Pepp och glad!

Bra vecka framför mig!!

Onsdag: Jobb på ICA och servisPersonalfest :D 3-rätters på NH och sedan utgång på Platens!
Torsdag: Stan med Hanna
Fredag: Långmysdag med morsan! Äta på en Kina restaurang och sedan gå på julkonsert! :D Därefter blir det fest hemma hos Oscar K och sedan utgång på NH!
Lördag: Morgonpromenad med Simon, jobba på NH, stor fet fest för Rosanna. 3-rätters + utgång till Platå och ev. NH!
Söndag: Jobba på NH och sedan umgås på dagen/kvällen med Simon!

BRA VECKA :D

Blir att besöka hela ågatan känns det som ;) 3 utgångsdagar vilka jag alla ser massa ifram emot! Kommer vara ganska död i helgen i att jobba menmen.. Allt för det roliga!




<3 Bella



Hej mitt vinterland!




Gud vad med snö!! Så här mycket snö har vi aldrig haft i November på flera år! Se hur länge den stannar? Men som sagt, snön kan jag ta men dock inte kylan!! Man märker att folk känner lika dant för vet inte hur många människor det var på bussen idag! Busschafförn stannade inte ens på vissa busshållsplatser för att bussen inte kunde få in en enda person till! Hatar! Idag på stan har jag varit och hälsat på folket på NH och pratat om lite sittningsfrågor och därefter blev det en snabbvisit till Bikbok där en ny tröja blev köpt! Ska ha den på lördag så visar bilder då :)

Nu väntar jag på att mitt ris i riskokarn ska bli klart och att wooken ska tina.. Mat :) Hungrig som ett bi!! Ikväll blir det mys med familjen framför brasan med film påslagen och skumtomtar framför nosen!!

<3 Bella



Klart!

Dagen har rullat förbi, inte minnst för att jag varit på ica från 2-9.. Japp, från och med idag har ICA i JOhannelund öppet 1 timma extra xD Mindre roligt! Speciellt när det typ kom 5 pers på den timman.. Glömde alla människor skylten som stod bredvid dörren om öppetiderna? Aja hemma nu igen och håller på att måla naglarna. Svart lack med guldglitter över ;)

Annars idag har jag betalat min Au pair resa :D Pank :( Men roligt om nått! Nu är det upp till agenturen att fixa med flygbiljett, försäkring och visum till mig.. Den 24 januari smäller mig! Då blir jag en kiwibo tillsammans med alla andra i Nya Zeeland! :D

Några bilder från familjen ;) Barnen är 10,7 och 6 år..






Stranden ligger 350meter från huset!



<3 Bella




29 november

Godmorgon!

Klockan är halv 2 och jag har precis ätit en riktigt god och stor frukost! Om ca. 15min blir jag skjutsad till jobbet av Anders. Är ica som gäller idag! Idag är jag utvilad och på bra humör! Kvällen igår var riktigt mysig :) Elin brummade förbi här och hade myssöndag med mig! Blev mat, efterrättskaka, massa vampire diaries avsnitt och massage ;) hehe! Framåt natten sen låg i sängen med jultjärnan och julgranen tänd och lyssnade på julmusik! Somnade jättefort :) Underbart!

Nu ligger jag och tittar på Desperate och kikar på min fiiina nya tatuering! :D Så stolt och nöjd!



2 år gammal bild ;)


<3 Bella




Första Advent!

Bra morgon har surrat förbi! Idol och ägg/bacon frukost med systeryster! Henne mötte jag upp igår på Ågatan efter 2 riktigt bra utekvällar! För min del blev det NH med personalen efter jobbet vid 1 hugget framtill 3! Kort men roligt :) Nu är det Söndagstorm ute men jag har det gott! Ska skypa med älsklings Sandra idag och sen kommer Elin finingen hit igen för ännu en myssöndag!

Här kommer bilderna på min nya tatuering! :D Vad tycks?






<3 Bella



Ny tatuerad!

wiee! Äntligen blev min andra tatuering gjord!! Den har dock plast över sig som man inte ska ta bort på ett dygn så bilder får ni se imorgon på den! :D För ni som inte vet har jag gjort mitt stjärntecken på höften! Jag är vattuman vilket är vågor.. Mycket snyggt blev det!

Lägger ut min första tatuering som kompletteringen så kommer den nya imorgon ;) Den är blodig och äcklig nu ändå xD






För er som är sugna att tatuera er - satts på Max tattoo i Tannefors! Skit bra, fräscht och 2 grymt goa killar som äger stället!!

<3 Bella






kuljul!

Hemma från kylan och den superbra bion nu! :D HARRY POTTER - Riktigt bra filmer måste jag säga! Filmen ikväll var helt toppen, rekommenderar ja! Vill genast se den sista filmen! :D

Imorn sätter jag klockan på halv 10 för klockan halv 11 går bilen till Max Tatoo där jag äntligen ska få min andra tatuering gjord :D

kuljul!!


<3 Bella



Julens kladdkaka med glöggrädde!

Kladdpepparkaka
100 g smör
2 ägg
3 dl strösocker
2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 msk vaniljsocker
1/2 tsk malen kanel
1/2 tsk malen ingefära
1/2 tsk malen kardemumma
1/2 tsk malen nejlika

1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt.
2. Blanda samman mjöl, kakao, vaniljsocker, kanel, ingefära, kardemumma och nejlika. Rör försiktigt ner blandningen i äggsmeten.
3. Vänd ner smöret. Häll smeten i en rund form med avtagbarform. Grädda kladdpepparkakan i mitten av ugnen ca 9-10 minuter. Låt svalna. Sikta över kakao vid servering och servera med glöggrädde.





<3 Bella



Däven!

Japp idag är jag seg.. Bakis, trött, frusen & hungrig ;) Efter sittningen igår (som gick galant) tog jag mig några städdrinkar som råkade bli 3st 12:or! Riktigt goda! Men med bara 1 sallad i magen på hela dagen så slog det till rejällt kan jag lova! Kvällen fortsatte och jag och några från personalen fortsätta av festa och dansa gärnet på NH till 3 hugget! Kuljul! Dock så har jag en bula och ett blåmärke i pannan från en krock med Bea xD Hennes tand mot min panna hur vi nu lyckades med det! Sammanfattningsvis: En riktigt rolig, galen, spontan kväll!! Nu är jag hungrig som en gnu så blir lite bakismat till frukost och en STOR varm choklad! Börjr bli lite förskyld och snuvig :/

Annars idag ska jag baka: pepparkaks-kladdkaka med glöggrädde till! :D Lägger ut bilder och ev. receptet senare ;) Sen blir det en kort visit till Ica för jobb och sedan Bio :D Jag, Sara och Ardalan ska se Harry potter!! Wiie!! BLi nog en snabbfika där emellan med.. Sedan när jag väl kommer hem får jag krama om Systeryster <3 blir mysdag, tatueringsdag, julshoppingsdag imorn med henne! Ser jag fram emot :)

Dagens Ros går till världens bästa mamma! Kolla vad jag fann på sängen när jag kom hem!!



En chokladkalender!! :D Ett Måste varje jul!!
Gjorde min dag..



<3 Bella





Dagen

Väckt av telefonen - stress - ICA - NH - Vin med Tessan

Japp när klockan är runt 12 ikväll är dagen klar och då kan jag äntligen slappna av med lite vin i denna outfitt!




Ut i snöväderet nu! PUSSPUSS


<3 Bella






haha

Dagen har rullar på bra.. Blev jobb på NH från 11-16 och ica från ca. 17-20. Trots all snö och stormen utanför var det rätt mycket folk som luncha på NH idag och massvis med människor som handlade på ica. Mysko! För mig gick det rätt bra att åka från ställe till ställe. 14 bussen kom direkt när jag nådde busshållsplatsen på trädgårdstorget! Morsan hämtade mig sen på ica så dagen löste sig bra! :) Nyss har jag precis ätit kvällsmat och kollat på "Bonde söker fru"! Har varit på riktigt bra humör idag! Mycket har att göra med att vi hade julmys på NH! Drack julmust, åt pepparkaka och lyssnade på julmusik! När jag väl kom hem sen och satte på tv:n fick jag se världens roligaste reklam! Älskar ica reklamerna alltså! Stjärnan i kanten på reklamen med är ju att Måns Z är galet snygg! :D

Kika och skratta! Gjorde jag ;)






<3 Bella






Mot NH!

Eller iaf försöka.. Värre väder idag än igår! Hoppas jag kommer ut genom dörren iaf..
Bäst vore det om det fanns en buss med mitt namn på som kunde köra mig vart jag ville, när jag vill!

GE MIG!




<3 Bella



Inte okej!

Gud vilket väder! Gillar snö men inte snöSTORM!! Usch!! På vägen till jobbet imorse stannade bussen 2 gånger pga av allt snöväder! Motorvärmarn blev för överhettad tydligen.. Morr.. Går ju knappt att inte ens komma ut igenom dörren! Nej detta väder uppskattas inte! Har iaf köpt ett busskort nu eftersom jag förstår att det kommer bli mycket buss de kommande veckorna om vädret ska fortsätta som idag! Inte okej!! Väl efter jobbet på NH blev det gymmet och sedan brumma till Ardalan! År o dagar sen.. Blev kvällsmacka, te och film! Mulan 1 & 2! Haha men ooo vad de är mysigt med Disney! :D Imorgon vankas NH jobb igen från 11-17 och sedan en kortvisits jobb på ICA fram till 8. Hur ska jag förflytta mig snabbt? Något jag får klura på..

Här kommer köpen från i måndags! Kanske inte de smickraste bilderna menmen.. Nu säger jag och plånboken Stopp på all shopping som inte har med julklappar att göra..

PUSSPUSS







<3 Bella




bra dag

Hallå alla!

Idag har det varit ännu en bra dag! Blev lunchjobb på NH från 09-16.. Därefter bokade jag in mig på alla sittningar på NH under december månad innan alla andra! ;) Känns bra! Jag är för bra :D Mötte sedan upp Elin på stan där det stod shopping på schemat! Sista shoppingen tills jul har jag lovat mig själv.. MÅSTE HÅLLAS, eller iaf försöka! Blev att besöka Bikbok och komma ut därifrån med 3 nya grejor! Det blev den röda Klänningen som jag visade i inlägget innan fast i blått!! Sedan den röda boddyn och tillslut ett par örhängen! Gillar! Kan visa bilder på det imorgon ;) Nu är jag svettig och dan efter gymmet så måste duscha och sen slappa/sova! Så efter ett tag på stan med Elin blev det att ta ett farväl av fröken och besöka gymmet! ;) Blev träning i 2 timmar! O sedan en förJÄVLIG cykelresa hem i snöstorm! Aj ansiktet asså.. Oskönt! Hemma hade morsan pausat "Biggest loser Sverige", gjort vitlöksbröd och köpt revbenspjäll! Underbart!! :D Spillde en tår till programmet med, var finalen! Vinnaren hade gått ner 75kg.. STÖRT!

Nu blire duschen och sen sängen.. Imorgon vankas lunchjobb på NH igen och därefter träning! Varierande dagar ;)

PUSSPUSS


Älskar julen & Elin Jansson! 1 vecka kvar typ tills julpyntet börjar komma upp här hemma med :D



<3 Bella



Kliar i fingrarna!

Vet ni vad jag nyss upptäckte?! Att mina nya uggs är olika storlekar på höger och vänster fot! Vänster har st.37 och höger st.36! Skulle ju ha 36:orna!! Skorna satt ihop med en tråd så inte jag som tagit fel! Så efter jobbet imorgon blir det att lämna in skorna (trots att jag använt dom) och be om ett par nya, med samma storlek på båda skorna! Måste man ju få eftersom det är deras fel att detta problem uppstott!!

Men hatar att gå på stan nu för tiden.. Kliar i fingrarna på mig då!! Vill ha allt :D Älskar att shoppa! Speciellt klänningarar ;) Har hittat några godbitar på Bik Bok jag ska ta mig en titt på! 2 klänningar, en röd boddy + lite smycken! De har fått in mycket snyggt nu!!







<3 Bella


27 november...

...Kommer bli en bra dag!

Tatueringstid klockan 11.00 till att börja med! Äntligen fick jag en bokad tid! Längtar :) Efter det blir det stan och lunch med systeryster som kommit hem från Norge kvällen innan! Blir att mysa den tiden vi har tillsammans.. Jobbar sedan 15.30-24.00 så blir filmkväll efter det ;) Haha..

Igår efter 13 timmars jobb på NH kom jag hem tio i 5 så sov till 2 idag! Underbart! Skulle träna nu på morgonen men orkar nog inte ;) Elin kommer hit vid 4 så hinner inte heller! Bra orsak :P Ikväll blir det film och bara ta det lugnt! För sedan väntar lunch jobb på NH måndag-onsdag!

PUSSPUSS




<3 Bella



Vampire diaries

Vilka blev inte besvikna över att inget nytt avnitt av Vampire kom ut idag? Jag blev!! Det är för Bra!! Här är ett riktigt fint klipp från serien! Med en gryyyyyymt snygg Damon Salvator i!! ÖNSKETÄNKANDE att han o den snygga tjejen Elena ska bli ett par!! Han är en grabb man kan drömma om på nätterna! Så kika på klippet, fina scener, bra låt och magisk känsla!!




<3 Bella

Trots allt!

Hej alla!

Fredagskväll på G! Hoppas ni har det underbart! Jag själv har det mysigt trots att jag är ensam! Kom hem från NH för ca. 20minuter sen så nu är jag seg! Morgonrocken är på med pjamas under, idol är på och framför nosen har jag en Nachos tallrik som ser smaskig ut + en STOR kopp te! Tacochips med smält ost och cream fresch med röd salsa sås till! Mumma! En helt okej fredagskvälls trots allt!

Imorgonbitti kommer Simon hit och ska göra mig sällskap i mitt ensamma hus till Jobbet kallar igen! 14 timmar på NH ännu en lördag!

PUSSPUSS



3 års gammal bild på mig och fröken Sandra <3
Satt och tänkte på att jag hoppas att hon inte väcker mig 3:e morgonen i rad klockan 07.00
Vem är vaken då?

<3 Bella





Typiskt!

Jag blir såå trött! Var på Max tattoo idag för att göra min tatuering men det var fullt :( TYPISKT!! Jag kom dit vid halv 1 och det hade tydligen kommit massor med männiksor och bokat idag vid 11 när det öppnade! Men han fick mitt mönster och skulle ringa mig om en tid nästa vecka! Har förtur nästa vecka över alla andra ;) Är ju värt men ändå! Var ju så taggad!! Aja nästa vecka kommer den!!

Annat som är kul är att mitt avresedatum till Nya Zeeland är bokat! 24 Januari!! :D Japp då försvinner fröken Staaf till NZ som au pair i 1 år till en go familj! Kan berätta om dom en annan gång! Nu ska jag laga mat med Sara och kolla på Vampire! Jobbar sen halv 4-24..

Pusspuss




<3
Bella




Torsdag!

Hej allesammans!

Klockan är lite över 4 och det är kolsvart ute! Man märker att julen närmar sig.. Om 2 timmar börjar jag jobba på NH och jag säger bara; Tack gode gud för bilen! Cykla i denna kyla fungerar men i detta mörker är ingen hipp! Känns som klockan är jättesent när man tittar ut genom fönstret, och jag har ännu inte gjort ett skvatt denna dag! Kom hem från filmkvällen igår runt halv 2 så sov alltså till halv 2 idag med ;) 12 timmars regeln :P Underbart!! Ikväll jobbar jag fram till 01.00 vilket känns helt okej! Imorgon blir det att sätta klockan för tatueringdags :D Kuljul!! Lägger upp foton senare! Nu ska jag gå ner och laga lite mat och sedan dra mig innåt mot stan.. Lägger ut lite foton på min nya klänning jag köpte i helgen som jag sa! Riktigt fin och skön! Ginatricot har fler guldbitar ibland alltså!!

Hade finast!!






Ser dock på fotorna att man kanske måste sola lite innan julen kommer ;) Man ser jämt sjuk ut på alla jul/nyårs kort så blek man är!! Ska jag ändra på!!

Nu blir det NH tröjan på!

<3 Bella



Mysigast!

Min nya halsduk! Passade dock inte till min skjorta under ;) Mysigaste iaf! Stor och Go!






<3 Bella




Kalas!

Japp onsdagen den 17 november ha varit en riktigt kalasdag! Träffade Linnea vid gymmet klockan 10 och körde hårt där! Var inte så trött som jag trodde att jag skulle vara när jag väl kom fram! För Nea var det hennes 4:e gång på gymmet så vi körde min runda.. Blev 45min på rullbandet och mycket styrka! Rygg, mage och arm! Så jaa, jag kommer att ha träningsvärk imorgon! Skönt :) Efter gymmet mötte jag upp Sanna på stan! Blev lunch på Spicy 'n rice! En skit god thai restaurang på platensgatan! Man får en stoor tallrik med mat, dricka + kaffe för bara 65kr! Grymt värt! :) Och riktigt gott! Blev att sitta där ett tag och tjattra för att sedan brumma vidare till stan! Shopping :D Jag kan verkligen inte hålla mig! Blev en fin sammets klänning från Gina, rödmysig halsduk från Gina, Mockahandskar + ett par Uggs! Kan visa på bilder senare ikväll ;) Nu blir det att värma upp sig lite, slappa och sedan åka iväg för filmkväll!

PUSSPUSS






<3 Bella



Godkväll!

Ännu en kväll är här och en bra dag har gott! Tränade som jag sa att jag skulle göra vilket var skönt! Åkte hem efter 1½ timme på gymmet med ett ansikte lika rött som tröjan jag tränade i xD Så det ska vara! När jag väl kom hem blev det kvällsmacka tillsammans med morsan och Anders till filmen "Changeling" riktigt bra!!!

Imorgon nalkas det träning igen vid 10 på morgonen med Linnea! Skönt men kommer att vara som i en koma! Jag och mornar asså - ingen bra kombination! Blir att fixa iordning sig där lite tills jag ska möta upp Sanna på stan! Blir lunch som pricken över i:et efter en morgonträning! På kvällen blir det filmkväll! Ännu en bra dag!




<3 Bella




Helt okej

Hallå igen!

Dagen har innehållet de mesta men lite återstår att göras! Jag har städat rummet/ eller iaf hängt upp alla kläder! , lagat mummsig god pasta och skink-/champingonsås, bölat till 2 riktigt bra desperate housewives avsnitt och har bara gottat mig och legat i sängen och slappat! Skönt! Om ca 1 timme blir det att brumma till gymmet! Ska jag till Nya Zeeland och tatuera mig på höften vill jag gärna hålla mig i form ;) hehe! Nej då! Men de är skönt att träna! Har jag degat mig hela dagen känns de skönt att röra på mig lite! Då somnar jag fortare i natt med :P Ikväll kanske Elin kommer hit och myser så ska jag iväg och träna måste jag nog göra de snart!

PUSSPUSS




<3 Bella




Godmorgon!

Idag är det tisdag och det står ingenting på mitt schema! Hur skönt som helst! Funderar på att åka och träna men får se.. Är man ledig får man vara lat! Ligger förtillfället nerbäddad i sängen trots att klockan är ett med frukosten på nattduksbordet bredvid mig! Blir att nörda några avsnitt av favorit serierna, göra god lunch och eventuellt hänga upp alla tusentalskläder som ligger utspridda i rummet! ;) Funderar på att ta ett bad kanske också, skulle vara skönt :)

Imorse vaknade jag av att pappa ringde vid 12 vilket var ovanligt, morsan brukar alltid hinna först ;) Så ligger bara och väntar på att telefonen ska ringa och mors röst hörs i örat! Ska övertala henne att se film och mysa när hon kommer hem :P Har börjar få ont i halsen och bli lite föskyld så film, te + god macka är underbart vilken kväll som helst!

PUSSPUSS




<3 Bella



Däven

Efter att ha gått upp tidigt idag, jobbat hårt i helgen och sovigt dåligt de senste dagarna är jag så däven och trött nu!! Sängen kallar trots att klockan bara är halv 11.. Känns tidigt på något vänster men egentligen är den inte de! Borde vända lite på dygnet tror ja.. Inget bra att vakna 12 och fortfarande vara trött! Morgontrött & nattuggla, japp that's me!!

Så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig! Legat och kikat på lite bilder förut och saknar några pärlor! Svårt att hinna träffa alla godbitar pga jobb, trötthet och massa annat! I sommras och när man fortfarande gick i skolan var allt så mycket enklare! Får jobba på att hinna med alla vänner <3 Som sagt bara ett sms ibland värmer mer än vad man tror!




<3 Bella



Det nalkas Advent!

Okej några veckor kvar då, men är ju såå mysigt! Jag hatar att vänta med att sätta upp allt julpynt till julen så jag sätter typ upp tre fjärdedelar av alla tomat redan i Advent! ÄLSKAR! :D Huset är fullt med tomtar, julgrejor när väl julen kommer och jag tycker så mycket om det! Trots att morsan alltid säger: Ta inte upp alla tomtar i år Bella!" Så kan jag inte låta bli!

Dock så tror jag att det går i släkten att älska tomtar och julfigurer även om mor min inte vill erkännat! Hon kom hem efter en helg i Malmö igår med 3 nya tomar för Advent! Ett nedräkningsljus som man bara måste ha och 2 stora, kanske för dyra, men riktigt snygga tomtar! :D FINA!




<3 Bella



Trött men glad!

Hemma från en riktigt mysig fika med Nea <3 FÖR länge sen vi han med en sådan! Tummade på träning onsdag morgon så det längtar jag till! Skönt att peppa :D Efter stan har jag bara hunnit vara hemma en snabbis innan jag Skypade med en familj från Nya Zeeland! Wiiee :D Känns toppen! Så alla hoppas jag kommer bli glada när jag säger att jag åker inte förens mitten av januari! O denna gång med en agentur så nu kommer jag iväg!!!

Nu blir det kvällsmat och finalen av "Biggest looser Sverige"





Gått igen vått och torrt! Myskvällar och fyllekvällar vilket visas xD


<3 Bella

Måndagmorgon

Veckan inleds med regn.. Kul! O tanken var att jag skulle gå vinterljus ikväll! Aja får bli en annan dag då snön kommer tillbaka, mysigare då :) Istället blir det fika och massa efterlängtat "kommaifattprat" med tösen Linnea Runqvist <3 Fram tills dess ska jag ta mig en liten vilopaus igen i sängen och sen göra mig någon god lunch!



<3 Bella



Farsdag!

Stort grattis och många kramar fars-gubben på farsdag!




<3 Bella




Tattoo

Japp som ni vet har tatueringen skjutits upp som tusan! Första veckan hade vi den oturen att Max tattoo renoverade och i fredags stängde de klockan 3 istället för 6 för att de var första veckan efter renoveringen! Varför?? Bara för att jag slutade klockan 3!! Men på fredag är jag ledig :D O de har öppet till 5 så då jävlar! 3:e gången gilt!

<3 Bella



DÖD

Äntligen kom den sköna söndagen! Helgen har varit superrolig, men den har slitigt på krafterna! I fredags efter att ha sovit i endast 4 timmar åkte jag hem till Bea efter jobbet för att tagga utgång! Hon, jag och Hanna lagade pizza, sjöng schlager låtar, drack, spelade spel tills klockan var 11 då begav vi oss hem till Vickan för att träffa alla andra! Tillsammans blev det en fet utgång på NH! Massa shotts och 3 timmars dansande uppe på DJ-båset gjorde att man var helt slut när väl klockan slog 3.. Blev den självklara kebaben på Citygrillen och en kort visit på hemmafest hos Alaa.. DÖD var vi alla 3 när vi väl slockna på kudden hemma hos Bea vid 5!... Och död var jag när jag åkte till NH vid 2 dagen efter för att jobba! Blykepan på! Blev först 2 sitnningar och sedan servis jobb framtill 05.00.. Japp 14 timmars slit blev det! Så idag är jag trött fasten jag väcktes av morsan halv 2! Dagen i ära bli att ta det lugnt, kolla på Idol och Robinsson och vänta på att familjen ska komma hem från Malmö!

Lite snygga bilder från kvällen xD






Hahaha!


<3 Bella




Bella on a friday night!

Hallå alla glada!

Äntligen är det fredag :D Dock jobbar jag hela helgen, men ändå.. Idag är jag trött och sliten som tusan, men ska ändå tagga om till Måndagsklubben pres. I LOVE HOUSE! Japp ikväll blir det NH igen tillsammans med Bea och många av hennes närmaste! Kuljul :D Anledningen till varför jag är trött då! Joo jobbade nämligen igår med på NH fast kväll.. Var alltså inte i säng förens halv 2 och somnade tråkigt nog 1 timme efter det! Imorse ringde klockan 05.45 för jag skulle nämligen även denna dag jobba på NH dock klockan 08.00.. TRÖTT!! Ska ta mig 30 min powernap nu.. Sen måste jag packa ner allt i en väska för 2 dagar och kvällen! Imorn på bakisdagen blir det NH jobb i 14 timmar! Kul men segt.. Annars idag har jag shoppat lite! :D Bytt ena klänningen som jag köpte i lördags till xs istället så nu sitter den mycket bättre! + att jag köpte en klänning till + korsett! wiee :) Skulle köpa uggs men blev inget :P Får bli en annan gång! Man vet ju aldrig hur länge snön stannar lixom ;)

Ha en galet bra fredagkväll! De ska jag ha iaf :D


Klänning från Ginatricot - full med paljetter!



Klänning från HM - med urringning + svarta "blommtussar" på axlarna





Korsett från HM - snyggt till höga jeans, hög kjol mm..

Nej nu blir det att tvätta bort all smink, fixa om håret och packa väskan!

<3 Bella




Morr!

Nu är jag äntligen nyfixad! Duschat, sminkat mig, fixat håret + målat naglarna ;) Nu är jag redo för jobb på NH xD Nej då gjorde mig lite mer iordning för att jag mår bättre av det + att Platå väntas efter sittningen! Så nu blir det att göra mig lite mat och sen cykla till jobbet.
Där kommer problem in!


1. Snö och kallt ute!
2. Anders har råkat fått med sig mina nycklar till Skåne! MORR!

Alltså måste jag hitta extra nyckeln till cykel + ta ut cykeln från baksidan eftersom garaget är låst på framsidan. Baksidan är också begravd av all snö! usch!! Kommer ta tid och jag kommer bli blöt!! Måste börja med allt tidigt om jag ska hinna till jobbet i tid!

Sitter och kikar på mina fina naglar jag nyss åstadkommit! Bebisrosa med ett silver streck på :D Fina! Så nu har de torkat med så kan gå ner och börja laga lite mat!




<3 Bella



kväller

Precis hemkommen från gymmet - nu blir det den efterlängtade havregrynsgröten :) Med kanel och mjölk! Mumms.. Nu blir det "Bonde söker fru" och sedan duschen!

<3 Bella

Vilket vinterland!

Även idag är världen utanför mitt fönster helt snötäckt! Får se hur länge det håller! Just förtillfället håller iaf Anders på att byta bilens däck till vinterdäck! Var lite scary att åka igår i sommardäck! Usch ja.. Så ikväll känner jag att jag kan åka och träna och ta bilen utan att vara livrädd för att svänga i 30km/h :P Idag är sista dagen på veckan dock som jag bara kan ligga och dega i sängen hela dagen! Imorgon nalkas nämligen jobb på NH från 16.00-24.00 + lite vin på Platå efter. Fredag nalkas morgon jobb på NH, tatueringsdags på eftermiddagen och utgång förhoppningsvis på kvällen! Lördag blir det NH jobb 15.00-05.00, så söndag är jag död ;) hehe.. Idag blir det att försöka städa rummet lite.. inte länge sen jag gjorde.. men på något konstigt vis är rummet fullt med massvis av kläder efter bara en vecka! xD Illa! Sen fram till kvällen ska jag bara slappa och ta det lugnt! Ikväll som sagt blir det gymmet + solning igen tror jag innan det blir "Bonde säker fru" med morsan hemma ikväll!

PUSSPUSS




<3 Bella



SNÖ?

Vaknade imorse glad, pigg och varm och drog upp rullgardinen, och vad fick jag se...SNÖ? What? Blev en stor chock! Först suckade jag och surade lite men under dagen har de förändrats! Lite snöbollskrig med Simon, film och julmusik har gjort att jag faktiskt börjar få julkänslor! :) Blir att i veckan köpa nya fula uggs som är perfekt för vintern! Att traska i snön och höra det knastrande ljudet under fötterna är mysigt! Nu ligger jag i sängen igen, mätt efter kvällsmackan och börjar bli lite mosig!


Jag o Natha förra vintern <3

<3 Bella



Kallt!



Jaa utöver att dagen varit rolig och mysig har jag nog aldrig frysigt så mycket! HATAR kyla! När tillslut Natha dök upp på stan var båda stark bestämda över att den mysiga promenaden runt ån får vänta, in på ett fik fort som tusan var tanken! Innan man fryses sönder! Blev kvällsmat på Chiocalata tillsammans med Martin, Simon, Simon och Ardalan! Mysigt :) Sådan toppen mor jag har fick jag skjuts hem också efter det! Skulle dött om jag cykla hem.. Sönderfrusen direkt! Imorn blir det sovmorgon så jag får tina upp under täcket!

<3 Bella



rastlös på att vänta!

Sitter på statsbibblan och tråkar! slutade jobbet vid 4 och har sen dess suttit här! väntar på att Natha ska komma hit efter skolan! dock är hon sölig :/ tog med mig min bok för att läsa här men tröttnade efter 30min :p börjar jämt dagdrömma iställe och tänka på helt andra saker än vad jag läser! får ofta läsa om hela sidor xD efter en liten skvaller promenad med vännen blir det att tillsammans träffa grabbarna för en fika på stan! kommer bli mysigt :) innan det ska jag äntligen få hämta hem min klocka :D den har varit inne på lagning i 1 månad nu! dåligt.. men ska bli skönt att få sätta på mig min älskade klocka igen! nu ska jag allt dra mig och ringa Natha och fråga om hon dött eller något! hatar att vara rastlös! hade finast! hörs igen snart! Pusspuss <3 bella Lägger upp en skön sommar bild! saknade denna stund när jag cyklade till jobbet imorse när det var 8 minus grader!

För bra..

Trots att jag kännt mig halvt medvetslös idag så blir jag lika glad varje gång denna låt spelas!



Kollar på Beck förtillfället och försöker hålla ögonen öppna! Ska bli skönt att sova :) Imorn nalkas NH jobb 09.00-16.00 och därefter promenad med Natha och fika med grabbarna!

<3 Bella



Crazy lördag!

Jaa dagen igår blev allt från mysig, galet rolig och crazy! Väl efter stan med Elin blev det att baka världens godast diamkladdkaka tills kvällen, göra iordning sig och vänta på värden Sanna! Tillsammans lagade vi alla tre tillsammans 3-rätters! Kvällens meny lät:

*Ugnsmarinerade räkor tillsammans med sparris och parmaskinka
* Bakad potatis med baconrullad kycklingfilé tillsammans med en Romansallad
* Daimkladdkaka

Till rätterna serverade Sanna på ett jättegott vin och väl efter det bar kvällen vidare! Massa tjejsnack, busigheter, spel, mycket mer vin, shottar och massa skratt! Under kvällens gång blev det en visit till 55:an och återstående av kvällen spenderades på NH! Där inne blev det lite för många shots kan jag lova ;) Inte undra på att jag mår pyton idag! Man mår som man förtjänar som man brukar säga!

Riktigt rolig kväll brudar! Får vi göra om snart igen! :D






<3 Bella



Fettofredag!

Jaa kvällen igår blev en riktigt mysig och fettofredag tillsammans med Sara! Hon dök upp tillslut! Båda var så hungriga så det blev kebab/pizza tills mat och glass/chops till efterätt! mumma! Efter en nyttig vecka var jag värd det! VI kollade på idol, skrattade åt gamla minnen och kolla spänt på det nya avsnittet av Vampire!

Nu blir det frukost! O sen stan med Elin :D

Ikväll kör vi Utgång!!

<3 Bella


Var är min vän?

Sitter hemma hos Sara utan Sara! Slutade jobbet vid 4 på NH och tanken var att jag skulle cykla hem till henne då.. Men hon fick jobba över den bävern! Som tur är var pappa Svedlindh hemma så han släppte in mig! Fröken blir nog lite förvånad när hon kommer hem och upptäcker mig i hennes inte så välstädade rum ;) hehe! Ikväll blir det myskväll! Prata ikapp oss om allt, laga mat, se idol, vampire diaries och bara ta det lugnt! skönt :) Imorn ställde jag in träning med Anna pga. av fötterna men shoppingen blir av! Som jag längtat :P

Nu är jag trött och hungrig och håller tummarna på att ms.Svedlindh dyker upp vilken sekund som helst!

Ha en toppenbra fredagkväll!



<3
Bella



Ännu ett riktigt bra slut!

Japp kvällen börjar nalkas mot sitt slut och imorgon nalkas jobb 09.00! Kvällen avslutades på ett perfekt och mysigt sätt! Blev mys tillsammans med Morsan och Anders och en kanon kvällsmat framför Robinsson på tv:n! På bordet fanns rostadmacka, räkor i mängder, ägg, aioli, avocado, vin, te, kex, ost mm. Mumma! Som sagt: en riktigt bra avslutning på en bra dag!




Annars idag har jag städat mitt rum! :D Stjärna i kanten till mig! Det mindre bra är att min inflammation i fötterna har blivit sämre! Har inte nämt de tidigare men båda mina lilltår är uppsvullna som bara den och knallröda och sidan av foten är lika skär den och det gör fruktansvärt ont! Idag märkte jag att jag inte ens kunde gå i conversen.. Tränat och gått i för smala klackskor för mycket tror jag är problemet! Så imorgon på jobbet får jag pinsamt nog jobba i gladiatortofflor! Perfekt att gå i November xD Undra vad folket på stan på lördag kommer tycka ;) Vill kunna dansa förfullt på lördag så blir det inte bättre får jag ringa vårdcentralen! :(

Visst var klänningarna underbara i förra inlägget! :D

Sov gott sen!


<3 Bella




Älsklingar!

Ska shoppa med Elin på lördag! Och någon/några av dessa ska bli mina! Älskar dom!! Speciellt de 2 översta!




Innan dessa ska jag imorgon först jobba lunch på NH, och sedan mysa hemma hos Sara! :)
Lördag blir det först träning med Anna och sedan shopping med Elin! Längtar :D

Något snyggt ska jag allt ha till kvällen! Klänningsnarkoman!

<3 Bella




Vissa dagar saknar man mer än andra




<3 Bella



Oflyt!

Har börjar få som himmla otur nu för tiden... Irriterar mig! Senaste nytt är att Max tattoo renoverar denna vecka, Just denna vecka! Så blir ingen tatueringen imorgon.. Får helt enkelt vänta tills nästa vecka, eller veckan där på :( Sablans.. Jag som var så taggad!


Dumma sömn!

Trots att jag flög upp tidigare än vanligt denna morgon, har tränat, legat i sängen i 2½ timme med tv:n på, bäddat ner mig och tänd ljus kan jag ÄNDÅ inte bli trött! Värmen borde göra mig mosig tycker ja, eftersom de är 25 grader i rummet, men inte!

Ligger och tänker på vilken super utgången det kommer att bli på lördag istället! Då kör vi NH igen folket!



Ska försöka ligga och drömma ett tag och hoppas på att John blund tar mig!

<3 Bella



Ses imorn!

Onsdagar har bra tv-kvällar! Jag, morsan och Anders sitter jämt bänkade med lite kvällsmacka och te till "Bonde söker fru", "Carina Berg flyttar in" och "Välkommen åter!" Känns som en bra avslutning!

<3 Bella




Vackra bild man hittade från Halloween xD




<3 Bella



Tajming!

Vaknade klockan elva imorse och var jättepigg! Konstigt nog.. Satte mig upp i sängen och tog fram datorn. Kände för en morgon med desperate housewives avsnitt framför nosen och bara ligga och gotta mig i sängen! Men så blev det inte! Morsan kom upp och fråga om jag kunde skjutsa henne till skolan vid 12! Så snäll som jag är sa ja ju jag! Då föll det mig i tanken att när jag ändå hade bilen kunde jag åka och gymma på samma gång! Duktiga ja! Blev 1 timme på rullbandet, styrka och sedan solning! :D Väl hemma nu känner jag mig toppen! Ska göra mig lite mat, ta en dusch och sedan sätta på mig myskläderna och njuta i sängen av att se d-h och bara ta det lugnt! Städa rummet tar jag imorn :P

Väl på stan köpte jag mig lite nödvändigheter med! Sminkborttagningsmedel, ansiktsvatten, ansiktskräm + padds! En underbar blandning från Oliva by eco! Doftar himmelsk, är riktigt bra och ansiktet blir helt friskt och lent efteråt! Har annars haft problem med att alltd bli svart under underfransarna, men inte längre! Allt detta köpes på Apoteket för 350kr!



<3 Bella



Kuljul

Trött och däven efter en lång dag på jobbet! Nu ligger jag i sängen och ska strax sätta på ett avsnitt! Har precis gjort mina kvälls-situps så måste varva ner lite om jag någonsin ska kunna somna inatt! NyttighetsTankarna börjar komma igen! Ska försöka vara nyttig på vardagarna och unna mig på fredagar och lördagar. Ska sedan träna minns 3 gånger i veckan och de dagarna jag inte gör det blir det situps morgon och kväll! Se hur länge det håller! Sist höll de i 3 månader iaf ;) Jag får kämpa! Blivit så sötsugen senaste veckorna!!

Imorn är jag ledig så ska nog kanske städa rummet, behövs! Cykla ner till stan och gymma och kanske sola! Känner mig som ett lik så blek man är!

Hörs imorgon!



Saknar mina kära vänner!! Den ena i Norge och den andra i ständigt arbete! Saknar solen värmen och framför allt brunheten!!

<3 Bella

Underbart!

Ligger i sängen varm och go efter ett underbart bad!

Efter att ha stått på rullbandet och powergott i 50min och sedan kört intensiv styrka sista 40min kändes det skönt att cykla hem till kära Vitsippevägen! Väl hemma blev det en stor tallrik fil med egengjord müsliblandning i (mumma!!) och "Biggest looser Sverige" på tv:n! Efter det roppade badet på mig! Badkaret med inbyggd lampa som gör att vattnet byter färg hela tiden, inbyggd radio så jag kunde ligga och sjunga med och njuta av bra musik, inbyggd masage så jag kunde slappna av och inbyggd värmeinställare så jag kunde ligga i vattnet hur länge som helst och avgöra om vattnet skulle bli varmare eller kallare! Till det dussintals tända ljus och nedsläkt belysning! Det kallar jag avslappning!!! :D Var alldeles rödskär om kroppen efter badet så varmt det hade blivit! Så nu känner känner jag mig riktigt avslappnad och varm och mysig! Insmörjd i god doftande boddy butter och ligger under täcket i en varm pjamas! Kan inte bli bättre!

Imorgon gäller jobb på ICA 12-20.15!!

Sov Gott




<3 Bella





1 november

Dagen börjar gå mot kväll och det är inte förens nu jag börjar piggna till! Har bara slappat hela dagen vilket har varit lika skönt som vanligt! Om en timme blir det dags för mig att cykla till stan, shoppa lite små grejor, kolla om min klocka har kommit (Den hade inte kommit sist! 3 veckor har de nu gått) Illa! Vid halv 6 iaf är det möte på NH där jag ska skriva upp alla mina nya tider! Hoppas på flera sittningspass! Väl efter det iaf blir det gymmet alldeles ensam! Blir att köra till musik :) skönt!! Nu ska jag försöka att verkligen vara nyttig och köra hårt i veckan! Har gått sodär senaste tiden!

Att se fram emot i veckan:

Fredag: Tatueringsdags och mys med Sara
Lördag: Middag + utgång med gamla godingarna Fia, Sanna och Elin!



<3 Bella



woho!!

Morsan har bokat julkonsert den 3 december! O vad jag alltid velat gå på en sådan :D Myyys!!

Och om folk tycker att det är lite för tidigt att börja snacka om jul säg det då till ICA-affärer! Denna vecka börjar nämligen skumtomtarna att säljas! :D Dröjer nog inte länge innan mor min köper hem en sådan burk :P De är ju för goda! Vecka efter denna kommer glöggen och julkalendrarna! Dags att börja förbereda sig!



Är ju trots allt första November idag! Undra om vi får än snöig jul iår? Detta är förra årets november ;)

<3 Bella




RSS 2.0