Godmorgon!

Klockan är 4 vilket innebär morgon för mig ;) Hehe! Nästan! Efter Måndagsklubben igår sov Sara här så det blev lite bakishäng i sängen med Prison break framför näsorna på oss till 3 hugget nu på morgonen! kvällen igår var riktigt rolig tyckte ja! Blev lite mat, tagg och förkrök för mig och fröken här hemma innan NH kallade! Väl inne på Måndagsklubben runt halv 11 blev det dans, vin och att träffa mängder med gobitar av människor! Lyckadkväll :) Kvällen avslutades med Kebab och kall cykeltur hem runt 4, halv 5 hugget! Kort sammanfattning sådär ;)

Nu gäller wook till lunch för mig och sedan ska träningskläderna på! Usch vad jobbigt :P Haha! Blir step och Abs med Anna som vanligt! Dags att ta mig ur min bakiskoma :P Roligt idag är att jag fått ett mail av en familj i Sydney Australien som jag kanske ska skypa med i veckan! Spännande :P Nej nu ska jag brumma!!


PUSSPUSS






<3
Bella






Efter en lång sovmorgon nalkas en galen kväll!

Japp klockan är strax 4 och jag ligger fortfarande nerbäddad i sängen med sovkläderna på mig! Frukosten blev runt 3 hugget.. Underbart! Bästa stunden på dagen är ju snäppet när man vaknat med fortfarande ligger kvar och snoozar i sängen ;) Haha så gammal, liten jag är!!  Men efter en jobbig jobb helg som denna behövdes denna sovmorgon! För ikväll nalkas Måndagsklubben och då vill man ju vara fräsch och pigg! Ska nog snart ta mig upp och försöka städa lite ;) Sarisen sover här inatt och kommer runt 6 så då kanske jag iaf kan byta sänglakan, bädda, hänga in alla nya, nytvättade kläder och slänga de smuttsiga i tvätten :P Damma och damsuga orkar jag inte ;) Blir att ta mig en långdusch efter det för att sedan börja tagga och bestämma mig vad som ska bäras ikväll! Klänning eller inte klänning? Hum..

Appropå kläder shoppade jag med Hedvig för några dagar sedan! Blev två fina stickade, träningcykelbyxor, en urläcker bh och lite smink! Det jag är mest nöjd med är en väst som jag beställde idag för 450kr och ursnygg! :D Om 7 dagar kommer den.. Wiie!! Nej nu ska städas, göra sig iordning och tagga! Ikväll ska bli en grymkväll!!

LOVE




Visst är den underbar!!


<3 Bella




work

Hallå där!

Nu ligger jag här i sängen igen med min äggmacka och suckar över jobb! Dock är det sista jobbdagen idag på iaf 3 dagar ;) Underbart! Helgen har varit slitit och jag har fullständigt vänt på dygnet! Att jobba idag känns trist men det är söndag vilket innebär 100% ob så jag får vara nöjd! Efter jobbet iaf har jag bokat in myskväll med mammi och Anders! Blir Glass och att Hyra en film! Mysss! Precis vad man förväntar sig en söndagskväll!

Imorn blir det att träffa Sara plutten igen! 4 dagar ifrån varandra känns allt för länge! :P Blir måndagsklubben måndag och bakishäng/mys på tisdag :)

Nu ska jag dra mig! Måste hinna göra massa saker innan jobbet! Har börjat komma in i en vana när jag kommer till jobbet prick när man börjar, måste kanske ändra på de :P


PUSSAR





<3 Bella




Vart vill jag?

Regn, regn och åter regn! Var är Sverige på väg?
Känslan av att snart kanske få försvinna ett tag från Linköping känns toppen! Inte känslan av att lämna familjen och vännerna utan att få uppleva något nytt och spännande i livet. Nytt klimat, ny livstil, nya uteställen shoppingrundor och fikaställen! Och framför allt nya människor.. Börjar tycka allt mer att Linköping är en rätt tråkig stad!

I helgen gäller fruktansvärt mycket jobb! Usch! 8 timmars jobbtid idag, 17 timmar imorn, 11 timmar på lördag och 10 timmar på söndag! DÖD! På måndag gäller alltså att sova bort hela dagen för att sedan tagga om till sista Måndagsklubben!

Uppdateringen om au pair sökandet är att jag har blivit befrågad om att åka till en familj i New Zeeland och i North Carolina i USA! Spännande... Vart vill ja?

Nu blir det dusch, mat, gymmet med Anna och sedan efter ännu en snabb dusch och risifrutti jobb på NH! Kul att springa runt på uteserveringen om de regnar!

HADE BÄST!!




<3 Bella




hos Sara!

Godmorning alla!

Precis vaknat upp hos kära Sara! Det blir pannkakor till frukost! Mumma :) Igår gällde måndagsklubben! Liten speciell sådan dock men fortfarane roligt! Så länge jag är med vänner jag tycker om!
Efter lite frukost och gossip girl-tittande blir det jobb för Saras skull och lunch på stan med Anna och Hedvig för mig! Efter det blir de stepp och Abs med Anna på gymmet! Nu jävlar ska jag komma igång!! :P Nu ska jag hjälp till Sara lite! Duka eller så ;)

hade finast!!





<3
Bella




22 AUGUSTI

Klockan är halv 2 och jag vaknade precis! Jätteskönt! Så blir det när man jobbar natt.. Var hemma 5 inatt, helt slut som artist och somnade säkert på 5 sekunder när jag väl la mig i sängen! Fick ett mess 8 imorse om jag kunde jobba men det hörde jag inte ens så tungt som jag sov! O tur för de säger ja! Skulle jag aldrig ha orkat!

Idag gäller att ligga kvar i sängen så länge som möjligt och sen vid 5 hugget dra mig in till stan! Där blir det att först gymma med Anna och sen ha lite myskväll med fröken! Grtymt länge sen! Så ska bli mysigt :)

Annars i veckan gäller måndagsklubben måndag och skriva i min profil på au pair sidan ;)

Hade finast!

PUSSSS






<3
Bella




trött

Tjoho!!

Sitter för tillfället hemma hos Sara och äter frukost! Eller Sara iaf! Idag ska jag jobba sammanlagt 13 timmar på både Ica och Nh så har lite problem med mat! När ska jag äta? :P Haha! Blir typ lunch till frukost ;) Morsan åkte till Hofors igår så jag har huset för mig sjäv! Blev dock rätt ensam igår så brummade förbi Sara vid halv 11! Mys!

A
nnars i helgen blir det att jobba på och försöka sova så mcyket som möjligt! ligger lite efter med det.. Annars så har jag börjat bli sugen på att bli au pair.. Ska nog allt ta och göra mig en profil och söka lite!!

Nu ska jag skjutsa Sara till stan och sen blir det hemfärd till mig för att snabb duscha, äta och sedan brumma till Ica!


Pussar!!






<3
Bella



O ja!

tjo!

Trött och sliten Bella som skriver.. Börjar känna att arbeta varje dag börjar bli lite tröttsamt! Idag har jag jobbat 08.00-14.00 och snart ska jag iväg till NH för att jobba till 04 inatt! PALLA! Aja jag som valt det själv, men det är segt att jobba natt! Blir att fortsätta jobba veckan ut men fredag + lördag gäller 17.00-04.00 på NH så då kan jag spendera dagarna iaf med att göra något vettigt och träffa några godbitar! :) Kom nyss hem från stan annars.. Varit på en mysig fika med far min på Mokka! Såg alla 3:or vara faddrar och busade runt på stan med sina nollor! Jösses vad tiden går fort!! Inte alls länge sedan vi gjorde det tycker ja!!

Annars de senaste dagarna har jag bl.a varit i Katrineholm på Hedvigs land! Blev alltifrån fest, mys och massa skojj! Båtfärder och promenader och självklart mysiga pratstunder :) <3 Får vi göra om fröken! O måndagsklubben med Sara såklart! Lika roligt varje gång sötis! :D

Nu ska jag försöka vila lite.. Kolla på typ Gossip girl innan jag brummar iväg igen! Sen natt för fröken Staaf!

PUSSPUSS





<3
Bella




MYS

God kväll!

Klockan är mycket och jag börjar jobba 8 i morgonbitti så borde verkligen gå och lägga mig! Men är inte sugen på att jobba imorn och inte på att sova heller, så satte mig här istället ;)
Dagen har varit jätteMYSIG! Morgonen inläddes med att duktiga jag gjorde Amerikanska pannkakor till mig och Cecilia med sylt o grädde på! :D Var mycket gott och fyllde våra magar gott och väl!! Sedan har dagen rullat på fruktansvärt fort med kaffe, Sex and the City och massvis med tjejprat i sängen! Precis lagom av vad man orkar med, mysigt, kul och slappt! Sådant gillar vi :)

Imorn gäller jobb som sagt på ICA 8-18 och sedan mys hemma hos Sandra! Blir att sova där och hade gott! Var allt för länge sedan! Fredag står det jobb på ICA igen på Schemat och sedan grillning hos Sara! Lördag gäller att åka ner till Hedvigs land till måndagen för fest, mys och massa tjejsnack! MYYYYYYYYYS!


Mys är de perfekta ordet för min värld har jag kommit på! Älskar att mysa till det om dagarna med mina vänner! Det gör mig lycklig <3


GOD NATT!!






<3
Bella



kvällsuppdateringar

Hej igen!

Inte länge sen sist.. Men har kommit in i ett litet stim av att skriva ett kort blogginlägg på kvällarna när jag ändå ligger här i sängen med datorn i knät! Så, Dagen i ära inläddes på Espresso house där det blev frukost med Sara och Cicci och tillslut Linn med! Var riktigt mysigt!! Tiden går så fruktansvärt fort när man har roligt så innan jag visste ordet av satt jag i bilen hem igen! Denna gång dock utan min Älskade Mobil. 
Buhuu :-( Lämnade in den på lagning för kunde inte längre lyssna på musik på den! Den var alldeldes glapp.. O när jag lämnade in den kunde jag lika gärna klaga på småsaker som jag också ville ha fixat så nu är jag utan den i 2-3 veckor! Får dras med en liten, ful Walkman Sony Ericsson mobil.. KULJUL! O morsan som precis köpt nya, jättebra hörlurar o så får man ingen användning av dom :P Hehe! Imorn gäller iaf mysdag med Cicci! Ska bli kul :)


Nu blir de lite Gossip girl tittande och sedan bädden! Eller iaf försöka.. Kan inte somna nu för tiden, för mycket i huvudet! Får ta sovmorgon tills halv 2 imorn då fröken kommer istället :P


PUSSPUSS






<3
Bella




NattiNatt

Hej alla!

Nu ligger jag här i sängen igen. Känns som om det är de ända jag om dagarna nu för tiden.. För skönt! Börjat kolla på Pretty little liars nu när Vampire diaries är slut ;) Ännu en serie att brottas igenom! Tar de kortfattat ikväll för jag vill hinna se ett till avsnitt innan sömnen kallar! I lördags var en hellyckad kväll! Underbart att få träffa alla igen!!! Ikväll har jag varit på mysfika med grabbarna och imornbitti blir det frukost på Esspresohouse med flickorna!!

sov gott!!


Fredagsmys

Godkväll!

Jag har bara varit hemma i 2 dagar men måste säga att det är underbart!! Har inte riktigt anpassat mig än dock tror jag men sådant tar väl tid!  Svårt att somna om nätterna, vaknar vid åtta på morgonen som vi alltid gjorde i Bulgarien, trött på mat och har världens huvudvärk varje dag! Men om jag ska sluta tycka synd om mig själv här så njuter jag verkligen av att vara hemma! Min egen säng, alla underbara vänner och bara känslan över att jag kan stanna inne i sängen hela dagen om jag vill!

Gårkvällen på Riva var riktigt mysig! Vi var runt 15 tjejer som tog avsked av Emma! Lite sorgligt.. Kändes i hjärtat när Hedvig gick upp och höll ett jättesött tal! Men sådant är livet, gläds för Emmas skull! Imorse träffade jag Sara efter 2 alldeles för långa veckor! <3 Var riktigt mysigt! Blev att laga russinpannkakor och kolla på efterlängtade Vampire diaries! Annars de senaste 2 dagarna har jag mestadels legat i sängen framför tv:n! För tillfälet kollar jag på Sagan om konungens återkomst, har redan hunnit sett de andra 2! O alla i extramaterial, då förstår ni att jag legat här ett tag ;) Skitskönt!!

Nu väntar jag på i min ensamhet att Sara kommer hit igen efter jobbet! Blir Been and Jerry´s och varm choklad framför några Vampire avsnitt!! FREDAGSMYYYYYS!!! :D


Pusssssar!!






<3
Bella




Borta bra men hemma bäst!!

Hallåhallå alla kära!

Nu är jag hemma i Sverige igen efter 2 mycket sköna och underbara veckor i Bulgarien! Måste erkänna att Bulgarien - Sunny beach verkligen slog mina förväntningar! Ett riktigt härligt och bra ställe :D Billig o bra mat, grymt festställe, fin strand, grymt snygga,stora hotell.. Alltså helvärt ställe! Skulle jag lugnt kunna åka tillbaka till :) Men som sagt det är skönt att vara hemma! De sista dagarna hade jag hemlängtan.. Man blir rätt så trött på restaurangmat efter 2 veckor, och solen också!! Mest utav allt har jag saknat alla mina kära vänner!! Ska bli grymt kul att träffa er alla igen <333

Ikväll blir det mat på Riva och sedan utgång med massa brudar som avskedsfest för snyggingen Emma som drar till USA sen i 1 år!! Sen imorgon blir det att träffa eftersaknade Sara en kortis! Ser jag fram emot :)

PUSSPUSS
















<3
Bella




RSS 2.0