ÄLSKAR

<3
Världens finaste röst asså!! Underbar låt med :)
Efter en stressig dag som denna är det underbart skönt att lägga sig i sängen och lyssna på mysiga låtar som denna!




<3 Bella



26:e april

Hejhej!

Stressen pågår men grejor petar jag av dag efter dag! Känns ok!

I lördags hade jag en myskväll tillsammans med Sara! Blev Bellas favorit bakade cookies med glass, Pearl harbor + massvis med tända ljus! Kan det bli mysigare? O i söndags blev det mysdag med Natha! Hon hjälpte mig att städa mina garderober! TACK!! Gud vilken oordning det var! Fasten 3 fulla ica kassar var fulla med gamla kläder som skulle slängas hade jag kvar 4 fina garderober med användbara kläder i bra ordning med så jag hittar allt :P Haha! Blev fika på kvällen och massvis med planeringar! Under dessa dagar har jag med hunnit skrivit massa på PA arbetet så det känns bra! Ikväll gäller biologiplugg och mys med Simon och i veckan gäller NÖRDPLUGG MED FYSIK!! usch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Snack om att ALLT kommer bli så himla underbart efter all stress och plugg!

Här ser vi bränna, sommar och festligheter! STRÄVAN EFTER!!

PUSSPUSS


<3
Bella



 


Bra dag!

Jajjamensann fredag igår - BRA DAG!

Efter 3 timmar på det 5 timmar långa NP provet igår var jag klar! Skönt att få ännu en grej på listan överstryken! ;) Efter det blev det slappispaus på vasa tillsammans med grabbarna! Vid halv 2 träffade jag mamma och då blev det stanmys! <3 Shopping + lunch! Blev 2 par skor, ett par jeans shorts, en topp och sen några strumpor i olika former så de passar till alla skor :P Tack mammi! Underbara du.. Blev även lunch på subway! Mumma :) Vid 4 sen började jag mitt första jobbpass på Nationernas! :D Var två sittningar och jobbade inte klart förens halv 12! Riktigt slitigt men riktigt roligt! Härliga jobbarkamrater, avslappnat, kul men slitigt!! Lärde mig iaf att ha 6 tallrikar på en arm bara när man skulle duka av ;) Var lite nervöst men jag lyckades!! Idag är jag helt slut i fötter, armar och rygg efter igår men legat en stund framför tv:n så börjar återhämta mig ;) Nu blir det att skriva lite på PA uppsatsen och ikväll blir det hemma mys med  Sara <3


Hade bäst!!




<3 Bella


Stress!!

Sorry för dålig uppdatering med känner mig allt för stressad!!!!

Var försvann all tid? Man ska hinna med plugg, träning, vännerna och för en gångs skull bara slappna av och ta det lugnt!! På schemat förtillfället gäller NP prov imorn i 5 timmar, AAAAA!! Sedan göra färdigt PA uppsatsen med Hedvig som jag känner stor STRESS inför!! Den ska in nästa vecka och vi har typ inte börjat! Har mitt slutprov i fysik B veckan efter det med! Aaaa!!! NÄR SKA JAG HINNA PLUGGA IGEN EN 150 POÄNGS KURS? Forstättningvis kommer svenska C talet och Biologi provet! Suck xD


Försöker
jobba så mycket på ICA med så jag har råd till alla skojjigheter med men de tar ju med tid.. Det ända roliga som tar tid är alla Studentskivor! :D Betalade en till valborg idag!


NYTT OCH ROLIGT: JAG HAR FÅTT JOBB PÅ NATIONERNAS HUS :D
sÅÅ Fruktansvärt kul! Blir att jobba som servitör mm på studentsittningar! Kanske t.o.m får mitt första jobbpass imorn! Spännande!!


Nu måste jag läsa igenom mitt text häfta till NP imorn och sen sova! Långt prov imorn :( Dock shopping med morsan efter <3




<3 Bella


Söndag!

Hellu alla!!

Idag är det Söndag och för en gångs skull ingen bakisSöndag! SKÖNT :D Dagen har varit bra hitills.. Simon och jag tog oss upp till 9 balträningen istället för den klockan ett med Katedral! Där glänste vi bland alla Ljungkan barn ;) Haha! Därefter har jag tränat (flitigt) , ätit Kina mat och smaskad glass med morsan och Anders tillsammans med Kommisarie Vinter på tv:n! Gött :) Snart blir det att dra sig mot stan där jag ska träffa Sara, Elie, Simon och Ardalan för fika! Mysigt avslut på denna helg! I veckan gäller dock tyvärr regn men annars massa slappistid att spendera med mina vänner! Nationella på fredag annars inget! Nice ;) Har dock massa annat jag kan göra tills veckorna därefter menmen, njuter så länge det varar ;)

Hade finast!!



Haha, minnen från Alanya! SOMMMAR <3


<3
Bella



Studentskiva!

Hallå hallå alla!!

Klockan är ett och jag ligger fortfarande och jäser i sängen ;) Sliten, HES och trött från gårdagen! Efter skolan igår dvs efter att jag hade klarat av mitt svenska nationella tal som jag var så nervös inför kunde jag verkligen slappna av! Blev att brumma hemmåt där Elin och Emma senare kom! Blev att dricka lite vin, göra iordnings sig, shotta och ha en riktigt mysig tid tillsammans! Var nämligen årets första studentskiva på G! Jajjemänsann så runt 6 tiden blev vi skjutsade till Tornet där alla andra fina maskeradbalsklädda männiksor befann sig. Kvällen bestod av fördrink med mingel, middag, snappslåtar, bonnkapellet, alkohol och MASSA med dans! Riktigt kul :) Nu jävlar blir man lite mer taggad inför STUDENTEN!! :D Snart så är vi där!!










<3
Bella


Våår!!

Gud så glad man genast blir av detta underbara väder! Vet att jag sagt det förut men bara Ääälskar det!! Idag efter dagens simpla lektion blev det fika på Lind´s uteservering med många godbitar från klassen :) Mysigt! Brillor, sol, värme, härligt umgänge och Kaffe! Kan det bli bättre?

Efter fikan brummade jag hem och hämtade bilen och for till Åtvidaberg! Där skulle jag träffa en sömmerska som skulle sy upp min balklänning! Kändes toppen att sätta på sig klänningen igen! Hon satte lite nålar här och där, så när jag ska hämta den på torsdag igen är den helt färdigt! Sitter super - klippt som skuret :) Härligt!! Bara strassörhängen och balväska kvar att köpa så är jag helt förberädd inför balen ;) Hehe!

Nu blir det mat sedan plugg troligtvis ute i solen! :D


PUSSPUSS



Snart Zakynthos resan med klassen! - LÄNGTAR!!

<3
Bella



Vår <3

Underbara vårväder!

Lite härlig musik till detta fantastiska väder är ju pricken över i:t!!




<3 Bella


BakiSöndag

Tjenixen igen!!

Idag är det söndag dvs. sista dagen på lovet :( segt.. Började vänja mig med sovmorgon!! Igår vart det Utgång, blev Pitch black istället för Platå! Riktigt kul :) Dansade nog hela kvällen tror ja! Nice ;) Är dock ruggigt bakis idag! Trodde att balträningen skulle bli ruskigt jobbig imorse men det blev det inte! Gick faktiskt super för mig o Simon idag :D Dock när jag kom hem satte jag på film vilket slutade med att jag somnade i 3 timmar :P Haha! Nu blir det käk, plugg och sedan filmkväll med Simon o Elin :) Imorn nalkas Burn igen med Anna! Bästa måndagspasset!!

PUSSPUSS





<3
Bella




:)

Tjoho!

Gårdagen blev inte som jag hade tänkt mig! ;) Där hade jag satt på mig myskläder, bäddat ner mig i sängen och precis satt på en film då mobilen ringde - JOBBET! De undrade om jag kunde hoppa in och jobba, för de hade kört ihop sig.. O tacka nej till pengar gör jag ju inte en dag då jag annars inte hade tänkt o göra någonting på :P Så från 14.00-20.15 blev det jobb! Rätt värt :) Dock var jag grymt trött när jag väl kom hem! Sliten.. Blev raklett med morsan o Anders, film och sedan sängen!! Haha! O trots att jag somnade runt 12 sov jag ända till ett idag :P Sömntutan nummer ett! Skönt att få sovmorgon då alla andra är uppe och skriver Högskoleprovet! Själv gjorde jag det provet förra gången och det gick väl sodär så skönt att inte göra det denna gång! Blir nästa istället..

Nu blir det att skriva mitt tal - Vad nu det ska handla om?!! PANIK!! Men får försöka klura ett tag. Ikväll blir det Utgång iaf, Platå som gäller! Ses i vimmlet!!

<3
Bella


Lovs mysigheter

Japp igår var ännu en hockey match och ännu en förlust! Sämst!! Aja, tråkigt... Men hade man kunnat förutspå! Kvällen spenderades på Platå tillsammans med Sara och Hedvig ♥ Blev smaskigt vin som vanligt och tjejsnack! Var mycket mysigt! Efter någon timme efter hockeyn tänkte vi gå till Sliver men pga av regnet blev man rätt opepp! Blev Gossip Girl och Kladdkaka hemma hos Sara istället :P Mumma! :) Blev alltså att jag sov där inatt och brummade hem på morgonen! Nu ligger jag här i myskläder nerbäddad i sängen och kollar på Sagan om Ringen! Myys :) Sen får man se vad denna dag bjuder på för skojjigheter?!

PUSSPUSS


Vad sägs som att solen tittar fram snart så man kan få lite bränna?!!

<3 Bella





Fina!

Tjenixen alla!!

Ännu en dag på lovet har gått, och lika lyckad har den varit! :) Efter att jag var hos läkaren imorse tog jag bilen till stan där jag träffade Ellinor! Mys! Blev kaffe på Georges uteservering! Såå underbart att äntligen kunna sitta ute!! Varmt o skönt :) Sen efter fikan är ju Bella lika lyckad som vanligt och shoppar! Haha! Jag som SKA hålla i pengarna kunde inte låta bli! Blev 2 toppar på Solo! Yeah!! :) Brummade sedan till Hedvig där jag är nu! Blir Pitchers och hockey igen för min del tillsammans med henne och Sara med! ♥ Kanske Sliver med får se.. Regnar ju :( Hatar! Film och myskväll lockar ju mer då, så får se hur det blir!

Imorn är det Helg! GÖTT!!


Skolavslutningen i ettan ;) <3

Hade bäst!



<3
Bella



Så är det..

Några glas vin på Pitchers med bla.a Martin, Henke, Jojjo, Natha, Jonas mm. o allt förjäves!! Trött jag blir på LHC!! De måste jobba på sina sadden.. Har de någonsin vunnit dom? Nu blire o vinna alla matcher - troligt!! Får hålla tummarna ikväll igen! ;) Igår efter Pitchers blev det mys med Simon och nu blir det att fara till läkaren! Efter de fika med Ellie på stan!

PUSSPUSS


Mys med Sandra!

Japp, igårkväll var det myskväll på G! Blev träning med Sandra först och sedan efter det bar det hemmåt mot mig! Blev spakväll! :D Lika mysigt varje gång! Bubbelbad, tända ljus, partymusik och massa med tjejsnack! <3 Gillar! Disney film på natten och lång frukost på morgonen! Brummade till stan och luncha och köpte maskeradbalmask ;) Snabb berättelse av dagen.. Hih. Nu blir det att förbereda sig inför kvällen! :)

Hade bäst!





<3
Bella



Lovsmys

Godmorgon!

Klockan är halv 2 och jag ligger fortfarande i sängen och myser! Bäst med lov! Sovmorgon :D Ännu mysigare är att jag har O.C på tv:n framför mig och frukosten bredvid mig! Rostisar och obóy! Mmm... Dagen kommer mest bestå av pluggandet dvs. om jag anstränger mig med att orka ;) och sen vid 6 tiden blir det träning! Abs med Sanda :) Blir lite rullband för mig innan det istället för step som hon ska köra! Astman jag har blir bara värre   :( Hostar, är andfådd, och hela luftrören pyser på mig när jag andas in! Sucks... Allergin i sommar har jag en känsla över att den kommer bli tuff! Efter träningen blir det iaf mys här hemma med fröken! Blir bubbelbad, film och good kvällsmat!

Nu blir det att gosa lite till i sängen och sedan försöka ta mig upp och göra något vettigt av dagen!

PUSSS




<3
Bella



GLAD PÅSK!

Hej på er alla!

Äntligen är det PÅSK LOV! Hur underbart är det inte! Det har varit underbara dagar både torsdag, fredag och de som gott på lördagen! Känns toppen att man har hela 8 dagar kvar och njuta av tills skolan början igen! Veckan kommer bestå av shopping, stan, vännerna, utgång, träning och massa MYS! Ser jag fram emot :)

Torsdag och Fredag har det blivit mys Systeryster som äntligen är hemma från Norge ett tag! För våran del har tiden mest spenderas på stan! Shopping :) För min del blev det ännu en ny Bikini och ett par jeans! Fick även ett rosett diadem och en snygg, kort jeansjacka av älsklingssyster! <3 Underbara du! Vi har även hunnit med middag på Storan med farsgubben! Mycket mysigt :) Film, Påsk godis och mycket mys har vi även hunnit med...

Älskar dig <3




Idag lördag däremot har jag varit på stan med Sara fina underbara ;) Mys! Fast jag lovade mig själv att hålla i pengarna och bara hjälpa Sara att hitta de hon söker blev det ändå shopping för min del! Tusan :p Haha! Blev en snygg beige kappa och ett par nya svarta klackar! Kunde inte motstå :P Mysigast på dagen var iaf då vi premiär åt på Bosses glassbar för året! MUMMA! Vi satte oss uppe i domkyrkeparken och smaskade och njöt av vårvädret! Äntligen är det här! Nästan! Blir så glad av det!





Kvällen spenderades med bl.a Samuel, Jonas, Martin, Natha, Becca mm.. på Sangria där vi tog några glas vitt! Efterdet blev vi lite impulsiva och drog hem till mig! Blev spontan hemmafest för oss! roligt :) Kvällen var mycket lyckat och blev mycket sen.. Så idag är jag däven! Mår som man förtjärnar ;) Får vila upp mig till kvällen då filmmys gäller med Simon! Vill ju inte vara så osocial så jag somnar :P

HADE BÄST!!


<3
Bella






RSS 2.0