Tralalalala...

Världens mysigast kväll igår! Blev en lång powerwalk med Natha <3 Han dock stanna en snabbis hos Martin och äta äppelkaka :P Haha! Jaja, vi gick runt hela samhället kändes det som, 50minuter! Strongt ;) Sedan var vi hungriga som bin så vi tillsammans med morsan och Anders gjorde hamburgare med bröd och sen friterade pommes till. Mumma! Vart att glupska i oss tills idol börja då det blev vardagsrumemt som gällde! Idol var riktigt bra, samma sak gällde the Menthalist. Dock så tyckte jag folket röstade halv bra/knas! Erika var lugnt bäst, men sen var ju Clara såååå mycket bättre än mariette! Usch!! Hoppas juryn väljer henne sen!!



Clara


Erika 





Annars så är det studiedag imorn!! Wiie :D Och sen nästa vecka är det Projektvecka då folk åker utomlands och då är vi musikare lediga!! Aaaa!!! En HEL vecka, hur underbart känns det inte! Tralalala, glader är man!!!


Nu är jag hungrig så ska ner o äta! Hade finast!!

pusspuss


<3
Bella


Underbara dag!

Ännu en härlig dag...


Gårdagen var slapp och mysig. Slutade klockan 2 vilket var underbart!! Jag och Samuel gick hem till honom och tog en liten promenad med Rocky vilket slutade med att jag tillslut blev fast hemma hos honom fram till lite över 9. Vi satt mestadels i soffan, vart att plugga den roliga religionen. Samuel hade högläsning och jag lyssnade, Haha! Speladeäven lite tv-spel där jag brilljerade totalt! Eller inte ;) Haha, aja hyffsad var jag iaf :P Tog bilen till stan och köpte mat och åt och brummade sedan tillbaka. På kvällen blev det att kolla på idol :) Dock så var det inte så många som var så extramt bra menmen :P Var mysigt! Efter idol typ blev jag hemskjussad och såg utröstningen på idol nerbäddad i sängen :P Härlig dag och man fick mycket gjort med! :)




Passande bild tyckte jag på hur misshandlad jag blir av pojkarna små i skolan ;)



Annars idag har dagen varit riktigt bra med tyckte ja! :D Okej att vi hade religionsprov som var rätt slitigt, hade nämligen vääldigt kort tid på oss på as många stora frågor, menmen det gick ändå helt okej för min del!! Har också bilhålsinflammtion kan jag tala om med! Usch!! Ögonglobarna svullnar och jag får världens huvudvärk.. Lämnade även in 4par skorför klackning idag - 500spänn! F.A.N!! Hur kan då denna dag vara en bra dag kan ni undra? Jo det ska jag tala om ;) Fick först ta Anders stora atomat citroen bil! Wiie :) Helt underbar att köra!! Kände mig liten i en stor bil men glassade runt i den och njöt som tusan!! As skönt med Atomat. Senså var jag uppe hos morsan ett tag och hon sa att hon kunde betala skorna! Iiii :D TACKAR!! Spillde dock ut en helkaffe i knät uppe hos henne så det var ju lite klumpigt :P Typiskt ja xD Men det gjorde inte så mycket för mycket för precis innan där hade jag varit inne på Ica för att hämta mina lönespecifikationer från när jag jobba i sommras och fick reda på att jag ska få jobba mer :D Aaa :D Jag gav mitt schema, skrev upp mitt nummer och sa att jag var ledig ofta så hon chefen skulle höra av sig när hon satt schemat! Underbara dag!! Snart kommer också Natha hit och då blir det först Powerwalk och sen mys hemma hos mig! Göralite mat, kika på Idol och sen The Menthalist! Älskar tisdagar <3 Imorn börjar jag tidigt och slutar ybertidigt! Jag klagar inte alls!!

 

Nu ska jag vandra!! Hade finast!

PUSS O KRAM





<3 Bella


Lördag!

Japp igår var det kära lördag och idag är inte lika kära Söndag! Bakisdag! Vart nämligen ännu en kväll på Platå igår med några nära och kära. Förfesten spenderades hemma i Calles snygga lägenhet tillsammans med Martin, Robin, Henke, Samuel, Jonas, Ardalan, Linnea, Sandra och Emma! Var mysigt och skojjigt :P Tog sedan taxi in till stan som på något konstigt sätt blev en limmo :P Haha! Jaja, fräsch var den iaf och alla fick ju plats :P Väl på ågatan träffade jag kära Natha som gick in med oss tösar! Träffade som vanligt massor av gobitar utanför Platå, tog några drinkar på 55:an och dansade förfullt! Kvällen slutade väl inte det bästa, menmen sådana kvällarfårman ta! Var en ändå en värd kväll tyckte ja :) Blev att vara lite trösstande och sällskaplig med Natha under natten så sov hemma hos henne och hade det mys! Så idag under den så otroligt pigga söndagen har jag varit hemma hos henne och myst! Gick en härlig promenad där vi satte oss på ett jättefint ställe och bara pratade. Gillade ja! Var en mysig dag trots vin-huvudvärken! Nu ska jag se One tree hill season 6! Wiee :) kommer se bli säsong 7 redan nästa vecka! Natha tippsade mig om världens bästa hemsida!! Underbara du <3



Nu ska jag se ett avsnitt, sen äta de morsan grillar för tillfället och senplugga religion :/ Suck! Kommerlägga mig tidigt ikväll iaf det är en sak somär säker!

PUSSPUSS



 



<3
Bella


Fredags-fetto-dags-mys!

Hej på er alla!!

Igår var det fredag igen! wiee :) Vart en riktigt härlig och mysig dag. Dagen började som precis alla andra dagar med att jag bara hade en lektion! Lika underbart varje gång! Efter skolan skulle det nämligen shoppas och mysas! Började med att jag, Samuel, Sara, Jonas och Ardalan brummade upp till Sammes lya och gick ut med Rockey som vanligt :P Väl efter det vart det shopping! Haha vårt första stopp blev Ginatricot! Grabbarna vägrade att gå in där så de stannade att Applestore, kan säga att de var måttligt sura när vi kom ut där ifrån, 1 timma senare xD Haha! Blev en jättesnygg klänning för min del och sen en fräck västmed axlar och guld nitar typ! Lovely! ;) Efter att vi strosat igen Carlings, Hm och alla andra tusen affärer vart vi hungriga så det blev Subway igen. Mumma! När klockan väl var runt 4 åkte jag hem, sov några timmar och sen vid sju tiden kom grabbarna tillbaka till mig :) Morsan skulle nämligen till Harrys med några fler gammlingar ;)


På kvällen vart det Bellas underbara  klasskaka, Mac Donalds, idol + Batman filmen nummer 2. The dark night eller vad den hette :P Träffade även Martin och Natha en snutt! Vi 3 var nämligen kvällens chafförer när det kom de Harrys folket :P Haha! Blev race till stan ;) Haha, Martin vann, Jag två och Natha 3:a xD Körde lite sixsax, bländade varndra, bytte körfält och gasade på :P Typ ensamma på gatan! Hehe! ;) Vi framme i stan där bl.a morsan var Väääldigt glad fick jag tusentals pussar på kinden av folk och sen ett hjärtligt hej då! Hämtade då på tillbaka vägen även Sara och brummade hem tillmig :) Mys! Vi satt hemma och kollade på film tills 2 hugget då morsan och Anders ville bli hämtade. Skjussade hem Sara, hämtade ömma modern och körde hem för att sova! Riktigt mysig kväll!
'


Ikväll blir det Utgång och jag är såå taggad!! :D
Hade finast nu!!
PUSSPUSS





<3
Bella


STUDENT 2010

Hallå allasammans!



Hahah!!


Idag har det varit en mycket härligt dag! Dock bara om bortser från natten där imellan! Har något knas med en sena i huvudet för tillfället så huvudvärken är vidrig!! Somnade runt 2, vaknade igen vid fyra och sen ringde klockan halv 7!! Usch :P Var lite däven idag till en början kan jag lova! Dagen började med musik och kommunikation :) Satt o babblade i nästan 2 timmar om våran välgörenhetskonsert vi ska göra, bestämmde alla låtar och gjorde upp en budget och en tidsplan. Kommer bli riktigt kul tror ja! Satt o lyssnade lite på grabbarna med som ska göra dansband :P Haha! Jösses xD När väl klockan slagit 10 var det dags för årets skolfoto! Gårdagens blev nämligen inställd! Är ju också bra o göra, haha as många som höll på att spricka av förtvivlan :P Hehe! Iårblev skolfotot taget på trappan! Wiee, vad stor man känner sig nu!! Jag, Sara och Hedvig ställde oss på kantupphöjnaden eller vad man nu säger :P Får man se hur det blir då :P


Men bäst av allt denna dag var att vi provade och bokade studentmössor! Aaaaa :D Gud vad roligt!! Den nya modellen som har kommit ut 2010 är så mycket snyggare!! :P Läderskärm istället för plast, nya märken och färger,mössan ska dofta och ha små fack i mössan och t.o.m en tempurkudde insatt vid pannan! Hehe vad modern ;) Jag valde en sådan mössadär det står Isabelle på ena sidan av märket imitten och Katedral på den andra. Bak på mössan står det sedan 2010 och mitt på toppen är landskapskölden inbroderat! Märket i mitten ska vara i guld med grön diamant. Grön = naturlinje! Även kanten runt mössan över skärmen ska vara grön! Kommer att bli grymt snyggt :D Nu har man så mycket att se fram emot! Blir så glad när jag tänker på det!!



Ikvällblir jag ensam hemma och får kolla på idol. Lite tråkigt! Men morsan ska på bio!! Tråk :P Blir att plugga lite matte, har prov imorn! Snart helg sen med, Gillar!!

Nu ska jag vandra! Hade bäst!!

PUSSPUSS



<3 Bella


Vissa måndagar är bättre än andra!

Hellu :)

Ännu en mysig dag idag för lilla Bella måste jag säga! Skolan var lindrig och rätt slapp idag :) Skönt! Men bäst av allt var att innan skolan han jag gå en halvtimmas promenad hemma på morgonen! Satte klockan lite tidigare, kröp upp och satte på mig mys kläder! Vart att powergå med ipoden i öronen! Underbart!! Solen sken och musiken var kalas bra ;) Efter skolan hade dock vädret blivit lite mulnare menmen, en stund härligt väder fick jag iaf! :) Efter skolan hängde jag med Samuel hem och gick en liten prommis med Rocky vovvsingen! :) Sedan vart de att slappa lite hemma hos honom innan vi skulle hem till mig. På hemvägen tog vi bilen förbi Sevilla :P Haha! Har aldrig ätit därmen det var riktigt gott faktiskt :P Åkte hem och åt framför tv:n :P haha! Kycklinghamburgare o pommes blev det! :) Mumma! Blev sedan hämtade av Martin då vi brummade ner till stan, hämtade även Simon på vägen och mötte Natha på biografen! Mys! Vart "Flickan som lekte med elden" Riktigt bra :D Var en mysig kväll och en mysig dag! Nu tänkte jag att plugga lite matte och sen gå och lägga mig! Skolfoto imorn på min sovmorgon! Grrr, menmen det vill man ju inte missa nu när det är sista och allt!

 

Hade finast!! PUSSPUSS



<3 Bella


Välbehövd helg!

Hellu :)

Nu sitter jag här igen efter en jätte härlig helg! Den har varit supermysig och väldigt välbehövd! Kände att det var skönt att skippa krogen och alkoholen denna helg. Är ju som sagt lönehelg i helgen som kommer så det blir det party! Lördag! Så man får peppa upp sig under veckan, mer taggad när man vilat kropp och själ ett tag ;) Denna lördag var iaf mycket mysig! Var med några vänner jag håller varmt om hjärtat! Natha raringen och Martin och sen med Simon och Samuel, mina favorit klasskamrater :) Det blev filmkväll hemma imitt ensamma hus! Morsan är i Malmö igen.. Grabbarna köpte Pizza och jag Natha tog bilen och köpte förfriskningar, GOODIS!! ;) Blev först flykten till frihet som var riktigt bra! Satt i soffan och myste med Natha och kliade varandra på ryggen och masserade varandras hår :P Haha! Kvart, kvart - riktigt skönt!! När den filmen var slut runt 12 åkte Natha och Martin hemså då var det bara jag o grabbsen kvar. Satte då påmän som hatar kvinnor! Riktigt bra film! Blir ju 2:an imorn :D Flickan som lekte med elden! Somnade i soffan tillsammans med de andra och när väl klockan slog halv 5 och jag fått hem boysen blev det sängen! Sköönt!!



Älsklingstösen <3

 




Klockan ett ringde telefonen! Grrr jag som sov! Haha jag trodde klockan var typ nio eller nått när Heddanpeddan ringde och väckte mig xD Men nej, det var den inte :P Haha! Tösen skulle bara berätta att hon kommer till mig runt halv 4 tiden. Vart en mysigdag som bjöds på Bellas mästar scoones, te och film! Lika mysigt varje gång! Nu ligger jag i sängen och kollarpå One tree hill, ska snart plugga lite och sen vid tio tiden ska jag hämta morsan vid station! Kommer dock sen på kvällen aldrig kunna somna,menmen det är ett senare problem!

 

Nu ska jag vandra! Hade finast!

PUSSPUSS

<3 Bella


Fredagsmys!

Hej på er alla!

I dag är det äntligen fredag igen, vilket för min del idag gäller mys! Om bara några minuter ska jag ta bilen bort mot Ånestad där jag ska möta bl.a kära Natha, Sandra o Linnea. Vi ska nämligen tillmsammans med många andra gobitar på födelsedagsmiddag hemma hos Rebecca! Kommer att bli mysigt + att jag är as hungrig, har inte ätit något sen skolan så hoppas på kalasmiddiag ;) Dagen har varit skön! 1 lektion, där jag precis 2 sekunder innan lektionen började sprang påmin kära klasskompis Hedvig :P Haha vi har fan INGA lektioner tillsammans typ xD Knas! Efter dagen gick jag en promenad med Sara och Samuel som börjar kännas som en fredagsrutin nu för tiden :P Sedan gick jag o klippte mig! Skönt! Dock så har jag varit duktig i sommar. Jag klippte mig senast kanske en månad innan skolavslutningen, och sen har jag varit utomland 3veckor och ändå var inte mitt hår så extremt slitet som jag trodde att det skulle vara. Nice :D Då behövde de inte ta så mycket på längden. Tack alla hårinpackningar o allt som finns xD Menmen nu känns det fräschare och ser fräschare ut :P Gillar! Träffade därefter systeryster en snabbis <3 Den käresta somär hemma från Norge över helgen! Varmysigt och kul fasten det bara gällde kanske 40min! Mys!

Nu måste jag åka om jag ska hinna, och jag vill inte komma sist och sent :P Ha en underbar fredagskväll!





<3
Bella


Mumma gott!

Tjenixen på er alla!

Nyduschad, mätt i magen av kvällmackan sitter jag nu här igen ;) Vart idol med morsan o Anders! Mys! Idol är ju bara för bra. Ett måste o se :D Fast denna kväll vart inte lika mysig som gårkvällen! Runt sex sju tiden tog jag nämligen bilen hem till Natha för myskväll <3 Hon hade bakat hallonsockerkaka den sötnosen! Guuud så gott :D Vart världens bästa te "mammas mirakel" och självklart idol och the Mentalist! Var en superduper mysig kväll som vi bara måste göra om oftare! Tisdagar är vår dag :P Körde lite vilse på vägen hem, men det fan mörk ute! xD Svårt o veta håll i alla rondeller :P Som tur vad så var jag typ ensam på vägarna så kunde göra lite u-svängar här o där :P Hahaha!! Vi bokade även bio till måndag! Flickan som lekte med elden blir det. Ska bli riktigt roligt. Så jag, Natha, Martin, Simon o Samuel ska ta o göra en tråkig måndag mycket roligare och mysigare med bio och fika! Mi like!

 

Dagen idag var också rätt mys! Dock så började jag 8.10 med musik och kommunikation men det gick an, lika så Kemin eftersom jag, Sara och grabbarna tog 40min rast :P Haha oj då! Klockan gick visst lite fort :P Dock så slutade jag då sen :D Underbart! Så jag, Sara, Sara och Cicci gick till stan och åt på Subway!! Har fan inte ätit där sen i ettan! Ooo det var mumma gott!! Dit kan man verkligen gå tillbaka :P Efter ett tag kom även Simon och Samuel och gjorde oss sällskap tills vi gick tillbaka till skolan. Alla hade nämligen Engelska C utom jag :P Inte för att jag surar för de då :P Men lite ensam kännde jag mig! Blev att åka hem och slappa lite! Skönt :)



Men nej nu ska jag plugga lite innan bädden kallar!!PUSSSPUSS



<3 Bella



Mysigare än mysigast!

Hellu :)

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bara bra! Kan dock fortfarande inte riktigt träna än så surar över det, menmen vad ska man göra åt saken! Får bli promenader om jag känner för att röra på mig :) Dagen idag har varit skön som många av de andra! Matte, Kemi, och slutade med en lite speciell religion lektion. Vi hade nämligen en hindusik gäst där som var medlem är Hari Krischna (stavt som de låter, kan va helt knas) Eftersom jag är inte ett dugg troende så kändes nästan Hinduismen i hans synvinkel lika flummigt som kristendommen. De gick lite hand i hand. Samma budskap med olika symboler typ :P

Efter skolan gick jag o Samuel ner till stan. Jag skulle nämligen beställa klipptid! Japp på fredag alltså! Efter det blev det fika på stan med stan farsgubben! Satt på wayns och tog en toast eller focaccia som de heter :P Mumma! Var mysigt. Annars idag har jag bara pratat lite i telefon, läst Siddharta våran religionsbok och tagit de lugnt i sängen! Alldeles starx ska jag ner och äta ägg och räk macka med morsan och efter det ska jag ta bilen hem till Natha <3 Om jag hittar dvs :P Hon bor i Lambohov och jag har bara åkt med henne eller buss till henne så minns inte vägen så helt jävla bra :P Haha kommer nog åka med lite marginal xD Kommer bli "mammas mirakel" som för er inte vet är världens godast te, idol, och the Mentalist! Guud så mysigt ;)

 

Nej nu roppar mor min :P Dags att brumma!

PUSSPUSS



<3 Bella


Typiskt!

Hej allasammans!

Här sitter jag nu lite småsur i mina sovkläder! På min långa, härliga sovmorgon har jag nämligen blivit väckt av 3 kompisar som inte har sovmorgon! Morr!! Aja uppe tidigt, eller halv 11 iaf. Kanske jag kan få något vettigt gjort? Igår var en mysig dag. Tog nämligen bilen hem till Hedvig runt tre tiden <3 Vart en dag med film, promenader, te och kaffe :D Jättemysigt! Får vi göra om gumman! Sen å kvällen vart det serie start av kommisarien och havet med morsan. Måste säga att man är besviken, menmen den var värd att se! Idag efter skolan ska jag, Natha, Sandra och Linnea åka till Ikano och shoppa lite :) Älsklingstösarna <3 Se vad för fint man hittar där ;)

Nej nu ska vandra, platta håret och göra mig lite frukost/lunch! PUSSPUSS


 

<3 Bella


Älskar!

Hej på er alla!

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det super, hade en ybermysig kväll med tjejerna igår! Jag lagade mat, vilket var jättegott! Gjorde bakadpotatis och Bellas specialröra till + en god sallad! Uppskattades mycket. Då känner man att man lyckats bra ;D På kvällen vart det idol + film tillsammans med been and Jerry´s + jordnötsringar! MUMMA!! Haha ooo vad vi fettade oss :P Pratade och myste, en kväll man saknat! Får vi verkligen göra om snart tösar! Har pratat lite med systeryster senaste tiden med, o jag saknar henne!! <3 Gjort en fin bild på oss som finns på facebook att kika på! KOM HEM!!  Nu ska jag duscha, sen plugga lite och ikväll blir det mys igen! Söndagsmys med Hevig imorn med! <3 En skön helg som behövs ibland!!



Hade finast!

 

<3 Bella


Myskväll på G!

Hellu :)

Älskar fredagar! Korta, sköna och härliga. Idag hade jag som sagt bara en lektionen där jag labbade Fysik med Jonas. Vi var bäst ;) Hehe! Efter lunch vandrade jag, Samuel och Sara upp till Samme och gick en liten prommis med Rockey, sen vart det lång promenad runt stan och slutade med att vi satt på en bänk och pratade i tusen år :P Lika mysigt varje gång! Så skönt att känna att man inte har någonting att stressa inför!

Ikväll blir det myskväll med mina älsklingar! <3 Japp, hemma hos mig med Natha och Sandra! Blir middag och fredagsmys! :D Efterlängtat! Nu när jag börjar friskna till igen, wiee, känns det skönt att ta en vit fredag! Var ett tag sen sist så det känns värt! :) Nu ska jag vandra, ta det lugnt innan sockertopparna kommer!


PUSSPUSS



Gammal med fin <3



<3 Bella

 

 


Usch ja!

Hellu!!

Ingen vidare fräsch Bella som skriver idag heller! Trodde att sträcktningen skulle duga som någonting man kan gå runt och surara på. Men inte! Ska råka på en förskylning över natten med! Så för tillfället ligger jag i sängen med 38.2 graders feber, svettattack, världens svullnade hals och en snorande nos! Typiskt! Kan bara säga, HATA! Fan jag brukar aldrig vara sjuk, så när jag väl blir de känner jag mig jätte eländig! Hoppas den lägger sig iaf, världens tråkigaste dag imorn men en väldigt viktig! 2 timmar Fysik där vi ska labba och sen 1½ timme matteE där vi alltid går igenom nya saker varje gång! :/ Hoppas turen är på min sida denna gång!!


Aja något positivt är det med denna dag! Fotbolls VM! Kan man ju inte missa! Sverige-Malta, den vinner vi ;) Därefter runt 9 är det Idol! Härlg och slapp kväll, behöver inte resa mig ur sängen.. Har dock inte gjort det på hela dagen, menmen :P Ska skriva lite i projktarbetes dagboken med efter dagen, men de får bli innan bedtime!


Nu börjar matchen, så nu brummar jag!
PUSSPUSS





<3 Bella

 


Klantot jag!

Hallå alla!

Nu ligger jag här i sängen igen, men denna gång har jag PAIN! Klantot jag sträckte mig på träningen!! Aaaa!! O jag som har så mycket spring i benen och bara vill träna. Var höger baklår jag sträckte och det tar fan as lång tid innan det läker ordentligt. Surar! Så typiskt jag också att börja träna hårt för tidigt sen med så det går upp igen. Det vill jag inte vara med om.. Får bli styrka för ett tag... Butter!

Aja när jag väl kom hem var det Idol på tv:n. Wiee :) Tycker jag om! Har följt det varje år tror jag, så varför sluta nu :P Jury Andreas Carlsson kan ju bara inte bli snyggare! Haha! Underbart blå ögon ;) Haha surar man som jag gör idag, kan man iaf inte sluta små le när han smilar emot tv:n :P Gillar!

Nu ska jag nog göra mig lite te, har lite ont i halsen känner ja! Sen göra iordning mig, de sista avsnitten på 0.C box 3 väntar xD Väntar också på att Natha ska ringa mig, men då får jag nog dröja lite :P The mentalist går på tv:n nu och hon älskar de, så inte först det slutar ringer hon :P

Pusspuss




<3 Bella


Världens bästa


Haha ni gör min vardag brudar! <3 Ni håller mig på fötterna när jag som mest berhöver det!

Nu är det Kemi plugg som gäller, har nämligen prov imorn! Usch.. Ser fram emot min träning iaf! :) Men först ska jag ligga i sängen ett tag och lyssna på mysmusik! Behöver ränsa mitt huvud lite och tänka!

Hade finast! PUSSPUSS






<3 Bella


Toppen helg + bakis Söndag!

Hallå alla :)

En väldigt däven Bella som skriver idag! Kan inte säga mer än Bakis! Menmen sådant får man tåla. Försökte dock plugga lite kemi förut vilket var lite svårt! Koncentartionsförmågan är inte så bra :P Denna helg iaf har varit mycket rolig så lite bakis kan jag allt svälja! Fredagen började med en lektion och sen slutade jag ;) oerhört jobbigt! :P Efter skolan tog jag mig en fika på George med Sara och Samuel, Ardalan var med en snabbis med. Haha satt typ på kafét i 4 timmar. mys! Kaffe älskare på högnivå ;D Älsklings syster åkte också till Norge i Fredags den pricken! tråk! Hon ska vara borta i ett halv år så detkänns lite tråkigt måste jag erkänna! Saknar dig redan <3





Efter att ha brummat hem runt sex tiden, duschat och gjort iordnig sig och självklart njutit av taco till mat tog jag bilen ner till stan igen! Var nämligen dags för bowling! Wiie! Länge sen faktiskt. Jag, Tina, Samuel, Simon, Jonas, Ardalan och Emil var det som vandrade ner till Strandvägen för match! Haha jag var kanske än av de bästa men det var riktigt roligt iaf! Något vi får göra grabbs :D Efter bowlingen åkte jag, Samuel och Tina hem till Simon för att kolla på film :P Hehe kändes lite knas o se film där utan att ens Simon var hemma, men det gick kalas! Var ca. 12 avsnitt av c.o Segemyr! eller hur de stavas! Haha underbar serie iaf! :D Gillar!


Väl på lördagen efter att ha pluggat, träffat Natha, färgat håret, och gjort iordning mig var det dags igen för skojjigheter! Party :) Vart förkrök hemma hos Emma tillsammans med Sandra, Sandra, Emilia, Olivia, Linnea och Tina! Kulkul!! Efter x-antal drinkar och vinglas när alla var lite röda om nosen bar vi oss av ner till Ågatan. Där vart det Platå som gällde som vanligt! Nice :) Dock så tror jag att jag seriöst bara var där inne en gång i början och dansade resten av tiden spenderades och sprang iväg utanför! Träffade massa goa och glada männiksor utanför, vart även 55:an för oss! Tog en rosapantern, mumma! och sen så delade jag och Sandra på en shotmixer. Haha vet inte hur många shottar vi fick var asså xD De fick sprutt på en iaf :P Resten av kvällen spenderades med goa o glada grabbar som jag tog taxi hem med runt 5 hugget. Säkert därför jag mår som jag mår idag :P Haha!! Riktigt skojjig kväll iaf brudar! <3 Nu ska jag nog fortsätta plugga lite och sen träffa Natha :)

Hade bäst!! PUSSPUSS








<3 Bella

 


Tråk väder!

Hallå alla igen!

Är det bara jag som surar över vädret! Hatar verkligen när det regnar. Man blir först på dåligt humör, hängig och det finns verkligen ingenting man kan göra, man blir instängd i huset + att paraplyerna hjälper ändå inte till hundra procent när man är ute o traskar. Haha här sitter jag och surar och lyssnar på den underbara låten Dare you to move - Switchfoot! känner mig lite ensam och eländing just förtillfället :P Morsan är ute på kalas, jag är för trött och däven för att plugga och så har jag ont i magen så går runt och klagar över det med! Dagen kan inte bli bättre xD haha! Aja imorgon är det fredag vilket är skönt! Är nog bara på knashumör pga av regnet. Igår var det uppehåll när jag var ute så då vart det träning med Cicci och därefter tog jag bilen till Simon och kikade på film innan sängen roppade hemifrån! :) O då var jag på bra och sprall humör som vanligt!


Aja så kan det vara! Nu ska jag nog ta mig ett till O.C avsnitt eller nått!
Hade finast! PUSSPUSS





<3 Bella


Myskväll! :)

Hallå alla!

Igår var dagen då friidrotten började! Wiee :) Jag o cicci var lite nervösa innan, men slutade med att vi båda tyckte det var riktigt roligt. Trodde jag dock skulle få träffa kära gamle tränaren Lund, men håller väl tummarna för att han kommer ikväll. Gruppen var jättetrevlig och jag kände verkligen hur mycket jag hade saknat att löpa på den mattan. Nöjd! :) Träningarna är måndag till torsdag. Ska faktiskt försöka träna alla :P ett tag iaf.. Har ju bilen rätt ofta så det underlättar ju massor, orkar inte cykla jämt :P Speciellt inte när det blir dags för innomhus!


Efter träningen hämtade sötnosen Natha mig <3 Skulle nämligen sova hemma hos henne. Blev att kika på hennes favorit serie The Mentalist - Det var faktiskt rätt bra. Haha lite skratt hördes allt :P Mysigt!! Imorse fick vi dock rursa till bussen xD Så oss! Men vi hann ;) Du är underbar hjärtat!





Nu ska jag göra mig lite mat och sen bara ta det lugnt tills träningen kallar!!

Här är en låt som verkligen har fastnat på Bellas hjärna hela veckan xD Mycket bra! Micheal Jackson!




<3 Bella


RSS 2.0