Mumma!

Tjoho igen!

Idag har dagen varit riktigt nice ;) En lektion! Kemin var typ inställd så jag hade bara religion. Började inte förens ett. Gött :) Väldigt trååkig lektion dock men den gick fort! Efter skolan följde jag med Simon tillsammans med Samuel och Ardalan till Magnusson. Lilla Decemberbarnet ska också börja övningsköra snart :P Lixom Hedvig! Måste då säga att det är underbart att vara februaribarn ;D Wiee!

Efter skolan vart det mat och O.C. Nyss har jag med bakat en kladdkaka! Duktiga jag! Samuel och Simon är nämligen på väg till mig. Blir fika + film. Mys!!


Nää du piper klockan att kakan är klar alldeles strax så ska brumma!


PUSSPUSS





<3 Bella


Kalaskväll!

Hallå alla igen!

Ännu en gång är jag här för att berätta vilken kalas dag jag hade igår! Som sagt sov jag hos Sandra vilket var mycket mysigt! Men efter det åkte jag ner till stan för att träffa Hedvig och Martina. Shoppingdag :) Var dock bara jag som handlade någonting, men ändå :P För min del vart det ett par underbara väldigt höga o ybersnygga klackskor, en väska, lite smink på face och sen lite krämer! Kulkul :)


Väl efter att ha åkt hem, städat hela rummet, duschat och gjort iordning mig blev jag skjussad till Martina. Där skulle vi grilla med massor tjejor och killar och sedan bära oss av vidare till Platå! Förfesten vart riktigt lyckad, men kanske lite för lång :P Haha.. Blev iaf bussen in till stan med alla gobitar och raka vägen till Platå! Väl där inne var det jag, Sandra, Linnea och Emma som var pinglorna som aldrig lämnade dansgolvet :P Gick även upp till vip, DJ:s plats och körde fullt ös! NI är bäst brudar <3 Träffade även flera gången min kära o älskade syster där inne! Väl ute stötte vi även på många nära o kära men de vi stannande längs med var Martin, Samuel mm. som satt o myste på Riva! Kvällen slutade med att jag o Samuel köpte med oss en Kebab och satte oss o åt av :) Strosade runt sern och slutade med att jag tog taxi hem helt mörbultad i fötterna xD Nya, höga skor = barfota gående genom hela ågatan xD Haha.. Runt halv 5 hugget låg iaf lilla jag o sov så sött i sängen :)


Idag var dock dagen lite segare! Födelsedagsbarnet mormor med flera skulle nämligen komma över på middag klockan 12! Usch! Var bara att palla sig upp och göra iordning sig. Middagen var mys men hela bestod typ av att jag tillsammans med ännu en bakis Staafare hängade på varandras axlar :P Systeryster var nästan mer däven än jag var :P Haha kul o se! Skjussade hem henne lite senare och hjälpte henne att packa ut. Flickan åker nämligen till Norge på fredag ovh började hyra ut hennes lägenhet idag! Kommer sakna henne när hon är borta! Inga mer Platå kvällar tillsammans eller mysdagar för den delen! Älskar dig <3


Nej nu ska jag vandra, snart kommer morsan o Anders hem och då ska vi kolla film och mummsa varma mackor och sen glass som jag åkte o köpte :P Hehe!


PUSSPUSS




<3 Bella

 


Nu blir det party!


Märkt för livet!

Tjenixen alla!

En glad Bella som skriver idag :) Hade en yberrolig dag igår, sov över hos älsklingen Sandra, stor shopping på G alldeles strax och utgång ikväll med brudarna <3 Helt underbart!! Igår började dagen med sovmorgon som var såå härligt. Dock kom jag försent men det är en annan femma :P Haha, slapp lektion utan läraren och sen slutade jag! Great :) Och det var då det roliga började. Jag, Sandra och Martina skulle nämligen tatuera oss! :D Wiie!! Vi kom dit gjorde våra fina namn och texter i de skrifter och stilar vi ville ha och sen var det bara o börja! AJ! Haha gjorde faktiskt ganska ont :P Inte när han släppte nålen men när han höll på och skrev vissa bokstäver. En del roliga miner och ljud fick man allt till :P Så ikväll till pumpsen jag ska ha kommer tatueringen vara grymt snygg! Supernöjd :D

Men nu ska jag börja brumma. Är hemma hos Sandra fasten hon har åkt till jobbet. Ska träffa Tina om ett tag och storshoppa! Sen ikväll som sagt blir det krill förkrök hemma hos Tina med gobitar och sen Platå på kvällen! Kan det bli bättre :D


PUSSPUSS


 



<3 Bella


Duktiga ja!

Tjoho alla :)

Hemma tidigt idag från skolan, sköönt :) Har bara haft musik o kommunikation och sen kemilabb. Gött :) Haha för stunden ligger jag i sängen och kollar på O.C. Någon förvånad? xD Gjort mig lite äggröra med. Mumma! Tänkte slappa här nu ett tag i sängen innan jag brummar tillbaka till stan för att träffa Hedvig. Har nämligen nollning ikväll igen! Inget regn nu iaf, tur! Usch förra gången var vidrig!!

Igår kände jag mig lite duktig iaf! Tog bilen till folkungavallen där jag träffade Cicci. Var nämligen friidrottsdags! Tyvärr så var dock den inställd pga tävling men det stoppade inte oss! Vi tog våra bilar och åkte till vidingsjömotionscenter. Kände oss hurtiga så vi sprang 3km och sen körde styrka i typ en timme :D Duktiga vi!! På kvällen sen med så var jag mycket ambitiös med pluggandet :P Beröm! Känner för att plugga ikväll idag med, pallar inte nu! Fick även min lön igår. Överlycklig! Får även nästa månad. Nu känns det ruskigt bra för allt slit i sommras! Underbart :D

Nej nu ska jag slappa, kanske sova :P O sen ta bussen tillbaka sen!
PUSSPUSS



<3 Bella

Dags igen!

Hellu alla :)

Nu ligger jag här i sängen igen och kollar på O.C. Underbart :) Haha inne på tredje boxen igen :P Kan alla avsnitt utantill typ xD Även denna dag var iaf kort och vädret är kalas så jag mår bra. Ska börja med friidrott igen idag med så jag på sprall humör :D Lite nervös dock :P Länge sen med den sporten, har mest varit gymnastik och handboll. Men nu är Staaf tillbaka på titanbanan igen! Wiee :) Blir o käka lite sen och sen ta bilen dit o möta cicci :) Spännande! Plugget får bli efter träningen, hehe orkar verkligen inte nu! Efter detta avsnitt blir det nog en lite sovstund här i sängen med god musik!

Här är en låt som jag tycker är kalasbra! Underbar <3



<3 Bella

Mysdag!

Tjenixen alla!

Idag har lilla jag haft det riktigt mysigt :) Skolan var inte över lång vilket var väldigt skönt. Hade även sovmorgon vilket var underbart! Sov hemma hos systeryster i natt nämligen så det var inte långt till skolan sen <3 Igår blev det film hemma hos henne tillsammans med herr chipspåse och dipp :P Haha vilka fettosar! Det var lite surt att gå upp imorse när man såg henne ligga kvar i sängen o snooza! Morr ;) Väl efterskolan träffade jag o Samuel, Sandra och Niclas. Det blev lunch på stan vilket var mys! Efter ett tag kom även Natha :) Satt på cafét o pratade i år och dar tills jag o Sandra brummade hem till henne. Blev middag där med familjen och kusinen. Grillat, mumma!! Jag o Sandra gjorde också världens godaste äppelpaj! :D Lite spontant sådär på grannens trädgårdsäpplen :P Inget recept utan bara på känsla vilket vart perfekt rent ut sagt! Men nu är jag hemma igen. Blev hemskjussad. Så gulligt av dom :) Mätt som en plätt är jag med så kommer nog somna som en gud känner ja! Plugga lite nu och sen krypa till kojs :)

Pusspuss



<3
Bella

Världens bästa



Japp, igår vart det ännu en kväll med världens bästa! Dagen började med att jag tillsammans med Sandra och Martina tog bilen ner till Ikano för en shoppingdag! Tyvärr hitta man inte så mycket där borta men det blev iaf en snygg partyklänning till kvällen och lite örhängen :) Dög! Väl på kvällen sen vart det middag hemma hos Tina med Sandra och Linnea med. Mina älskade Napa brudar <3 Vi tillsammans med älskade Natha skulle sedan brumma vidare på förfest hemma hos Alex. Blev en toppen kväll där borta. 13 killar och 4 tjejer ;) Då lever man gött ;P Där stojjade vi runt i lägenheten fram till typ ett hugget då vi drog oss in mot stan till kära Platå! :D Vart röj tills de stängde! Även där träffade man många goa och glada gobitar! Väl efter Platå vart det mingel på Ågatan och sedan lite fyllekäk tillsammans med Packe, Emme och jimmy. Mys :) Dessa grabbarna var grymt söta. De kunde tagit taxi men följde mig istället hem! Tack!! När väl klockan slagit 5 på morgonen kröp lilla jag ner i bädden och somna godare än godast! ;) Vart en toppenkväll tillsammans med alla brudar och grabbar! Får vi allt göra snart igen :)

Idag har jag mest legat i sängen och kollat på O.C. Blev även filmen Baksmällan. Haha underbart jävla knas film :D Värd o se! Sen har jag morsat lite på Natha o Martin och precis alldeles nyss hämtade jag Systeryster som jag ska mysa med under kvällen <3 Blir o ta bilen tillbaka sen igen för vi ska nämligen sova hemma hos henne. Nära o bra till skolan imorn på min sovmorgon :D Men nu ska ner o hjälpa till lite med maten. Grillat :D

Hade finast!!
PUSPUSS

<3
Bella

Minne för livet <3

Japp, nu var det bara 2 dagar sedan jag kom hem från Ayia Napa, och jag längtar redan tillbaka!! Allt underbart grymt roligt uteliv på kvällarna, förfesterna på hotellet med alla underbara männiksor, solandet och badandet vid poolen och framför allt underbara stranden!! <3 Dagarna blev upplagda så att halv 9 var det frukostbuffé, mumma!, stranden på förmiddagen och poolen på eftermiddagen, förkrök på hotellet med kalasbra grabbar och sedan galet party ute, sprang runt över allt känndes det som :P Gillar! vi 4 tjejer är som ett pussel som passar perfekt ihop!!

Sandra, Linnea och Martina ni är världens underbaraste vänner! Älskar er babes <3

Några snygga bilder här, resten finns på kära facebook!



























<3 Bella

KATEDRALSÅNGEN

Vi går här på Katedral, livet är en karneval
och när klockan ringer ut vi rusar ut ur våran sal
i bland känns det som ett kval, men det är vårt bästa val
för vi lever livet bäst på katedral

Oh, oh, oh KATEDRAL stadens diamant
Oh, oh, oh KATEDRAL på himmelrikets kant
Och varje gång så vet vi när GÖSTA håller tal
att vi lever livet bäst på katedral

Oh, oh, oh KATEDRAL stadens diamant
Oh, oh, oh KATEDRAL på himmelrikets kant
Och varje gång så vet vi när GÖSTA håller tal
att vi lever livet bäst på katedral

att vi lever livet bäst på katedral!!!


Ayia Napa imorn!! :D

Tjoho på er alla!!

Äntligen drar vi till Napa!!
10/8 - 18/8 <3

Bella - Martina - Sandra - Linnea




Ses när skolan börjar!!

<3 Bella


KÖRKORT IDAG!! :D



En glad Bella som lägger sig inatt! Fasten jag börjar 8 imorn bitti så kommer jag nu kunna ta bilen till jobbet. Wiee!! Sen på söndag gäller det att brumma iväg till Malmö för att sedan måndag tidig måndag åka till Ayia napa med Linnea, Sandra och Tina <3 Gött!! :D

Nu ska jag sova som en gud!!
PUSSPUSS

<3
Bella


Sol i sinne, brun inne!

Hallå allasammans :)

Idag är det torsdag dvs. 3 dagar kvart till Ayia napa! :D Längtar något grymt måste jag säga! <3 Idag har jag jobbat hela dagen. TYPISKT! Bara för att sommarvädret ska komma nu och stanna hela helgen så jobbar jag varje dag fram till söndag eftermiddag då jag direkt efter de åker till station för att åka mot Lund! Ingen sol för min del alltså!! Aja jag får tänka på hur glad jag kommer bli när väl lönen kommer och alla andra får slita för att klara sig ;) Mohaha...

Igår var en väldigt mysig dag! Började med att jag som vanligt försov mig :P Haha, men skyndade mig på mycket så jag han till Systeryster till 1. Måste vart min ybersnabba cykelhastighet som gjorde allt ;) Vi myste på stan ett bra tag och köpte lite grejor till min resa och växlade pengar o så. Njöt av solen av hade det allmänt jättemysigt! Efter det gick vi hem till henne och gjorde oss lite mat samtidigt som vi lyssnade på sommarmusik! Fick sommarkänslor så det blev allt från Ledin, Orup och Gyllende tider! :D Runt 5 tiden hämtade morsan oss och det blev Skänningemarken! Marknaden i säg är väll inte riktigt min stil jag kan ju säga och vet inte hur många gånger jag blev förbannad av alla kärringar och gubbar som bara går rakt fram och lossas som om man inte fanns! Grrr!! Men annars var det riktigt mysig!! Köpte brända mandlar och mummsade på, våfflor och morsan o sis langos! Fram o tillbaka hade vi radion på MAX och vrålsjöng till min älskade skiva - gamlagoingar! Haha allt från A-teens, aqua, vengaboys mm. Mycket roligt!! :D

På vägen hem släppte morsan av mig i stan där jag åkte till Santinis för att träffa några gobitar! Möttes gjorde jag av Hedvig, Anna, Tina, Sandra, Samuel, Ardalan och Jonas. Efter bara några sekunder kom sedan Simon o Elin :) Hela underbara gänget! Vi satt där ett dag och sen strosade vi bara allmänt runt på stan! Var ju underbart skönt ute! Gillart :)

Nu ska jag vandra! Hinna städa lite innan morsan kommer hem var tanken :P Kläder öööver allt!! Sen så ska jag skriva en  packnings lista med! Morsan åker imorn till Malmö så jag vill att hon ska hinna checka att jag får med mig allt viktigt jag borde ha med mig! Hade finast!!

PUSSPUSS

Älskar dig <3


<3
Bella

You spin my head right round, right round. When you go down, when you go down down...



<3 Bella

Sommaren med Göran!

Jajjamensann, ikväll är det bio som gäller! Jag, morsan, Anders, Tina, Kikki och Anders! Min egna lilla familj ;) Blir först fika på Santinis och sen smäller det :P Hehe, tror faktiskt den kommer att vara riktigt roligt :D Hoppas på det! Annars idag har jag jobbat 8-14. Tjänat lite över 1000kr bara idag ;) Känn på den!! Sedan träffa jag Simon och drack lite kaffe och pratade här hemma. Sen har jag inte gjort så mycket mer! Hehe slappt o skönt :)

Nu ska jag brumma! Här är trailen från filmen för er som inte sett den och för er som älskar den ;)




<3 Bella

Mysis

Tjoho alla!!

Ännu en dag som jag brukar säga! Imorse blev jag väckt av morsan tidigt! Hehe okej klockan var halv 11, men för lilla Bella var de tidigt :P Tog mig lite frukost i sängen och gjorde sedan iordning för att ge mig ut o köra med mor min. Vi var ute och brummade i lite mer än en timme, sedan solade vi, handlade och ahde de mys :) Nu sitter jag här hemma igen och lyssnar påp Mickeal Jackson och dricker lite kaffe. Mumma :) Ikväll blir det myskväll hemma hos Tina med Natha och Sandra <3 Gillar!!

Men för att hinna allt jag ska innan dess måste jag rusa nu :P
PUSSSSSAR



<3
Bella

RSS 2.0