Värd att se vänner!!



Slår inte första men den är fan i mig nära! :D Grymt rolig och så mycket mer sjuk än vanligt!! Gav mig ett gott skratt!! SEVÄRD!!


31 maj

Hemma med sjukt barn idag med :( Buhu! Dock mår hon bra behöver bara vila upp sig tror ja.. Men måste ändå stanna hemma så inget gym för mig idag heller! Nu sitter fröken där uppe och kollar på film och jag ska strax hoppa in i duschen! Alla Linköpingsbor är ute och festar loss till måndagsklubbens premiär för året antar jag ;) Själver är det morgon här och jag har hela dagen att förspilla framför barnfilmer! Men ikväll blir det annorlunda :D Då ska träffa brudar och först ta en kaffe och sen gå och se på Baksmällan 2! Den första filmen är ju helt underbar så har höga förväntningar på denna!! Tisdagar är bio dag ;) Bara 55kr för en film! Kuljul! Så får se ifram emot det! Sen så hoppas jag på att jag kan åka till farföräldrarna imorn och att alla barnen är friska och krya! Aja hade bäst!




jovars

Tagit hand om spyor, sätt på serier hela dagen, beställt hem första Vampire diaries boken, ätit take away pizza med barnen, sätt på film och myst med tjejerna, nattat alla och tillslut skypat med Fia! Inte allt för trist dag ändå! Och speciellt ett bra avslut på dagen! Nu bädden och att hålla tummarna på att Ella är frisk imorn - saknar gymmet ;)

Natti! <3



30 maj

Blev inte att åka till farföräldrarna idag! Istället sitter jag hemma med sjukt barn.. Ella spydde hela natten + morgonen nu så blev ingen skola för henne. Så när hon vaknar ska jag försöka göra så hon hoppar in i duschen, får något i magen och sen tar en dag i sängen med film framför nosen! Så ingen zumba blev det för mig idag :/ Menmen.. Ikväll ska jag sitta barnvakt med till typ 8 så får lite extra slantar så känns ganska värt ändå! Inte allt för jobbig dag :) Det enda som är jobbigt är att idag är dte fullt hus med byggarjobbare. De ska börja riva köket så alla grejor som var i det stora skafferiet står nu på golvet, borden och här och var.. Sen så ska de fixa poolen idag med så det ska grävas och grävas! En stor grävmaskin på trädgården och små grävsaker som plockar upp jorden och för den till stora lastbilar.. Så hela huset skakar och låter! Menmen jag får stå ut! En så länge sitter jag ner i rummet som vanligt och stänger mig ute från allt ljud och folkmassa! Hoppas på att Ella kommer ner när hon vaknat och ber om frukost ;) Annars har jag nyss skypat en kortis med pappa och nu blir det att slappa och ta dagen som den kommer!








29 maj

Vin, taco, mys, film och sleep-over - Mycket bra lördag!











4 månader i Nya Zeeland

Spenderat en dag i Sylvia park. Kom hem med en tjol och ett linne + annat smått och gott! Nu taggar jag upp mig för ett sleep-over party! :)



Puss!




Danni ft. Bella



Myser hemma hos denna fröken med blaskigt kaffe och morötter med dipp! :) Hon är uppe och nattar barnen igen som inte vill somna så jag sitter och tänker på allt mellan himmel och jord! Kikade också lite på sommarbilderna och känner verkligen att jag saknar den gryyymt mycket!! Nästa vår/sommar kommer att bli grym! Jag och knasungen på äventyr! Kan inte bli bättre än bäst!




kort och gott!

Finally friday! :) Idag har gymmat, gått en promenad med Jette, surat över att byggarjobbarna stängt av elen för några timmar och nu sitter jag och äter pasta! Strax ska jag hämta barnen och efter det ska jag skjutsa dom till simmningen! Ikväll ska familjen äta take away sushi! Mumms! Efter det ska jag brumma till Danni och ha filmkväll! Sen ska jag nanna där! På lördag blir det Sylvia Park shoppingcenter och sen på kvällen blir det hemmafets hos en dansk tjej i North sure! Blir att laga middag tillsammmans med massa tjejer och sen köra pjamasparty med många smaskiga drinkar! Kuljul!

Nu måste jag vandra! PUSS!




26 maj

Regnig förjävligt, men riktigt bra dag! Gymmat, ätit sushi med Danni, slappat, myst med barnen, lagat mat, och fikat på Starbucks med Line och Danni! Vi planerar nämligen våran näst kommande resa! Surfing! :D Vi ska till farliga västkusten ner till Raglan och surfa i 2 dagar! Vem har sagt att man inte kan surfa på vintern! Längtar redan! Blir nästa vecka! Blir middag och mys med massa tjejer hos Danni på fredagen, surfning lör-sön och ledig måndag pga drottningens födelsedag! ;) Dock är Liam ledig på tisdag med, men de får jag svälja efter en super helg! :D




24 maj

Dagen i ära - inte så speciell! Börjat fixa iordning allt för mitt 18+ kort.. Det är ett id som talar om att jag är över 18 ;) Inga krogar eller affärer tar emot svensk körkort så jag måste bära med mig mitt pass överallt när jag ska köpa vin eller gå ut. Vilket inte är det bästa! Så nu har jag tagit tag i det.. Jobbigt! Vad som krävs och vad jag måste visa upp är: pass, visum, nytt passfoto av mig från året som ska vara i en speciell storlek (fixade det idag på apoteket), hemskickade papper från banken som bevisar min sanna adress och att jag har ett eget bankort, fylla i fakta om mig själv, låta en person (inte inom familjen) skriva på ett papper om sig själv/passfoto fakta och signatur av att den personen lovar att jag är jag, signera fotot, och tillslut måste jag ha en stämpel och underskrift från en advokat! Orka xD Kostar bara ca. 200kr men tar en himlans tid att fixa!

Annars nu ikväll gjorde jag en smarrans middag! Mark och Jaqui små bråka vid bordet om vem av dom som skulle få ta med sig maten som blev över för lunch imorn ;) Jag är poppis! Alltid lika roligt :) Sen har jag och Mark försökt att komma på alla världens länders huvudstäder.. Rätt kul att han är så mycket bättre på de länderna jag absolut inte har någon aning om och tvärtom! Aja vädret har varit på topp i 2 dagar nu så hoppas det fortsätter! Nu blir det greys och sen bädden! PUSS!





Balen

Gud så kusligt! Sagt det förut och säger det igen - tiden springer iväg! Redan 1 år sedan den underbara balen var i Linköping.. Känns verkligen inte som att det var 1 år sedan jag dansade bal och tog studenten! Alla mina underbara vänner är ute/har varit ute på egna äventyr. Inte trodde jag när jag tog studenten att jag 1 år senare skulle sitta i Nya Zeeland och tänka tillbaka på den härliga Katedral tiden. Så många fina minnen jag längtar tillbaka till <3





Älskar allas balklänningar och speciellt min! Den vill jag aldrig bli av med :)







Mys!

Var nykter igår men trots det har jag varit såå trött idag! Sovit halva dagen - skyller på allt socker! Ätit bra frukost och pasta till lunch men kan inte skylla på något annat! Snark! Så dagen har bestått av sömn, mat, greys och mys med barnen i sängen! Ella har legat vid min sida och kikat på greys ett tag men det slutade med att Katlyn och Liam kom in och startade ett kuddkrig! ;) Nu väntar jag på att maten ska bli klar så jag kan gå till sängs tidigt inatt och börja en ny vecka imorn! Inleder måndagen med zumba! Ny vecka, nya möjligheter!










smarrans!

Världens godaste glass (enligt mig) har nu fått en ny smak! :D Och inte bara de! Nu har Ben & Jerry´s nya glass blivit en bra orsak att köpa trots att den är lite dyr ;) Rädda världen med en skopa glass! En bra orsak till att äta lite extra goood glass och njuta av livet :D Haha! Mumma!







Lördag



Dagen har bestått av nötter, slappande,
mys med Danni och "Sex and city 2"
Kvällen blev oplanerad, men vad gör de! Andra saker att se fram emot :)




times running..

Klockan är snart 2 på dagen hemma i Sverige och här är det snart dags för sängen! Komiskt! Kvällen har iaf varit riktigt mysig. Det blev ingen bowling men det blev en lång god middag på en Mexikansk restaurang! Jag åt en mumma Burritos och drack ett gott Chardonnay! :) Känslan där inne var så skön! Mexikanska korta gubbar stod med sina stora hattar och små gitarrer och maraccas och sjöng mysiga spanska låtar och shottade tequila! :) Efter middagen blev det Starbucks för en stund! Middagen hölls för Anna som åker tillbaka till Danmark igen nästa vecka efter 10 månader! Tråkigt! Men förhoppningsvis blir ens vänskap med au pair tjejerna här stark och speciell så håller tummarna på att vi ses någon dag i framtiden igen! Nu kikar jag grey´s (ovanligt?) och sen ska jag nanna kudden! Mina tår från nagellacket måste iofs torka med men de går fort ;) Ha en fin dag!









Trevlig fredag!

Nu brummar jag :) Middag i Mission bay på G - röstar på Kina mat! Sedan blir det förhoppningsvis bowling om de har öppet ;) Ha en mysig och kul fredag friends!









hemma

Hemma idag! Liam har legat och spytt hela natten så är bara att sitta barnvakt idag! Eller dvs det gäller bara att stanna innanför husets 4 väggar och se till att han får mat i magen ;) Han ligger där uppe och kollar på film så jag har haft hela morgonen för mig själv! Har bl.a skypat med saknade Sara i 2 timmar, städat och damsugit rummet (städfredag) och sett på ett avsnitt av grey´s och bölat lite smått i sängen! Nu väntar jag tills min tvätt är klar! Redan gjort barnens så skönt att ha det avklarat. Min tvätt består av sängkläderna.. Älskar de jag har så vill inte byta ;) Dock så hade jag små ätit i sängen allt för många gånger så började kännas smuligt när jag sov så det var dags för en tvätt! Så dagen är inte allt för illa fasten havregrynen var slut imorse och jag inte kunde gå till gymmet! ;) Nu ska jag upp och se om Liam vill ha någon lunch och sedan göra min egen! Pasta? :) Kvällen är fortfarande lullig eftersom det är typ bara jag som försöker ta tag och planera saker lite tidigare och inte i sista sekund.. Aja det kommer nog sluta bra! Nu ska jag brumma! PUSS!






19 maj

Ännu en dag har rullat förbi - en vecka springer iväg! Idag har jag gymmat och sen varit på lunch med gubben från gymmet igen ;) Haha! 81 årig gubbe som har ett rätt så ensamt liv! Men de var trevligt! Han älskar att prata om "den gamla goda tiden" så när jag fråga vad han gör om dagarna blev han lite mumlande stackarn! Men kände mig rätt så bra - han uppskattade säkerligen lunchen massor, vad han sa iaf! Efter det rullade dagen på. Hämta barnen, Nettball, laga mat och sen nu kväll igen! Så på kvällens schema står de som vanligt lite grey's tittande, sittups och läggdags! Men imorn är de äntligen fredag igen! Då troligtvis står middag och bowling med tjejgänget på listan! Några allt för fina danska tjejor ska åka hem nästa vecka för då har de varit här i 1 år - trist :/ - så vi ska ha lite avskedsfest! :) Men som sagt allt är lite luddigt nu så vi får se vad som händer! Iaf skönt med fredag och HELG!








mysko väder!

Hallå hallå!

Nu ligger jag här i sängen igen efter en bra start på dagen! Började med att gymma i 1½ timme för att sedan träffa Ida hemma hos mig! :) Tillsammans med henne blev det en 45min promenad till Mission bay och tillbaka vid vattenkanten! När vi väl var hemma efter den tror jag vi hade paserat alla årstiderna! Vi började gå när vädret var som bäst! Varmt, soligt och skönt! Sedan fortsätter det med en kall bris, sedan iskall storm vilket slutar i spöregn! Det komiska var att spöregnet höll på i ca. 5min och sen blev det sommarväder igen! Dessa "Stora" skyrar kommer och går med molnen! Himlen är knallblå med små svarta moln här och var! Så det regnade på oss massor men när vi ändå var hemma var man ganska torr och svettig! Mysko! Blev iaf dusch och lunch innan fröken var tvungen att åka iväg och jobba! Nu är magen uppblåst efter lunchen så ska ligga och dega i 2 timmar nu tills jag ska hämta barnen! Måste åka och handla tomatsås med till min Lasagnett jag ska laga ikväll! Mumms! Hade fint!





Godnatt kära Svealand!

Känn rytmen mitt i city
På natten och på dan
när du blivit van
är du kung i stan




:P

Snyft! Kollar på sista avsnittet av Vampire diaries säsong 2 för andra gången och jag bara älskar det!! Damon Salvatore är bara för snygg!! ;) Dreglar genom avsnittet! Ge mig 3:e säsongen nu!!!!

Sett hela serien nu 3 gånger och funderar på att börja om igen! Värt att se vänner! Ge det en chans! :) Ni kommer inte att ångra er!


före-efter pics



Inte de bästa för/efter bilderna på hårfärgen men det är STOR skillnad och så mycket bättre! :)




fullt ös medvetslös

Japp igår bar det av med tjejerna till Lines 21-åriga B-party! Vi var en blandning av svenskar,danskar, tyskar och folk från Frankrike! Kuljul mix! Kvällen bestod av en stor middags buffé, efterätt, vin, vodka shottar och massa roligheter som spel och bus! Fram till klockan 12 lekte livet och jag hade det sjukt kul :D Sen gick det utför.. Men det är en annan rolig historia! Idag iaf har jag legat DÖD hemma hos Danni till 5 hugget innan jag kände för att brumma hemmåt och slockna! Så nu ligger jag och försöker hålla mig uppe tills 8 då jag ska skypa med Elin! Min kropp värker! Så börjar fundera på om jag ska köra zumban imorn eller inte! Förhoppningsvis mår jag bättre imorn! Iaf fått i min en god kvällsmat med familjen.. Lammben med spenatpotatismos, kokta morötter och en smaskig sås över allt! NZ traditionella rätt! Men en god sallad till! Aja, låter bilderna få visa en liten inblick från kvällen!

















Nyinköpta!

Var på stan med Danni i solskenet i lördags! Tog hennes cab ner till Remuera shops och kikade.. Där hittade jag dessa snyggingar och blev direkt förälskad! :) Och tur hade jag med! Skorna skulle kostat 70dollar men var nersatta till 50 dollar! Men på ena skon hade någon satt dit en lapp där det stod 20 dollar på som jag inte hade märkt! Men turen som jag hade gav jag henne den skon så hon kunde blippa av och skriva in i kassan! Så grymt tjockad blev jag när det stod på kortdosan att jag bara skulle betala 100kr :D Vilket kap! Dvs. 250kr billigar än vad normalpriset var! Vad tycks?








Bra fredag!

Nu har jag kört mitt nya program på gymmet hela veckan och det blir bara enklare och enklare för varje dag! :) Kommer fortfarande hem efter gymmet röd som en tomat och yber svettig och det känns toppen! Idag efter gymmet blev det att städa rummet! Städfredag som jag kallar det! Okej jag bara dammsög, slängde soppor och plockade upp onödiga saker från golvet men nu ser det bra ut igen ;) Efter det brummade Jette förbi så vi gick 1 timmes powerwalk vid vattenkanten! Älskar vyn! Så efter en långdusch sitter jag nu i sängen igen och kollar på greys! ;) Städerskorna och byggarjobbarna är på övervåningen så stannar här nere tills jag ska hämta barnen om 30! Nyss ätit en mumma lunch med! Låter kanke inte överdrivet gott men jag älskar det! Blev havregrynsgröt med rostad müsli, banan och en nötblandning i och till det soyamjölk! Mumms! Soya mjölken är grymt god och har mer smak än vanlig mjölk! Enligt mig iaf ;) I eftermiddag ska jag skjutsa barnen till simningen och träffa Bubbles och Brian! De följer med dit och sen efteråt ska de äta middag hemma hos oss! Trevlans :) Sen blir det att möta tjejerna i Mission bay för en kaffe och efter det blir det filmkväll hemma hos mig! Bra Fredag!







St.Heliers - my home!

Vaknade idag GLAD! Vädret var på min sida! Trots det satte jag på mig chinos! Dum idé! Efter min och Dannis härliga promenad runt kvarteret slängde vi nästan av oss kläderna! Kortbyxorna på och toffsen upp! Duschen efter träningen kändes nästan onödig ;) Efter att ha köpt lite smink på apoteket och grejer till middagen slutade vi med att luncha hemma hos mig! Här är lite inte allt för snygga bilder på området jag lever i! Nice då vädret är på topp! :) Vintern kan allt vara bra ibland! Väldigt komiskt och weird iaf att vädret kan ändras från sommar till vinter på 2 dagar! ;)


Utanför Challenger street - gatan ner till stranden!

Vulkanen Rurotonga (?) framför nosen
















11 maj

Bakat kladdkaka! Lyckad och god! Med mörk choklad bitar i! Jaqui hatar mig för att kakan var så god och hon kunde inte motstå den men Mark och speciellt barnen har glubbskat i sig den på 1 dygn ;) Haha! Mästerkocken som jag kallas är mycket nöjd! :P Nu blir det bädden och hoppas på att jag vaknar upp till en lite finare dag än denna! Regn, orkan, och blixtar.. Ogillar! O imorn har Katlyn Netball så vill helst inte stå ute i regnet :P Menmen de tar vi imorn! Nu blir det lite sittups, tandborsting, greys avsnitt och sen bädden! Natti!


död

Kört mitt nya träningsprogram idag på gymmet! FY FAN! Det var inte kul.. Började med att köra riktigt hårt på rullbandet de första 30min så efter det gick jag runt röd som en tomat i facet! Haha! Folk smilade åt mig ;) Skippade t.o.m 15min av 30min på crossen för att det var för jobbigt! Så efter 2 timmar var jag slutligen hemma.. Så nu känns det bra men jag bävrar för de kommande veckorna ;) Ska jag stå ut med mån-fredags träning varje vecka? Dock har jag mer ork och är mer motiverad att åka till gymmet än att hoppa in i duschen efter det så dit kommer jag komma iaf! Sen får vi hoppas på att jag blir starkare och får bättre kondis för varje vecka så jag inte kommer hem DÖD varje dag :P Haha! Nu ligger jag i sängen och tuggar på ett äpple! Funderar på att se ett grey´s avsnitt innan jag hoppar in i duschen! Känns stabilt och bra!

PUSSAR!






Nyklippt! :)

Håret är fräscht, KORTARE :( och nyklippt! Frisörskan som jag klippte mig hos kom typ från Rysslan och pratade usel engelska men hon klippte inte av mig allt hår iaf! Hon tog lite mer än vad som var slitet så det kanske var bra även om jag surar lite över det! Hon visste inte heller riktigt vad runtklippt är så nu är mitt hår klippt rak men de får vi ändra på nästa gång! Eller lite runt är det men inte så mycket som jag vill ha det! O att klippa upp håret och göra det mer i tapper får vi fixa när jag kommer till Sverige eller tills nästa frisörska som ska få klippa mitt hår! Så för 150kr är jag nöjd! Hoppas på att håret nu växer ut riktigt långt och fint under vintern så får jag klippa håret runt nästa gång! Nu fattas bara en fin färgning så är jag hyfsat nöjd!








Skaka rumpa!

Gud vad jag älskar denna sång! På dansgolvet, i bilen, ÖVERALLT!!
Turn up the volume and feel it!
DANCE!






Fräscht!

Gårdagen blev inte som planerat! Somnade till vid halv 2 och sov sedan ända till halv 6 då Katlyn kom ner och väckte mig! Hon ville att jag skulle fixa iordning henne inför Katy Perry vilket jag gjorde! Blev att sminka, locka håret och måla naglarna och sen var hon söt som en prinsessa! :) På kvällen käkade vi och såg film, men gick ner vid halv 9 och slocknade på kudden direkt! Trots tidig natt var det ändå tugnt att gå upp imorse - I hate mornings! Men direkt när jag kom till gymmet började jag piggna till! Zumba time! Varje måndag 09.10! Kuljul! Bokade också en ny tid med tränaren tills imorgon så vi kan sätta ihop ett nytt program. Kört mitt gamla nu 30 gånger.. Det jag fick reda på under träningen idag var att gubben som alltid går fram och pratar med mig är 81 år och han har nu kört zumba i 1år och kommit på varje måndags lektion! Haha! Lite sött ;) Idag iaf ska jag bara ta det lugnt. Duscha, planera middagen och slappa. Hoppas på att få en klipptid imorn någon gång om jag och Danni åker till Sylvia Park. Det slitna från sommaren måste bara bort! 3½ månad sen jag klippte mig nu så nu är det dags igen + en ny färgning.. Solen har blekt bort alla färg och luggen är typ blond medan det andra håret bara blir mörkare och mörkare ju längre ner mot topparna det kommer ;) Osnyggt enligt mig! Syns inte överdrivet men vill iaf få tillbaka den choklad varma fägen jag brukar ha :) Nu blir det lunch! CU!





Däven..

Dagen eftermorgon - trött och seg! Men ändå inlätt morgonen med en brunch vid stranden.. Mycket mysigt! Dock satt nästan alla i tystnad hela tiden och njöt av brunchen, varma underbara soliga vädret och av bakishet. Men nu är jag uppe iaf och ska försöka att inte somna! Bättre och lägga sig tidigt ikväll ;) Kommer slockna vid 8! Men ikväll ska tjejerna i huset på Katy Perry konserten så blir en hemma kväll med Mark och Liam. Gissar att Take away och film står på kvällens schema då! Smidigt och enkelt! Precis vad jag behöver!

Gårkvällen var mycket lyckad! :D Vi började förfesta hos mig vilket slutade med att vi plötsligt var i Parnell och fortsatte festen hos Ida och grabbgänget! Slutade med att vi nådde Bangalo 8 vid 2 hugget och körde gärnet! Kändes som vi var 4 år tillbaka i tiden igen och var i Ayia Napa när vi svenska tjejer stod uppe på bardisken och skakade rumpa! Jösses! Aja gratis tequila shottar fick vi iaf! Dock alltid utan salt och citron men efter några stycken börjar man vänja sig så det slinker ner ;) Äckligt som satan dock men kuljul! Kvällen slutade på 1885 och sedan en kebab på Queen street.. Nannade kudden gott vid halv 6 hugget! Inte alltid så kul när denna familj ALLTID är uppe med tuppen! Så överdrivet mycket sömn blev det inte inatt så jag ska ligga i sängen nu hela dagen var tanken och kika på Greys Anatomy! Tänker tillbaka på gårkvällen iaf vilket var GRYM!







Utgång!



Har huset ikväll! Skönt! Blir förfest på övervåningen med vodka, vin, GLASS och hög musik! Gilla! Ska strax åka och hämta Danni och senare kommer Natalie och Jette! Bra lördagskväll!








sol i sinnet



Japp idag är det 20 grader varmt och strålande sol! Underbart! Så trots att det är vinter kan vissa dagar vara bättre än andra! Iaf så kom jag nyss hem från Sylvia Park shoppingcenter med Jaqui och tjejerna! De ska på Katy Perry konserten imorn så de ville hitta en bra outfitt för den.. De köpte bl.a glitter skor i olika färger ;) Haha! För min del köpte jag ett par skit snygga svarta, höga byxor för bara 200kr! Värt! Gjorde också en Katy Perry cd till tjejerna som de kunde lyssna på i bilen så de blir riktigt förberedda på konserten ;) De sjöng i bilen så jag trodde att de nästan skulle höras ut! haha cute! Nu sitter jag i sängen och är as hungrig! Blir att ta lite lunch.. Var uppe vid 9 idag nämligen för att följa med och shoppa så nu kurrar magen igen! Ikväll blir det nog Utgång.. Väldigt oplanerad, men kanske då det alltid blir som bäst?




Ha en fin dag!




:)



Skypar med Hedvig! <3 Mys! Strax blir det gymmet och sen har jag lovat mig själv att städa! Vädret går som en bergodalbana.. Ena stunden är det skinande sol och blå himmel och andra stunden är himlen svart och det spöregnar! Ikväll blir det att ha myskväll hemma hos Danni. Hennes värdmamma ska föda sitt 3:e barn idag så vi ska vara hemms hos henne och vara barnvakt! Barnen sover från 7 så inte så jobbigt ;) Blir att laga sushi, dricka lite vin och mysa framför en film! Bra kväll!

Hade!







<3

Jag sover gott,
ej mer jag smärta känner
Tyst dödens ängel
viskar sov i frid
Gråt icke, käre make,
barn och vänner
Jag vilar nöjd och fri
från jordens strid.







finally

Stressat som ett as för att få barnen i tid till skolan.. Nu ligger jag i sängen och väntar på att Hedvig ska logga in på Skype! Om hon inte redan har somnat dvs ;) Sen blir det gymmet! Lite senare idag än vanligt så kul att se vad för slags människor som tränar den tiden! På morgonen är de alltid samma människor! Aja idag är det fullt hus här hemma! Väggarna och fönstrerna ska på huset idag så det är byggarjobbare överallt! De ska även gräva upp infarten lite för att fixa ledningarna. Mark är lite butter.. Han betalar 75 000kr för att två utbildade gubbar ska stå med stop och go skyltar i vardera ändar av gatan! Haha! Byggargubbarna vill inte utsettas för fara när de är så mycket bygge och bilar överallt! Knas! De är ju bara att stänga av gatan tycker jag om de är så och åka runt istället.. Tar ca. 1min skillnad! Jag kan lika gärna stå där och stoppa de enstaka bilarna som kommer för några tusenlappar men icke! Man måste vara utbildad för de är så svårt jobb ;) Haha! Menmen min bil är iaf instängd i garaget så jag glider runt i Marks bil idag! Gilla! Det är kusligt eftersom den är så stor och fin, men de är ju underbart att åka runt i! Känns som man sitter över alla! :)

Nu är klockan 10 över.. Om inte fröken logga in inom 10min åker jag till gymmet..



Nyår 09







just ja..

kom att jag glömde nämna att Auckland hade 2 tornados idag! Med detta hemska regn och blåst kunde man inte vänta sig något annat! Skrämmande! Tornadorna var i Albany North vilket är 20-30min bilfärd från mig! Den rörde sig i 200km/h och sög upp både bilar och träd.. En så länge är de bara 2 döda och 14 skadade men om vädret fortsätter så här blåsigt kan de komma tillbaka! Dessa länder (NZ & Aussie) har rätt så otur med naturkatastrofer asså! Usch säger jag bara! Tur vi hade som bara fick regn idag o starka vindar!




Lever och ska sova!

PUSS!





3 maj

Måste erkänna att även om dagen varit fruktansvärt jobbig och förjävlig så fick jag till ett litet leende när jag såg facebook uppdateringarna i kväll och såg att det snöade igen i Linköping ;) Mohaha..



mosig



Precis lagat en mummsig god paj till familjen så nu är jag mätt och efterdäven som vanligt ;) Vill egentligen inget hellre än att gå tills sängs och bara ligga och dega och kolla på tv eller nått men icke! Nu får jag kvickna till.. Ska strax ta bilen till Mission bay för att fika med en svensk tjej jag aldrig träffat! Säkerligen jättetrevligt så får försöka att inte verka allt för mosig.. Imorn börjar äntligen en vanlig vardag igen! Då blir det att brumma till gymmet och sen luncha hos Danni!




regn regn och åter regn



Nya Zeeland är allt för underbart när det INTE regnar..
Sitter inne i värmen och kikar ut då det ser ut som om träden håller på att blåsa iväg.. Förtillfället vill jag bara blunda och drömma att jag sitter hemma på Vitsippevägen med systeryster och morsan på vardera sida och sitter och myser i soffan med brasan på! Men så är ju inte läget! Så det är bara att ta humöret upp igen och försöka göra de bästa med dagen.. Ska hämta tjejerna om 1 timme och ikväll ska jag på fika!

PUSS!


slappis dagen..

Söndagen börjar gå mot sitt slut! Wiie! Hade hoppas på att den nya veckan skulle börja med träning osv, men icke! Liam börjar inte skolan förens tisdag så blir att sitta hemma med honom imorn! Suck ;) Iaf så har jag tummat på att mitt nyttiga liv börjar imorn.. Så ska fika med en nya svensk tjej imorn i Mission bay som skrev till mig så regnar de inte ska jag gå dit! 20min så inte så långt men ändå ;) Idag så har jag absolit inte gjort någonting! Kollade på film med Danni i mitt vardagsrum och hade middag med familjen! Red snapper stod på menyn! Uppfiskad igår! Mark var mycket nöjd att den vart supergod som vanligt ;) Annars så har jag skypat med farsgubben och gjor en ny header.. Tycks? Den rosa bakgrunden är dock kvar.. Symboliserar lite mig så ;) Aja NattiNatt nu.. Klockan ringer 06.30 imorn!








1 maj

Sitter i sängen och tar det lugnt. Tänker på alla godbitar hemma i Linköping som förtillfället skakar rumpa på Nationernas Hus och firar in Våren.. Här är vintern på väg! Det är varmt och fuktigt runt 20 grader varmt men det regnar.. usch! Det ska regna hela veckan så blir att förspilla mina dagar hemma eller i shoppingcenter. Imorse när jag gick upp för att göra frukost blev jag välkommen av familjen, farföräldrarna och några vänner. De fikade ;) De små garva lite åt mig när jag kom upp i myskläder och gjorde frukost! O inte hade jag lagt mig sent heller.. Jaqui går upp halv 6 varje morgon så när jag går upp har de lunch.. säger bara, sömn <3 Nu väntar jag på att Danni ska komma hit.. Blir att kika på Avatar i 3D och sen gå en promenad ner till St.heliers och köpa lunch eller snacks.. Imorn börjar mitt nya nyttiga liv ;)






RSS 2.0