Suck..

Fick ett brev idag där det stod att elen kommer att stängas av ikväll om vi inte förnyar avtalet. Det var ju bra att vår landlord nämnde.. Aja ringde upp, fixade med mitt bankkonto och ordnade allt. Det dåliga var att även här behövde man betala 200 euro som deposit. Kommer alltså inte att få tillbaka de pengarna om vi inte stannar i ett år. Samma med depositionen till lägenheten. Hatar att kasta pengar i skön :/ Aja idag har jag tröst ätit gratis glass på dannis jobb och färgat håret riktigt mörk.. I veckan ska jag färga topparna blonda igen. Något att se fram emot ;) nu blir det bädden och imorn jobb! Cheers


Let's do this!!

;)


Our new place in pics!

Isn't it lovely!!


Löne

Det är lönedag, fint väder och jag börjar inte jobba förs 4. As skönt :-) lönen var riktigt bra men trots de har jag gått back 3000kr sen förra månaden. Sablans.. Aja allt med nya lägenheten kostar men det är klart värt det! Idag gick vi upp tidigt för att kopiera nycklarna och för att njuta av solen. Allt för mycket moln för att steka men ändå skönt att sitta ute :-) snart dags att boka Ibiza resan. Någon som vill med? ;) Cheers


Zara!

Ännu ett fynd! Denna snygga väst kom in för 2 veckor sedan för 50euro. Inte så många som köpte den så igår gick den på rea och tog slut direkt. Vem om i te jag snodde till mig en fort och köpte på lunchen ;) med mitt rabatt kort fick jag den för 13 euro! As värt :-) Tycks?


New

Nya lägenheten är underbar! Stökig så lägger ut bilder när vi packat upp allt :) haft lite strul med spisen med hyresvärden kommer idag för att titta på det.. Här är vår fina utsikter från toppvåningen!!


Ledig

Superseg söndag.. Jobbade 1-8 vilket var värt då jag tjänar dubbelt men mindre segt när man sovit 4h.. Hade hemmafest igår vilket är lika kul och crazy varje gång! Nu kikar jag på supersugen med grabbarna och garvar lätt. Ledig imorn så packa och packa och packa! Allt ska ut på tisdag! Imorn gäller också Ikea shopping och käkande av lite svenska köttbullar. Mumma! Cheers


Woopwoop!!

För vi har fått en lägenhet

För vi har fått en lägenhet

För vi har fått en lägenhet

Fy Fan Vad Vi Är Bra!!

 

Flyttar ut på tisdag. Usch kommer sakna Tallaght huset och Ian vår housemate. Kommer INTE sakna spårvagnen ;) nu bor vi 20min från stan. Lägger ut bilder på placet då vi flyttar in :-) så nu blir man pank igen. Deposition + hyra 650 euro för mig och sen måste vi handla alla köksartiklar såsom tallrikar, kastruller osv.. O så måste vi köpa täcken och lakan till 2 dubbelsängar. Hoppas på att Ikea inte kommer att ruinera mig..

Nu blir de bädden! Natti <3

 

 

 


Saknar!!


La fiesta!

Igår efter jobbet blev det lite fest med kollegorna. Förfest hemma hos Shira med hennes DJ-bås och festliga musik och ett gott humör på det. Självaste utgången började lite segt då vi gick till en privat fest där Shira skulle spela. Lite halvseg musik, lite folk och alldeles för många spanjorer!! Men då jag och Danni slutligen bröt oss loss från gruppen började det festliga. Dans, Dans och Dans, guinness, grabbar och härligt sällskap! Idag mår jag piss. Inget bakis men så snuvig. Min förskylning med tjock hals har övergott till bilhålsinflammation då mitt huvud och tänder värker och kan knappt inte titta nedåt innan det känns som hjärnan ska hoppa ut. SEGT! Halsen gör inte ont längre vilket är skönt men är hes som satan och halsen är så torr så hostar så jag gråter hela tiden. Snyter mig 24/7 så idag på min lediga dag har jag knappt rört mig från sängen. När Danni kommer hem blir det te, glass och filmmys. Skyller min sjukdom på henne då hon var förskyld först ;) Morr!!
 
 
Cheers!
 
 

Love

Vaknade igår natt av ett grymt gulligt mail från mina favorit NZ tösar <3 "Are you coming to visit sometime soon? We have so much things to share with you. We miss you so much. We would be happy to have you over again." Snyft! Skypade även med barnen igår natt med vilket var riktigt mysigt. Tjejerna börjde bråka om vem av dom som saknade mig mest ;) Ville bara ta nästa flyg dit och krama om dom! One day <3
 

Fick lite bilder från Ellas födelsedag då hon tackade för min klänning och smycken en massa. "I am wearing the lovely dress right now."
 
 
 

WE R GOING TO IBIZA!!!

Andra veckan i september - PARTY - SOL - VÄRME
 
Ibiza Rocks <3
Köpt ny bikini idag. Taggad!
 
 
 
 

SHM

Dagen i lördags - What a day! Mötte upp tjejerna på spårvagnen vid 3 hugget tillsammans med hundratals andra ungdommar med gummistövlar på och ett glatt humör ;) Aldrig sett spårvagnen så full och galen. Det var sång, dans, alkohol och taggande. Från stan var det 30min walk till Pheniox parken. Där traskade vi med vinflaskor i handen och höll på och svettades ihjäl. LYCKA när vädret blev Underbart!! När vi väl kom fram till festivalområdet kan jag lova att gummistövlarna kom händigt till. LERKRIG!! Haha! Underkvällen vet jag inte hur många människor jag såg krålande, ramlande och helt nerdränkta i lera. Mohaha.. Smugglade in vodka på området så körde spättsad fanta under kvällen. Kön till Heiniken var yyyyber lång.. Under dagen körde vi gärnet till Calvin, Snoop dogg(satan vad bra han var!!) och Swedish house mafia! STOLT SVENSK! ;) Lämnade festivalområdet fulla i hatten vid 12 hugget då vi fick höra att det varit ett stort slagsmål inne på området. 1 människa dog och 7 vart allvarligt knivhuggna. Glad att vi inte fick se något av de.. Tjejerna och jag tog iaf taxi hem där en dusch stod högst på listan. Lera överallt. Efter lite uppfräschning blev det att ta taxi in till Tallaghts nattklubb. Där träffade jag hela Tallaght gänget vilket var grymt kul. DANS DANS DANS.. Kvällen fortsatte med överaskningar, bus och galenheter. Nog sakt ;) Blev bädden runt 7 hugget. Mindre kul att jobba dagen efter kan jag lova ;) haha! Bästa lördagen på länge.
 
Love my life in Dublin!

 
Cheers!
 
 

fräsch

Gårdagen - underbart rolig - fräsch
 

Idag - mindre fräsch - jobb -okul!
 
 
3h sömn, Kill me!
 
 

Förbereder mig inför imorn!

KAOS ;)


Swedish house maffia

Varför spara allt för mycket pengar när man inte vet vad man sparar de till? Njut av livet dag för dag istället?! Vad är egentligen 600kr i ens liv. Det slog mig att det är grymt värt att spendera det för att ha riktigt roligt för en dag, lära känna nya tjejer, ha en galen kväll, lyssna på grymt bra band och ha ett riktigt bra minne att se tillbaka på!
S:H:M här kommer ja!
 
 
 
cheers!
 
 
 
 
 

Ledig

Gud så skönt! Haft en skön dusch, en stor frukost och snart ska jag till stan med Shelley för lite shopping :) Good day! Pratade med lägenhetsgubben idag och vi kan träffa honom imorn eller fredag för att betala depositionen och få kvitto på att lägenheten är vår :) whey!!

Börjar fundera på om jag ska köpa biljetter till Swedish house maffia tills på lördag. Ska köpa biljetter till David guetta som går i augusti och båda biljetterna kostar 600kr var. Värt det?

På lördag spelar S.H.M tillsammans med Calvin harris och Snoop dog. Spara pengarna eller gå.. Klurigt!!

Cheers

<3

 
"Laugh when you can, apologize when you should
and let go of what you can't change,
kiss slowly, play hard, forgive quickly,
take chances, give everything and have no regrets.
Life's too short to be anything but happy"



Zara

Personalfest? nästan.. Utav 45stycken som jobbar på Zara blev vi kanske 15stycken som festlade till det. Var bokat bord, champange, små plock mat och massa dans. Kuljul! Blev att brumma hem vid 3 hugget för jobbade i söndags. Var helt okey men fick sova med mina iphone lurar i öronen för Ian bestämde sig för att dra hem folk för efterfest vid 4 hugget ;) mindre kul :P Just förtillfället väntar jag på att mina ägg ska koka färdigt så jag kan äta de på macka med avokado! Mumma :D En bra start på dagen!
 
 
 

RSS 2.0