spring

Idag är det första dagen på vår månaden! Whey! Imorse var det hemskt väder men nu börjar de spricka upp och bli riktigt fint! Om 10min måste jag åka och hämta barnen från skolan och lite efter det köra Katlyn till Piano lektionen.. Ska laga Taco till mat ikväll då jag inte kommer äta hemma. Lätt och gott ;)Ikväll ska jag till Line en dansk härlig tjej som alltid firar den 1 september med middag och tårta för att det var just denna dag för många år sen nu som hon kom till Sverige från syd Korea. Hon är adopterad och det var just idag som hennes familj fick henne.. Mysigt att fira! Dock bor hon i West harbor vilket är typ 40min med bil här ifrån :P Menmen.. Åker hem till Danni och sen tillsammans med henne brummar vi vidare! :) Trevlans dag!







9 days to go...

Fiji!!!

Beachcomber



Mantary island



Kan knappt bärga mig :D


i'd rather go blind

Inte den bästa dagen kan jag lova! När jag skrev igårkväll att jag troligvis kommer att ha det svårt att sova, då trodde jag inte att det skulle vara så svårt! Slumrade nog till vid 2 men tittade på klockan igen vid halv 4 och sen vid 6 igen.. = Död idag! Har varit sååå trött! O bättre blev de inte när jag vaknade upp med troligtvis en kommande bihålesinflammation! :/ Hatar! Mina topptänder värker, mina kinder speciellt nära nosen är sjukt ömma och jag kan knappt titta på mina egna skor när jag knyter skosnöret! Nässprays kur på G! Jag vill ju inte få antibiotika innan Fiji så här så hoppas det släpper! Annars imorse kom barnen för första gången 10min försent till skolan.. När vi redan var 5min sena imorse roppade jag att vi måste åka, då kommer Ella med: "Du har inte gjort mitt hår än!?" Neeeeej! Hon är håröm, har tort och trassligt hår efter varje natt. Så många knutar i det! Suck.. Tog seröst 15min att bara borsta igenom med balsam spray i! Skickade henne direkt in i duschen efter skolan idag :P Förhoppningsvis är det bättre imorn när det är nytvättat! Annars ikväll har jag gjort Flygande Jakob - Mark gav mig en hard time för it och var sååå skeptiskt till att blanda kyckling,bacon, jordnötter och banan i en blandning! haha! Resultatet blev dock en succé :D Han tyckte tom om bananen som han buttrade över i början ;) Men nu är jag trött! SOVA!! <3




Kräftskiva på NZ vis!

Japp igår firade vi alla svenskar + en tysk årets mysiga kräftskiva! Blev en räkskiva men ändå ;) Tanken som räknas! 12 härliga au pairer kom hem till mig med massa knytmat och ett gott humör! Mark ringde vid 9 hugget och frågade om det var okej att han tog med sig lite kompisar hem och kikade på rugbyn på nedervåningen! Haha va fan! Det är ju klart garvade jag lite lätt! Fick en vodka för "besväret".. Har verkligen världens schysstaste och snällaste värdpappa! :) Kvällen brummade vidare med mat, sånger, spel och massa skratt! Vid 12 hugget tog vi 3 taxibilar in till stan och begav oss in till Carpark. Kvällen rullade på och vi sprang in på olika klubbar vid vattenkanten och hamnen! Slutade tillslut vid 4 hugget av att äta rester med Jette och Danni hemma hos mig. Mycket glada över en grymt lyckad kväll! :) Så idag har jag sovit bort halva dagen så kommer vara svårt att somna inatt har jag en känsla över.. Menmen grym helg!! Var också och shoppade i lördags då jag shoppade för alldeles för mycket! Är ju alltid rea här så hur kan man motstå! Blev en ny väska, ett par chinos, en klänning(självfallet), en body, ett par höga shorts och en ny eyeliner! Värt!! Så imorn påbörjas ännu en ny lång vecka! Den kommer bestå av gymmet, slappande och taggande för Fashion week! :) Blir riktigt uppklätt på lördag! Me like! Men nu blir det film och sen bädden!

PUSSPUSS!













helg

Sköna helg är här! Liam är sjuk idag med vilket är trist! Men han klarar sig ganska bra själv så jag behöver inte underhålla honom 24/7.. Dock så hoppas jag verkligen på att han känner sig bättre så han kan följa med ner och åka skidor med Jaqui och tjejerna. Känner inte riktigt för att ha kräftskiva här på lördag om halva familjen ska vara hemma.. Liams rum är precis vid toaletten här uppe vilket inte kommer vara en hitt då det alltid blir så att tjejer har världens minsta blåsa då de dricker alkohol ;) Jag får helt enkelt se hur det blir.. Vi är 15 glada härliga tjejer så fungerar det inte här får jag tipsa om att vi får gå och förfesta på en restaurang och ta med egen dricka! Hur som haver idag är det fredag och jag kan inte gå en promenad och luncha med Jette som jag hade hoppats på! Istället MÅSTE jag städa mitt rum! Är stökigt... Ikväll kommer Annika och Bjorg hit och vi ska laga lite Taco och sen se på Sagan om ringen filmen på projektorn här nere :) Mys fredag som vanligt! Se vad Mark hittar på.. Om han äter med oss eller om han gör något eget ;)

Nyss pratat lite med min saknade vän Ardalan. Blir att skypa med herrn för första gången på 7 månader på söndag! Sjukt vad tiden går fort! Här är iaf en skön och mysig sång som pojken bl.a gjort och som jag verkligen tycker om!







25 aug

Hemma med sjukt barn. Suck! Liam har ont i halsen och kan tydligen inte gå till skolan då. Bara att stanna hemma och njuta av slappandet framför datorn eller tv:n...





24 aug

Bjorg min kompis kommer ifrån färöarna där ordet fitta betyder sötnos! Så de skriver till varanndra på facebook : Heej fittus! Lite små roligt! ;) Ligger i sängen och tråkar därför jag små skrattar för mig själv åt sådana saker! Ska strax göra iordning mig och kika på det nya avsnittet av pretty little liars, men en så länge så är jag för lat för att resa mig från sängen :P Spelat nya Sims som har kommit på facebook.. Riktigt tråkigt om man jämför med det riktiga spelet men ändå så är det svårt att slita sig ifrån.. jösses! Annars så kommer helgen smygande. skönt! Mark ska stanna hemma i helgen men resten av familjen åker upp och åker skidor igen! Har dock typ redan occuperat hela huset med folk både fredag och speciellt lördag så får se vad herrn får för sig att göra ;) Nu har jag iaf skaffat mig en internet bank så jag kan försöka lägga undan lite av de ytterst få pengar jag tjärnar varje vecka.. Var fruktansvärt krångligt och massa säkerhets grejor men jag lyckades ;) Börjar planera sydöns resan med :D 10 härliga dagar med Kiwi experince! Förhoppningsvis åker vi runt mitten av oktober :) Nej meningslöst inlägg, nu blir det bädden!

PUSS!




Beautiful nightmare

Ännu en lång dag! Blev gymmet, lite slappande här hemma och sedan ta Liam till tandläkaren. Usch.. Långt o åka, röd ljus hela tiden, stressade, dåligt med bensin och så hamnar jag bakom en buss! Morr.. De satte spel på mitt humör! Blev dock mycket gladare när jag kom hem och Bubbles och Brian var hos oss. Det var deras bröllopsdag idag så de ville fira den med oss och en mysig middag. Hela långa 56 år tillsammans.. Jösses! Hon var 23 år när hon gifte sig - Inget som kommer att hända mig inom de kommande åren iaf :P haha! Men alltid lika mysigt! Pratade även med Marks syster i Australien så nu är jag såå taggad över att besöka landet! Hon erbjuder mer än järna sitt hus i några dagar! Värt ha Elin? När ska jag dit då?Lite ändrade planer.. Kommer kasta en dyr flygbiljett i skön om jag åker till Aussie direkt efter mitt år här så ska använda mina pengar för att besöka sydön istället :) Australien blir det att åka till innan eller efter sommaren! Då kan jag backapacka runt och skaffa ett jobb där för lite längre tid! Stabilt! Taggad för framtida månader och nästa år!





NZ fashion week!

Olala.. Jag och Danni köpte idag biljetter till Nya Zeelands fashion week! Håller på i 1 vecka men vi köpte biljetter för sista lördagen vilket också innehåller garage sale på söndagen! Wiie :) Så nästa helg blir det att dressa upp sig och njuta framför en fashion show + mycket annat under en hel dag! Kostade 86 dollar för 1 dag vilket är 430kr.. Kände att de var lite för dyrt att gå på alla dagar ;)

Detta ingår i biljetten och är dagens schema!

Saturday



  • NZ Weddings Show at 10.30am( featuring some of New Zealand's top wedding designers ANNA SCHIMMEL, VINKA DESIGN, CRANE BROTHERS, JOHN ZIMMERMANN, MODES, A LA ROBE and SERA LILLY).
  • Designer Selection Shows at Midday
  • Phoenix Cosmetics at 3.00pm (showcasing their latest makeup collection for Summer on the runway)
  • Race Days at Ellerslie Show will be starting at 4pm. Ellerslie are excited to announce the launch of their fashion program at New Zealand Fashion Week.
  • Walk the Line Young Designers fashion show (5pm) platforms the latest youth talent in fashion design, organised by Raise up n Represent and the YMCA North Shore. The show is a competition for young designers to parade their cutting edge flair. Designers enter in a choice of high fashion, cultural, wearable arts or open categories. Walk the Line will also include an array of dance and music performances.
  • Sunday Star-Times Designer Garage Sale - 10am to 6pm
    Music from NZ's 'Best Male Artist' Dane Rumble who will be playing in the Absolut Studio!
    + Artisan Guns and djs in the Cutting Room- James Ashwin, Connor Nestor & Tommy Bates, Jarod Phillips.

    Magic Tan and Beauty will be onsite doing nails for $10! And the QVS Lash Bar will be onsite and doing Lashes for FREE!

    Confirmed Designers in the Sunday Star-Times Designer Garage Sale
    Bettie Monroe, BLAK, Chalkboard Agencies Ltd, Chaos & Harmony, Deborah Sweeney, Ingrid Starnes, Kagi, Kathryn Wilson, Lonely Hearts, Sabatini, Salasai , Sarah Riley Shoe Designer, TK Store + many more

    Fashion Weekend Seminars
    Absolut Mixology- Hosted by ABSOLUT's resident mixologist, Chris Harrop, the seminars feature a range of tips and tricks for creating delicious and innovative ABSOLUT cocktails
    Servilles - NZ Fashion Week's ONLY hair/fashion workshop will be hosted by the Servilles Creative Team, the talented stylists behind the outstanding hair direction of the Designer Selection shows and the experts behind the amazing hair styles on New Zealand's Next Top Model
    Smashbox- Our masters will teach you step by step application techniques. Whether you want to learn a classic smoky eye or a natural make up we have got it covered
    Fashion Museum with Doris De Pont - Get a preview into the behind the scenes world of the New Zealand Fashion Museum. How does a museum without bricks and mortar and without its own collections manage to 'pop up' in unexpected places and wows its audience
    The Face Place Seminar with Dr Catherine Stone, one of New Zealand's leading Botox experts.


  • Snacka om taggad!! :D











    22 aug

    Gymmet, solarium och ikväll Taco middag med familjen! :) Bra dag! Sedan läst en sjukt lång bok om "Hans o greta" som hela familjen lyssnade på :P Haha! Målade barnens naglar och busade runt! Nu pratar jag lite lätt med systeryster som jag saknar så mycket! Var 8 månader nu sen jag höll om henne.. Sjukt! Nopp, nu blir det att borsta gadden och sen lägga mig i sängen med film framför nosen! PUSS!







    Rangitoto island



    Rangitoto island - en av Aucklands aktiva vulkaner som vi har framför nosen på oss varje gång vi drar ner till stranden :) Igår var det dags att besöka och bestiga den! Det roliga med ön att den ser exakt lika dan ut från alla 4 vinklar.. Kan man inte riktigt tro! Men är en så rätt stor ö och vulkan! Jag och Danni tog färjan över och sen inledde en 45min gång färd upp till toppen! O vilken dag! Vädret var helt magiskt! Förra veckan snöade det i typ 3min och det var den kallaste dagen på 80 år (det var 5+) och sen kommer denna helg vilket är helt underbara vår/sommar dagar! Vinden var lite kylig men i solen var det stekhett! Gick runt i min svarta byxdress och höll på att svettas ihjäl! Gick även också i uppförsbacke vilket inte gjorde saken bättre ;) Vi hade packat med en liten picknick som vi stannade på olika ställen för att njuta av! :) Väl på toppen var det så sjukt fint! 360 grader av fin vy! Blått vatten, öar, Auckland och massa med båtar och segelbåtar! Vi kikade även ner i hålet på vulkanen men den var täckt med träd ;) Var tusentals år sedan just denna vulkan fick ett utbrott vilket var en betrygelse! Färjan gick vid 12.15 och vi åkte hem klockan 4. Vi hade perfekt med tid! Nerevägen gick mycket fortare men det var en utmaning i sig! Haha! Eftersom ön endast var täckt med några stränder, träd, buskar och svarta stora och små stenar så var också stigen man gick på full av småstenar. Vet inte hur många gånger vi var nära att trilla på rumpan och skrek till såhela ön hörde oss ;) Riktigt värd dag! Tumme upp för dagsutflykter!























    På kvällen åkte hem vi hem till Natalie med Jette och "firade" lite gamla minnen.. Natalie åker hem om några veckor och det var alltid vi 4 i början så kommer kännas tomt och trist! Men hur som haver var kvällen mysig och kul! Vi hade middag och mys och sen vid 12 hugget brummade vi in till Ponsonby för att chejka loss till 3. Det komiska denna kväll var att Natalie vart ganska så full och blev utslängd av vackterna.. Vi följde med henne ut, gick bakom ett hörn och fixade om henne lite  ;) Hon tog av sig skjortan och hade endast ett svart linne på sig och hon satte upp håret och tog av hårbandet. Tog 1 sekund så var hon inne på krogen igen ;) Blinda vakter! Så vi lyckades stanna inne på klubben hela kvällen och dansa och hade kul!

    Bra helg!!
















    Cheers (drink to that)

    Tjoho!

    Helg time! Gud så skönt!! Inte för att dagen har varit så himla jobbig men kunde absolut inte sova igår! O efter varje timme som går under natten ligger man och räknar så dum som man är ibland hur många timmars sömn det blir.. Stressen gör ju en inte tröttare! Så idag är jag däven! Skönt då med fredagsmys hemma hos Danni! :) Blir att spendera hela helgen där :P Haha! Hon sov hos mig hela förra helgen, jag hos henne denna helg och sen förhoppningsvis får jag tösen som sambo nästa helg igen då jag är ensam hemma! Värt! Så ikväll blir det bara slappande framför en film.. Ska upp tidigt imorn med fröken och följa med henne till det gym hon kör på! Lite konditions pass och sen ska jag joina henne på yogan! Inte det roligaste enligt mig :P Sedan på dagen blir det förhoppningsvis att besöka ön/vulkanen Rangitoto som vi har framför nosen på oss från stranden. Blir att ta med lite lunch dit och vandra upp till toppen för en underbar utsikt! Vädret har varit kalas de senaste dagarna (lite kallt dock) men strålande sol och blå himmel. Så hoppas på det samma imorn! :) Sedan kör vi på utgång med favoriterna Natalie och Jette! :) Wiee! Ingen aning om vad jag ska ha på mig imorn så slängde med halva garderoben :P Som jag annars iofs alltid gör ändå! Jag ska vara borta i 2 dagar och lyckas ändå packa som om det vore 2 personer som skulle vara borta i 1 vecka! Varför blir det alltid så? Blir denna gång 2 väskor + handväskan där uppe.. Bara nödvändiga saker, ja lovar! Aja hur som haver så vet jag att Danni väntar på mig nu så jag välla börja bege mig! Känner på mig att detta kommer bli en toppen helg :D Woop Woop - Frågan är dock hur bra det kommer vara för min hosta och förskylning?



    Rangitoto i bakgrunden

    Nej ska säga hej då till familjen nu och sen hoppa in i bilen med mina toppen skivor jag gjort i bilen så jag kan sjunga och lyssna på musik på högsta volym :D Love it!







    Thursday

    Gud vad dagen har gått fort! Efter att ha skjutsat barnen till skolan (i en himla stress) lyckades jag knalla mig in på gymmet vid 9. Där bar det av att gå 11km och sen köra lite mage på det. Mötte Annika på gymmet så efter att både hon och jag svettas i nån timme brummade vi tillsammans till Starbucks uteservering! :) Kände mig fruktansvärt het med mina röda kinder och svettiga, ruffsiga, slickade frisyr! Haha! Med rosa linne och rosa Adidas tröja var det ganska svårt att gömma sig bakom solbrillorna! ;) Blev en long black på det! Efter det bar det av till supermarket för att storhandla till huset med Jaquis kreditkort! 1300kr - hatar när de blir dyrt! Menmen kände att jag iaf inte köpte något onödigt! Handlade var jag tyckter om, vad barnen tycker om och vad jag kan använda när jag lagar mat varje dag. Såser, kött, frukt och massa grönt osv.. Efter det hade tiden flugigt iväg. Blev att åka hem, ta en snabb dusch, äta och sen bege sig till tjejernas skola igen. På eftermiddagens schema för dom stod Hipphopp/drama, special lärare och netball uppskrivet! Agerade taxi och stod ute och frös till 1 timmes netball :P Så nu är jag trött och frusen! Lyckades koka ihop en riktigt god och krämig kyckling risotto till middag vilket blev mycket populär! Idag har jag allt varit duktigt! ;)


    4 veckors betald semester

    semester dagar:

    1 dag - Bay of Island
    5 dagar - Fiji
    11 dagar - Tid med morsan och Anders

    = 17 dagar (11 to go)

    Har lite räkning här över vad jag ska göra med mina semesterdagar.. Har 11 dagar att ta betald semster för. Funderar på att åka iväg till Sydön för att spendera dessa dagar.. Hittat flygresor dit för 1000kr fram och tillbaka och 7-10 dagars resande med Kiwi Experience för ca. 3000kr.. Sen är du ju extra kostnad för hostel och mat, men blir ändå en billigare resa än vad Fiji resan kosta om jag får för mig att åka dit.. De tripper jag har kikat på går bla. till:

    Westport
    Nelson
    KaiKoura
    Christchurch
    Lake Mahinapua
    Franz Josef
    Wanaka
    Queenstown

    Speciellt Queenstown och Christchurch vill jag såå gärna åka till! Alla i Nya Zeeland som jag har frågat säger att Queenstown är det vackraste och absolut mest äventyrligaste platsen i hela landet! Skulle vilja åka i oktober tror ja :)

    Frågan är bara vem som vill följa med mig?
    Någon som är sugen? ;)



    The Notebook

    Både läst boken och sett filmen på mindre än en 3 dagar.. Så fin!

    "The first time you fall in love, it changes your life forever, and no matter how hard you try, the fellin' never goes away. No matter what you do, he'll stay with you forever"






    omg


    Det snöade i Auckland idag i ca. 5min. Äckligt kallt och ruskigt blöt snö regnade ner över oss och folk sprang runt på gatorna och jublade "Vi har inte haft snö på 40 år WOOHO, hoppas det kommer mera" Wtf! Nooo!! Dumma storm från antarktiskt!! Nu vill jag ha vår!!




    better with the lights off

    What a night! Här tänker man ju sig att när man är bakis, däven och yber trött att man ska kunna sova som stocken hela natten och vakna med ett leende på läpparna! Icke sa nicke! Här vaknar man upp 3 gånger under hela natten och som salt på såren så försov jag mig med! Först vaknar jag med ett ryck efter någon timme och håller på att svettas ihjäl! Kastar av mig min flannel pjamas och somnar om.. Vaknar sedan några timmar senare av världens hostattack! Jag brukar få illa astma då det känns som det sitter något i halsen som drar luften nedåt och sitter och kittlas.. Då hostar jag för fullt, får lite smått panik och tårarna bara rinner.. Detta hände i natt! Så efter att ha dött av hostan, gått upp och tagit min medicin och sen lugnat ned mig kunde jag somna om igen! Whej så vaknar jag någon timme efter det och är sjukt kissnödig! Morr!! Aja bara att ta sig upp... 07.30 vaknar jag av att garaget öppnas och en bil körs ut. What? Försöker kika vad klockan är men mobilen är sten död. Just fan den lät i natt när jag var uppe men orkade inte bryr mig om den. Sablans! Flög upp och kikade på ipoden. 20min fösenad.. Var bara att snabbt sätta på sig kläder och sen springa upp och be om förlåtelse. Ingen skada skedd dock utan Jaqui garva bara åt mig och smet därefter till jobbet! SuckSuck.. Väl efter det har jag varit trött hela morgonen med lite små sur min. Körde zumba idag på morgonen men var inte riktigt på humör för det! Känner inte lika mycket av i axel längre kände jag även fast den var ganska stel. Kan nästan sträcka ut den rakt upp nu ;) Känner dock att jag troligtvis skadat eller sträckt ut något ledband eller nått i armbågen för den hade en obehaglig känsla under passet... Aja får bara ge det tid som allt annat! Nu ska jag käka mellanmål och sen slappa! Skönt :)

    Pusspuss!







    Run the world

    Hejhej!

    Ännu en skön helg är över! Gick för fort! I fredags kom Bjorg och Danni hit till mig och tillsammans hade vi en mysig fredagkväll! Pizza, vin och massa snack och sen brummade kvällen förbi! Så efter en skön sovmorgon på lördagen och en god frukost var vi alla taggade på vad dagen skulle erbjuda! Vi började med att åka till ett shoppingcenter i St.Lukes där vi spenderade några timmar som vanligt ;) För min del köpte jag en riktigt snygg byxdräckt med långbyxor, en söt vit body, ett par svarta jeans och 2 par smycken! :) Så vi alla hittade outfittar för kvällens utgång ;) Jag kokade ihop lite god Spaggetti Bolognese och efter det bar kvällen iväg! Vi började med att förfesta at my place tills vi tillslut beslöt av oss joina några vänner på ett annat ställe! Vid 1 hugget drog vi allihoppa in till stan där 1885 stod för kvällens nattklubb! Där träffade vi några härliga grabbar som både tog oss in gratis för att det var en speciell kväll och sedan bjöd på riktigt bra sällskap och drinkar! Natten vandrade vidare och vid 4 hugget drog vi på efterfest med dom ända till North sore! Där bjöd natten på massa roligheter och annat. Hur som haver var vi hemma hos mig igen allt för trötta och slitna efter kvällens utgång vid 8 hugget. Vi var så grymt hungriga då med eftersom det var typ 10 timmar sedan vi åt så vi satte oss vid brasan med kall pasta och bolognese rester och mummsade i oss. Tillslut slocknade vi på kudden vid halv 9 då rummet var helt upplyst av solen. Snark.. Så idag är jag seg! Har endast legat framför tv:n idag och inte alls varit särskilt social. Så nu efter middagen trots att jag trodde jag skulle somna på sekunden jag la mig i sängen lyckades skypa med Sara i 1 timme och sen pappa och morsan i 20min vardera.. Bra avslut på en grym helg! Längtar redan till nästan :)
















    Sovmorgon på G!

    Torsdag.. Klockan är nästan fredag och jag ska börja förbereda mig för bädden! Ikväll har jag myst hemma hos Danni med film och morötter. Dagen har varit hektisk och kaotisk så skönt att den är över! Imorn åker familjen till Mt. Raupehu igen för att barnen har skidskola (wie) Det betyder alltså att jag har huset fredag-söndag varannan helg nu i ca. 2 månader för mig själv. Hur skönt som helst! Imorn bär det av med en lååång sovmorgon därför att! Familjen åker vid 4am hugget imorn så förhoppningsvis (troligtvis inte) är de tysta som små möss så jag inte vaknar av dom! Imorn ska jag bara slappa, till gymmet, till Mac och köpa en ny eyeliner + pensel och sen på kvällen ha middag och myskväll här hemma! Utgång sedan på lördag! Bra helg!

    Idag hemma i Sverige opererar min fina tös Fia sin armbåge, så henne tänker vi på lite extra! Kerstin Sjöö, ta nu hand om soffan som du alltid gör, nu när hon kommer vara handikappat för några veckor framför ;) hih. Saknar er!

    Godnatt!



    Utsikt från skidlodgen..







    Mr. Saxobeat

    På med träningskorna, ipoden i öronen och in i bilen! Bra start på dagen! Idag på gymmet gick jag 11km med ett leende på läpparna. Med bra musik i öronen så bara springer tiden iväg! Är bäst på att dagdrömma också ;) Man kommer på sig själv smila eller små garva lite då och då.. illa :) Men imorn kör jag kondition igen och lika så de kommande dagarna efter. I dont mind.. Dock kan jag inte träna armar eller rygg pga av skidskadan menmen. En av de trudiluttarna jag har på ipoden som alltid ger mig lite extra energi är denna ;) Får en o vilja dansa direkt!





    Next to you

    Katlyn stannade hemma från skolan idag med! Suck! Inte för att jag inte gillar sällskapet av henne det är bara så skönt att ha de timmarna på förmiddagen för sig själv! Inga barn, det är tyst i huset, jag kan göra vad jag vill och åka vart jag vill. Men dagen var inte så illa ändå! På morgonen fick jag mig 2 timmar för mig sjäv då jag duschade, fixade iordning mig och satt vid datorn för ett tag. Sen var tösen rastlös.. Då gjorde vi oss lite mellanmål och satte på musik och dansade till! Älskar att barnen börjar gilla min partymusik ;) Varje dag i bilen spelas party musik eller så är radiostationen med Hiphopp and RnB på! De diggar och sjunger med :P Så vi kom på allt för många snygga moves att chejka till! :) Efter det bakade vi! Chocolate brownies! Tog ett lätt och snabbt recept vilket slutade med succé! På kvällen kom Marks föräldrar hit igen så då lagade jag Spagetti Bolognese till hela 8 stycken ;) Mumma tyckte alla! Sedan tar alltid Bubbles med sig 2 olika sorters av efterätt så tillsammans med Katlyn och mina brownies var hela matsalsbordet täckt med godigheter! Usch ja ;) Men det är alltid lika kul när de kommer förbi! Mark jävlas alltid med mig och Bubbles framför alla så hela bordet satt i tårar efter middagen! Helt underbara! Men imorn ska iaf Katlyn till skolan igen så då får jag gå tillbaka till mina vardagsrutiner! Ska bl.a gå till gymmet och som pricket över i:t till solariumet efteråt! Wie! :) Nu efter att ha fått ett leende på läpparna övet att chattat med Tina ett tag blir det att dra sig mot bädden! Tlötter..

    Puss!










    Rolling in the deep

    Idag har jag varit hemma hela dagen med sjukt barn. Denna gång var det Katlyn efter helgens bravader. Ingen zumba för min del.. Istället tvättade jag min bil! Duktiga ha! Mark har legat på mig lite i veckan eftersom den var riktigt smutsig :P Första gången jag tvättat den på 6 månader ;) ops.. Började med att dammsuga hela bilen och sen börja tvätta fönstrerna och det var då Katlyn dök upp. Hon var rastlös och ville gärna hjälpa till. Be my guest! Efter det började vi skrubba hela bilen och spruta ner den med vatten! Katlyn tyckte det var riktigt roligt och med lite sällskap var det inte så illa faktiskt! Vårt största problem var att komma på vad vi skulle tvätta bilen med.. Vi hittade glaspray till fönstrerna och till bilen blandade vi varmt vatten och diskmedel. Toppen! Så nu ser inte bilen bara bra ut utan den luktar gott med ;) Efter det kikade Katlyn på tv:n hela dagen och jag städa rummet, köket, kollade på film och tog mig en timmes powernap :) Ikväll på middagens meny blev det butter chicken. Mycket popuärt! Men nu fixar hela familjen med olika saker så jag kröp ner till rummet mitt för att vänta på att snyggingen Fia ska logga in på Skype och göra mig sällskap för ett tag <3

    PUSSAR












    Kuljul

    Min kväll slutade lite oväntat kan jag lova.. Liam fick jag till sängs vid 10 av att bara säga till honom och Ella vid 9 hugget. Fick henne ombytt och klar för bädden efter typ 40min av bus tillsammans. Blev att läsa en godnattbok för henne upp i loftsängen och sen säga Nattinatt. Katlyn däremot hittar jag vid 8 hugget nere vid heatern kokande och darrande. Stackarn hade en skyhög feber. Hon grät och hade ont i hela kroppen så bar henne upp till rummet och fick henne i säng. 1 timme senare kommer hon in till mig gråtande igen. Fortfarande jättevarm och darrade, och så plötslig sa hon " jag måste spy!". Fröken springer till toan och spyr i typ 5 min. Okul! Stod där och höll hennes hår och tröstade henne. Så efter att ha suttit med henne ett tag, jätt henne en banan och vatten fick jag henne återigen i säng vid 10 hugget. Nu är Jaqui och Mark hemma igen och hör från ovanvåningen att Katlyn är vaken igen. Hon hostar och har sig och mår inte alls bra.. Förhoppningsvis tillfrisknar hon till måndag. Nu är klockan snart 11 och jag drar mig tillbaka ;) Sov gott!!





    barnvakt

    Det är lördag och jag sitter barnvakt i min ensamhet. Deprimerande.. Nej då! Det är första gången jag sitter barnvakt på hela 6 månader så jag klagar inte. Vissa av mina vänner sitter barnvakt under dagarna när mamman vill ut och ha kul eller helg efter helg.. Så jag har det rätt så bra! Mark är ute och kikar på rugby. Nya Zeeland mot Australien, de tippar att upp mot 55000 människor kommer att komma. Vill med! O Jaqui jobbar! Har nyss ätit macaroni n chees och prinskorv till middag ;) Barnens önsking! Men efter middag och dessert smög de iväg på egna äventyr. Liam pysslar med någonting på datorn och tjejerna vill kika på Disney channel på nerevåningen. Ingen ville se film med mig! Okul! Dock ganska skönt ;) Ligger i soffan med brasan på och har en film på framför nosen. Frågan är dock när barnen ska i säng! Katlyn sa som vanligt att de alltid får stanna upp riktigt sent, typ midnatt! Hum, njaa! Varje gång jag är hemma vid 10 är alla i säng så vi får se hur de går. Säger nog till vid 9 att de får sätta på sig pjamas och borsta tänderna och att de sen är sängdags 9.30 ;) Förhoppningsvis går de bra! Ella är lydsam men Katlyn kan vara en liten bråkstake :P Aja typ 2 timmar kvar! Jag klagar iaf inte över att tjäna lite extra pengar för att njuta av en lugn lördag framför tv:n! :)

    Ha en mysig lördag där hemma!



    Imorn kommer Danni hem from Fiji den jäveln! ;) Tralalalalala...





    good night!

    En tid har jag tänkt på hur tiden går
    Att den aldrig tycks bestå
    Vi vill behålla den ett tag till
    Eller vill vi hindra den från att stå still
    Stunder som rinner som sand genom mina händer
    Men som minnen till mitt hjärta sänder






    I väntan på Liam..









    3 augusti

    Trött! Ligger nerbäddad i sängen igen och ska inviga min bok: The hobbit! Spännande.. Får se vad den har att erbjuda. Älskar Sagan om ringen filmerna men tyckte inte om första boken dock. The hobbit håller på att spelas in nu I Nya Zealand så vore kul att ha läst den innan jag ser filmen.. Annars blir det en hektiskt dag imorn som jag inte riktigt vet hur den ska fungera. Från och med denna vecka och fram till nästa termin har varsitt barn 1 aktivitet på torsdagar.

    Så mitt eftermiddags schema ser ut så här:

    2:50 tjejerna slutar skolan (ser till till Ella byter om efter skolan)
    3:15 Liam slutar skolan och kommer till bilen vanligtvis mellan 3.20-3.25. (Ella äter mellanmål i bilen)
    3.30 Ellas hipphopp börjar 10min bilfärd från Liams skola
    4.30 hämta upp Ella från Hipphoppen
    4.45 Katlyns uppvärmning i Netball startar (15min bilfärd från Hipphoppen)
    5.00 Liams dyslexi lärare (får troligtvis gå dit)

    Katlyns Netball slutar runt 6 och Liams studietid slutar samma tid så får ringa Mark och Jaqui och se vem av barnen de hämtar upp. Ibland kommer Jaqui till Netballen så jag kan åka hem och laga mat och ibland kommer jag hem sent från Netballen så vi äter take away. Problemet är att det är lag på att man inte får lämna barn under 14 år ensam hemma så att lämna Liam hemma för 45min var ingen hitt. Så får se vad som händer nu..

    Bli nog att laga lätta fläskpannkakan imorn om det blir ont om tid! Med bakplåtspapper denna gång på plåten och inte folie ;) lär av sina misstag...

    Puss och Godnatt!





    What goes around comes back around

    Sitter och små sjunger i sängen men låter som en kråka.. Nosen är täppt och halsen är kraslig.. Idag är första dagen på länge jag verkligen är uttråkad. Blev inget gym imorse heller så har bara legat och kikat på serier hela morgonen. Bored! Ska ta mig något o äta snart och sen forsätta att dega tills klockan slår halv 3.. Idag är enda dagen på veckan ingen av barnen har någon aktivitet och blir simpel mat ikväll så behöver inte fixa någonting alls för ikväll.. Tog mig tid att sminka mig förut och göra en snygg komplicerad fläta men efter det var jag lika uttråkad ändå. Ikväll ska jag fika med Natalie och Emma vilket blir kul. Något att se fram emot! Imorn blir det nog gymmet trots allt, får ta det lugnt. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Igår gjorde jag massvis med saker så idéerna av att göra något annorlunda idag ligger på noll.. Menmen bara 1 timme kvar tills jag kan mysa med tjejerna.

    PUSS






    1 augusti

    En vecka har gått sen min stora krasch och ansiktet börjar nästan se normalt ut! Blåögat är borta, bara några lila prickar kvar, fläskläppen är gone och jag har bara några rivsår kvar i ansiktet.. Örat är också tillbaka i normal storlek ;) hehe.. Är bara axeln och handen nu som är ett vrak. Att sova och att byta om är de största problemet pga axeln så känner mig som en tand på 80 bast när jag ska sätta på mig en tröja! Handen är också fortfarande blå och lite svullen men den börjar se bättre ut. Dock kan jag fortfarande inte riktigt använda den.. Att svänga med bilen idag och att ändra växeln var tugnt då vänster handen skrek till.. men som sagt det har bara gått 1 vecka och de kommer att ta tid! Känner mig ändå duktig idag som trots handen lyckades göra 6 maskiner med tvätt från skidresan. Jaqui tacka såå mycket och sa att jag inte hade behövt göra det, men kände att jag lika gärna kunde göra de när jag ändå inte skulle göra något vättigt idag. Dissade gymmet imorse, o inte bara pga av skadan utan jag har dragit på mig en förskylningen som sakta kommer.. Rinnande näsa, asma hosta och så nyser jag 24/7.. wiee.. Denna vecka börjar också tjejernas nya aktiviteter (ännu fler!!!) så veckans schema kommer bli tajt när det kommer till att hinna i tid. Är jazz,drama och hipphopp som ska klämmas in. Annars idag har jag köpt mig ett solarium kort ;) haha! 325kr för 10 gånger! Vill sola upp mig lite innan Fiji så jag inte bränner mig det första jag gör där nere.. Dock lyckades jag med det idag. Sjukt bra rör! Solade 25min och är knallröd på vissa ställen. Speciellt på rumpan, runt bröstan och halsen.. Nästa gång ska jag banne mig ta solkräm på hela kroppen och inte bara i ansiktet som denna gång :P haha!

    Bilder tagna från idag..(Garva inte!) Jag ser så bra ut igemförelse med förra veckan ;)







    Nu är bilderna kanske inte de bästa eller snyggaste, menmen ;)
    Blir lugn vecka och lugn helg så får vila upp mig som mycket som de går"

    Nu ligger jag nerbäddad i sängen och tänkte mosa ner mig till ett bra avsnitt av Prision break..
    SOV GOTT!!










    RSS 2.0