AJ

Första dagen på nya programet på gymmet och jag säger bara AJ. Jag har alltid älskat sport och för det mesta alltid varit bra på det. Vuxit upp med både friidrott, handboll och kära gymnastiken vilket har varit superroligt. SEn är ju frågan nu "var fan har mina arm muskler tagit vägen?" Haha fy satan vad otränad jag kände mig när hon satte upp 3 armövningar som alla skulle göras 12x4 gånger. Mina armar bokstavligen skakar nu.. Om 6 veckor ska jag tydligen vara galant på övningarna men just idag kände jag mig sjukt illamående och svag. Powewalk, ben och mage de är mina grejor de ;) Aja börjar jobba 12 imorn så ska kika om de finns något roligt pass på morgonen(om jag nu orkar eller kan röra mig) Nämligen tappat mina 8 extra kg som jag gick upp i NZ så nu blir det trimning på det. JUL 2012? Låter inte lika klassikt som sommar2013 menmen de betyder att jag kan unna mig lite extra i jul ;) Nu blir det keso mackor. Mumma!
 
cheers! <3
 

 
 

tillbaka till verkligheten

2 helt underbara veckor med besök är nu över.. Jag är helt slut, plånboken gråter och lägenheten luktar skunk. Men gud så värt det var!! :D Nu är det dags att komma tillbaka till verkligenheten och hålla i pengarna. Inga mera utgångar på iaf 2 veckor, fikor, shopping eller nöje ;) Vi har ätit allt fö mycket ute de senaste dagarna.. Hatar utgifter.. 650euro på hyran, elektricitet, värme, 40euro/månad för internet, 1500kr för 3månaders gymkort.. Usch! Nu blir det diet både mat och pengamässigt ;) Jobbar tyvärr mindre nu när rean är över men förhoppningsvis kan jag flörta in mig mer på glassbaren och speciellt jobba mycket då Danni åker 1 vecka till Sverige. Annars idag har jag skpat med systeryster, tvättar och ska strax till gymmet för att fixa ett program till mig :)
 
Cheers! -
bilderna från veckorna finns på fb ;))
 








 
 
 
 

Taggad!

Dagarna med Bjorg rullar på och hon har snart varit här i 1 vecka. Stört att det hade gått hela 8månader för oss att träffas igen sen vi såg sist. Håller tummarna för att det inte är allt för länge tills vi ses henne igen :-) hon åker hem fredag morgon lagom tills Sara och Robin kommer. PARTY HELG!! Blir David Guetta konserten på fredagen och grabbarnas avskedsfest i Tallaght på lördag. Stor fest i stan den kvällen med så får se om vi når dit ;) taggad!!

Idag blir det åter jobb fast på Zara. Igår jobbade jag 10-2 på Zara och 5-00 på glassbaren med Danni :-) kuljul!! Äääälskar glassen där ;)

Cheers


Friends

Haft en riktigt rolig helg med både Bjorg och Jonas här! Vi har sprungit runt på pubar, ätit gott, festat och besökt mysiga kusten i sommarvädret! Klockren helg! Jonas lämnade kärade Irland imorse efter 3h sömn(mindre kul) men Bjorg stannar till fredag morgon. Nu blir det mat och film efter gårdagens bravader! Seg..

Cheers


Njuter

Älskar att ha folk över! :) gör mig glad och ger mig extra energi! Blir att livsnjuta i 2 veckor nu och sen återgå till vardagen ;) blir defo att köpa gymkort efter folket åkt hem även fast de är dyrt.. Ha folk över är kuljul men icke så ekonomiskt eller nyttigt :p haha!

Cheers


Boticelli

Italiensk glass är ju bara för gått! Som sagt jobbat på glassbaren idag :) gick super och var riktigt kul! Förhoppningsvis kan jag fortsätta jobba part-time där! Värt på CVt. Har då uppskrivet att jag har jobbat på Ica, jobbat inom restaurant branschen, varit hovmästare, jobbat inom retail, au pair, och i ett café som gör kaffe. Vad mer finns det ;) haha

Imorn tog jag ledigt för då kommer Jonas. MYS!


Seg

Är riktigt dålig på att uppdatera, ja vet! Tiden rinner iväg här borta. Har dock inte hänt så extremt mycket sen jag sist skrev. Senaste är att jag fått ett permanent kontrakt på Zara, ska extra jobba på Dannis glassbar i veckan och att jag tog bort min semester vecka i september. Danni åker till Sverige så blir tyvärr inget Ibiza :( fick reda på att jag dock har 2 veckors semester att ta ut innan november annars försvinner de. Får bara 15h lön per vecka på semesterdagarna så osäker om jag ska ta ut dom. Sparar till ett gymkort + att vi ska ha gäster i 2 veckor nu så pengarna rasslas iväg. Funderar på att ta 1vecka i Sverige, Norge eller Spanien men vi får se vad som händer och sker.

På torsdag kommer Jonas hit och sen på fredag kommer Bjorg :D kommer bli en galen helg!!

Cheers


Älska glass!

O speciellt nät den är gratis ;D


Home is where your heart is

Bank holiday och jag är ledig.. Boring tänkte jag men icke! Fick finbesök imorse vilket gjorde min dag. Skulle sen till ett bibliotek i stan vilket dock var stängt men fick se att även Dublin har ett slott i stan. As mysigt! Cafeer, parker och så är det varmt ute. Kan inte bli bättre :) satt där och kika på os gymnastik allt för länge ;) nu är jag på Dannis jobb för att få lite gratis kaffe och glass! Mumma! Blir lite shopping med en rumänsk tjej nu :-) lovely!! Cheers


Senaste nytt

Ligger i sängen och kikar på valentines day för andra gången denna veckan ( Danni har bara 6filmer att välja mellan på datorn). Idag har jag hoppat in för en tjej på kidswear avdelningen på Zara. Säger bara NEVER again!! Ungar som springer runt och skriker, gråter och som luktar fis hela dagen. Usch!! Hatar att mödrarna till barnen inte gör ett skit när de ser att kläderna faller ner från hyllorna när barnen leker och drar i allt 1sek efter att jag har städat där. Morr!! Annars så har jag stylat om håret igen :) la i en mörk brun varm färg i hela håret och blekte topparna lite extra denna gång :) allt för bara 100kr. Billigare att göra de själv än att betala ca tusenlappen för att göra de hos frissan! Igår hade vi några tjejer över i lyan. Drack vin, garvade och slutade upp på en as fräsch och rolig klubb bara 5min från vårt place. Värd kväll :) Nu är jag ledig i 2 dagar.. Booring! Blir att kika på os och dega ;) haha! Cheers!


Bored

Ingen tv och inget OS :( inget internet och ingen Daniela hemma.. Åt för 2h sen men är hungrig igen utav att inte gjort ingenting.. Ingen har längre pengar för att åka till Ibiza så jag jagar folk som är sugna.. Hatar att vara bunden till pengar. Är dålig på att vara ensam. Vad ska göras? Ledig lör-mån kommer tråka ihjäl mig.. Längtar tills veckan då Bjorg kommer hit och helgen då Sara och Robin kommer. Då taggad de David Guetta!! Saker att se fram emot <3 Ge mig lite flyt nu så går veckorna fortare..


RSS 2.0