Trevlig valborg

Trött, seg, däven, mosig, tom, tung, depp, sur och inte alls sugen på Valborg..
Blir en vit Valborg detta år tillsammans med familjen för middag och sedan kanske kolla på film nere i vardagsrummet framför nya 3D tv:n med barnen.. Annars dejt med datorn och Grey's Anatomy!
Hade kul!







FREDAG

The Royal Wedding är ju bara för sött!! Sjukt stort! Älskar att se hur verkligen seriöst allt är, fina kläder, gammaldags och vackert! Dock hade ju typ varenda tand världsens fulaste hattar på sig! Kände som att man tittade på ett bröllop som ägde rum för många hundra år sedan.. Men England är väl lite gammalmodiga och traditionella.. Bara älskar den brittiska accenten dock! :D Lovely!

Nu blir det bädden efter en mysig kväll med ida och Danni.. Blev att laga taco och se på bröllopet och film! Imorn gäller det att sätta klockan för att fika med en svensk tjej som bor lite norr om Wellington.. Hon har vart och åkt med kiwi exeperince så stannar i Auckland över en dag! Så blir att åka in till City och ta en fika vid hamnen eller på Queen street.. Sedan på kvällen gäller det utgång! Wie ;)

PUSS




Appropå bröllop råkade vi dansa in på en bröllops fest i en av Aucklands nattklubbar för någon månad sen ;) Komiskt! Här är Ida med bruden.. Minns att en kille frågade mig flera gånger "vem är din man?" när jag svarade att jag inte hade någon gav han mig en weird blick, skratta, bjöd på en shot och gick iväg.. hum?







fredag

Igår blev det myskväll hemma hos Danni och ikväll blir det mys igen! Danni och Ida (två svenska tjejer) ska komma hit för att laga mat, kanske dricka lite vin och bara ha en filmkväll! Skönt! Imorn firades det Valborg där hemma som jag inte kommer uppleva iår.. Aja! Får fira på något annat sätt då! Fest som fest?



Valborg 09

..................................................................................


Så mycket jag vill ändra på..


...................................................................................





just a feeling


torsdag

Orkar inte med påsklov längre! Jag vill ha fritid att inte göra någonting, jag vill ha tid för att göra precis vad jag vill, jag vill träna, inte städa och laga mat 3 gånger på en dag.. Barnen går runt och äter chokladägg hela tiden från easter och jag försöker få oss alla och göra något mer än kika på tv men i detta varma och regniga väder kan man inte göra något! Idag har jag åkt till Jaquis jobb för att ha lunch där med barnen och sen har vi bara målat.. Nu väntar jag bara på att klockan ska slå 5 så jag kan börja med maten! Imorn är sista lovsdagen och då ska jag skjutsa barnen till Marks jobb och sen till ska jag skjutsa Ella till farföräldrarna.. Himla körande ;) Nästa vecka vill jag börja ta tag i saker. Vet inte riktigt vad men något ska de bli.. Blir depp på att inte göra något..Helg imorn iaf - gud så skönt! Inget planerat utan tar det som det kommer..



Ikväll blir det att Skypa med favoriten <3



white cross

Japp så efter att ha försökt förspilla dagen med film, städning och cykeltur var det att åka raka vägen till white cross (vårdcentral). Ella kunde nämligen inte kissa för det sved.. suck! Pratade med Jaqui och hon sa att Ella har haft urinvägsinflammation förut så det var bara att åka dit för en drop in tid.. Väl där var fröken tvungen att ge ett urin test vilket inte var de enklaste! Först så missar hon burken hon ska kissa i och sen tog det ca. 20minuter innan hon säger "jag är inte kissnödig" typiskt! Så vi försöker med massa vatten i ca. 10 minuter men inget resultat! Så det var bara att köpa en sprite och tvinga i henne iaf halva och sedan vandra runt i shoppingcentret! När hon väl klarade av att göra testet visade det sig att hon inte hade urinvägsinflammation! Dock efter ca. 1 timme kom svaraet fram.. Fröken hade cyklat igår och ramlat lite och slagit sin wiwi i sadeln så hon hade ett litet sår.. Klart det svider då! Så vi fick något hon kunde dricka (efter att ha väntat 20min på apoteket) för smärtstillande i 3 dagar och sen ska de vara bra! Så ingen cykling imorn ;) haha! Aja där sprang den dagen iväg.. Ikväll ska jag laga krämigpasta med fläskfilé.. Någon smarrig blandning med svamp, spenat, lök, pasta, grädde och kött! Jag tänker ha i iaf lite kryddor så den får en god smak! Kanske parmesan till? hum..



Det komiska är att vart jag än går med barnen förutser de att jag är deras mamma! Klart att NZ har fruktansvärt unga mödrar men morsa till en 6 årig? Så gammal är jag inte ;) Fortfarande ung och dum som man brukar säga!




shoppingprylar!

Kläder ser ju aldrig lika bra ut på en galje som på kroppen men orkade inte att anstränga mig mer än så här! Vad tycks iaf?


Transparent skjorta! Längre där bak än fram..


Slapp t-shirt med stora armar och man knyter framme på magen så bakdelen ser längre ut


Framsida och baksida
Kort i magen och längre på sidorna.. Spets runt axlarna, underarmarna och ryggen


En färgglad byxdress



Små söta sovarbyxor.. De har jättegulliga cupcakes innanför


en fin blå bh! Färgen var galet snygg på en brunkropp



en svart bandeau. Toppen till den svarta skjortan och den gröna tröjan.. Snyggare än att se en bh knäppet på ryggen..


skor! Kunde köpt tusentals mer skor men kände att 1 par kanske räckte ;)






Wellington!

Underbara Påskhelg är över och det är dags att börja jobba igen! Ligger i sängen och tänker tillbaka på helgen när jag kikar på alla bilder som knäpptes! En verkligen grymt bra helg..

Allt började när jag, Danni, Natalie och Jette tog tåget ut till Papakura för att bli upphämtade av Madde. Eftersom vi skulle åka 6 på morgonen på fredagen var det smidigast att sova hemma hos henne eftersom hon skulle köra! Blev lite lasagne, mys med hundarna och sedan en tidigt natt! De hade 7 hundar! Ville bara ta med mig en hem!



Men iaf på fredagsmorgonen bar det av! Vi satte på mina cd:skivor och började sova på en gång! Socialaklubben! Haha! O vips efter sträckaben, kiss och lunch stopp var vi äntligen 8½timma senare framme! Gick jättefort! Kanske för att jag sov mestadels dock men ändå ;) I Wellington sov vi hos en tjej som heter Amanda och hennes pojkvän Tristan.. Dannis värdmamma kände hennes mamma så de var rena slumpen att hon erbjöd sig att vi fick sova där! sjukt värt! Sov på en madrass på golvet men var fortfarande så mycket bättre och billigare än att sova i hostels över helgen!





När vi väl kom fram där var alla sjukt sega så kvällen bestod av äta pizza hut och sedan hemmafest!








På lördagen hade vi planerat shoppingdag! O det blev det.. Vad som blev köpt för min del kommer i ett senare inlägg ;) Iaf vädret var fint men såå blåsigt! Vi traskade runt på stan från klockan 10 till 6 då den främsta av tiden spenderades i klädaffärer! På morgonen åt vi en smaskig och mysig frukost och till lunch blev det subway.. Mumma! Var caféer och mysiga hus överallt! Tiden bara sprang iväg när vi gick runt i Wellington City! Himla fin stad.. Väldigt annorluna från Auckland och verkligen en konststad! Mysigt, fint och fräckt!
















På kvällen blev det att laga Tacos i lägenheten! Mumma! Är ju bara så gott och så simpelt! Så efter shoppingrundan blev det att hoppa in i duschen för att göra iordning sig för utgång! Blev att spela drinkspel hemma och sedan gå ut för att skaka rumpa! Kuljul! Eftersom det var easter och anzac day så stängde alla krogar vid 12 så vi dansade i 1 timme och hittade sedan en krog som forfarande var öppen.. Så där hade vi tur!















På söndagen hade vi beslutas oss för att vara lite kulturella och besöka Nya Zeelands största museum! 6 våningar och skitcoolt! Dock är jag så ointresserad av sådana saker så jag, danni och Madde spenderade 3 av 4 timmar på caféet :P haha! Jette och Natalie var mer duktiga. De traskade runt i 4 timmar och läste, kikade och gjorde allt man kunde göra! VI andra busade runt mer så folk trodde vi var helt galna :P Efter museumet blev det lite runt vandring i staden igen, kika på hamnen och lunch!




















Efter en lång söndag blev det bara att ta det lugnt på kvällen! Alla var skapligt dävna och bakis så filmkväll stod på schemat! Skönt! Vi skulle nämligen upp med tuppen dagen efter för att åka hemåt.. Halv 9 avgick bilen och 9 på kvällen var jag hemma! Gaaaasch! Trafiken de sista 3 timmarna var hemsk.. Man ska aldrig ge sig ut på anzac day.. Tror vi körde i 20km/h i 3 timmar på motorvägen. Så resan hem tog 3½ timmar längre än när vi åkte dit.. Död när jag kom hem! Skönt då iaf att få easter ägg av familjen och stora kramar från barnen!

Hände så grymt mycket mer på resan men man kan ju inte berätta allt ;) Skulle kunna skriva en uppstats om helgen men låter min sammanfattning och bilderna få förklara hur roligt vi hade! :D






Happy easter!

6.25 går tåget ut till papakura där en svesnk tjej kommer hämta upp mig och mina 3 färdkamrater! Där blir det att äta middag och mysa till det innan sömnen kallar! 05.00 imornbitti avgår bilen till Wellington! Fy fan vad roligt!! :D Jag har packat som vanligt alldeles för mycket grejor. Man vet ju aldrig vad som kommer att hända? Jag har kikat på vädret och de kommer bli strålande sol :D Dock runt 20grader så kan vara lite små kyligt.. Wellington är den sydligaste staden på Nya Zeelands nordö så de säger att det blåser mycket där! 2 hav som krockar runt staden så är förstårligt.. Wellington för ni som inte vet är Nya Zeelands 3:e största stad och NZ huvudstad! :D Auckland där jag bor är den största staden! I helgen blir det iaf framför allt mycket shopping, galna fester och lite kulturella besök.. Kuljul! Ska vara borta tills måndagkväll så ses då! GLAD PÅSK!!







Vilken härlig dag!








Bio dag!

Sitter ute i trädgården med tjejerna och myser! Haft en riktigt bra start på dagen! Blev väckt klockan 8 imorse av att tjejerna kröp ner bredvid mig! Frukost time! Var bara att ta sig upp! Efter frukosten kom Felicity över.. Var nämligen dags för bio! Rio i 3D! Faktiskt en riktigt bra barnfilm.. Grymt mycket bättre än Rango! Jag små garvade tom. lite för mig själv ;) 3D effekterna var riktigt bra också! Tjejerna älskade filmen så var mysigt :) Efter filmen blev det lunch på stranden! Tjejerna hade fish and chips och jah hade sushi! Underbara väder! De lekte lite i havet och på stranden tills vi var tvungen att åka hem pga. av att parkeringstiden gick ut :P Är gratisparkeringar överallt men bara i 3 timmar.. Sen måste man flytta den! Så nu sitter jag på gräsmattan med tjejerna och målar igen! De fick fina eastercards från en vän så de vill göra lika dana tillbaka! Så jag passar på att blogga lite i värmen! Svettas ihjäl men är samtidigt sjukt glad att vädret är toppen och att jag ska till Wellington imorn! Måste in o packa snart! Blir att laga mat senare med så är lite efter :P Men Mark kom nyss hem från Japan så jag kan lämna tjejerna för ett tag ;) Han hade köpte mig en stor Vodka flaska till resan! Sjukt snällt! Han sa att han uppskattade att jag så ofta kunde "sitta barnvakt" vilket jag anser jag typ aldrig gör men ändå! Jag tacka och buga! :) Så sjukt taggad för resan nu iaf!! :D











Färdig bränd!

Precis gjort färdig mina cd:skivor inför roadtrippen till Wellington! Under 8 timmars bildfärd måste man ju har något mer att lyssna på än radion! Jag har ju iofs ipoden men man känner ju sig lite osocial då alltså :P Jag har fixat:

2 party skivor med bara den nyaste musiken
Mickael Jacksson
Bruno Mars
Lady gaga
Joshua radin
1 lugna favoriter

Känns stabilt och bra :)


målerier

Suttit nästan hela eftermiddagen och målad med tjejerna! Tycker egentligen inte om att måla eftersom jag inte så är bra på det! O det är speciellt lättare att måla något om någon berättar vad man ska måla.. Fantasin är lika bra inom det området ;) Men tjejerna började måla easterbilder så målade min egna lilla kreaktiva täckning :P skratta inte! Fick iaf beröm av barnen - alltid nått ;)

Nu blir det Skype med Mamma och mormor och morfar! Igår skypa jag med Nathalie och Sandra - underbart fenomen det det där asså <3



Imorn blir det bio med tjejerna och grannen Felicity.. Rio är vad som visas ;) Blir lite morgonmys med glass på stranden efteråt! Sedan måste jag hem och packa :P Wellington under easterbreak! Åker till en vän och sover där imorn (torsdag-fredag) eftersom vi åker runt 5 på fredagsmorgonen..Taggad!


Sol i sinnet

Ännu en mysig höstdag! Imorse var det skitkallt enligt mig så satte på mig leggins och långärmad men så fort jag hade lämnat av tjejerna på Netballen och gjort frukost med Danni ploppade solen fram! VARMT & UNDERBART! Blev att äta pannkakor, slänga av sig sina kläder och bara ha en mysig morgon! Tumme upp för sådana mornar!





19 april

Var hemma hos Bubbles och Brian igår och åt lunch tillsammans med barnen! Mysigt! Alltid mycket mat + värsta efterätten! hehe.. Var dock så trött sen konserten så vi stannade inte överdrivet länge.. Väl där släppte vi av Liam för några nätter. Så nu har jag bara tjejerna här hemma tills fredag! Igår blev det pizza och film tills Jaqui kom hem! Nu är klockan 08.20 och jag ska strax skjutsa barnen till Netball! Efter det blir det frkust hos Danni :) Mys!

Fick btw en fin easter present från farföräldrarna! Det är en Pukeko dvs. en glas fågel! Pukeko är Nya Zeelands vanligaste fågel och den går omkring överallt på vägarna om man åker där det inte är så statsligt.. De kunde flyga men gör inte de längre tydligen.. :P Fin iaf! Älskar souverni prylar.. Vill göra min egna lilla NZ hörna :)








Nykär!

Säger bara en sak: Jag ska sååå gifta mig med Bruno Mars! Fyfan sicken kille! Har aldrig varit på en sådan grym konsert! 30 000 människor som alla stod upp och överröstade nästan hela bandet med sin sång! Han är så grym live asså! Hans sånger blev tusen gånger bättre än när man hör dom på radion! Vi sjöng, vi dansade och vi skrek bland alla tusentals andra brudar omkring mig ;) Han sjunger så fruktansvärt bra! Hans röst var så jävla sexig.. Han kunde verkligen leka med den och sjunga i alla tonlägen! Ett plus var att han var grym på instrument med! Speciellt Elgitarr och trummor... Han var grym på scen.. Han dansade runt med bandet och fick hela arenan att kännas magisk! O mitt i de blå börjar han sjunga andra låtar med som bl.a Mickael jacksson mm.. Jag är kär! Något ni absolut borde gå på!!!








Har typ 50 000 mer bilder men alla ser typ detsamma ut... dvs alla är på Bruno.. :P

Om man bortser från hans otroligt bra låtar som alla känner till "Just the way you are", "Nothin on you baby" ,"grenade" och "billionaire" är dessa 3 låtar grymt bra och jag fastnade för de verkligen!

Lazy song



Count on me



Marry you





Lyssna och njut! :D


första lovsdagen..

Dagen rullade på! Tjejernas hade Netball från 9-12 så därimellan degade jag bara i huset! Liam lekte med grannen så behövde inte underhålla någon ;) slappt! På eftermiddagen spöregnade det så efter att ha fixat lunch (3 olika lunchar) till barnen blev det filmdags med tjejerna! Satte på "fejk brasan" (fejk ved med riktigt eld (gasol)) och myste under filtar! Såg Lejonkungen 2 och 3.. Första filmen med Katlyn mysande omkring mig i ena soffan och andra filmen med Ella mysande omkring mig i andra soffan ;) Slutade med att jag låg i soffan med Kalyn mellan benen och Ella liggande som en orm på sidan om mig med en filt över oss! Mos men mys! ;) Efter det var jag tvungen att börja göra iordning mig för kvällen och Katlyn bara älskar att kika på när jag väljer kläder, sminkar mig och fixar håret! Hon frågar jämt tusentals frågor och älskar att lära sig vad allt är! Fashion model kallar hon mig :P Haha! Enligt henne är alla som kan lägga på smink sjukt bra ;) Så efter att fixat iordning mig själv ville Katlyn mer än gärna att jag skulle fixa henne med! O när Ella hörde att jag tyckte Katlyn var skit snygg och att mamma skulle bli så stolt ville hon också att jag skulle fixa henne :P Smink, hår och naglar! Kuljul! De blev så söta :) Sicka pinglor!








Mina favorit modeller ;)





Btw..

Morsan har tagit efter lilldotterns spår! Leder fortfarande dock ;) Men fortfarande grymt kul! O hon som har sagt till mig i alla år: Gör ingen tatuering - hatar!! Gjorde min första utan att berätta något och min andra med lite mer stöd.. O så vips när lilla jag åker iväg får hon bushumöret till.. 50 års present från Anders är försvaret ;) Haha!



Börjar dock bli lite sugen att gå i syrrans spår istället och pierca tungan ;)
Fult, snyggt?




Just the way you are



Ikväll är det äntligen dags för Bruno Mars konserten i Vector Arena!
Kommer bli grymt kul :)





18 april

Gud vad jag inte saknar Linköping en dag som denna.. Allt jävla skitsnack, alla lögner och alla problem! Fast jag är på andra sidan jordklotet kan inte folk lämna mig utanför all denna mess.. En dag som denna är jag ledsen och sårad.. Barnen har lov och är borta från huset så jag sitter hemma, ensam och försöker hålla mig stark.. Hur kan folk tro så jävla illa om varandra när de en gång i tiden betytt så mycket mer! Hatar att tycka synd om mig så det gör jag inte! Försöker hålla humöret uppe och koppla bort mig från omvärlden.. Det som fortfarande är oacceptabelt att göra görs och det går inte att lägga bakom sig eller glömma bort! Det kommer alltid stanna kvar och begravas djupt in i ryggraden! Im not gonna let this go, not this time!

Istället sitter jag o kikar på mina fina bilder på mina underbara vänner och familj som är den ända orsaken till att jag saknar linköping! Ni är för underbara!










sicken morgon!!

Jaqui kom hem från Sydön klockan 10 idag och Mark åkte till Japan klockan 8 imorse så jag skulle "sitta barnvakt" de timmarna när ingen av dem var hemma.. Att sitta barnvakt för mig menas mer att jag bara ska stanna hemma så ifall de vaknar och vill något kan de alltid gå ner till mig! Vilket de gjorde! Snark.. Jag somnade vid 5 inatt och 4 timmar senare väcks jag av att Katlyn coh Ella smyger sig upp i min säng och skrämmer ihjäl mig! I ca. 1 timme sen blev det med min fina morgonfrilla (1kg hårspray i från gårdagen som var tupperat), min vackra hesa morgonröst och säkerligen härliga alkohol doft busa med tjejerna! Eller de busade med mig ;) De kröp ner under täcket med mig i sina pjamasar och försökte kittla mig, göra kullerbyttor och bara mysa och busa! Så söta! De anväde min kropp som en lekplats :P Så är ju roligt att de vill krypa ner bredvid mig men var skapligt trött imorse kan jag lova! Kommer somna som en stock inatt! Och troligtvis efter lunchen jag ska äta strax! Pasta igen! Mumma bakismat..











Let's do it all over again

Lördag då! Vaknade upp i Dannis hus med huvudet rakt ner i kudden och mitt hår som ett trussel! Fick ett varmt garv an Danni när hon kikade på mig ;) Dagen rullade på framför soffan! DÖD! Jag hade huvudvärk, jag mådde illa och jag var grymt trött! Konstigt nog är jag hungrig hela tiden med efter en utgång! 1 timme efter frukosten kurrar min mage förfullt igen och detsamma efter lunchen! Mysko.. Iaf hade jag verkligen bestämt mig för att bara ta det lugnt och soft hela kvällen! Några vänner skulle ut så jag skulle egentligen bara komma på förfesten och sen åka hem efteråt! Men hur dåligt jag ändå mådde hade jag detta sug efter att bara gå ut och dansa! Jag låg i sängen ett långt tag och bara tänkte - hur ska jag göra! Slutade med att hjärnan gav mig en klapp på kinden och sa att det är klart du ska gå ut! Så de gjorde jag! O det är jag glad över att jag gjorde! Efter mer mat och stress piggnade jag ändå till och taggad om! Blev att ta taxi till Jettes hus för att börja förfesta! Vid 1 hugget var vi inne i stan där vi träffade bl.a Ida och hennes kiwipojkvän och vänner så vi fortsatte kvällen med dom! Carpark och Degrees var verkligen smockat! Vamt, trångt och galet roligt! Somnade som en klump på kudden vid 5 hugget!












Don't stop - let it flow

Fredagkväll asså! Bra kväll! Efter en lång och ansträngande vecka var det skönt att träffa vännerna hemma hos Danni och bara smaska på lite pizza och dricka lite vin! Så efter att ha förfestat och pratat igenom vårat klädval i tusen år tog vi slutligen en taxi in till Parnell! Temat var nämligen: Fancy! Hum... Fancy clothes= röda mattan, Fancy dress = maskeradkläder! Haha! För våran del körde vi på finkläder med hawaii accesoarer till :P Dock var det verkligen inga personer på festen som hade varken maskeradkläder eller finkläder! Hemmafesten beståd av kanske 40st backpackers och kiwibor som älskar att bara sätta på sig ett par jeans och en tshirt ;) Klassigt! Njaa.. Iaf alla grabbar döpte oss till de 4 fancy chicks! Folk gick om kring barfota, höga och weirda och vi stormade stället med högklackar och klänning! Kuljul! Kvällen blev iaf mycket bättre än väntat! Huset var grymt stort! Ca. 4 våningar med ca. 20rum i varderar våning och med små balkonger här och var runt huset! Utsikten där ifrån var underbar! Så där stannade vi hela kvällen med fransmännen, tyskarna och kiwiborna! Det blev lite samba, reggae dans framför ett liveband, och sedan massa mingel! Slutade med att vi hade Maori målafärg i hela ansiktet! Försökte tvätta bort det men blev rosa i facet istället då ;) Haha! Iaf en mycket bra kväll! Låter bilderna få tala för sig själva!


Danni

Natalie och Jette










Tar vinglasen slut får man ta vad man hittar ;)















Turn It Up.. Mash it up.. We gonna party like...

Japp nu är jag hemma efter en stressad träning! Skulle nämligen ha Skypat med Sara klockan 10 men nu är klockan tjugo i 11 och fröken har inte dykt upp! Hum.. Dock är hon i Miami nu som ligger 6h efter Sverige och jag ligger 10h före Sverige så vi kanske bara har tagit fel på tiderna.. Istället har jag chattat med Jonas sen 10 istället så ligger inte hemma o är uttråkad! Saknar mina favorit killar! O hela det gamla gänget som jag oftast umgicks med ofta.. Filmkvällar, festkvällar och i skolan!

Aja.. Snart ska jag ta mig en dusch och börja göra iorning mig. Klockan 1 ska jag hämta Liam från skolan för han slutar tidigare idag! Sista dagen innan deras lov nämligen! Annars blir det att åka till simningen vid 4 och dregla lite över simlärarna!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

4 timmar senare - Haha skrev aldrig färdigt mitt blogginlägg! Precis efter att jag hade skrivit detta ovan ringde slutligen min saknade Svedlindh! Så efter att vi hade pratat i 2 timmar hade jag ingen tid att skriva klart ;) Haha! Det var skönt att bra med tösen! Vi har alltid varit så olika men samtidigt så lika! Det var hon som gjorde mitt 3:e år på Katedral såå roligt! :D Så efter att inte ha pratat på 3 månader med varandra för att hon som jag left på olika ställen var det kul att prata! Både hon som jag har en mun som älskar att gå i ultra! Längtar tills den dagen då vi ses igen <3

Men tillbaka till de jag skrev innan.. Efter att ha skypat åkte jag till affären och köpte vin och chips tills idag och imorn och sen hämtade jag upp Liam! Nu sitter jag fortfarand ei träningkläderna och ska hoppa in i duschen! Hjälpte Liam med sin musikgrammatik läxa så tiden sprang iväg! Men iaf efter tjejernas simning åker jag raka vägen till Danni! Vi ska hämta upp Jette o Natalie för att sedan åka och beställa lite pizza på pizza hut! Fredagskäk ;) Sen blire att åka hem till Danni för att äta, göra oss iordning, förfesta och sedan gå ut! Ska till en fransmans fest där temat är Fancy! Kan ju inte bli bättre! Dansa gärnet blir det ikväll och köra all in! Ska sova hos Danni ikväll så smidigare med taxi då :P

Måste brumma nu! Dusch o sedan hämta tjejerna!
Cu!









Känner mig svullen!



Jag är TRÖTT! Klockan är halv 8 - stört!
Hatar skafferiet i köket och hatar all socker!
Tränar nästan varje dag men känner mig ändå sjukt svullen!!
WTF!

Nu blir det ett greys och sen soooooooova! Älskar att sova ;) 2 utgångar på rad i helgen så skönt att kunna somna tidigt idag så jag är hyper i helgen! ;D

Natti!


Underbara höst!

Hösten har varit grymt bra en så länge! Vi har haft jättefint väder och varm och skönt! :) Blir depp av för mycket regn så hoppas att vintern inte blir allt för dålig! Idag är det 21 grader varmt och jag kom nyss hem från stranden med Annika! Blev en god jouice frappuciono från Starbucks samtidigt! Mumma! Nu ligger jag i sängen nyduschad och fräsch och börjar funderar på vad jag ska göra med biffen jag tagigt ut ur frysen tills ikväll! Klurigt.. Imorn blir det ev. en uppklädd galen hemmafest i Parnell med mängder av okända människor och på lördag blir det utgång med brudarna! Bra helg! Efter helgen sen börjar nämligen easterbreak för barnen i 2 veckor! Suck! Jag jobbar alltså heltid :P Hur ska jag underhålla dom i 2 veckor! Mängder med playdejts förhoppningsvis, zoo:t någon dag och kanske bio! Inget gym troligtvis dock om jag inte åker på kvällen iofs! :P Aja det tar vi nästa vecka!

PUSS!










13 april

Älskar att gå till sängs med ett leende på läpparna! Efter att ha nyss Skypat med morsan i 50min ligger jag nu nerbäddad i sängen med Grey's framför nosen! Ikväll efter att ha skjutsat Liam till sin extra lärare, hållt på att ta dö på Katlyn för att hon inte lyssnar de minsta på vad jag säger till henne (eller någon annan för den delen) och hämtat Ella från en kompis i Kohimarama var det skönt att slutligen sätta sig ner till bords med Mark och Jaqui.. Lite vuxen sällskap skadar inte ibland ;) De var lika glada som vanligt att jag var husets kock! Du får aldrig lämna oss sa de :P hehe! Dagens meny bestod av pasta och kycklingsås som jag inspirerade ihop till värsta smarriga såsen! Jag stekte rivda morötter i smör och curry.. Sen stekte jag små kycklingbitar i curry och grön currypasta. Sedan blandade jag morötterna och kycklingen i en stor gryta och hällde grädde över det! Mumma! Som sista ingrediens hade jag ens stor majsburk i! Gud så gott det blev! Såsen smaka lagom mycket curry men ändå en liten extra spicy twist i tack vara curry pastan! Uppskattades! Barnen älskade pastan som vanligt och åt sedan gårdagens fisk :P Jag är så van att ha salt och smör i min pasta vilket de inte är vana vid så de bara ääälskar min pasta :P hehe!

Imorn gäller gymmet igen och efter det fika med Annika! Länge sen jag träffade henne nu.. Så blir lite Starbucks coffee imorn på stranden. Måste återförenas lite innan Bruno Mars konserten på måndag!
Sweet as!


Hade finast!







godkvaller!

Sitter i vardagsrummet, smuttar pa lite vin och vantar pa att maten ska bli klar! Mark fiskade lite fisk forut som vi ska ata! Hatar fish n chip i vanliga fall men denna fisk ar god med brodsmulor runt den.. Den heter snapper men har ingen aning om vad de ar for firre :P Kopt fish n chips ar iaf de ackligaste! Fet frytiring och mjuka breda pommes! Jag gor iaf klyftpotatis till istallet for pommes frites :P lite nyttigare ;) Haha en sak som ar kul ar att Mark och Jaqui har forsokt att komma overens att bara dricka vin om helgerna men jamt nar Mark ska bort for dinner som ikvall korkar hon alltid upp en flaska :P Mark blir jamt sa butter nar Jaqui oppnar en god flaska vin nar han inte ar har :P Komiskt! Sa fort han korde ivag med bilen gick hon ner for att hamta en vinflaska :P

Annars idag har jag tranat, atit sushi med Danni och sett film @ my place! Bra dag!

Puss!


Natti!

No matter how many deaths that I die I will never forgett.
No matter how many lives that I live I will never regret.
There is a fire inside of the heart and a riot about to explode into flames

Överlycklig!!

Har aldrig varit så glad som jag blev idag när jag kikade ett mail på facebook! Mammi och Anders flyger till NZ den 26 november-16 december! Gud vad roligt det kommer att bli! Blir att ta ledigt 2-3 veckor då för att spendera denna underbara tid med familjen! Resarunt på nordön och håller tummarna för att vi kanske åker ner till Sydön! Lång tid kvar med lääängtar så otroligt mycket! Bara 8 månader kvar!! Jag vill bara planera denna roliga tid och kika på platser jag och de vill besöka! :D Känns kul att få visa familjen hur jag har bott under ett år och med presentera de för min familj! GALET GRYMT FRUKTANSVÄRT SKITKUL!!!!!!! <3






kuljul!

Varit på Zumba, duschat, druckigt min UP & GO, och planerat dinner for tonight! Nu gäller det att avnjuta gårdagens sallad tillsammans med ett Greys avsnitt! Vid 1 ska jag på fika med gubben från gymmet :P Haha jösses! Skönt att komma från huset iaf.. De är typ 10 gubbar här nu som lägger på taket på huset! Soligt väder ute med så glad över att kunna ha kort byxor och brillorna på!

Cu!

Mumma!

Den är ju bara för GO för att ta efter ett skönt och svettigt träningspass! UP & GO!


Speciellt i CHOC ICE smak ;)




;)

Suttit i min ensamhet för att smälta frukosten och bölat till filmen Tarzan! Den är ju bara för fin! Nu blir det gymmet!

Cu!

Mohaha!

Hittade bilderna från när vi var I Cormandel! En fotograf frågade oss om vi ville vara med i deras sponsor kalender! Why not?! Lite små roligt sådär! Var fruktansvärt kul iaf och kika på när de tävlade med sina båtar och flög och hoppade skithögt pga av vågorna och deras speed!








<3

Ligger i sängen och snorar! Ja man kan vara förskyld på andra sidan jordklotet också! Och har precis Skypat med Fia! Mycket mysigt <3 Dock är internetanslutning hos henne katastrofal men vi lyckades ända hålla x-antal samtal under 30min ;) Hehe komiskt! Fröken flyttar hem till Sverige från Norge om 3 veckor så då hoppas jag på en superduper bra skypedejt! Mycket roligt att få höra tösens röst iaf! Saknat dig!!



Annars blir det nog gymmet idag tror! Igår var jag fruktansvärt däven från i fredags så rörde inte rumpan ifrån sängen förs sent på kvällen! Då blev det filmkväll hemma hos Danni med Jette och Natalie :) massa chips och Top gun blev det! Vi alla var väldigt sega från utgången så var skönt att bara stanna hemma och slappa! Frågade mina värdföräldrar om vi var högljuda på nerevåningen och de svarade att nästan hela taket lyftes ;) Whups, förlåt!! Som tur vad svarade de att jag inte ska be om förlåtelse.. Jag bor ju här nu och det är ju självklart att jag ska ha kul på en fredag med mina vänner! De hör lite till att vara högljud :P Skönt de! Haha Mark kom t.o.m ner med sina whiskey flaskor som han ville att vi skulle shotta upp.. Han kände sig lite gammal sa han när han låg och läste i sängen och hörde hur kul vi hade där nere med en kortlek :P

Annars igår planerade vi Wellington resan med! Kommer bli grymt! Dock blir det att köra ner.. Suck!! Billigt men lååångt! Vi har pratat med en tjej som är villig att köra ner och upp igen och Danni har haft lite fb-kontakt med en tjej i wellington som vi kan sova hos någon natt ;) Snålskjutsar! :P Haha! Men längtar efter trippen!! :D

Nu ska jag antingen sova vidare eller sätta på en serie eller något! Såg "Red riding hood" igår på datorn och den var inte alls bra!! Trodde den skulle vara skitbra! Tumme ner!





fredag

Det var en gång 2 Svenskar, 3 Danskar och 3 Tyskar och en mycket roligkväll! :)
















Vitsippevägen 15 <3




Haha kusligt att man kan finna vilket hus i hela världen om man vill!



Tonight's gonna be a good night!




Godmorgon Sverige!



tagga!

Blev att vara hemma hela dagen och fixa och trixa med allt och inget! Slutade med att jag fick en bit av taket i huvudet när jag satt och åt lunch! AJ! Som tur var landade lampan 3dm från min axel så den fick jag iaf inte i huvudet! Suck! Trött på detta byggande! De började renovera en vecka efter min ankommst och de dröjer säkerligen 1-2 månader till innan det är klart!! grrrr

Nu sitter jag och väntar på att min lasagne ska bli klar i ugnen och att familjen ska komma hem! Jag skar mig med morotskalaren i min stress så har nu ett mycket hett plåster inför ikväll på tummen! Not! Ikväll kommer 7 tjejer hem till mig för att förfesta innan vi tar bussen in till Auckland city för att shejka! :D Ikväll kör vi all in!!

Annars så håller vi (jag, jette och danni) på att planera easter break. Vi har bestämt oss för att besöka huvudstaden Wellington.. Vårt dilemma ligger mellan att ta flyg fram och tillbaka på ca. 1200kr som tar 1h vardera eller att ta bilen dit för ca. 500kr var vilket tar ca. 10 timmar... Hum? Vi har 4 dagar på oss - Hur vill vi spendera dom?

Nu ska jag skära upp en sallad innan jag pratar med tjejerna igen om resan!











instängd..

Jag har byggarjobbarna runt mig, heltäckningmatta killen som lägger ny matta där vi inte hade det förut (onödigt!) och städerskorna är här för tillfället! Var ska jag hålla hus? Sitter instängd på rummet och har precis duschat! Liam sitter i köket bland alla och äter goooda kyckling pinnar (som fiskpinnar med kyckling) och vädret utanför är underbart! Så mycket ljud överallt men jag kan inte gå någonstanns eftersom Liam vill stanna i huset... Ev. sätter jag mig ute och njuter av vädret och läser lite kanske.. men någon lugn och ro får jag dock inte ;) Där slits det av tak som flyger ner till gräsmattan i en väldans fart ;) Jag är fast i mitt eget hus :P Aja ska göra mig lite lunch sen då och kanske sitta på rummet och koppla av med en serie!

Ikväll skippar barnen simning för Liam har en musikal i skolan och ella har ett födelsedagsparty att gå till.. Katlyn vill inte åka till simmningen om inte de andra gör de så stannar hemma med henne! Blir att laga Lasagne och se hur familjen stressar för att hinna till och plocka upp barnen ;)

Ska bli skönt att gå ut ikväll och koppla bort stressen! :D



Trötta, instängda bella för några veckor sen ;)
haha jösses xD


:P

God morgon!

Precis nykommen från gymmet vilket var skojsigt! Min snälla gubbe som jag alltid pratar med frågade om jag ville ta en fika med honom någon dag :P Haha! Han klargjorde att det inte var något romantiskt eftersom han skulle kunna vara morfar för mig utan bara för att prata.. Han är intresserad av Sverige och gillar att pratar med folk från olika kulturer :P Jag svarade: jaa varför inte! Hehe så vi ska "organisera" det nästa vecka innan eller efter zumban tror ja :P

Nu blir det att ta mig en Up & Go och sen hoppa in i duschen! Ska hämta Liam alldelses strax..

CU!



Ikväll blire Party igen! :D
Taggad!







7 april

När gamla sommarbilder plötsligt läggs upp på fb blir man ju lite nostalgis! Det var bra tider de!







a good night sleep

Nu ligger jag här i sängen igen med ett leende på läpparna! Satt och drack lite vin med Mark och Jaqui förut när båda två gav mig massa beröm för mina underbara kock-kunskaper! :) De säger att de är så lyckliga och bortskämda som kan komma hem direkt efter jobbet varje dag till ett dukat bort med mat och sallad stående på bordet! Vad barnen tycker om min mat bryr jag mig inte så mycket om eftersom de knappt gillar någonting men att föräldarna älskar maten gör en glad! Idag gjorde jag typ en så kallad kyckling wook. Jag stekte kycklingbitar i gröncurry pasta och smör, tillsatte broccoli, svamp och minimajs.. Hällde i cream freach, kyckling vatten och kycklingbuljontärning blandat med basilika och oregano! Gud så gott de blev!! Speciellt med en sallad till bredvid! Börjat älska avocado i sallad roligt nog ;)

Aja till det roliga.. Det som jag blev extra glad över var när Jaqui berättade att hon hade fått ett mail från min kontaktperson i NZ och frågat hur allt gick an med mig osv.. Hon svarade att hon skrev tillbaka att allt går jättebra och att de tycker jag är en jättefin och trevlig tjej som är mycket söt och omtänksam. De sa att de är jätteglada att de fick hit mig! Jag passar jättebra in i familjen och både de och barnen tycker om mig mycket! Både Mark och Jaqui smilade till mig och gav mig beröm så mitt leende på läpparna spred sig nog upp till öronen på mig! Värmde i hjärtat! Så inatt kommer jag sova extra bra och glad! Känns skönt att sova under ett tak med en familj som gillar en och en familj man gillar tillbaka!

GODNATT









Skype med miss Grönkwist! <3


Kliar i fingrarna!

Ja vet att jag lova mig själv att inte shoppa någonting idag men jag kunde inte bärga mig!! Efter att Danni var 1 timme försenad till Sylvia Park (fick vägleda henne från ingemansland till rätt ställe.. Så går de när man har dåligt lokalsinne ;) hehe) var de äntligen dags för shopping! För min del blev det en jättefin svart långklänning! Har alltid älskat långklänningar men har aldrig vågat köpa en! Till mitt försvar har jag sagt att jag skulle begravas i en ;) Men det blev jag inte! Man känner sig större iofs men väldigt elegant och snygg! Tumme upp! Köpte sedan 4 otroligt gulla trosor! Är små vollanger runt hela! 4 för 100kr - man måste ju slå till när de var rea lixom ;) Spanat in dem länge och nu blev dom ett kap! Älskar butiken cotton on och cotton on underkläder! Självklart blev det suchilunch för oss med! :D Mumma!! Annars ikväll har jag sett film med Danni här hemma och smaskat chips och druckigt te! Blev filmen Heartbreak hotel ;) Haha underbar film! Svensk tal med engelsk text men det gick an ;) Nostalgis!

Nu blir de bädden! Räknat fel på timmarna och lovat en Skypedejt med Heddan imorn! Blir att sätta klockan på 05.50 ;) Puss o godnatt!









5 april

Ännu en dag på gymmet! Blivit vän med några gubbar där som hela tiden kommer fram och pratar med mig! Jättetrevligt! Speciellt en gubbe är extra trevlig! VI står och små chattar hela tiden och han körde zumba med mig i måndags :P Haha! Kuljul! Eftersom jag tränar klockan 9 varje dag så är det hela tiden samma männiksor som är där så man går runt och hälsar på alla lite trevligt! Stämningen är på topp! Nu blir det duschen för att sedan brumma till Sylvia Park med Danni! Sushilunch <3 Vad jag ser ifram emot ;) Ska hålla i mina pengar nu tills vi åker ner till huvudstaden Wellington under eastbreak! (4dagar) Så ingen shopping för min del! Men älskar att bara gå runt där! Allt är så stort och det doftar ljuvligt! Matstond och restauranger/cafeér överallt! :)

Annars så är det fint väder idag igen! Tumme upp! Låg och stekte igår så kroppen blir bara brunare och brunare! O Renoveringen går segt.. De ska nog försöka lägga på taket denna vecka hoppas jag!! Börjar bli jobbigt att ha 3 byggargubbar vid en heeela tiden! De pratar som pirater säger barnen och jag håller med! Så mörka mumlande röster så får alltid fråga igen om vad de sa! Urchibursi!

Ikväll blir det filmkväll @ my place och skypa med systeryster <3

Pusspuss!





Cormandel!

Underbara helg är tyvärr över... En helg tillsammans med 20 andra au pairer i ett beachhus i Whangamata i Cormandel! En sjukt rolig helg! Jag tog bilen tillsammans med Jette, Natalie, Danni och Mariama på fredagskvällen och anledde bland alla andra runt halv 9 tiden! Hemsk väg att köra!! Hur kan man sätta 100km/h på världens krokigaste och slingrigaste väg!!! Jag körde i 60km/h och i svängarna typ 40 och ändå gick de nästan för snabbt för att hålla sig på rätt sida av vägen!! Iaf på fredagen blev det lite käk på kvällen och en rätt så tidig natt! Laddade upp för lördagen! Den dagen i ära besökte vi Hot water beach och Cathedral Cove! Hot water beach är en strand som ligger väldigt nära en vulkan så man kunde hyra spadar och gräva sig fram till varma källor! Så precis vid strandkanten var man tvungen att sitta för vattnet som man grävde upp var ca 40grader varmt - för varmt! Så man var tvungen att sitta nära havet så vattnet blandades ut med havsvattnet! Grymt skönt kan jag lova!!















Efter ca. 2 timmar i HOt water beach begavs sig jag och de andra till Cathedrol Cove! Där Narnia filmerna spelades in! Speciellt 3:e filmen för ni som har sett den! Där fick vi se fruktanvärt fina vyer och en grymt fin strand! Tog ca. 45min att gå ner till stranden vilket var en utmaning! Man gick genom djungel, trappsteg och de sista 15min var man tvungen att hålla i sig i ett rep på vägen ner för att det var så fruktansvärt brant och halt!! Men väl där nere hade vi lunch som vi hade köpt med oss, solade och badade! Helt underbart väder och en helt underbar dag! Tyvärr satt vi i bilen ganska länge så vi missade många soltimmar där men ändå! Vi fick ca 5 härliga soltimmar! :D



















Lördagkväll blev en epic kväll! FEST FEST FEST!! 20 fulla au pairer totalt ägde stadens lilla nattklubb! Det började med en hemmafest då jag lärde mina nya fina vänner roliga drickar lekar och kortspels lekar.. Grymt kul!! Nere på nattklubben sen då folket var 40+ gled vi in och totalt ägde! VI dansade, sjöng och shottade! Jag och en annan svensk tjej gick upp på scen och sjöng Mamma mia på Kareoken!! :P Haha!!! Fy fan vad roligt!! Kan förstå varför jag är röstlös idag ;)






Söndagmorgon blev det att städa ut huset och sedan dra till stranden! Där fotograferades vi för surf killarnas rescue kalender 2011 - haha!! Se om jag hittar bilderna någon dag!










Zumba!

Zumba var ju bara för galet roligt och svårt!! Man kände sig som en stel pinne när man kikade på instuktören som dansade som en spansk, latino mambo dansare.. Men det var bara att släppa spänningarna och köra på! Va fan alla så lika roliga ut! Kände mig jävligt bra för att vara första gången och definitivt inte sista gången! Dock kör jag på morgonen så jag var typ den ända unga som körde! Men grymt kul att både unga som gamla, killar och tjejer kan köra det och bara dansa loss! Dans = träning = underbart!!



shejk your body and move your as!!


glader!

Hemma efter en grym helg i Cormandel! Bilder och berättelse kommer!! Har blåmärken här och var, bränd läpp och sönder sjungen hals men annars mår jag kalas! Idag drog vi bak klockan 1 timme för att förbereda oss för vintertid inom sinom tid så nu ligger vi bara 10 timmar före Sverige! :D Lättare o Skypa med folk ;) Vilket jag gjorde idag! Hade en skype dejt med Elin i 1h och 15m vilket var GULD VÄRT <3 Saknat min lilla favorit tös där hemma i Sverige! Men grymt kul att kunna prata om våra olika liv, vad som ska komma skall och framtidplaner! Allt känns för bra! :D

Nu blir det bädden! Trött efter 3½ timmas körande!!


Älskar dig!





RSS 2.0