2 more days..


Effektiv Bella

Dagarna rullar på och jag har nu bara 4 hela dagar kvar tills jag åker. Idag längtar jag mer än bara den. Allting börjar falla på sin plats. Jag har köpt försäkring (3500kr) kuljul, ringt till Telenor o bett de att pausa mitt abonnemang den 5e januari, gjort bankutdrag, växlat pengar till OZ dollar och köpt in de sista (hoppas ja) som behövs på resan. Jag har pass, visum och en resväska. Dock så måste den packas! Blir att ta tag i imorn och söndag. Sen på måndag har jag lagrat upp med god dricka så då nalkas återigen en mysig Nyårs afton! :)) Jag tänker bort vad som är tråkigt och ser fram emot allt kul! Vi har btw med säkrat bostad för första månaden. Kommer betala 150dollar (1200kr?) i veckan tills vi hittar något närmre stan och stranden. Melbourne, st.kilda snart är jag där! Tagga :D

Lite bilder från Jul <3


Jul

Jobb, jobb och mera jobb! Suck äntligen kan jag ta det lugnt i några dagar :) Idag gäller Julmys upp i Kisa tillsammans med syster o familj, farsan o familj och farmor & farfar! Mysigt :) vi är sena (systers fel som vanligt) och vi har ett snö oväder på gång. Mindre kul! Imorn är det äntligen Julafton som firas hemma med familjen och släkten från morsans sida! Gillar skarpt :)

Puss och kram


Julmys!

Nu är vi nära! JulJul strålande Jul! Systeryster är hemma med söta Julian, jag har nästan köpt färdigt alla julklappar och mys stämningen är på topp! Mina senaste dagar har bestått av bl.a släktfest då morfar fyllde 75år, jag har sett The Hobbit (grymt bra) och myst med lille man så klart! Nu är det bara 2 veckor tills jag åker till OZ.. Spännande :)) innan dess ska jag fira 2 jular, träffa massvis med vänner och jobba hårt! Gött


Glad, kylig Lucia!

Min julkänsla är inte på topp! Längtar tills söndag då granen ska upp och huset kommer fyllas med doften av lussebullar och ljudet av Julmusik :) Lucia var så himla mycket mysigare när man var yngre och fick ta del av ett. Ångrar att jag inte drog med mig någon till Domkyrkan imorse så jag kunde sitta där och jäsa och mysa till ett stort och vackert lucia tåg. Istället ligger jag i sängen och bävar över hur stressigt och kallt de kommer att vara inne på ICA idag. KulJul!

 
 
 
 
 

Nya vecka IGEN

Yes där sprang ännu en vecka iväg! Tiden går en aning för fort.. Har hunnit med att jobba, träffa några mysiga, legat i maginfluensa och sett massvis med film med mor min :) Veckan var bra men som sagt min helg slutade inte allt för roligt! Förfestade lite lätt hos Elin och blev ytterst förvånad när jag låg på Platens toa och spydde. Efter bara en flaska vin? Nu är någonting fel.. Slutade med att jag låg på vännens toa från 2 på natten till 11 på morgon och spydde galla med ungefär 20min mellanrum. Hemsk natt! Jobb vart det varken lördag eller söndag.. DÖD!

Denna vecka blir det jobb till torsdag och sen får vi se om de blir utgång på fredag. Systeryster med kiddo kommer hem sent fre vilken blir såå mysigt! Får äntligen träffa den lilla parveln :) lördag har morfar en stor 75års fest och sen på söndag ska jag se The Hobbit med morsan och Anders! Taggaaaaaaad :D

Cheers!


Jag bär med mig snö

Vintern kom och vintern stanna! Exakt samma sak hände när jag kom hem från NZ och Dublin. Den dagen jag landa var den dagen då vintern kom. Det har seriöst inte slutat snöa sen jag dök upp i Svealand. Kuljul! Igår efter Ica tog det mig och morsan 1h att skotta nästan hela garage uppfarten och det värsta är att nu på morgonen ser det lika hemskt och igensnöat igen! Aja så länge vi har minusgrader tills jag åker är jag nöjd. Inget slask här inte!

Idag kallar Ica igen och sen imorn mysdag och utgång med systrarna Jansson <3


Senaste nytt


Hej mitt vinterland

Dagarna hemma i Sverige har blivit 1 vecka nu och jag kunde inte ha trivts bättre! Jag har myst och festat med eftersaknade vänner och bara njutit av att vara hemma. Så roligt att träffa alla nära och kära igen. Det känns som man knappt varit borta. Jag kan nu efter 2 års resande verkligen känna av vilka mina närmsta vänner är och vilka som alltid finns där för en. Nu ikväll ska jag träffa pappa och sen på onsdag börjar jag jobba på Ica igen. Startar lätt med att jobba 9 dagar i rad ;)

Cheers


Love

Underbara fredag! Hade lunch på Storan med Hedvig där vi firade våran reunion och frökens födelsedag med ett glas vin. Gick runt på stan och hälsade på vänner och slutade kvällen med god mat, film och Ben & Jerrys så klart med morsan och Anders! Good days always starts with a smile!


RSS 2.0