mys!

Äntligen är morsan och Anders här! :) Stod och väntade spänt på flygplatsen innan jag såg dom! Sprang fram till lilla mamma, spillde en tår och fick en bamse kram av båda två! Kändes sjukt stört.. Dock så känns det nu efter bara 1½ dag som vi knappt inte ens har varit ifrån varanndra.. Idag har jag visat de runt lite där jag bor. Sylvia park shoppingcenter, starbucks i mission bay, sushi på stranden, solning på baksidan och mysmiddag med vin och långa samtal! Jaqui är borta i veckan så henne har de inte träffat än men hon kommer på fredag. Imorn står de fint väder på väderrapporten så vi tänkte brumma till Devenport då och strosa runt och mysa! Morsan o Anders är fortfarande rätt jetlaggade så ändå rätt bra att stanna hemma i Auckland första veckan.. Jobbar så blir dagsutflykter från 9-2.30 och efter de stekning på baksidan eller om de vill traska ner till stranden själva. En så länge tycker de allting är så vackert, och det är det indeed!!! ;)

Love my life right now!





Galet!!

Morsan och Anders landar om 25min och jag ska åka och hämta dom nu :D Att få krama om lilla mamma efter 10 långa månader kommer bli sååå himla underbart!! LÄNGTAR :D


Matamata

Vilken underbar helg! I fredags åkte jag och Danni till Matamta och träffade på Mariam! Helgen har bl.a bestått av filmmys, stekning utomhus, shopping, glassätande, bestigt ett berg och sett fina vattenfall, festat med brandmän, och sett Hobbiton. Hobbiton (fylke) från Sagan om ringen var såå epic och roligt! TYVÄRR skriver man på ett kontrakt att man inte ska lägga ut bilderna man tog! Kan bli stämd på tusentals dollar.. Okul! Så de bilderna får mina nära se när jag kommer hem! Såå sött! O sjukt stort! O massa mer ditaljer än vad man någonsin ser i filmen.. Älskade det! Sagan om ringen fans måste verkligen åka dit!! Rörde Bilbo Baggins husdörr, slå den ;) Ikväll har jag annars varit på fika med Danni och 2 svenska killar. Mysigt... Nu blire bädden och imorn kommer dagen med stort D! Ska få krama om mamma igen efter 10 månader!! GALET!!!


















silver fern

Den mycket populära och fina Silver fern:en finns nu inristad på kroppen! 3e tatuering och jag är supernöjd! Silver fern:en symboliserar landet Nya Zeeland och alla som bor där!

google "Denna ormbunke är känd för att växa till höjder av 10 meter eller mer. Kronan är tät, och ormbunksblad tenderar att vara ca 4 m lång och har en silver-vit färgsättning på undersidorna. Denna distinkta silver färgsättning har gjort dem användbara för om längs spår för natten promenader. Fjällen är en mörkbrun och är ofta vridna och glänsande".

Nya Zeeland funderar på att göra om sin flagga till The All Blacks rugby teams flagga. Svart med en vit silver fern i mitten.. Netball laget, alla bilar, prudukter osv har märkts med denna fina symbol! O nu även märkt på mig :D

En gång en kiwi, alltid en kiwi!

I will always call New Zealand home <3













4 dagar kvar!! :D






twilight

Gått en promenad till mission bay och tillbaka. Gud så skönt! Klockan är 8 på kvällen, solen är på väg ner, havet bara lyser, vinden är lite kylig men varm nog för att gå i linne, luftfuktigheten är kladdig så man kom hem genom svett och nu mår man bra! Imorn är mitt sista gympass innan medlemskapet går ut så från och med då blir det mer lång promenader för min del på kvällarna för att inte sluta som en jätteköttbulle när jag åker hem! Imorn annars gäller det att STOR städa. Mitt rum ser förjävlig ut och jag hinner inte städa de annars innan morsan och Anders kommer ;) Sen på fredag ska jag till en studio och tatuera mig igen! Galet! 3e gången gilt som man brukar säga, sen är det stop för mig ;) Blir att göra den fantastiska silver fern:en vilket symboliserar Nya Zeeland och alla som bor där! En gång en kiwi alltid en kiwi! Sedan i helgen blir det roadtrip som sagt med Danni till Matamata och Mariam! Hobbiton(Fylke)!!

Nu blir det ett gossip avsnitt och sen bädden! Råkade sova bort 1½ timma av min ledighet idag så kan bli svårt att somna ikväll :P ops.. Aja! Hade fint!

cheers!







23 nov




fin för en dag

Fotoshouten idag då - gud så kul! Robin en kille jag stötte på för några veckor sedan ute i stan och hängt med några gånger pluggar till fotograf här i Auckland så han erbjöd sig att fota! Brummade till honom vid 9 hugget och stannade till 2. Den sista timmen kom Danni förbi och vi tog lite gruppbilder! Jag blev sminkad (typ inget) , hade mina egna kläder och skor och tog lite fina bilder med vit bakgrund i 3 outfittar! Blev runt 600 hundra bilder som bearbetas nu hos Robin. Har ett sjukt stor blåmärke på vaden som måste retuscheras bort :P haha!

Herrn la ut ett oseriös foto på mig och Danni från eftermiddan :P läckra brudar xD





Nyinkommet

Minted
Fuchsia Fever
Craving Coral

Från Revlon



Idag är jag uppe med tuppen! 6 på morgonen och börjar göra iordning mig. En så länge har jag målat naglarna i min favorit färg Bel-air Blu från Isadora och strax ska jag börja fixa håret.. Fotoshout idag står högst på schemat efter att ha skjutsat barnen till skolan. Spännande. Annars så var fikan igår tillsammans med Nina och Carol supermysigt! Så tråkigt när alla ens nära och kära åker hem! Sen på kvällen lagade jag Burritos :D MUMMA! De blev mycket populära! Annars så är det nu bara 6 dagar kvar tills jag ska hämta upp morsan och Andruss från flygplatsen!! Galet!




vår.fest.klockren.musik






Helgen

I lördags sken äntligen solen igen och det var bikiniväder på högnivå! Vinden är fortfarnde väldigt kall men så länge man hittar vindstilla så är temp. helt underbar! Blev att steka i några timmar för att sedan brumma vidare till Ida! Hennes pojkvänn fyllde 21 och hade en stor fest! Kvällen var helt annorlunda än vad man tidigare har sett och det var rktigt western, bonnigt och lite lågstadiedisco på det hela ;) haha! En speciell kväll som ändå var värd att minnas.. I söndags blev det sedan mys med Danni här hemma då vi gick bl.a och kollade på "Breaking dawn" som alla andra brudar har gjort ;) Inte ett twilight fan men måste säga att filmen var bra och värd att se! Spilde en liten tår under bröllopet ;) Strax ska jag iväg till mission bay för en kaffe med Nina och Carol som åker hem till Tyskland igen nästa vecka.. Idag är det varmt men molnigt men förhoppningsvis vindstilla så vi kan sitta på stranden!

CHEERS!









love it!


saturday!

Lördag och jag satte klockan på 8 (gick upp 9 men ändå) och mår primaballerina! Vädret utanför fönstret är jättefint! Runt 20 grader, sol men lite blåsigt men förhoppningsvis är det beachväder! Bikinin är på, insmörjd i solkräm, naglarna är målade och jag har nästan packat färdigt väskan för dagen! Blir ev. Piha beach eller mission bay med Danni och co. och efter det hem till Ida för 21 års firande! Hennes pojkvänn kommer hålla en sjukt stor fest out west vilket säkerligen kommer hålla på hela dagen och hela natten! Taggad :) Blir att inviga mina nya skor ;) Nu ska jag bara käka frukost, stryka min klänningen och packa de sista så är jag fitt for fight! Ha en mysig lördag!

Cheers!

Piha/februari






Kokar över!

Idag är jag lite seg. Fikan igår kväll tillsammans med Danni och Robin var riktigt mysigt och tiden bara sprang iväg. Var hemma runt halv 1! Sen imose var varken Jaqui eller Mark hemma så fick väcka alla och fixa och trixa med frukost osv. innan tjejernas skola börja. Liam var ledig idag och har haft en vän över sen imorse. Så för min del idag har jag skypat med mor min och med Sara för 2½ timma igen! :) Gav mig lite extra energi! Fröken Booth kommer alltid med så smarta ideér så började explora my options lite efter samtalet.. hatar att planera vad som komma skall..Men framtiden kommer vare ja vill de eller inte. Just förtillfället kokar jag över med barn. Båda Ella och Katlyn har också varsin vän med sig över idag så har 6 allt för högljuda barn springande omkring mig. Katlyn + vän har bestämt sig för att baka så känner på mig vilken mess det kommer vara där uppe när jag kommer upp igen! ;) Längtar tills ikväll då jag ska hem till Danni för grill och myskväll! Imorn gäller det 21års födelsedags party på hög nivå!!

cheers!'







thursday again

Ännu en torsdag. 11 dagar kvar tills morsan kommer! :) Dagen har rullat på ordentligen, gymmet, solat, lunch och nu är det dags för en lång och skön dusch! Liam kom precis hem från skolan, han slutade tidigt så måste upp och laga lite lunch till pojken. Sen blire att hämta tjejerna, skjutsa Katlyn till Netball och Ella till Hipphopp :) Ikväll ska jag laga lite wook och sen ta en fika inne i stan tillsammans med Danni och Robin! Triathlon world cup börjar imorn och ska hållas där jag bor! Alla stränder, tamaki dr in till stan kommer att vara full proppat med folk! Så att ta sig in till Titirangi på lördag kan bli ett stoort problem då alla bussar är inställda! sablans..






hemma hos min favorit mupp!


Life is a song



Vårvädret börjar äntligen komma igång! 20 grader och skinande sol idag :) Liam har varit sjuk idag med och legat inne och kollat på film så jag la mig på framsidan istället och solade! Att ha lite färg i mitten av november är ju bara för härligt!! Igår gick jag en promenad vid 8 hugget och höll på att svetts ihjäl för luftfuktigheten som är enorm vissa kvällar och efter det skypade jag med Jonas :) Idag njuter jag av vädret för man vet aldrig hur de kommer att bli. Från världens sommardag kan det gå mot höst och kyla andra dagen! Snart jag hämta upp tjejerna och ta dom till simningen och sen ikväll ska jag hem till Danni för filmmys!

cheers!






14 nov

Jag har fortfarande energi kvar från helgen! Glädjen stannar kvar! I söndags hade jag myshäng med Danni som alltid! Vi fixade ett tält till festivalen på Nyår (håller tummarna på att Danni vet hur man sätter upp ett) och sen käkade vi lunch på stranden! Sushi i solskenet slår allt! Sedan på kvällen hade jag ett långt skype samtal med Elin som jag alltid älskar! <3 Kunde dock inte sova efteråt fasten klockan var halv 12, skyller på 1 kopp kaffe och 2 koppar te! Dumma mig! Idag annars har dagen rullat på fort. Tandläkaren med Katlyn imorse, hämta upp sjuke Liam från skolan, gå en timmes promenad och sedan fixa årets första julklapp! Bubbles och Brian! Ett fint fotoalbum man fixar på internet snabbt och enkelt! Tumme upp för de! Barnen är lätta att köpa julklapp till med Jaqui och Marks presenter kommer att bli en utmaning! Ikväll blir det att ta en promenix igen tror ja, laga lasagne och kika på nya Deseperate and Gossip avsnitten som kommit ut! :) Slappis måndag!









Är det så här det ska vara nu

Han har gjort det igen! Sorry är förstörd sen barndomen! Ugglas nya album, blir att lyssna igenom och små garva för mig själv! Klockrena låtar genom tiderna!! Här är en av de nya och fina!



Nyss hemkommen från middag med tjejerna! Nu blir det bädden! Sliten från igår och hoppas på fint väder imorn så då vill jag vara uppe tidigt (11?) ;))




what a night!

Älskar spontana utekvällar! Skulle ta en fika med en skåne grabb igår som nyss flyttat till Auckland för att plugga men slutade med att vi köpte vin och öl istället! Kvällen brummade på och vi hamnade på Nomans backerpackers bar ganska fort! Väl där träffade jag några härliga godbitar från kiwi Experience bussen! Blev att spendera kvällen med dom tillsammans med vin, dans, drama och massa roligheter! Har allt för mycket smaskigeheter att berätta för mina närmaste! (sara, be prepare ;)) Kvällen slutade iaf grymt bra och jag tog bussen hem! Låg sedan i min säng vid 5 hugget och käkade cheese toast! :) Idag är jag lite däven men tror de är för sömnbrist. Satte nämligen klockan på 10 då jag skulle skypa med mor min som totallt trodde jag skulle dissa henne! Menmen tillslut fick jag tag på henne ;) Idag är oklart! Sova, äta, mysa blir att ev. käka ute ikväll med vännerna, se bio, film eller bara ta en kaffe någonstans. Lugnt kväll! :)



så var man mörkhårig igen!


på väg ner till bussen från huset :) Älskar vyn!






...






thursday

Dagarna rullar på och det är nästan helg igen.. Kändes inte som att det var alls länge sen man satt och taggade Fiji resan och sen Sydön resan och så plötsligt är båda över med en månads mellanrum.. Kusligt vad tiden springer.. Har nu bara ynkla 10 veckor kvar tills jag åker hem! För lite.. Har gjort så fruktansvärt mycket och känner inte att det finns något jag önska jag hann med att göra innan jag åker hem men ändå känns det som att tiden inte räcker! Alla mina närmaste mates börjar dra sig hemåt med jämna mellanrum så när väl januari kommer blir det väl så att man känner att det är ens tid kommen men ändå inte.. Familjen skypade med den nya au pairen imorse. En tysk tjej som verkar jättebra och jättetrevlig.. Suck, Man vill ju vara bäst lixom ;) Man fick sig en liten klump i magen.. Men får njuta till 100 av mina sista 2 månader! Att morsan och Anders kommer om 3 veckor gör verkligen allting så underbart bra! O vad jag längtar! O fram tills dess blir det 2 party helger i Auckland och en i Matamata hos Mariam där vi ska åka till Hobbiton(fylke) och kika på hobbit hålen och där de nu spelar in filmen "The Hobbit" - vill jag se!! Annars så har dagen rullat på fort men inte gjort mycket! Gymmet, handlat mat till huset, shoppat present med Katlyn till hennes  vänns födelsedagsparty och nu är det dags att laga mat! Pasta och ostsås och rödakorvar till barnen och greencurry till oss andra ;)

Cheers!!








In time

Igår efter jobbet åkte jag och Danni in till city för att träffa Fia, Amanda och Becca igen. Sista gången jag såg dom innan jag är hemma igen vilket var mysigt :) blev att fika på starbucks ofc och sen gå på bio! Tisdagar är biodagar! Kostar bara 10dollar vilket är grymt bra. Blev att se filmen In time med Justin Timberlake och Amanda Seyfried. Grymt bra! Verkligen värd att se! Filmen handlar om att den åldrande genen hos människor stängs av vid 25år. Från den dagen startar en elektronisk klocka i armen där det står hur många sek,min,dagar, år osv. man har kvar att leva. För att undvika överbefolkning, har tiden blivit valuta och människors sätt att betala för lyx och nödvändigheter. De rika kan leva för evigt, medan resten försöker att förhandla för sin odödlighet. De ställer bl.a frågeställningar "om man har hur mycket tid i världen på att leva, vad borde man göra då? Vissa ansåg att man absolut inte borde slösa den och vara lyckligt låttad medan vissa värdesatte lite tid. Har man lite tid kvar älskar man ens liv och dagar mycket mer och man tar ingenting förgivet. Svårt att förklara men jag älskade den! sevärd!!

Idag tänkte jag slänga in lite färg i håret själv för första gången och se hur de blir! Utväxten börjar bli allt för stor! Sen ikväll blir det förhoppningsvis skype med både Natha och Jonas! :)

Nu blir det nya avsnittet av Gossip!

cheers!









six60 - kiwisar (:






7 nov

Tjo!

Dagen har rullat på.. Bilen var sönder imorse igen, ena dörren gick inte att stängas. Ville inte klickas in, så den ska fixas imorn! Fick gå med tjejerna till skolan och Liam fick skjuts av grannen tur nog.. Annars idag åkte jag och Danni på den vaxningen. Aj fan säger jag bara!! Lever.. Annars idag har jag inte gjort mycket. Sjukt trött så blir en tidig kväll! Imorn ska jag träffa Fia och tjejerna igen och gå på bio och mysa till det innan de far iväg på kiwi äventyr.. Funderade på att gå en promenix men de har börjar regnat nu så ångrar mig. Kör på de imornbitti istället! :) Lite pjamas, music och sömn står på schemat!

PUSS

swedish weekend!

Sorry för dålig uppdatering! Haft en så otroligt rolig helg! :D I torsdags var det NZ Music awards 2011 i Vector Arena vilket var sjukt bra! :) Några band som var med och vann massor, vilka jag tycker är väldigt bra var bl.a Avalanche City, Brooke Fraser, Lady6, six60 och The Naked and famous! Alla grymma Kiwi band! :)





Efter music awards blev det att brumma hela vägen till flygplatsen för att möta upp min kära saknade vän Fia tillsammans med Amanda och Becca! Skrek så glad jag blev när jag såg tösarna komma ut genom terminalen! Var så mysigt och kändes så overkligt att få hålla om min Fia igen efter 10 månader! Sen dess har dagarna rullat på! I fredags blev det shopping och lunch nere vid stranden, sen på kvällen blev det en fet utgång med förfest hemma hos mig med svenskarna Andera och Karin också. Alla förutom Becca från Lkpg. Liten värld! Kvällen var en riktigt höjdare, vi vandrade runt på flera barer, shottade och dansade järnet! Brummade hemåt vid 4 då vi knappt kunde stå på benen längre.. På lördagen var tanken att vi skulle åka iväg någonstans och spendera sista dagarna på helgen utanför Auckland - men icke! Ingen mådde så speciellt bra och inte en chans att jag kunde köra så blev att ta en slapis dag framför tv:n hela dagen och kvällen! O idag har vi åkt till Devenport i världens blåsigaste väder och myst till det med brunch och fika! :) Toppen helg! Tanken var att fröknarna skulle sova här tors-fre men tack vare att jag har världens snällaste familj så sov de här 3 nätter istället! Love it! Släppte nyss av tösarna på ett hostel i city då de ska börja sin Kiwi Experience trip på onsdag. Så vem vet kanske möter de imorn eller tisdag med? Bio tisdag kanske ;) Pank igen, hatar att få lön på fredagar, de är alltid slut på söndagar! haha! Aja nu är jag slut efter helgens bravader så blir en tidig natt! Imorn ska jag skypa med en tjej som ev. ska bli familjens nästkommande au pair och efter det blir det att brumma till en skönhetssalong och vaxas. AJ! Sen är veckan igång igen.. Ska försöka hålla mig nyttig!!!!!! svårt.. CHEERS!




Julen har kommit till Auckland











Söndags utflykt!










Let's do it again

Ännu en mysig middag igår på Dos Amigos.. Blev en smaskig Fajitas.. Fröken Jette börjar idag sin 2 månader travelltime så henne ser jag inte förs början på januari igen då hon ska spendera några i Auckland innan flyget hem till Tyskland går igen! Jag vinkar alla hej då..







Dos Amigos

Veckan rullar på och det är redan onsdag! Ikväll blir det goodbye middag för Jette på Dos Amigos igen nere i Mission bay! En jättemysig söt Mexikansk restaurang! Jag och Danni har skrivit ett litet sött brev och köpt en stor ram med bilder i. Tråkigt när alla nära och kära åker hem.. Hur som haver, har precis sminkat Katlyn, gjort iordning mig själv för kvällen och ska snart börja med maten för resten av familjen! Imorn väntas Music awards och kärt återseende efter 9 månader med fröken Sjöö <3 Nu blir det att fixa tvätten! Cheers!








Halloween!!

Ett år sedan halloween då! Jahopp där sprang det året iväg! Minns som att det var igår då jag hamnade på halloweenfest hemma hos Bea och tillsammans med henne levde vi rövare på NH-nattgolv! Underbar kväll! Halloween här var inte stort det minsta.. Barnen gick "trick and treat" mitt på ljusa dagen kändes det som när klockan var 7 på kvällen och folk gav lite godis.. Men var är alla pumpor och dekorationer? Inte så stor inne i stan heller.. Inte för att de gjorde mig allt för mycket! Maskerader är inte min grej.. Suger på att komma på något bra att vara :P Haha! Mina små barn var utklädda till djävulen, häxa och Liam var en smurf som jag tyvärr inte hann fota innan han försvann.. Hur som haver, allt för söta som vanligt!




2010







RSS 2.0