31 december

Mozzarella och oxfilé macka till frukost! Dagen börjar bra! Känner på mig att den resterande dagen och kvällen kommer fortsätta lika dant..

Gott Nytt År!!

<3 Bella


Minnen från 2010

Se och njut!!
















Några guldklimpar från året!

Imorn blir det Nyårsfirande så det står härligt till :D

<3 Bella



slutet på 2010

Godkväll Godkväll!

Ännu en sen kväll då jag ligger i sängen och kolllar på Desperate Housewives.. För bra! Kikar nu på sista avsnitt i säsong 5, spännande.. Under dagen har jag myst med Sandra <3 Kikat serier, pratat djupa samtalsämnen, myst, ätit och bara haft det underbart! Dumma unge som bor i Norge! Nyår kan vara sista gången jag träffar henne innan Nya Zeeland :( Bara att börja vänja sig! Sen har jag pysslat lite och bara tagit det lugnt!

Imorn gäller morgonpromenad med Simon och sen spendera lite tid hos honom innan jobbet kallar! ICA 14-20.00, väl därefter blir det att brumma vidare för mys inne i stan! Torsdag gäller ICA igen 15-21.00 och sedan mys med Elin! Tillsammans med henne och Sandra ska vi mysa till det ordentligt nyårsaftonsdagen! längtar <3





<3 Bella




28 december

2010 börjar gå mot sitt slut! Det bästa året i mina 19 år måste jag nog erkänna! Längtar tills Nyårsafton! Är mysigt och kul med middag och att alla klär upp sig så fint! Känner på mig att trots att detta Nyår är lite lulligt bestämt kommer den bli riktigt bra! Spontant och fantastiskt! Nu annars ligger jag i sängen och ska strax duscha.. Hedvig och Sandra kommer hit senare <3 Tills dess hoppas jag att jag hinner pyssla lite! Har börjat i mitt fotoalmbum att sätta in bilder, måla och klistra.. Ska blir en klippbok :D Blir jättefint!

Igår myste jag med denna tös! Alltid lika kul <3 Blir att leka med henne på torsdag kväll med och nyårsafton! KulJul :)




<3 Bella



vilken underbar helg!!

Äääääääälskar julen! Denna helg har varit fantastisk! Massa släktingar och massa mysigheter! Bäst av allt: systeryster var hemma <3 Kommer nog inte träffa henne på 1 år nu vilket är jättetråkigt :( Men till något som var grymt roligt så var det juldagen! Efter våran mysiga jul här hemma brummade jag vidare till Evelyn och förfestade med 20tals andra godbitar! Var underbart att träffa och hålla om mina finingar Natha och Sandra igen <3 Vid 11 hugget brummade vi in till stan där NH roppade på oss! Blev en massa dans, shottar, trevligt sällskap och massa roligheter! Umgicks bl.a massa med käre Bea och Simon! Kuljul att träffa så massor med härliga människor! Mindre kul att stå i kö i 1 timme för en jäkla kebab på kebabbaren ;) hehe..

Några härliga bilder från juldagen!







<3 Bella



Merry christmas



God Jul på er alla!

Hoppas eran Julafton har varit mysig, trevlig, underbar och precis som ni velat ha den!!

Gårdagen för mig var supermysig, precis lika mysig som Julafton kommer att bli idag.. Julmat, julcider, julmusik, julklappar, släkten, hazardspel + massa mys!! Älskar!!

Har nu precis gjort mig klar för att släkten kan komma och att jag är klar för Utgången ikväll :D Juldagen på Nationernas Hus är som gäller! Taggat till 100! Runt 9 hugget drar jag från släkten och familjen o beger mig mot Evelyn där jag tillsammans med 13 andra underbart goa tjejer sitter och äter och förfestar! Lär vara drag! Precis som på NH!! IKVÄLL KÖR VI!!!!


<3 Bella



Mysigare än mysigast!

Godkväll!

Sitter mätt som en plätt, med hårfärg i håret och lyssnar på lite julmusik! Imorn (eller ja idag då ) är det Julafton vilket är mysigast! Inte överdrivet roligt som när man var liten, men lugnt den bästa traditionen och högtiden! Älskar att som idag; äta mammas knäck och kola, lussebullar, tända ljus, sätta ut tomtar i hela huset trots att morsan säger nej, se tomten är far till alla barnen och bara lyssna och mysa till julmusik! Alla förberedelser innan jul är det bästa :D

Idag har jag jobbat och innan det julshoppat de sista (typ alla) julklappar! Gick snabbt och smidigt, men gud så tugnt att bära alla påsar! Dog ;) O att hitta en parkeringsplats på mindre än 40min var ju bara att drömma om! Surrade runt på Druvan i år och dagar innan slutligen en bil åkte! På jobbet idag var jag gullig; utöver att städa hela pantrummet la jag små "god jul" lappar i alla kassor, så 08.00 imorn när arbetsvännerna ska räkna dom får de en liten julhälsning! sweet :)

Nu ska jag duscha ur min hårfärg och sen göra en skiva tills bildfärden imorn! Julafton 1 i år spenderas i Kisa hos farmor och farfar med hela den släckten + morsan och Anders :D O julafton 2 hemma hos oss med mormor o morfar och company! Party på juldagen utöver det! Pricken över i:t!!





<3 Bella




Dan före dagen!

Nu blir det julshopping i all stress  med systeryster!





<3 Bella





värt att leva för

Godkväll!

Klockan är 8 och jag är trötter! Sitter med systeryster och mammsen och kollar på den nyinköpta filmen Sex and the City 2! :D Riktigt bra!! Vill också leva det livet när jag är 50 ;) Innan idag har jag jobbat i 10 timmar på ICA.. suck.. Långt!! Men tiden sprang iväg så det gick an :) Efter det blev det julmys med sis och mam.. Vi klädde granen och sjöng till julmusik! Älskar min familj <3

Imorn gäller julshopping med syster från 10 på morgonen, jobbar nämligen från 14-21 sen! Därefter blir det den vanliga traditionen att se den underbara filmen "Tomten är far till alla barnen" och äta något smaskigt bakvärk som jag tillagat ;) I år blir det saffranskladdkaka med glöggrädde :P

Nu ska vi se vidare! Pusspuss!!



Magaluf 2007 <3



<3 Bella






21 december

Hejhej!

Ligger i sängen och kollar på Desperate Housewives och fösöker hålla ögonen öppna! Har legat och sovigt ganska mycket idag så hoppas på att börja bli piggare snart! Ikväll nalkas det grisfest på NH.. Lite av den roliga personalen träffas för middag och party! KULJUL! Trodde att jag skulle hålla mig med alkoholen tills juldagen men inte! Är taggad för kvällen så bryter mot det ;)

Gårdagen var så mysig! Började med att jag träffade Hedvig på gymmet vid halv 1 hugget! Blev lite kondition och sen styrka och allt slutade med en låång dusch och bastu! Därefter blev det lunch dags.. O vad är inte godare efter ett träningspass mer än den underbart goda salladen på Fräcka Fröken! Mmmmm, vi satt där länge och åt, myste och pratade om allt möjligt! Väl därefter mötte jag upp Oscar för en liten shoppingrunda. HJälpte honom att köpa present till sin mamma och lillasyster och jag köpte julklappar till systeryster och Hazardpaket ;) På kvällen blev det filmkväll inne i stan med några glas vin! En allt för bra dag!

Imorn nalkas jobb på ICA från 08-18 så ska försöka att vara hemma skapligt inatt och inte dricka så mycket! Inte kul att vara på jobbet i 10 timmar som bakismänniska.. Blir garrant taxi hem inatt och fyllekäk ;)

Ha en mysigkväll!



Förra årets nyårsbilder med baby GRÖNKWIST <3


<3 Bella




19 december

Godkväll alla glada!

Sitter nere i vardagsrummet framför tv:n och kollar på "The day after tomorrow" förtillfället! Riktigt bra film måste jag säga! Spillt några tårar här och var ;) Blödiga ja! Innan idag var jag hemma hos farsgubben på middag! mysigt :) Blev wook, äppelkaka, handbolls EM och en lång och rolig promenad med vovsingen! En stor svart hund som bara inte kan bli busigare, sötare och snällare! ge mig.. Var riktigt mysig och roligt att besöka herrns lägenhet och se hur han har det och bor!

Imorn nalkas träning och lunchning med Hedvig! Nautilus och fräcka fröken! bra dag :) Måste dock förnya mitt gymkort på en månad.. Kortet går ut denna vecka och jag vill gärna fortsätta att träna enda tills jag åker den 24:e januari! Bara 5 veckor kvar...




<3 Bella



dagen



NH var som sagt grymt bra igår! De fortsätter att hålla sig på topp! Men nu blir det lite vila därifrån tills den otroligt roliga juldagen kommer! Kommer bli grymt! Idag är jag inget bakis och inget trött! Låg i sängen till 3 ;) hehe! Strax kommer farsgubben och hämtar mig och då blir det myskväll och middag hemma hos honom!

Hade bäst!!


<3 Bella



död

Hemma från en bra utekväll på NH! Blev att sitta och dricka vin med Hedvig till och börja med och snacka en massor smaskigheter och därefter träffa massa andra godbitar, Hugo, Haris, Tessan mm. Blev en massa dans uppe vid dj:båset och vi körde järnet! Dock så är jag SJUKT sliten från gårdagens fylla då det blev alldeles för mycket så har tagit det rätt lugnt ikväll! Detta kände jag var ett skönt val! Nu värker fötterna, magen kurrar och jag somnar strax vid bordet! Nu ska jag göra lite nudlar och sen SOVA!!

<3 Bella

stressad..

... japp så det blir ett kort inlägg!

Gårdagen var supermysig och rolig! Började dagen dock mindre bra! Försov mig! Usch! Vaknade halv 10 när jag skulle börjat 9 på Nh.. Blev att fixa sig på en femma och sedan ta taxi snabbt som tusan in till stan! Var där lite innan 10 vilket var rekordsnabbt enligt mig ;) Dumma ja! Men de gjorde inte så mycket.. Han fixa allt innan lunchen öppnade ändå :)

På kvällen blev det först att baka pepparkakshus med eftersaknade Sara och sedan ladda för utgång med Elin, Stina och Fia! wiie! Blev att förfesta lite här hemma innan vi drog in till stan lagom vid halv 1! Blev att shotta, dansa och bara ha grymt roligt! Full som en kastrull lämnade jag NH runt 6 hugget ;) Så idag har jag varit död tillsammans med Simon här hemma! Dagen har spenderats framför tv:n! NU blir det att tagga och ladda om för ännu en utgångskväll! Blir NH med bl.a fröken Grönkwist <3 Vi inleder kvällen med klänning, klackar och rödvin på NH runt 9!

SES DÄR!!




<3 Bella



hemma!

Japp klockan är snart 1 och jag kom precis hem från jobbet.. De underbara jobbet som jag trodde var sista gången jag utförde, men inte! Blir lunchjobb imorn 9-15 :D glader ;) Skulle dock skjutsa morsan till station 12 imorgon och baka pepparkakshus vid samma tid typ med sara! Hoppas allt löser sig! Att morsan hinner med sitt tåg och att Sara kan vänta med att baka tills jag slutar!! Annars gick sittningen idag toppen! kuljul :) Hjälpte till lite i STORA salen inför imornkväll då sweat - klubb din mamma har årsavslutning! DÅ BLIR DET PARTY! Japp, jag, Elin och STina ska mysa innan och sen visa NH och alla andra vart skåpet ska stå på dansgolvet ;) Lär bli drag!!! Nu blir de Paradise hotell finalen ;)

Ses i Dimman!!



Älskade mor <3


<3 Bella



16 december!

Vaknar runt 12.15 varje dag nuförtiden! Bra tid ;) Har ännu inte ätit frukost..Har inte bestämt mig vad för smaskigheter som står på menyn idag! Köttfärsklumparna är slut så ingen taco för mig ;) hehe.. Förra veckans frukost! Nu har jag precis bakat en kaka till morsan och Anders! Blev pepparkakskladdkakan igen - den var populär ;) Idag gäller jobb igen på NH! Sista arbetspasset på NH för hela året och kanske helt sista innan jag åker till Nya Zeeland :( Kommer sakna stället, kollegorna och stämningen!




<3 Bella





Nattens tankar


natti!

Klar för dagen! Tack gode gud för bilen! Att jobba på NH är sjuktkul, men att ta sig hem på natten kan ibland vara mindra kul.. Imorn blir det kanske cykel vilket jag bävrar för! Idag gick det toppen på NH så lägger mig med ett leende på läpparna!! Imorn blir det frukost med Hedvig och sen jobb <3




<3 Bella








suck..

Ännu en jobbdag! Klockan halv 4 ska jag stå färdig på NH och färdig att börja arbeta och sätta folk i rörelse.. Onsdag och torsdags ser exakt lika dana ut. Det jag suckar över är när jag ska hinna träna? Har gått 2 veckor nu och jag har inte satt foten på gymmet en enda gång! Mår dåligt.. Skulle vilja ha gymmet bredvid huset. För tar jag bilen till jobbet så kan jag inte träna, för då måste jag köpa dygnsbiljett och de blir dyrt i längden ;) O cyklar jag eller tar bussen in till stan blir de problem att ta sig hem från jobbet! Bussarna har slutat gå så sent och cykla i mörker och kyla är inte så kul! Säger som förra veckan: nästa vecka - då tar jag tag i det! Måste börja köpa julklappar med! Ligger efter!!

PUSSPUSS




<3 Bella



Seg start..

Japp ännu en måndag är här och jag är såå seg! Trött efter helgens bravader och speciellt från Personalfesten igår! Inte överdrivet bakis men trött som tusan! Ligger efter men min underbara skönhetssömn ;) Personalfesten igår dock var riktigt mysig! Bra bordsplacering, alkolhol, lekar, massa dans och busigheter! Grymt kul! För vissa människor gick det utför efter middagen men jag lyckades stå på båda benen till halv 3 iaf då jag kände att en säng aldrig hade lockat mig mer! Dock så var jag med i en tävling igår när man skulle se hur många skumtomtar man fick in i munnen.. Jag stannade vid 11 som typ alla andra, men vinnaren tog 12 och skulle säkerligen kunnat ta mängder med mer! Men usch 11 skumtomtar! Hör hur de låter xD Där försvann den älsklingen från julgodiset på ett tag.. Haha!

Men trots sömnbristen måste jag glädje mig åt 3 gratis utekvällar! Spenderade inte en krona på dessa 3 utgångar så är måttligt glad ;)

Nu ligger jag i sängen och kollar på "Sagon om ringen" - bästa bakisfilmerna!!!!! Har redan sovit i några timmar nu efter min tacofrukost så ska verkligen försöka att inte somna igen!

Hade bäst!!




<3 Bella




personalfest på G!




<3 Bella




11 december

NH ikväll igen - Självklart!
Utgång ikväll igen. Självklart!

Snyftat till idolfinalen nu som jag spela in! RÄTT VANN :D Nu blir det jobbet! Taggad  ;)

<3 Bella



All I want for christmas is you!

Myskväll på hög nivå! Efter jobbet blev det att snabbt brumma hemmåt för att mysa med morsan! Blev Robinsson till revbenspjäll, te och naturgodis.. Mmmmm! Väl efter det blev det lussebulle bakande!! :D ÄLSKAR!! Bästa med hela julen nästan.. Så förtillfället lyssnar vi och sjunger med till underbara jullåtar och känner doften av de goda, saftiga och stora lussebullarna som är i ugnen! Skarpt gillar!! Utöver det sprids det glädje i huset! Morsan klarade sin tenta idag och jag har haft en riktigt bra dag! + att jag blir över exalterad med julkänslor! Julmusik, godis, belysning, mamma, ALLT! Allt jag önskat mig för en riktigt bra jul!

Garva inte åt våra snygga myskläder ;) HÖR TILL!



Utöver mig, kolla in den fina ljuspyntningen ;)



<3 Bella



8 december

Trött!
Tog en powernap innan jobbet imorse mellan 11-13 - ingen bra idé! Gud så svårt de var att väl ta sig upp sen.. Varit jätteseg på jobbet idag bara för det! Inget att rekommendera för mig ;) O seg för mig innebär misstag eller klumpighet! I mitt fall klumpighet! Skulle fronta(dra fram varorna) på tvättmedlet.. Högsta hyllan är ganska hög och jag är liten så stod på kanten för att dra fram varorna längst in, högst upp! O vad hände?! Jo tvättmedlet längst fram rammlar ner från hyllan med den hårda kanten först och landar rakt på näsbenet innan jag fångar den i luften! AJ! Nosen är ju så fruktansvärt ömtålig så tårarna började komma fram så fick andas för mig själv ett tag så jag inte skulle börja lipa :P Slutade med svullen näsa och en liten sårskorpa på toppen! Snyggt xD Typiskt mig! Blev hemskjutsad av morsan från jobbet och tog lite kvällsmat med henne tillsammans med "Maria wern" på tv:n :)

Nu ligger jag o kollar på Paradise hotel på tv6 :P nörd xD Har man väl börjat kan man inte sluta! Ska sen nog lägga mig! Så jag hinner med att vara lite vaken innan jobbet imorn! Blir ICA igen.. Samma tid, samma kanal!

PUSSPUSS




<3 Bella



Goddagens!

Igår blev det NH igen! Självaste jobbet gick galant men cyklingen dit var en mardröm! Måste man skaffa en mountainbike för att kunna cykla i snön? Det är ett måste att skotta cykelbanorna asså! Efter jobbet blev det tisdagsvin och film hos en vän i stan! Nu är jag trött efter några timmars sömn så ska lägga mig i sängen igen och vila! Kan inte somna om nätterna längre! Även om jag går upp skittidigt så vill inte min kropp vara trött först efter 02.. Mysko.. Sen idag blir det ica 14-21. Bara att sätta sig på cykeln igen ;) Dock kanske med mysbyxor över jeansen denna gång! Shit vad röda ens lår blev efter en 35min cykeltur! Uschibusch!

Hade bäst!




<3 Bella



ikväll så

Something's wrong from the hilltop
I know you can't see
I look strong altogether though inside I'm weak

Still I bleed
Still I wait to heal
A wound for my crime
What I need are more bandages
They've torn over time

You shelter from the rain
Turn around
Walk away

Go now and don't look back
My life's come off its tracks
And you should be free of me


<3 Bella







6 december

Idag fyller min fina vän Simon 19 år! Stort grattis till dig!
Nu är det exakt 2 månader tills jag själv fyller 20 ;)




Nyss så har Elin precis varit här! Blev vampire och myskväll med chips och nudlar! Nu ligger jag uppe i rummet och ska äta en mummsig tacotallrik! Morsan har julfest på nerevåningen så håller mig här uppe ;) Imorn gäller NH jobb igen, kul :D Dock måste jag cykla dit vilket suger! Menmen.. Går nog att uppfylla kvällen till något roligt ändå!

Hade bäst!


<3 Bella






Sovmorgon

Efter en helg som passar klockrent in på dikten här under kändes det skönt att ligga i sängen till 3! Sitter i myskläder nu och har precis ätit frukost och kollar på idol! Väntar på att ungen Elin ska komma hit och mysa med mig :) Min ända lediga dag på veckan idag så tar den underbart slappt!!

Jag var full igår, jag var lössläppt och yster.
Idag är jag nykter skamsen och dyster.

...Igår fick jag gästa vid lasternas brunn.
Idag är jag härsken och torr i min mun.

Igår var jag lycklig, jag stod mitt i ljuset.
En gloria fick jag kring pannan av ruset.

Jag var stor igår, idag är jag liten.
Igår blev jag hjälte med tillhjälp av spriten.

Igår höll jag brandtal för sanning och rätt.
Idag vill jag kräkas i en vattenklosett.

Igår var jag kär, det var stämning och vekhet.
Idag är det eftertankens kranka blekhet.

Jag var kung igår, idag är jag slaven.
Med ångest i hjärtat jag tänker på graven.

Jag känner mig redan på tre famnars djup.
Skall världen förgås, vill jag först ha en sup.

Den näst sista dagen är nog människan dragen.
Och kommer i bakrus på yttersta dagen.


Är nu uppvilad, pigg, mätt och mår bra! Bra inledning på en ny vecka!

<3 Bella




Snäppet aldrig igen!

Även om jag säger "aldrig igen", lyckas jag aldrig hålla i mina löften! Efter att ha druckigt sig redlös en helg säger man varje gång "nästa helg blir lugn" . Speciellt dagen eter en fest är suget efter alkohol på minus! Ändå går man lika gärna ut varje helg och denna helg både fredag och lördag.. Mår som jag förtjänar idag kan jag lova..

Efter den UNDERBART BRA KONSERTEN i fredags med Mammi blev jag skjutsad till en förfest i Gottfridsberg hemma hos en kompis till en arbetskamrat. Där drack jag ikapp med alla och slutade lika glad i hatten som alla andra när väl NH nåddes! Där blev jag bjuden på massvis med shottar, drinkar och annat.. Man tackar ju inte nej när det är gratis ;) Vilket resulterade i att sömnen kom inte förs runt 5 hugget! Kul med jobb dagen efter då klockan halv 3 :P Simon fick putta mig ur sängen för att jag ens skulle orka sminka mig..

Efter en kort jobbvistit på lördagseftermiddagen på NH var det bara att ladda och tagga om till ännu en utgångskväll! Runt 5 hugget träffade jag Hanna, christoffer, Rydwik och Ertz inne i stan och började förfesta! Klockan sex skulle nämligen en buss hämta oss i resecentrum med 40pers andra och ta oss till ett hemligt ställe! Rosanna höll nämligen i en stor avskedsfest! Stället var vårdnäs där vi hade det riktigt galet kul :D God mat, sällskap, dans, sång på bussen, och massa andra skojjigheter! Bussen tog oss sedan tillbaka in till stan lagom till 12.. Där gjorde jag första tabben ;) Betalade garderob + inträde till Platå.. Hur länge stannade jag där? Jo 5min.. Typiskt jag! Resten av kvällen spenderades med Hanna inne på NH men värdens härligaste arbetsvänner! Dans och ännu mer dricka resulterade till ännu en natt där jag var hemma klockan 6! Klockan ringde sedan 9 för skulle jobba! INTE KUL! Fan som jag mått idag, säger bara: SNÄPPET ALDRIG IGEN!

Nu ligger jag nerbäddad och vilar.. Ikväll blir det att träffa Simon igen och se lite film! Imorn är iaf en sak säkert - soooooooovmorgon till 100!!




<3 Bella





kuljul!

Hej alla!

Nu är jag taggad och glad inför kvällen :) Snart drar jag och mor min till stan! Blir först att äta på någon god Kina restaurang! Favorit asså! Mmm så gott! Sedan blir det den efterlängtade julkonserten i Konsert och kongress..O vilken julkänsla man kommer att få! Efter det kommer jag ha jultankar i huvudet hela tiden.. Min bakishet från i torsdags har också försvunnit ;) Så nu är jag galet taggad inför ikväll! Blir skjutsad till förfesten efter konserten där det blir att häsla på alla främlingar och mingla/dricka tills NH kallar! Klubb din mamma står för kvällen vilket känns grymtkul! Imorn blir det att sätta klockan för Simon rullar hit runt halv 11 för frukost och väl därefter blir det jobb! Direkt efterjobbet blir det att tagga om igen ;) 18.00 går bussen till Rosannas förfest med trerätters någonstans utanför Linköping! Väldärefter går bussen tillbaka till stan där Platå och NH nalkas.. KULJUL HELG :D

Ikväll ska det mysas och dansas i denna outfitt!




<3 Bella




Mysigast!

Imorn kommer det bli en såå bra dag med världens bästa mamma <3
Äta ute på Kina restaurang och sedan gå på Julkonsert :D Älskar! Julmusik, fina sångröster, stämningen, ALLT! Kommer bli magiskt! Har alltid haft en förälskelse i julkonserter! Och som pricken på i:et den kvällen blir det förfest + utgång efteråt! Klockrent!

Taggar inför imorn där bl.a Sanna Nilsen, Sonja Aldén och Shirley clamp ska sjunga denna underbara favorit jullåt!



<3 Bella



Godbakismorgon

Kvällen igår var supermysig, trevlig, rolig och galen! Blev trerätters på NH vilket var en höjdare! Stället serverar ju så otroligt god mat så var riktigt kul att få fin mat serverat. Det blev fördrink, cider till förrätten och en halv flaska rödvin till varmrätten! Dock hade jag en nykter människa framför mig så hela vinflaskan blev min ;) den slank ner! Lite halvstolt att jag äntligen börjar tycka om vissa rödaviner! Vuxenpoäng ;) Kvällen fortsatte med massa stojj och skojj då vi framåt 12 hugget drog till Platens! Där fortsatte drickandet med shottar och drinkar och slutade med massa dans! Kuljul :) Var med folk från personalen och utanför som jag knappt aldrig varit med förut så det var riktgit kul! Lite förändring ;) Kvällen avrundades på Citygrillen och sedan taxi hem!

NU ska jag äta fruuuuuukost! Så hungrig men han ingen aptit :( Får se vad för brunch frukost jag åstarkommer! SEn blir att träffa Hanna på NH och gå och shoppa!




<3 Bella




kväll

Hej alla!

Klockan börjar ticka iväg och slår snart 18.00. För en exakt timme sen slutade jag jobba på ICA och om en exakt timme serveras det fördrink på NH! Tagga :) Har precis gjort iordning mig! Men eftersom vi ska till Platens efteråt har jag klätt mig i normala kläder! Mer smink istället ;) Alldeles för kallt idag och ha leggins på sig så blev jeans :P Personalfesten ikväll är bara för vi i servisen, sittningar och lunchjobbare så tror att mer eller mindre alla är tjejer! Ännu en orsak att inte behöva piffa till sig för mycket ;) haha.. Annars nyss tog jag min chokladbit från chokladkalendern :D Mumma! Gjorde kvällen..nästan..




<3 Bella



morgon

Godmorgon!

Ligger i sängen och väntar på att klockan ska slå 13.45 då jag måste åka till jobbet! Blir en kort vistit på ICA.. Väl därefter blir det Personalfest :D Vad ska man ha på sig? Får vi allt ta och se sen! Blir att fort efter jobbet dra sig hemmåt för att göra iordning sig. Måste ta bussen in till NH så där tappar man ju lite tid ;) Ikväll blir det Platens så klänning kanske inte passar..eller?...

Skypade 1 timme med Sandra igår vilket var supermysigt och roligt! <3 Får vi göra om oftare! Längtar tills juldagen då jag får hålla om dig!




<3 Bella



RSS 2.0