Life is good!!

Pauanui Cormandel är underbart!! Igår åkte jag och Dannu ut tillsammans med 2 rikemans grabbs på en jättefin båt och njöt av dagen ute till havs! Haha fan vad jag skrek xD På vägen dit åkte vi emot vågorna så i Matts hastighet på båten kändes det som att båten hoppade runt 2m upp i luften och landade med en dunk! Alla andra garvade åt mig och skrek att detta var livte ;) Jag föredrog när båten stog stilla, killarna var nere och dök och jag och Danni tillsammans med en champang flaska skakade rumpa på båten och solade framme på nosen! I jämna mellanrum tog vi ett dopp i havet och busade :D Underbar dag! Efter båt turen åkte vi hem till Matts place där vi tillagade killarnas fångst från dagen; Snapper, pilgrimsmussler och jättekräftor :) mumma! blev att fortsätta drickande hemma hos honom, bada i havet, njuta i spaet och ha en mysig familjemiddag med hans föräldrar! Sjukt bra dag!!

Imorn avgår bilen 05.30 och åker emot Gisborne för festival dags :D Taggad!! :D Danni och jag köpte all mat idag "mackor med ost ;) och lite solkräm och myggstift på de! Nu är vi redo och fitt for fight!! Redo för att bl.a se Calvin Harris på scen :D :D CU

GOTT NYTT ÅR!!! :D





Puss!!



Merry christmas

Julen ar over och jag har haft det jattetrevligt! I 3 dagar i rad nu har vi haft gaster och stallt till med fest men idag var det julafton vilket innebar presenoppning! Blev vackt av tjejerna vid 8 da de ville oppna paket sa var bara att komma upp.. Fick lite smatt och plock av familjen och gav sjalv mycket bra presenter till alla :) Nojd! Sedan bar det av med champange frukost, sol och bad vid poolen, manga drinkar, harligt umgange och massa mat och desert! Inte som hemma om man sager sa! Vi at bl.a potatissallad, kalkon, pork, sallader och sweet corn :) Mast saga att jag alskade maten och varmen men julen ar anda som mysigast hemma med all sno och kyla! Bjod folk pa lussekatter men verkar vara en svensk grej :P Nu har jag annars nastan packat fardigt och redo for min veckas tripp! 2 dagar i soliga coromandel pa en glassig rikemans bat med danni och sen 4 dagar med festival liv! kan inte bli battre :) Har sakerligen glomt nagot, de har jag jamt, menmen.. nu ar jag redo for badden for ska brumma vid 7 hugget imorn! Taggad :D

Pusspuss!!

Hoppas Julen var ybermysig och att ni har ett bra NYAR :D

Hur kan nasta ar sla detta ar?





pics

Tog lite skoj modell bilder med en killkompis och Danni for nagra veckor sen om ni minns.. Har ar nagra av bilderna :) Killen som har tagit fotorna pluggar till att bli potograf har i auckland!








PUSS!!



dan fore dagen?

Idag ar det den 23e har, julafton imorn och juldagen pa sondag da the Mckanny family och resten av varlden utom skandinavien firar jul! lite mysko maste jag saga! Kommer kannas lite skumt att fira den 25e men det ar ju trots allt den 24e hemma da! Blir mysigt att skypa med slakten pa sondag morgonen da :) En killkompis till mig laddade ner forra arets kalle anka och gav till mig sa det kommer bli supermysigt att kika pa imorn! Tjejerna vill titta med mig sa blir en lite minijul nere i mitt krypin :) Annars sa har veckan rullar pa.. Dagarna har varierat med sol och regn sa vi har bade stekt vid poolen och badat och suttit inne och kikat film, bakat och gjort julkort! Har ocksa kopt fardigt allt forutom mat nura till festivalen sa nu galler de bara att packa och fylla bilen med grejorna! Eftersom alla ar borta typ over jul nu sa blir de en lugn ensam kvall for mig idag och imorn. Lagom bra dock for da kan jag tagga upp for Cormandel och Festivalen :D borta fran den 26e till 1a :) Fick ta nagra extra dagar ledigt fasten jag anvant upp mina 4 veckor tack vare att jag har barnen hela dagar nu nar de har lov! Ar galet taggad for julveckan :D sen efter nyar har jag bara 19 dagar kvar sa ar jag hemma igen sverige! :) uscligt vad fort tiden har gatt!!







Kikat att 5 klappar ar till Bella, oalala!




PUSS



New years eve

pysslat lite mitt album till familj och skrivit avskedbrevet, lagat mat och ska strax till starbucks for fika och darefter se filmen New Years eve.. kuljul :)

19 dec-19 jan

Heej!! Sorry for dalig uppdatering men nu ar jag tillbaka! Tyvarr gick min dator sonder sa den tog morsan med sig hem till Sverige trakigt nog :( Sa kommer bli korta, ipod eller denna dators bildlosa uppdateringar.. De senaste veckorna har varit underbara.. Har som sagt haft morsan och Anders har pa besok i 3 veckor! Har blivit att resa runt pa nordon! Duktiga jag aggerade som chaffor ;) Blev att aka till Bay of island, Cape reigna, Tauranga, Matamata, Rororua, Taupo och Cormandel :) Lite har jag allt kunnat uppderat under resan sa ni har kunnat folja mig! Det var grymt skont att ha lite semester igen och bara kunna slappna av! Blev dock mycket mat och vin sa sitter uppsvullen som en kottbulle i soffan igen.. Blir att forsoka tappa semester kilona sahar sista manaden och sen blir det hardtraning nar man kommer tillbaka till Sverige igen och ater lite mer normal mat pa ratt tider ;) Nu har jag bara 1 manad kvar har i NZ vilket kanns stort! Fan vad fort ett ar har gatt!! Skrev mitt avskedsbrev till familjen idag vilket var sorgligt.. Ska gora ett jattefint fotoalbum och satta in brevet dar. Blir att ge till dom dagen innan jag aker hem! Sa vad som ar kvar ar 1 vecka med alla 3 barnen nu(lov), julafton den 25e, till cormandel och Danni den 26-27e och festa dar nere med alla beachmanniskor som alltid kommer ner julhelgen och sen blire festival festande 28-1a! blev att kopa grejer till festivalen i lordags. Haha fan vad roliga vi sag ut! Kopte brassestol, las till taltet, ligg underlag, sovsack osv.. Bara alkoholen kvar sa ar jag fitt for fight! efter festivalen har jag 3 veckor kvar pa aret! 2 med barnen och sista veckan da jag far lara upp den nya au pairen,, Kommer saga vips sa ar jag hemma igen! Imorn blir bio med Danni "New Years eve" och pa torsdag blir det fika dags! Nu maste jag brumma! Puss o kram!!

There and back again

Resan rullar vidare och idag har vi hunnit med både Turanga och Matamata :) i Turanga besteg vi Mt.Manganui och fick se en helt underbar vy från toppen! Älskar naturen och vädret här! Efter att ha svettats under vandringen käkade vi glass på stranden! Efter det brummade vi vidare till Matamata och åt en jätte pannkaka med godigheter i/på! Sen besökte vi Hobbiton (för andra gången för mig) älskar verkligen det stället! O älskar när de förklarar och berättar hur filmen spelades in där.. Grymmma ditaljer! Efter tog vi bilen vidare till Rotorua där vi är nu :) underbart motel med pool precis vid havet! Imorn blir det att och se alla vulkaniska platser som finns i staden. Luktar ruttet ägg överallt och det ryker här och var från alla varma källor! Blir även att bada i mud och hot pools :) ska stanna här i 2 nätter och bara njuta av det bra vädret :D har det bäst!!! Cheers <3

Paihia

Ännu några dagar har gått och vi har det superbra! Har haft 2 dagar med dåligt väder men det har gått an. Igår körde jag upp till nz nordligaste punkt cape reigna och idag är vi tillbaka i bay of Islands fast i paihia :) en så länge har vi kört sandboarding o garvat åt morsan som skrek så hela nz hörde, gått strandpromenader, njutit av strandvyn och kört flera partier kortspel. Ingen nöd på oss :)

Bay of islands

Hallå där! En vecka i Auckland med morsan och Anders har gått ruskigt fort och vi har nu lämnat det. Under veckan tog jag de till flera vackra platser, kullar, vulkaner och city ofc! En så länge så älskar de nya Zeeland och hur kan man inte göra det! :) imorse var vi uppe vid 7 hugget, åt lite frukost och brummade iväg med bilen med mig som chafför :) blev att åka 3h uppåt mot bay of Island. Vi tog färjan över till Russell direkt. Är en söt sjukt fin ö som en gång i tiden varit nz huvudstad ;) den delen av landet de fann först :p idag åkte vi på en vinprovnings tour. Var supermysigt!! :D blev att sitta högt uppe på en grön vingård med utsikt över flera öar i bay of Islands! Blev att smaka på 7 olika goda viner och betygsätta det ;) älskar vitt och desert vin men tyckte inte alls om de torra tunga röda eller portvin :p börjar bli bäst på viner här borta ;) sedan beställde vi in lite rose' och smaskade i oss en stor planka med ost, bröd, frukter och massa gott på! Helt underbar lördag i solen o värmen! Ikväll är vi sega så blev lite thai mat och kortspelande i rummet :) älskar Russell! Blir att åka till paihia eller cape reigna imorn. Där blir det att göra sand boarding igen och se när stilla havet o indiska oceanen krockar :) blir ev. att se lys maskar o bada i ler poolar! Senare i veckan blir det att åka söder ut på nordön!!! Har det kalasbra! Pussar <3

RSS 2.0