Torsdag

Hellu :)

Vart tog mitt underbara glädjeväder vägen? Självklart när man är ruskigt nöjd och njuter förfullt ska det bara hålla en dag!! ;) Morr.. Nu är det regn, regn och åter regn.. Kan säga att jag är ruskigt avundsjuk på systeryster som åkte till Turkiet imorse. Ta med mig! Nu är man skoltrött och bara längtar efter sommarlov eller iaf sol. Menmen, inte långt kvar nu. Redan fredag igen imorn. Ruggigt fort går det!!

Annars då blir det superhjälte maskerad på lördag. fuck! Vad ska man vara xD Haha klurigt, får leta lite imorn :P Sen så har min sötnos Fia idag flyttat ifrån Hjulsbro in till stan. :/ Våra promenixar får inte försvinna för det!! <3
I
kväll hade jag, morsan och mormor tänkt att kika på blodomloppet men börjar balla ur när jag ser vädret..Hoppas de håller i sig!  Aja nu ska jag se på Sex and the City på tv :)

Här kommer en härlig låt som jag älskar att lyssna på till & från skolan :) Njut!





Ne-yo:s Mad är klockren med!!

<3
Bella

This is life



Hur underbart väder har det inte varit dag!!
En av mina lektioner var idag inställda och den andra skippade jag, såå värt det!! :D Kunde ligga ute i flera timmar och bara steka! Gjorde mig och en go sallad och bara njöt :D Sov hos Systeryster inatt dock, så dte var lite jobbig att sitta på en varm buss imorse vid halv 11 tiden :P Sömtutan sov vidare! Senare nu ikväll har jag gått en låång promenad runt ån mm med älsklingarna Sanna och Fia <3 Längte sen sist, riktigt msyigt! Får vi göra om :D

Håller tumamrna för sol imorn med!! Nu är det nästan bara 1 månad kvar tills jag ligger i Turkiet och steker igen ;) Längtar!!

Hade finast nu!!
SOV GOTT <3

Party lördag!

Tjenixen alla!!

Nu sitter jag här igen med datorn i knät för att beätta vilken super duper kväll jag hade igår :D Jag och Tina gjorde iordning oss hemma hos mig och mummsade samtidigt i oss lite grillat. Sedan brummade vi vidare till Anna. Där mötte vi också Sanna, Sara och Louise. Härligt gäng :) Vi sjöng, dansade, fotade och hade det allmänt kulkul!! Framåt kvällen åkte vi med bussen in till stan. Där gick vi in på Platå och dansade av oss :D Vi busade runt på Platås uteservering, dansgolv och minglade runt hela kvällen. Gick även till 55:an en snabbis för att shotta. 12 shotts för 120kr. Värt ;) Haha... Pussade lite på systeryster och de kära välkända poliserna. Haha syster vad hade du sagt till Jocke polis? Han busa med mig :P När krogen stängde runt 3 blev det Burger King. Pricken över i:et!! Kan ju inte bli godare med fyllekäk xD Tog taxi hem och slumrade in i sängen runt 4, halv 5 hugget. Mys!!

Morsan väckte mig imorse lagom till Robbinsson reprisen. Nu är klockan snart halv 2 så jag funderar på att kanske äta lite frukost. Ska sedan plugga och sen åka till Mimmi! <3 Sedan träning ikväll! Haha den kommer o bli joobig!!

Underbar kul kväll brudar!! :D









 Så där lite snygga bilder från kvällen ;D Alla andra finns på Facebook!!

Haha så läser jag precis på syrrans blogg hur hennes garbb friend gråter över att han inte kan få mig xD What!?
KNAS SYSTER SES SNART <3

Kärlek <3

Super onsdag!

Tjoho alla!!

Onsdag igår då. Sista dagen på skolvackan :D Underbart säger ja!! Dagen var riktigt bra tyckte ja. Jag och Elin hade våran samhällsredovisning vilket jag tyckte gick super! Sedan hade jag och Cicci vårat engelska nationella prat tillsammans. Gick även det kalas! Tro det eller ej ;) Rätt bra på muntligt faktiskt fasten det skriftliga suger xD Sedan rullade dagen bara på. Busade med grabbarna som vanligt vilket slutade med att jag låg nerbrottad på golvet i Katedral runt ca 7 gånger. Grrrr ;) Jag är lixom helt oskyldig :P Hoho!! Var lite med dom tills klockan slog fem då träffade jag Mor min och Anders. Blev först lunch på Steves - mumma! och sen bio!! Änglar och demoner - ruggigt bra film!! Boken är den toppen bok med! se o läs!!! :D Lite småfel fanns ju här o där om man jämför med boken, menmen. Kul var det iaf!!



Efter bion blev jag skjussad till Sandra där jag gjorde iordning mig lite! Blev svart, kort vollang kläning med söta pumps till :) Efter ett tag kom även Linnea, Sandra, och Malin. Vi fem brummade sedan neråt mot Katedral där vi skulle förkröka lite med some grabbs. Kulkul! Var där till 12 hugget då vi gick till Platå. Blev dans hela kvällen, mycket flabb mm. Riktig kul kväll! Träffade kära systeryster, nära vänner och även gamla vänner som man inte hört så mycket av på senaste tiden. Var ritktigt kul! Åkte hem med Tina och Oscar runt halv 3 hugget och somna så gott sen ;P Dagen idag har dock varit midre rolig.. UschUsch!! Mår illa :/ Frukost var ingen höjdare men ska se om jag får i mig lite snabb makaroner så magen börjar leva igen :P Ska såå sätta på mys kläder nu och krypa ner i sängen med en film på tv :)

Hade finast på hörs och syns vi! :D




Tack för en rolig kväll tjejer <3

<3
Bella

YEAH

Regn :/ Man blir verkligen deppig!! Ge mig sol och värme säger jag bara!!
Igår träffade jag Elin och vi hade det lite mys. Gjorde lite samhällskunskap, lagade mat och kollad på film. Som en Söndag ska vara!! På kvällen blev det sen träning för Fröken Staaf. Dock hade vi ingen tränare så jag körde styrka med en kompis i ca. 2 timmar! Jobbigt!! Haha aa kunde knappt åka hem sen på kvällen. Så kan erkänna att träningsvärken är stor idag. Värre imorn skulle jag tro :P Haha och dum som jag är kör jag jättehårt på alla kroppens delar. Arm, rygg, rumpa, ben och maga xD Gött!! Idag och imorn är rätt slappa dagar. Sen på onsdag har jag samhällsredovinsning som jag är rätt nervös inför och engelska nationella prov muntligt! Slutar fem också. Jobbigt! Men sen kvart över sex ska jag på bio!! Premiären av Änglar och demoner! En riktigt bra bok så jag hoppas filmen är minns lika bra :D Missar tyvärr grillningen med gymnastiken. Får säga hej då på något annat sett till dem som åker! Sen är det låånghelg <3 KÄRLEK


En låt som verkligen fastnade från Eurovision Songcontest!!
Mi like!




Hade finast
<3
Bella

Fredags och lördagsmys!

Hellu :)

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det toppen :) Det är fint väder, helgen har varit riktigt mysigt och jag är på bra humör! Gött! I fredags hade jag det mys med Hedvig. Efter skolan strosade jag runt på stan med Samuel och Jonas i ganska många timmar :P Haha vet inte hur många gånger vi gick förbi Espresso house xD När Hedvig tillslut slutade sitt iv satte vi 4 oss på Storan och hade det lite mys. Blev ett glas vitt och njutning av det soliga vädret! Mi like! :) För mig och Hedvig fortsatte kvällen så att vi kollade lite på när grabbarnagrus spelade beach vollyboll i trädgårdsföreningen, vi strosade runt på stan och sjöng för oss själva, vi träffade lite andra pojkar och sen blev det att brumma vidare till Heddans lya. 8.10 - 21.00 gick jag seriöst konstant hela tiden kändes det som, i mina nya högklackade också! Snacka om att mina föter var mörbultade efter den dagen xD Hemma hos Hedvig gjorde vi oss lite mat sedan blev det filmkväll. Australia blev det! Riktigt bra film :) Vid ett, halv 2 hugget blev man väldigt mosig så då blev det sömn för fröknarna! Skönt!! En riktigt mysig kväll gumman <3 Får vi göra om!!



Sedan på lördagen blev det mys med! Dagen började med att jag Hedvig träffade Tina, Ellie, Elin, Simon och Jonas på stan för att kika på studenterna som vandrade genom stan i sina vagnar. Kulkul! Bonnkapellet var snäppet det roligaste att se ;) Hehe... Efter att ha trängts med alla människor på stan blev det fika dags. Vi alla satte oss i solvädret på Chiocalata och tog oss allt från kycklingsallader till kladdkaka! Mys! Sedan rullade dagen bara på och slutade med att jag, Tina o Jonas satt hemma hos mig och käkade pannkakor och kollade på Disneydags :P Ja bakade kladdkaka  med :D Mumma! På kvällen kom sedan Simon och Elin igen. Blev att kika på Eurovision Song contest. Kulkul! Dock gick det sämst för Sverige som vanligt men Norge killen som vann var riktigt gullig ;) Jag hejjade på United Kingdom! Efter det så blev det film! En riktigt bra :) Folket vadrade hem runt 2 hugget och då vart de sömn för mig o Tina. Myskväll!

Idag äre söndag och då gäller plugg och träning! Hoppas på att få träffa Fia och Elin <3 Annars också så går vi bara mån-ons nästa vecka. Underbart!!


Nej dags att vandra!!
Hade finast


<3
Bella

Trööööt!!

Hej på er alla!!

En segis Bella som skriver nu.. Varit lite dålig på att uppdatera, men jag har en orsak. MATTE! Usch ja, imorse från 8.10-12.10 dvs. 4 timmar! Hade vi vårat nationella prov i MatteD. Aaaa snacka om att det var jobbigt och svåårt! Hjärnan är helt död efter det asså.. Så nu ligger jag i sängen igen som vanligt och har Sagan om dom två tornen på tv ;) Tror jag ska slumra in ett tag. Har träning kväll igen och då gäller det att piggna till lite!

Framöver nu då så är det helg imorn! Lovely :) Morsan åker till Malmö så jag är ensam hemma. Kan ju vara rätt skönt att titta på robbinsson och Eurow..songcontest eller hur de stavas xD Sen går vi bara i skolan mån-ons sen är det ledigt! :D Härligt!! Dock två "prov" där emellan menmen...

Träffa syster snart igen hoppas ja! Blev lite kort sist men blev en tripp till Ikano där jag köpte världens sötaste skor! :D Skoälskare! Ett par fina svarta pumps med en jättesöt svart rosett längs fram och sen öppen tå <3 Men nu ska jag vandra! Tröööter!!

Hade finast!!



<3
Bella

Annas B-day Party!

Godmorgon alla!!

Kanske inte morgon eftersom klockan är lite över tre men känns fortfarande som de. Såå trött från igår!! Var nämligen hemma hos Anna med massor tjejor för att fira henne och sen blev det Platå på kvällen! <3 Var underbart mysigt och roligt men att komma hem vid fyra och sen bli väckt av Annas kissnödiga och busiga hund vid halv 7 var ingen höjdare :P hehe...

K
vällen var iaf en höjdare! De inbjudna var jag, Tina, Ellie, Sanna, Sandra, Louise, Ewwe och Jessica. Härligt gäng! Vi åt jättegod mat, dansade, sjöng, körde lambo så klart ;) och hade det superduper roligt! Haha många roliga bilder blev det xD Läggs ut på facebook iaf, eftersom det blev uppmot 80 bilder från kvällen! Tillslut tog vi bussen framåt sent och begav oss mot Platå, eller iaf vi 18 åringar ;D Flörtade lite med vakten så var vi alla inne, även med gratis inträde ;) fribiljetter <3 Borde de köra med varje kväll :P Väl på Platå dansade vi, satt vid baren och minglade runt på varsina håll efter gobitar ;D Haha.. Blev 100kr taxi hem för mig och Anna tillslut sen. Lite fyllekäk och sen sängen!!

Underbart roligt kväll tjejer!! Får vi absolut göra om!! <3
Några få bilder, resten på facebook ;)






Grattis återigen gumman <3









Nej alltför mig!! Nu ska jag se färdigt på Sagan om Ringen och sen slumra in lite :P


<3 Bella

Onsdagsklubbens studentskiva!

Tjoho!!

Japp som sagt i går var det onsdag och då var det partaj på G!
Fick skippa musiken för att hinna göra iordning mig. Vanligtvis slutar ju vi musikprofilare 5 på onsdagar när alla andra slutar 2. Morr! Men iaf, sprang till stan för att hinna köpa vissa grejor som typ nagelack och sånt mm.. sedan gick jag hem till Ellie som bor i stan :) Mysigt o göra iordning sig där! Blev att fixa håret, klänningen och allt skojjigt för kvällen :D Efter ett tag kom även Madde och då var det dags att bege sig!

Kvällen började med att alla 120 pers som var bjudna hoppade på Kinda Kanal för att åka en snutt på ca- 2 timmar till Slattefors! Under färden blev det mingel, hundlek ,drinkar och lite skojjigheter!  Gick väldigt fort! Det bästa var iaf att vädret sprack upp :D Vart sol och blå himmel istället för spöregn! Wiie :) Kallt som fan var det dock men det fick man tåla :P Väl framme i Slattefors vart det mer mingel med fördrinkar och sånt, begav oss sedan till lokalen en femma därifrån. En jättestor lada typ på två våningar. Värt! Kvällen följde sedan att vi satte oss tills bords på våra braiga bordplaceringar, åt god trerättersmiddag + efterätt! Även vin bjöds det på och sedan billig bar! Många härliga skratt, sånger, tal och pinsamheter :D Röj! Hade våra trevliga kavaljeér bredvid oss och gav oss sedan ner igen ;) Blev livemusik! Hoho :) Allt ifrån dansband till svenskt och härliga amerikanska sånger!! Dansade förfullt och hade det riktigt gött!! Tog mig hemmåt framåt sent och slumrade in direkt. Härlig kväll!!

4 timmars sömn, ingen frukost och matte + fysik lektioner 8.10. Strongt av mig! Duktiga lilla ja ;) Har mått bättre vissa dagar kan jag lova, men det är som man säger; som man bäddar får man ligga ;D Haha väldigt värt var det iaf! Så nu blir det tidigt sömn eftersom det är nationella engelska B prov igen imorgon, jag har körlektion och ännu en fest firas imorgon! Annas 18års fest med middag o allt. Mys! På kvällen blir det krogen sen med de äldre ;) och där träffar vi andra härliga filluler som jag lovat jag ska röjja med :P Kulkul!!

Nej med dags att sova då! Min kropp och själ är däven!!
SOV SÅ GOTT ALLA!!

Tog typ inga bilder, men några :P









<3
Bella

Ännu en ny vecka!

Tjoho!

Ja som sagt ännu en ny vecka har tagit sin start. Gud så fort det går!! Inte långt kvar till sommarlovet :D 6 veckor går ganska fort. Helgen har varit lång och helt underbar. Bästa på hela veckan ;D Dock är inte denna vecka som kommer så extremt jobbig. Tror det är första veckan på året som seriöst är slapp! Det enda vi har är ett hör- och läsförståelse nationella i Engelska B. Hata! Menmen skönt att man inte kan plugga till det iaf. Ska därför försöka plugga så mycket körteori som går. På onsdag är det onsdagsklubbens studentskiva med! Kulkul :) De har hyrt Kinda Kanal, och det bjuds på trerätters, musik och bar ;P Hoppas bara vädret håller i sig tills dess. Har ju hört ryckten om regn. Grr..

Dagen idag har varit skön. Vaknade hemma hos systeryster ganska tidigt men eftersom hon redan hade åkt till jobbet satte jag mig framför tv:n och datorn :P Gick till skolan sen. Härligt! Dagen såg ut som matte, lunch och sen fysiklabb. Ganska låånga lektioner dock, men det var helt ok!! Efter skolan strosa jag ett tag med Samuel på stan men gick sedan för att gymma! Skönt :) Så nu sitter jag här igen i syrrans lägenhet och väntar på att morsan ska komma och hämta mig vid sex hugget. Blir att övningsköra hem och sedan göra mat. Tränade på tom mage så är jätteskakig nu, tog en banan efter men det hjälpte inte :P Mummsar lite på de sista cheasebollarna som fanns kvar från igår :P Haha ntigt då, precis efter en träning xD Jaja!! Imorn är det tisdag och även de en hyffsad okey dag! Känns skönt!!

Nej men nu ska jag vandra och få lite gjort innan jag försvinner!!
Hade finast!!




<3
Bella

Mys

Tjoho!

Klockan är halv 3 och jag ligger fortfarande i sängen med osvkläderna på xD Vaknade runt 12 hugget, seg som vanligt och kände för att dega lite. Så fram tills nu har jag ätit frukost på sängen, kollat på tv och suttit med datorn i knät. Illa!! Dock det som är bra är att jag har hinnit med att göra 2 teorprov. Men fyy vad svårt det ska vara då.. Surt! Snart hade jag tänkt att hoppa in i duschen och sen göra iordning mig. Blir att övningsköra lite Anders eller morsan och sen brumma till systeryster. Söndar brukar jag spendera hemma hos henne :) Hon slutar 5, men fram tills dess får jag väl underhålla mig på något vis! Från kvart över 7 till kvart i 10 har jag sedan gympa! Blir segt att gå från t1 till tannefors sen vid 10 hugget! Får hålla tummarna på att slösyster möter mig ;D

Igår var det lördag som sagt. En lång helg denna helg :D Skönt! Var alldeles för trött för att åka till stan så det blev hemma mys istället med paj och popcorn ;D Tina och Becca kom hit och tillsammans såg vi på tv4 filmen Dreamgirl! Riktigt bra film! Älskar musikalfilmer, underbart med musik :D Mys <3

Nej men ska dra mig!
Hade finast!!




<3
Bella

Shoppingdag

Hallå allasamman!

Lördag idag och ännu en soldag :D Underbart! Tog mig en rijäl sovmorgon idag till 12 då morsan väckte mig. Verkligen välbehövd efter valborg. Igårkväll spenderades kvällen tillsammans med Tina, Natha, Martin, Henke och Robin hemma hos Martin. Blev promenad, tv och tillslut spel. Kulkul :) Framåt 12 hugget blev killarna sugna på Max så vi tog bilarna och körde iväg. Natha och Tina i en bil, Jag och Martin i en och Robin och Henke i den tredje :P Haha kalas ;) Blev race ute på brokindsleden och ända till stan. Kuslig med skojjigt, vi var ju trots allt ensamma ute på vägarna :P

Imorse sen efter jag ätit frukost och gjort iordning mig åkte jag morsan, Anders mm. ner till stan. Härligt :) Blev glass och kaffe på en mysig uteservering och sen var shoppingen i full gång! Jag köpte mig ett par jättefina sneakers, ett par chinos shorts, en kuvertväska och en fin sommarjacka! Wiie :D Ikväll blir det fika på stan med Tina och Becca och så försöker vi dra ihop några fler. Hör av er om ni inte har något för er! Annars blir det grillat ikväll med :D Älskart <3

Nej men brumma!!
Hade bäst!!






Nu ska jag iväg o övningsköra!
Hade finast alla!!




<3
Bella

VALBORG

1 maj idag, valborg igår!
En dag som var väldigt mysigt och mycket rolig :D





Allting började med att Sanna och Sara kom förbi här! Vi skulle nämligen gör iordning oss tillsammans. Var väldigt mysigt och mycket roligt! Vi hjälpte varandra med smink, hår och allt annat en tjej kan tänkas göra! Mycket prat tillsammans med musik, det är nice det ;) Kulkul! Därefter blev jag själv skjussad hem till Becca. Vi och Tina blev nämligen skjussade av hennes pappa till Lambohov där vi skulle träffa alla andra flickor :) Gav födelsedagstösarna Natha och Emma ett hjärtligt hej med paket och blommor! Vi var först dit men strax därpå rullade brudarna in. 30 stycken vart vi sammarlagt. Härligt :) Vi grillade, satt ute och myste, dansade, skojjade och drack oss glada ända tills bussen in till stan skulle avgå! Några bilder fram tills dess..










Efter klackskors kapplöpning till bussen blev vi lite sångsugna ;D Haha 30 tjejor som sjunger i bussen allt från Katedralsången till olika sommarsånger ända fram till stan! Så ska man fira in våren och sommaren ;D Framme i stan fastnade jag först med Sesse och Lovisa borta i fjärran och stog och pratade i tusen år! Gamla minnen! :) Men tillslut vart det att vi gick in på Plaza och hängde av oss! Blev lite dans på dansgovet men mest mingel på Ågatan! Träffade många gobitar där! :D Iaf runt två hugget blev vi lite trötta på stan, så då tog jag, Becca, Henke, Jojjo, Marcus mm. en taxi hem till Henke och Jojjo. För vissa blev det bastu mitt på natten, men inte för mig! Var lite sliten ;) Satt och myste där till ungefär halv 5 då jag och Becca stamplade oss hem till henne! :P Haha segisar var vi när vi väl kom hem i dagsljuset xD Somnade men vaknade redan halv 9 av att luften var helt slut i rummet! Haha blev frukost på det och sen degning till 12 hugget. Gjorde oss lite mat och hade det lite mys utomhus i solen med våra täcken runt om oss till en börja med!  :)







Annars idag har jag bara legat i solstolen och stekt samtidigt som jag slumra in ett tag. Kubb och fika med Morsan och Anders och sen en låång och välbehövd lång dusch :) Snart kommer Tina och då blir det mys, men först grillning! :D

Tack för en underbart roligt kväll tjejor! <3

Hade bäst
<3
Bella

RSS 2.0