tätt in till hjärtat <3 Ikväll står räkwook, mys med familjen, vampire diaries och Ben and Jerry´s på schemat ;) Kan inte sluta bättre än bra!

Fina blommor jag fick av Hedvig i lördags!
Rosor tål jag iaf ;) hehe..






<3 Bella




13 januari

Jodå, idag mår jag mycket bättre än igår! Behövde nog bara en låång skön sömn! Sov 14 timmar inatt så det 24 timmars viruset som jag kallade det är pucksväck ;) Wie! Idag har jag packat lite..Svåårt.. väcker blandade känslor! Resat och packat med underkläder, bikinisar och sovkläder! Tog år och dar! Usch, när jag ska packa med klänningarna och alla toppar blir det svårt att prioritera om vilka som ska med och inte! Ikväll blir det myskväll igen inne i stan. Mat, film och slappiskväll.. Är på myskohumör så det känns bra att bara ta det lugnt!

pusspuss





<3 Bella





Allt för bra!



Även om sömnen vill till så passar denna låt för mig!

<3 Bella


krasslig!

UschUsch vill INTE bli sjuk!! Jag snorar, nyser, har huvudvärk och känner mig allmänt hängig och inte alls på humör för att göra någonting.. Blää.. Hoppas det är en sådan där 24 timmars grej som nått mig. Kännt mig alldeles kry tills för ca. 1 timme sen. Har varit på stan med Sara idag och köpt lite nödvändigheter. Låga, vita strumpor, smink, smått och plock och massvis med snygga trosor från Gina i alla möjliga glada och starka färger :D Älskar... Efter det blev det lunch på Fräcka Fröken! Salladen där asså <3 Man får sås, bröd, sallad, tomat, lök, gurka och paprika från början och så får man lägga till 5 grejer. Tar alltid: Pasta, kräftstjärtar, kyckling, mozzarella och ägg! Mumma!! Till salladen blev det även en kopp kaffe! Vi satt där i flera timmar då Hedvig han titta förbi under sin lunch och Ardalan kom förbi i slutet! Då mådde jag helt okej, men nu blir det bara värre och värre :( Mår kass!! O jag som ska bort strax till Sara som kommit hem från london över ett tag och bjudit in massa goa vänner på mys! Får knapra lite värktabletter och hoppas på att jag bli bättre. Imorn vill jag må bra! :)

Pusspuss




Kommer sakna min fröken S massa!! Hon åker till Galopagosöarna (eller hur de nu stavas) imorgon som volontär så henne ser jag inte på ett år nu :( Får Skypa massor!!

<3 Bella



födelsedagspresent?

Sitter o kikar på vad jag kan önska mig i 20 års födelsedagspresent.. Blir firad dagen innan jag åker dvs. den 23:e januari (2 veckor kvar). Har bara hunnit vara i NZ med den nya familjen innan min riktiga födelsedag är. 6:e februari - ett bra datum! Känns bra att bli firad av morsan och anders, mormor och morfar och farmor och farfar innan jag åker.. Sista helgen blir myshelg! God mat, mys, minnen, allt! <3 Blir att träffa pappa innan jag åker för att fira honom också som fyller år idag. Grattis!! Bara min älskade syster jag inte hinner träffa innan jag åker :( Menmen tillbaka till födelsedagspresent! Tror detta ligger högst upp på listan!





<3 Bella




Bra helg!

Lördagen var helgens höjdpunkt! Middag och fest här hemma med tjejerna <3 Kvällen bjöd på taco, alkohol, lekar, dans, uppdrag och mycket trevligt sällskap! Söndagen spenderades med Elin och Ben and Jerry's!

Låter bilderna tala om för er hur bra kvällen var!












<3 Bella






fredag

Japp idag är det fredag! Efterlängtad fredag? När man gick i skolan var fredagar så underbara! Ens ledighet började, det var mysfredag, festhelg mm.. Nu  känns fredag som vilken dag som helst i veckan.. Kanske bara känner så för att jag inte ska ut ikväll? Kommer alltid tycka att ordet och dagen fredag är mysig men den känns bara inte lika speciell längre ;) Aja iaf, Idag har jag klippt mig, fixat och trixat och om 1 timme ska jag till gymmet med Natha! Ikväll blir det Let´s dance och mys med Natha, Hedvig och Emilia! :)



<3 Bella



5 januari

Hellu alla!

Dagen har varit en skön, slapp och latisdag! Morsan väckte mig vid 10 (snark!) för en god, stor frukost framför tv:n! Det blev film, nybakta scoones och te! Mys! Därefter har jag seriöst knappt gjort någon nytta! Skulle träna, men vart aldrg så.. Latis Bella! Ska komma igång ordentligt, men när jag väl gör det så kan jag inte sluta ;) drog! Vet inte riktigt om jag har tiden nu när det bara är 3 veckor tills jag åker..

Nu blir det att brumma in till stan för myskväll. Kinamat, Ben and Jerry´s och film! Precis vad jag tycker om ;) Sen imorn blir det att träffa Sara på dagen och Elin på kvällen! :)




<3 Bella



som jag tycker om!

Oh vad måndag och tisdag har varit mysiga dagar <3 Det som jag tycker om alldeles extra: MYSA!!! I måndags kom Hedvig och knacka på min dörr lagom till frukost! Båda av oss två var superglada att se varanndra, fulla med massa prat, nyheter, frågor och båda i mysigamyskläder!! :) Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord men framför allt om våra framtidsplaner.. Jag sticker till NZ och heddan sticker till Stockholm. Stora flickor nu ;) Trodde man inte för 3 år sen när man började gymnasiet och jag bjöd hem fröken för första gången för en pratstund! samtalen låter lite annorlunda nu än då ;) Haha!!

Vid 5 hugget brummade Hedvig hemmåt och jag drog till Lambohov för att träffa älsklingsNathalie för första gången på mycket länge! Tycker om att hon har jullov från Universitetet :D En tös jag kommer sakna massa när jag är borta!! Fast vi inte har sätts på ett tag (om man bortser från små snuttar på fester) så känns det ändå som att man vet hur varanndra tänker fortfarande. Varje gång vi ses har vi massa att prata om, nytt som gammalt skvaller ;) hehe.. Blev mcdonalds road trip, "sex and the city 2", te + macka, mys och massa roligheter!! Blev att sova över där och stcika till ICA på morgonen. Jobba med tjejerna där är aldrig fel ;)

Älskar er båda <3





<3 Bella




2011 dag

En så länge på dagen så har jag sovit till halv 2, ätit frukost och myst framför tv:n med mor min <3 Blev en bra film tillsammans med lite oboý och godigheter! Om ca. en halvtimme kommer Simon hit så antar att kvällen kommer att spenderas precis som morgonen! Mysigt!




<3 Bella



Nyårsafton!

Nyårsafton är en allt mysig och rolig dag/kväll! På dagen gör man iordning sig med någon eller några tjejkompisar, diskuterar hår,smink och smycken. Man kyler sin dricka och framför allt bubblet till kvällen och 12-slaget och alla börjar tagga riktigt mycket.. Spontant, mysig och mycket rolig nyårsafton! Efter att ha myst med Sandra och Elin hemma i min lya blev vi alla riktigt fina! Jag fixade håruppsättningar på både Elin och Sandra och måste medge själv att jag lyckades riktigt bra! Är för kreaktiv och bra ibland ;)





Efter att ha blivit skjutsad till Sturefors var det dags för 3-rättersmiddag med några fina tjejer! Mmmm så gott det var!! Längtar tillbaka till den underbara förätten som jag gjorde ;) Älskar! Var riktigt mysigt! Vi drack bål, åt mat, pratade, sjöng och hade en riktigt bra kväll!







Efter en lång och mysig kväll tillsammans med tjejerna började vi splittras upp! Jag, Sandra, Emilia och Oliva tog en taxi till Ullstämma där Anton Thollander hade fest! Där träffade man många välkända ansikten men också många nya! Träffade bl.a min älskling Nathalie <3 I ullstämma stannade vi över 12 slaget och timmar framåt! Det regnade på Nyår, what? Hur mysko är det inte att himmlen öppnar sig mallan tio i 12 och typ tio över? Grrr... Vet inte hur man såg ut efter att ha öppnad skumpa och firat in det nya året med många favoriter!






Efter att ha tagit oss in till stan med alla var det dags att skiljas åt igen! Jag och Natha virrade runt på fester men slutade tillslut på NH bland alla mina kära kollegor! Där blev det mys, dans, dricka och kuligheter! Riktigt kul :)




Japp nyår 2010 kallar jag för en spontan, mysig och minnesvärd kväll! Riktigt kul att umgås med alla mina fina vänner <3

Dagen efter var mindre rolig! Hade en date med toaletten runt omkring 6 gånger.. usch! Det bara brände i halsen.. Började inte bli pigg förens runt 3 hugget då jag hade fått lite kebabpizza i magen! Mmmm.. Annars har dagen bestått av dävenhet, bakishet, sömn och mys med familjen! Blev Arn + glass! Ändå helt okej inledning på 2011 måste jag säga!

<3 Bella







RSS 2.0